Chryssostomos Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Είσαι μάλλον ο μόνος που το εχει καταφέρει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παρατήρησα κάτι στην εφαρμογή του Facebook.. Μόνο εκεί ύστερα από την αναβάθμιση της κιόλας. Αν διαβάζω σχόλια είτε σε φωτογραφία είτε σε άρθρο, μετά σέρνοντας το δάκτυλο προς τα κάτω για να βγω στις ενημερώσεις του Facebook, κλείνοντας το άρθρο ή φωτογραφία μου βγάζει κάτι σκιές από πάνω μέχρι την μέση της οθόνης σαν να έχει θέμα η οθόνη. Γενικά όμως δεν το έχω παρατηρήσει αλλού... Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά δε προλαβαίνω να το βγάλω και screenshoot... Είναι για 1 δευτερόλεπτο.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Υπάρχει κατι παρόμοιο σαν το knox σε άλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Πριν κανα μηνα πήρα το xiaomi redmi note 4 με τον mediatek. 3 GB RAM και μνήμη 32 Gb. To κινητό γενικά πετάει. To μονο προβληματακι που έχω παρατηρήσει είναι οτι ο mediatek καταναλώνει πολυ ram... Αφήνει πάντα 600 mb ελεύθερα χωρίς να το φορτώνω ιδιαίτερα... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο site-tutorial που να μπορώ να το routαρω αργότερα αν θελήσω πχ με Cyanogenmod ή Nougat 7 κτλ. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γιατί τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube δεν τα πολυεμπιστεύομαι.. Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Πριν κανα μηνα πήρα το xiaomi redmi note 4 με τον mediatek. 3 GB RAM και μνήμη 32 Gb. To κινητό γενικά πετάει. To μονο προβληματακι που έχω παρατηρήσει είναι οτι ο mediatek καταναλώνει πολυ ram... Αφήνει πάντα 600 mb ελεύθερα χωρίς να το φορτώνω ιδιαίτερα... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο site-tutorial που να μπορώ να το routαρω αργότερα αν θελήσω πχ με Cyanogenmod ή Nougat 7 κτλ. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γιατί τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube δεν τα πολυεμπιστεύομαι.. Thanks!! Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos1756 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Καλησπέρα, έχει βρει κανεις αυτήν την θήκη σε άλλο χρωμα; Εξωτερικό ή Ελλάδα; https://www.aliexpress.com/store/product/Original-xiaomi-leather-Cover-For-xiaomi-redmi-note-4X-32G-standard-Mobile-Phone-Smart-Case-Wake/1751414_32805541814.html?aff_platform=aaf&cpt=1496747038937&sk=eub6yrrBy&aff_trace_key=bd1d3cfea315493d819683645ce2ae5c-1496747038937-06367-eub6yrrBy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Πριν κανα μηνα πήρα το xiaomi redmi note 4 με τον mediatek. 3 GB RAM και μνήμη 32 Gb. To κινητό γενικά πετάει. To μονο προβληματακι που έχω παρατηρήσει είναι οτι ο mediatek καταναλώνει πολυ ram... Αφήνει πάντα 600 mb ελεύθερα χωρίς να το φορτώνω ιδιαίτερα... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο site-tutorial που να μπορώ να το routαρω αργότερα αν θελήσω πχ με Cyanogenmod ή Nougat 7 κτλ. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει γιατί τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο youtube δεν τα πολυεμπιστεύομαι.. Thanks!! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. ο mediatek επεξεργαστής,δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη ram. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis14 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Γειά σας πήρα και εγώ για την ανεψιά μου το redmi note 4 (helio 20) 3-32GB από το citismarket αλλά δυστυχώς με το που το ανοίξαμε άρχισε να κάνει επανεκκίνησεις εμφανιζόταν το mi έσβηνε και πάλι από την αρχή το έστειλα πίσω μου είπαν ότι αν δεν διορθώνετε θα το αλλάξουν περιμένω να δω τι θα γίνει Επανέρχομαι λοιπόν μετά μία εβδομάδα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μου είπαν ότι το σέρβις έκανε αναβάθμιση στην ROM και ότι τώρα δουλεύει καλά και ότι το κρατάνε να δούναι να θα το ξανακάνει και αν όχι θα μας το στείλουν τι γνώμη έχετε εσείς εμένα μου φάνηκε κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εγώ θα τους έλεγα να μου στείλουν ένα άλλο. Βέβαια αυτό μπορεί να σου συμβεί με το xiaomi την πρώτη φορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoli Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλημέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ σας, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά. Μετά από μελέτη στα σχετικά νήματα του ιστότοπου έχω καταλήξει να αγοράσω το Redmi Note 4 ή 4X. Επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα "2/64 3/64 4/64" (εικάζω ότι απευθύνεται στα GB ram/GB), τα περί "800μπάντας" κλπ. Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε; είμαι συνδρομητής COSMOTE και θα χαρακτηρίζα τη χρήση που κάνω στα κινητά ως βασική (internet, mails, φωτογραφίες, άντε και κάποιο app). Επίσης για το Redmi NOTE 4 από skroutz σκέφτομαι να το αγοράζω από το citismarket που έχει και τη χαμηλότερη τιμή http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4-64gb-gray Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί εάν είναι αξιόπιστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους θα μπουν στο κόπο να μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoli Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Edit γιατί ήταν από κινητό Καλημέρα παιδιά, Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ σας, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά. Μετά από μελέτη στα σχετικά νήματα του ιστότοπου, έχω καταλήξει να αγοράσω το Redmi Note 4 ή 4X. Επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα "2/64 3/64 4/64" (εικάζω ότι απευθύνεται στα GB ram/GB), τα περί "800μπάντας" κλπ και δεν έχω καθόλου εμπειρία σε κινητά που δεν είναι "φίρμες" (LG, Samsung) μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε; είμαι συνδρομητής COSMOTE και θα χαρακτηρίζα τη χρήση που κάνω στα κινητά ως "βασική" (internet, mails, φωτογραφίες, άντε και κάποιο app). Σε θέματα βίντεο, μουσικής, ράδιο κλπ μήπως ο mediatek (Νote 4) έχει καλύτερη απόκριση; Αναφορικά με το Redmi NOTE 4, σκέφτομαι να το αγοράσω από το skroutz και συγκεκριμένα από το citismarket που έχει και τη χαμηλότερη τιμή http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4-64gb-gray Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί; είναι αξιόπιστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους θα μπουν στο κόπο να μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αυτο που έβαλες ειναι το 10πυρηνο με επεξεργαστη Helio. 800 μπαντα δεν εχει, αλλα αφου εισαι κοσμοτε προς το παρον δεν θα εχεις θεμα.. Γρηγορος επεξεργαστης αλλα τρωει παραπανω μπαταρια απο τον 8πυρηνο Snapdragon... Στα υπολοιπα πανω κατω τα ιδια. Αναλογα τις αναγκες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το δικό μου το πήρα από το Kaizer shop. Εσύ να κοιτάξεις να σου δώσουν 1 χρόνο εγγύηση γιατί στο δικό μου, 20μερες μετά την αγορά μου έκαψε 3-4 pixels, το πήγα στο μαγαζί και μου είπαν ότι θα ατικαταστησουν, δωρεάν φυσικά, την οθόνη. Οπότε μόνο η εγγύηση σε ενδιαφέρει, τα υπόλοιπα είναι γνωστά (ότι είναι καλό κινητό κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) καλησπερα παιδια, θελω να το αγορασω το κινητακι αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παρω αυτο με τον mtk η τον 625? ποιες οι διαφορες? ευχαριστω καποιος? η διαφορα στην τιμη τους ειναι μηδαμινη Edited June 9, 2017 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ωραία αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171001-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-gold είναι εντάξει? Πρέπει να πάρω το snapdragon η μου κανει και το decacore mediatek? Δεν θελω παιχνιδια και τετοια μονο gps χαρτες και να μην κολαει. Καλησπέρα (αν καποιος admin κρινει οτι το μην παραβαινει κανονες παρακαλω να το διαγραψει) επειδη έχω το συγκεκριμενο κινητο με τον mediatek και τα σπάει αλλα δεν με βολευει καθολου στο χερι (απο 4.5" nexus πηγα στις 5.5!) ενδιαφερομαι να το δωσω.θέλω να παρω το μι5. το κινητο ειναι 1.5 μηνα απο cosmote αγορασμενο και εχει την εγγύηση της infoquest. αν ενδιαφερεσαι στειλε μου pm. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παίδες γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις επαφές? τι πέρασα στο Μi account αλλά ενώ στα τηλέφωνα βγάζει νούμερα κανονικά ποιος είναι δηλαδή κτλ, στα μηνύματα δεν συμβαίνει το ίδιο...άλλα τα βγάζει σκέτο νούμερο και άλλα με όνομα.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Παίδες γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις επαφές? τι πέρασα στο Μi account αλλά ενώ στα τηλέφωνα βγάζει νούμερα κανονικά ποιος είναι δηλαδή κτλ, στα μηνύματα δεν συμβαίνει το ίδιο...άλλα τα βγάζει σκέτο νούμερο και άλλα με όνομα.. Κι εμενα το ιδιο, στα εισερχομενα μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Παιδιά καλησπέρα ενας φίλος έχει το note 4 με τον mediatek και έχει κάψει μητρική. Ξέρει κανείς αν μπορω να αγοράσω από κάπου καινούργια ή αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να την αλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Θέλω να πάρω το xiaomi redmi note 4 αλλά δεν ακούω πολύ καλά λόγια για την κάμερα του τώρα έχω το Samsung galaxy note 3 υπάρχει κάποιος που είχε και τα δύο κινητά για να μου πει αν είναι χειρότερη ή καλύτερη η κάμερα από το Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η κόρη μου και έχει κλειδώσει την συγκεκριμένη συσκευή. Είχε κλείδωμα με κωδικό τετραψήφιο και για κάποιο λόγο δεν την αφήνει να το ξεκλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες τις βγήκε το μήνυμα να περιμένει 120 λεπτά. Αφού πέρασαν λοιπόν οι δύο ώρες, προσπαθεί και πάλι το ίδιο. Είναι σαν να έχει αλλάξει κωδικό, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Προσπάθησα επίσης να το κάνω reset, κρατώντας πατημένο το power button μα ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η κόρη μου και έχει κλειδώσει την συγκεκριμένη συσκευή. Είχε κλείδωμα με κωδικό τετραψήφιο και για κάποιο λόγο δεν την αφήνει να το ξεκλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες τις βγήκε το μήνυμα να περιμένει 120 λεπτά. Αφού πέρασαν λοιπόν οι δύο ώρες, προσπαθεί και πάλι το ίδιο. Είναι σαν να έχει αλλάξει κωδικό, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Προσπάθησα επίσης να το κάνω reset, κρατώντας πατημένο το power button μα ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ... Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις. 1) Από τη στιγμή που είχε κωδικό και είσαι σίγουρος πως είναι ο σωστός δες μήπως έχεις πρόβλημα η αφή και πατιέται κάποιος άλλος αριθμός. 2) Να κάνεις hard reset με κλειστό τηλέφωνο θα πατήσεις Power button + volume up κρατημένα για λίγο και μετά από εκεί θα περιηγηθείς με τα πλήκτρα της έντασης (θα σβήσουν όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Παίδες γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις επαφές? τι πέρασα στο Μi account αλλά ενώ στα τηλέφωνα βγάζει νούμερα κανονικά ποιος είναι δηλαδή κτλ, στα μηνύματα δεν συμβαίνει το ίδιο...άλλα τα βγάζει σκέτο νούμερο και άλλα με όνομα.. Κι εμενα το ιδιο, στα εισερχομενα μονο... Είναι πρόβλημα της cosmote. προσθέστε στις επαφές το νούμερο δεύτερη φορά, χωρίς ή με τον κωδικό χώρας, δηλαδή σε κάθε επαφή να υπάρχει το νούμερο και με τον κωδικό χώρας (+30 για ελλάδα) και χωρίς Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η κόρη μου και έχει κλειδώσει την συγκεκριμένη συσκευή. Είχε κλείδωμα με κωδικό τετραψήφιο και για κάποιο λόγο δεν την αφήνει να το ξεκλειδώσει. Μετά από κάποιες προσπάθειες τις βγήκε το μήνυμα να περιμένει 120 λεπτά. Αφού πέρασαν λοιπόν οι δύο ώρες, προσπαθεί και πάλι το ίδιο. Είναι σαν να έχει αλλάξει κωδικό, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Προσπάθησα επίσης να το κάνω reset, κρατώντας πατημένο το power button μα ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ... Λογαριασμό mi έχει περάσει στο κινητό; Αν ναι, και ξέρει τον κωδικό, στείλε μου πμ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Είναι πρόβλημα της cosmote. προσθέστε στις επαφές το νούμερο δεύτερη φορά, χωρίς ή με τον κωδικό χώρας, δηλαδή σε κάθε επαφή να υπάρχει το νούμερο και με τον κωδικό χώρας (+30 για ελλάδα) και χωρίς Λογαριασμό mi έχει περάσει στο κινητό; Αν ναι, και ξέρει τον κωδικό, στείλε μου πμ Γιατι να κανεις διπλες επαφες; Απλα βαλτε το +30 μπροστα απο ολες σας τις επαφες. Μπορειτε να το κανετε ευκολα το number fixer. Απλα προσοχη, βαλτε οτι ειναι 10 ψηφια για να μην διορθωσει αριθμους που εχουν ηδη το +30. Και δεν ειναι προβλημα της cosmote. Απλα ειναι ο τροπος που κανει match τις επαφες (χρειαζεται ολα τα νουμερα... οποτε θελει και το +30) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Γιατι να κανεις διπλες επαφες; Απλα βαλτε το +30 μπροστα απο ολες σας τις επαφες. Μπορειτε να το κανετε ευκολα το number fixer. Απλα προσοχη, βαλτε οτι ειναι 10 ψηφια για να μην διορθωσει αριθμους που εχουν ηδη το +30. Και δεν ειναι προβλημα της cosmote. Απλα ειναι ο τροπος που κανει match τις επαφες (χρειαζεται ολα τα νουμερα... οποτε θελει και το +30) Ξέρω τι λέω. Η cosmote σ αντίθεση με τους άλλους παρόχους, δεν στέλνει το νούμερο με τον κωδικό χώρας στα εισερχόμενα sms. Κανονικά ο κωδικός χώρας πρέπει να στέλνεται πάντα, όπως κάνουν Wind και Vodafone. Επομένως για να έχουν αναγνώριση της επαφής στα εισερχόμενα sms, πρέπει το νούμερο να είναι αποθηκευμένο ΚΑΙ χωρίς κωδικό χώρας. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με cosmote και το +30 δεν το καταλάβαινε. Αντίθετα με το 030 ήταν όλα μιά χαρά. Για δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts