skatzivas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πόσο πιο γρήγορα; Έχω πάθει πλάκα. Ε θα το κάνω κάποια στιγμή.Αλλα θέλω να δω τι χρειάζεται να βάλω και το Google assistant να κάνω φορμάτ μία φορά άμα είναι. Έχει ψάχτει κανείς για assistant; Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πόσο πιο γρήγορα; Έχω πάθει πλάκα. Ε θα το κάνω κάποια στιγμή.Αλλα θέλω να δω τι χρειάζεται να βάλω και το Google assistant να κάνω φορμάτ μία φορά άμα είναι. Έχει ψάχτει κανείς για assistant; Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Απλά 2 κείμενα πειράζεις στο build prop και με ένα restart έχεις assistant. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Root έχει βγεί για νουγκατ; Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Root έχει βγεί για νουγκατ; Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Το 90% των ερωτήσεων δεν θα είχαν υπήρχαν καν αν γινόταν μια αναζήτηση πρώτα, κυρίως στο xda. Γιατί να μην υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ροοτ μπορείς να κάνεις μέσα από την TWRP 28 αλλά μόλις την φλασάρεις σου βγάζει το μήνυμα DM-verity error γιατί δεν είναι πλήρως συμβατή με την nugat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Μετά από την αναβάθμιση και την προσπάθεια να πάω σε f2fs κατέληξα έτσι! Υπάρχει θέμα; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/cd678b92532761a85812c53c1352b90f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Μετά από την αναβάθμιση και την προσπάθεια να πάω σε f2fs κατέληξα έτσι! Υπάρχει θέμα; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/cd678b92532761a85812c53c1352b90f.jpg Αυτό είναι το σωστό . Μόνο το data είναι f2fs Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το 90% των ερωτήσεων δεν θα είχαν υπήρχαν καν αν γινόταν μια αναζήτηση πρώτα, κυρίως στο xda. Γιατί να μην υπάρχει? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν ξέρω. Πες μας εσύ που είσαι πιό πονηρός Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ροοτ μπορείς να κάνεις μέσα από την TWRP 28 αλλά μόλις την φλασάρεις σου βγάζει το μήνυμα DM-verity error γιατί δεν είναι πλήρως συμβατή με την nugat. Κάτσε να ρωτήσω τον overpower Sent from my incredible (after Nougat update) OnePlus 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Αυτό είναι το σωστό . Μόνο το data είναι f2fs Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή μου βγάζει το DM verity error νομίζα ότι δεν είναι σωστό. Όπως διάβασα πιο πάνω είναι λόγω TWRP? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση! Επειδή μου βγάζει το DM verity error νομίζα ότι δεν είναι σωστό. Όπως διάβασα πιο πάνω είναι λόγω TWRP? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, το dm-verity σού το βγάζει λόγω TWRP. Το θέμα είναι τί γίνεται όταν μπαίνεις στο TWRP. Δεν σου ζητάει να εισάγεις PIN ή κάποιο pattern, και τελικά 'κολλάς' στο να μην μπορεί να διαβάσει τα αρχεία της internal memory; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Όχι μπαίνω κανονικά. Δεν έχει κλειδώσει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Είμαι 3.2.8 Rooted. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ στο κινητό να κατεβάσω το zip της 7 να το βάλω από twrp. Κολάει πότε στο 60% πότε στο 80% και μου χει σπάσει τα νεύρα. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να βάλω vpn και να την κατεβάσω σαν ota. Το θέμα όμως τώρα είναι ότι άμα κάνω update έτσι θα χάσω twrp. Το zip δε το βρίσκω πουθενά που κατέβασε (1,4gb) Καμιά ιδέα έχουμε? Θέλω να παραμείνω root εννοείται για να παίξει και το titanium backup. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Είμαι 3.2.8 Rooted. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ στο κινητό να κατεβάσω το zip της 7 να το βάλω από twrp. Κολάει πότε στο 60% πότε στο 80% και μου χει σπάσει τα νεύρα. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να βάλω vpn και να την κατεβάσω σαν ota. Το θέμα όμως τώρα είναι ότι άμα κάνω update έτσι θα χάσω twrp. Το zip δε το βρίσκω πουθενά που κατέβασε (1,4gb) Καμιά ιδέα έχουμε? Θέλω να παραμείνω root εννοείται για να παίξει και το titanium backup. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Γιατί δεν βάζεις την Experience Rom, είναι με βάσει την stable 4.0 που βγήκε και ειναι και prerooted. http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/rom-experience-rom-v1-0-t3522259/page65 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Είμαι 3.2.8 Rooted. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ στο κινητό να κατεβάσω το zip της 7 να το βάλω από twrp. Κολάει πότε στο 60% πότε στο 80% και μου χει σπάσει τα νεύρα. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να βάλω vpn και να την κατεβάσω σαν ota. Το θέμα όμως τώρα είναι ότι άμα κάνω update έτσι θα χάσω twrp. Το zip δε το βρίσκω πουθενά που κατέβασε (1,4gb) Καμιά ιδέα έχουμε? Θέλω να παραμείνω root εννοείται για να παίξει και το titanium backup. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Kατεβασε το απο υπολογιστη, μπορεις να κανεις sideload απο εκει. TWRP γιατι κολας; Το ξαναπερνας αμα λαχει. Θελει Modded version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Γιατί δεν βάζεις την Experience Rom, είναι με βάσει την stable 4.0 που βγήκε και ειναι και prerooted. http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/rom-experience-rom-v1-0-t3522259/page65 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και με την κάμερα τι γίνεται? Μήπως είναι χάλια οπως σ'όλες τις custom? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kατεβασε το απο υπολογιστη, μπορεις να κανεις sideload απο εκει. TWRP γιατι κολας; Το ξαναπερνας αμα λαχει. Θελει Modded version Δεν έχω κοντά μου pc αυτή τη στιγμή. Έλεγα μπας και μπορέσω απτο κινητό αλλά... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Και με την κάμερα τι γίνεται? Μήπως είναι χάλια οπως σ'όλες τις custom? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω κοντά μου pc αυτή τη στιγμή. Έλεγα μπας και μπορέσω απτο κινητό αλλά... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δοκιμασε με αλλον browser Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leroy1980 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε επίσημη 3.2.8 κ στην αναζήτηση για αναβάθμιση δεν βρίσκει κάτι. Πρέπει να κάνω κάτι; ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε επίσημη 3.2.8 κ στην αναζήτηση για αναβάθμιση δεν βρίσκει κάτι. Πρέπει να κάνω κάτι; ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή μέχρι να εμφανιστεί ή να συνδεθείς με vpn άλλης χώρας (πχ καναδά) και να ξαναψάξεις για update όπου και θα στο βρει επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πρώτη μέρα σήμερα στην ουσία με το κινητό μετά την φρίκη ΚΑΙ του soft brick αλλά ΚΑΙ του manual στησίματος (θα λέω/ακούω Titanium Backup και θα κλαίω), και πρώτη εφαρμογή στην κατανάλωση μπαταρίας είναι το Google Services. Το κινητό btw το χρησιμοποίησα ως τώρα ΜΟΝΟ για να κλείσω το ξυπνητήρι. Αρχικά δεν μου αρέσει αυτό, είχα μήνες να το δω μέσα στην λίστα, πόσο μάλιστα να είναι πρώτο! Για να δούμε πώς θα πάει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι εννοείς με το Titanium? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου, σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας. Μαύρο χάλι. Το BetterBatteryStats μού δείχνει draining 1.5%/h όταν με τις beta έχανα 0.1-0.2%/h. Τι εννοείς με το Titanium? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν είμαι root, οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Titanium Backup για να επαναφέρω τις εφαρμογές μου με τα data τους, και έπρεπε να εγκαταστήσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές μία-μία χειροκίνητα και φυσικά να τις ξανα-ρυθμίσω γιατί δεν έχουν ρυθμίσεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Α μάλιστα.. Κοίτα είναι όντως πίκρα, αλλά καλό ειναι όταν αλλάζουμε έκδοση Android να τις περνάμε χειροκίνητα.. Βέβαια εσύ είχες open beta οπότε ήσουν ήδη nougat.. Αλλά λέμε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου, σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας. Μαύρο χάλι. Το BetterBatteryStats μού δείχνει draining 1.5%/h όταν με τις beta έχανα 0.1-0.2%/h. Δεν είμαι root, οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Titanium Backup για να επαναφέρω τις εφαρμογές μου με τα data τους, και έπρεπε να εγκαταστήσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές μία-μία χειροκίνητα και φυσικά να τις ξανα-ρυθμίσω γιατί δεν έχουν ρυθμίσεις. 0.1 - 0.2 δεν παίζει. Αν συνεχίζεται η κατανάλωση κάνε factory reset Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το μια-μια είναι σχετικό. Μπες στο market, μπες στις εφαρμογές σου, επέλεξε όλες όσες χρειάζεσαι και άστο να κάνει εγκαταστάσεις μόνο του. Μέχρι να φτιάξεις έναν καφέ, θα είναι έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ρε παιδιά γιατί στην 7 οι ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο το κινητό έχουν τον ήχο του ξυπνητηριού? Το κάνει και σε άλλον αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts