johny_pl Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 έχει καιρό η cm14 που βγήκε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά και εγώ κανένα απολύτως πρόβλημα με την 3.2.6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά και εγώ κανένα απολύτως πρόβλημα με την 3.2.6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Και εγώ επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά και εγώ κανένα απολύτως πρόβλημα με την 3.2.6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Πως την περάσες; Με ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά έβαλα το opera vpn και το free vpn έκανα connect στην γερμανια και έκανα search για update αλλά δεν έβγαλε κάτι για την 3.2.6 δοκιμασία σε wifi και δεδομένα ..ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έβαλα την εφαρμογή master vpn και δοκιμασα ξανά αλλά τιποτα...μετά σκέφτηκα να απενεργοποίησω το battery saver που είχα και ξανά δοκιμασα και την έφερε την αναβάθμιση..μάλλον εφταιγε αυτό που δεν την εβρισκα και με το ,opera vpn και free vpn Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 ε ναι, είναι δικλείδα ασφαλείας... πώς να πάει να κατεβάσει στο battery saver; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με το wifi και μισή γραμμή να πιάνει πάει τρένο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimdio Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημερα στην κοινοτητα.Σας παρακολουθω καιρο τωρα ως κάτοχος του oneplu3...Στα γρηγορα η εμπειρια μου. Το κινητο παει σφαιρα και η ποιοτητα του οτι καλυτερο εχω δει απο Κινεζους μεχρι τωρα. Περασα και την 3.2.6 σημερα το πρωι.Ολα οι αναβαθμισεις απο το ΟΤΑ χωρις rout.Ολα καλα μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniozark Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα και απο μενα... Προσπαθησα να βαλω την 3.2.6 ota και μου βγαζει μήνυμα installation failed. Καμια ιδεα κανενας για ποιον λογο είμαι στοκ χωρις root με 3.2.2 και ξεκλειδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Από την ώρα που έβαλα 3.2.6 δεν μου δουλεύει το Minminguard για τις διαφημίσεις; Καμία εναλλακτική πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημερα στην κοινοτητα.Σας παρακολουθω καιρο τωρα ως κάτοχος του oneplu3...Στα γρηγορα η εμπειρια μου. Το κινητο παει σφαιρα και η ποιοτητα του οτι καλυτερο εχω δει απο Κινεζους μεχρι τωρα. Περασα και την 3.2.6 σημερα το πρωι.Ολα οι αναβαθμισεις απο το ΟΤΑ χωρις rout.Ολα καλα μεχρι τωρα Για πες εντυπώσεις για το σήμα με τη 3.2.6, πως πάει το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Από την ώρα που έβαλα 3.2.6 δεν μου δουλεύει το Minminguard για τις διαφημίσεις; Καμία εναλλακτική πρόταση; Τέτοιο τηλέφωνο κρίμα να μην εχεις root αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις. Βαζεις adaway και ησυχαζεις μια για παντα. Σβηνεις και οτι δεν χρησιμοποιείς και εισαι άρχοντας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τέτοιο τηλέφωνο κρίμα να μην εχεις root αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις. Βαζεις adaway και ησυχαζεις μια για παντα. Σβηνεις και οτι δεν χρησιμοποιείς και εισαι άρχοντας!! Για σβήσιμο system apps τι προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τέτοιο τηλέφωνο κρίμα να μην εχεις root αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις. Βαζεις adaway και ησυχαζεις μια για παντα. Σβηνεις και οτι δεν χρησιμοποιείς και εισαι άρχοντας!! Έχω root απλά το Minminguard έκοβε πιο πολλά από το adaway. Θα επανέλθω σε αυτό και βλέπω! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για σβήσιμο system apps τι προτείνεται? Προσωπικά δουλεύω system app remover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μολις αναβαθμισα κ γω σε 3.2.6( την περασα μεσω twrp ,rooted) Μέχρι στιγμης ολα καλα...αν κ πριν δεν ειχα καποιο ιδιαίτερο θεμα απο την 3.2.2 που ημουν. Εκανα εκαθαρριση cache k davlik cache πριν κ μετα την αναβάθμιση κ ξαναφλασαρα το supersu καλου κακου...α κ μου κρατησε κ το twrp ανέπαφο. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για σβήσιμο system apps τι προτείνεται? titanium backup κάνει τα πάντα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Προσωπικά δουλεύω system app remover. titanium backup κάνει τα πάντα Ευχαριστώ guys.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ειχα φλασαρει την freedom os κ έχει μείνει το logo όταν κάνει boot τ κινητό ξέρει κανεις πως φευγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 και σε μένα το ίδιο αλλά δεν βρήκα λύση Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κανατε wipe system,wipe data και εμεινε; Σε μένα εφυγε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ειχα φλασαρει την freedom os κ έχει μείνει το logo όταν κάνει boot τ κινητό ξέρει κανεις πως φευγει? και σε μένα το ίδιο αλλά δεν βρήκα λύση Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό. Είμαι λες και δεν κάνατε full wipe πριν περάσετε την τελευταία rom! Το bootanimation.zip file της rom πάντως βρίσκεται στο path /system/media. Πάρτε αν θέλετε αυτό που έχει η rom που χρησιμοποιείτε τώρα, μπείτε στο παραπάνω path με έναν file explorer (root explorer, solid explorer κοκ), σβήσετε το τρέχων zip και ρίξτε εκεί το καινούριο. Κάντε ένα reboot και θα είστε έτοιμοι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 εγώ για bootanimation εχω της ρομ που έχω τώρα αλλά πριν το bootanimation εμφανίζει της freedomos Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αν εξαιρέσουμε κάτι Google Play music movies κτλ τι άλλο σβήσατε εσείς; Δεν έχει και πολύ bloatware το κινητό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Βασικά καντε ενα wipe system που είμαι σίγουρος οτι δεν κάνατε,ριξτε ξανα τη ρομ απο πανω και είστε έτοιμοι :) Δεν χανετε και τίποτα ετσι. Αυτα που βγάζω παντα είναι αυτά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160921/0f8d2a3a241a472ceaa64f4636ff918d.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160921/6723e416431a93711772b9c17da9cc13.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160921/8cfac2a8abcd2827c634fdae12aeb2ef.jpg Edited September 21, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts