Raven6681 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Την τελευταια beta τηνεβαλα με πολυ κοπο, επρεπε να κανω μετατροπη απο TWRP κλπ ΝΑ δοκιμασω απο default recovery να κανω clean install? Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ stock recovery, πάντα με TWRP κάνω Τώρα την πέταξα πάνω από την OB10 χωρίς wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ stock recovery, πάντα με TWRP κάνω Τώρα την πέταξα πάνω από την OB10 χωρίς wipes Και δουλευει κανονικα ετσι; Δε σου εβγαλε κανενα θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Και δουλευει κανονικα ετσι; Δε σου εβγαλε κανενα θεμα; μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/4a6228ba462076212ce76a2e3534055b.jpg Κατεβαίνει!!! Γιούπι Ας ελπίσουμε σε όσα λιγότερα ζουζούνια Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι :P Αν δε σου βγάλει κάτι τις επόμενες μέρες πες να τη βάλουμε και μεις :) :) Τι διαφορές έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Το χάνει ακόμα και στο hq στην επεξεργασία πρέπει να αυξήσει την ταχύτητα κλείστρου λίγο και να ανεβάσει το iso μετά θα μπορούμε να βγάζουμε και κινούμενα παιδιά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωραιος Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ περιμένω μέχρι τις 12:00, stable Nougat. Αν όχι, 12:01 το βγάζω αγγελία. Δεν θα περάσει έτσι Carl.. :p :p Τράβα του και μήνυση μην μασάς! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ας ενημερώσει κάποιος τον @tigreos ρε παιδιά. Έχω ώρα να τον ακούσω και ανησυχώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Κλαίω!!!! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καλή χρονιά μωράκια!!!Με πολύ αγάπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εγω εκανα reset τα παντα απο TWRP, εκανα install το stable nougat zip και εβαλα την stable. Τωρα ομως που κανω reboot σε TWRP (εχω τελευταια modded .28) μου ζηταει pass για να κανει το decrypt, που φυσικα δεν υπαρχει. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Eβαλα την 7 και ψάχνω να βρω πως κάνει prt sc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Eβαλα την 7 και ψάχνω να βρω πως κάνει prt sc Γιατι χρησιμοποιεις ορους pc σε κινητο; Screenshot λεγεται και κανει με pwr + vol down. Το βελτιωμενο screenshot ομως δεν το κανει, ενω το εκανε κανονικα στις beta. Μαλλον κατι θα υπηρχε λαθος και το εβγαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Γιατι χρησιμοποιεις ορους pc σε κινητο; Screenshot λεγεται και κανει με pwr + vol down. Το βελτιωμενο screenshot ομως δεν το κανει, ενω το εκανε κανονικα στις beta. Μαλλον κατι θα υπηρχε λαθος και το εβγαλαν. Ταυτόχρονα το κουμπί παουερ και το πλην έντασης https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161231/054e1c8cb6f03778eb7c984f38465124.jpg Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Γιατι χρησιμοποιεις ορους pc σε κινητο; Screenshot λεγεται και κανει με pwr + vol down. Το βελτιωμενο screenshot ομως δεν το κανει, ενω το εκανε κανονικα στις beta. Μαλλον κατι θα υπηρχε λαθος και το εβγαλαν. Συγνώμη για την λάθος ορολογία, ψάχνοντας όμως βρήκα δυο επιλογές για screenshot 1) με pwr+vol down 2) Σάρωση με τα 3 δάχτυλα εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει στις χειρονομίες (τελευταία επιλογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εγω εκανα reset τα παντα απο TWRP, εκανα install το stable nougat zip και εβαλα την stable. Τωρα ομως που κανω reboot σε TWRP (εχω τελευταια modded .28) μου ζηταει pass για να κανει το decrypt, που φυσικα δεν υπαρχει. Τι να κανω; TWRP - wipe - format data αλλά κάνε backup πρώτα γιατί θα χάσεις δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_20170101-011600_zpsa8slt1ml.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ας ενημερώσει κάποιος τον @tigreos ρε παιδιά. Έχω ώρα να τον ακούσω και ανησυχώ. Τώρα τα είδα τα ποστ αλλά και ότι βγήκε σταθερή έκδοση έχουμε και ζωή δεν είμαστε όλη μέρα μέσα να κοιτάμε αν βγήκε η όχι :p :p Μπράβο που κράτησαν το λόγο τους. Καλή χρονιά σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά σε όλους. Όσοι πήγατε από beta 10 σε stable 4, πείτε εντυπώσεις... Με μια ματιά που είδα,δεν βλέπω να έχει App lock η stable. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Με μια ματιά που είδα,δεν βλέπω να έχει App lock η stable. Sent from my iPad using Tapatalk Έχει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Έχει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk εντυπωσεις ; διαφορες απο την ob10 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Λοιπον πρωτες εντυπωσεις θετικες,απο μπαταρια θα δειξει Εως τωρα ημουν με την επισημη ,δεν ειχα βαλει ποτε καποια beta nougat οποτε δεν μπορω να συγκρινω με beta πως ειναι. Η συσκευη ειναι πολυ σταθερη δεν εκανα clean install Απλα οταν την περασα εκανα reboot με clean cache Μου αρεσει το ui και το τονισμενο μπλε οταν κατεβαζεις την μπαρα με τα shortcuts Επισης οι ειδοποιησεις απο διαφορα viber whatapp messenger sms κλπ ερχονται αστραπιαια στην κλειδωμενη οθονη Ελπιζω και σε μια μικρη αναβαθμιση διαχειρησης της μπαταριας και προσωπικα δεν θελω κατι αλλο.... Καλη χρονια να εχουμε... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Ανταποδιδω το like. Το καλο ηταν παλαιοτερα, που το "Free Space" το μετεφραζαν "Δωρεαν χωρο" :lol::lol: Αγγλικα και εγω παντα. Καλή χρονιά σε όλους. Όχι, κάνεις λάθος. :) Το καλύτερο ΜΕ διαφορά ήταν η μετάφραση του "battery charged" που έβλεπα στις lockscreen των κινητών που έτρεχαν Gingerbread και KitKat, και έγραφαν "Η μπαταρία χρεώθηκε". Ο Χριστός κι η μάνα του. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Edited January 1, 2017 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους :) Είμαι στην 3.2.8 και σκέφτομαι να κάνω τη Nougat dirty flash μέχρι νεοτέρας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τα των root/xposed; Έχω τον Elemental kernel, θα πρέπει να κάνω flash με τον stock kernel για να γίνει η δουλειά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους :) Είμαι στην 3.2.8 και σκέφτομαι να κάνω τη Nougat dirty flash μέχρι νεοτέρας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τα των root/xposed; Έχω τον Elemental kernel, θα πρέπει να κάνω flash με τον stock kernel για να γίνει η δουλειά; :) Root δουλεύει, xposed προφανώς όχι, μπορείς και με τον elemental. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους :) Είμαι στην 3.2.8 και σκέφτομαι να κάνω τη Nougat dirty flash μέχρι νεοτέρας. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τα των root/xposed; Έχω τον Elemental kernel, θα πρέπει να κάνω flash με τον stock kernel για να γίνει η δουλειά; :) Xposed δεν υπάρχει σε nougat ακόμα.. Και από Kernel υπάρχει μόνο ο stock μέχρι στιγμής. Root κανονικά φλασαροντας το αντίστοιχο supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Xposed δεν υπάρχει σε nougat ακόμα.. Και από Kernel υπάρχει μόνο ο stock μέχρι στιγμής. Root κανονικά φλασαροντας το αντίστοιχο supersu Παιδια καλησπέρα και καλή χρονιά! Υπάρχει κάνας οδηγός βήμα βήμα για το πως θα πάμε από rooted 3.2.8 με twrp σε official 4.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts