pisons Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 1.3 G..........αυτό είναι καινούρια rom........ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 1.3 G..........αυτό είναι καινούρια rom........ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κάντο πενηνταράκια φίλτατε αυτό... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Συνήθως οι διορθώσεις είναι κάτι MB (100-200) αυτό μοιάζει με ολόκληρη rom Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αυξομείωσης στον ήχο κατά την διάρκεια των κλήσεων σε αυτόν που καλώ(μου έχουν πει σχεδόν όλοι όσους έχω πάρει τηλέφωνο). Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το θέμα? Έχω την 3giga ram έκδοση με miui 8.0.10.0 stable αγγλο/κινέζικη rom. Edit. Ξέχασα να αναφέρω πως το μικρόφωνο στην εγγραφή φωνής λειτουργεί άψογα. απενεργοποιησε απο τα settings τις sim το VoLTE http://techsarjan.com/wp-content/uploads/2016/08/VoLTE-Enable-option-in-Xiaomi-Mobiles-MIUI-7-8-Reliance-Jio.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Παιδια το second space ti einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 τελικά τα tempered glass κάθονται καλά στο 2,5D γυαλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitolis Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 απενεργοποιησε απο τα settings τις sim το VoLTE http://techsarjan.com/wp-content/uploads/2016/08/VoLTE-Enable-option-in-Xiaomi-Mobiles-MIUI-7-8-Reliance-Jio.png thanks!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 τελικά τα tempered glass κάθονται καλά στο 2,5D γυαλί? Όχι φίλτατε χάλια... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 όταν λες χάλια εννοείς ότι βγαίνει από τη θέση του γιατί χτυπιεται εκεί στη γωνία? σκεφτόμουν να πάρω το 4 τα Χριστούγεννα αλλά πλέον το φοβάμαι μιας και δεν έχει ούτε gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 όταν λες χάλια εννοείς ότι βγαίνει από τη θέση του γιατί χτυπιεται εκεί στη γωνία? σκεφτόμουν να πάρω το 4 τα Χριστούγεννα αλλά πλέον το φοβάμαι μιας και δεν έχει ούτε gorilla glass. Ποιο xiaomi έχει gorilla;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 όταν λες χάλια εννοείς ότι βγαίνει από τη θέση του γιατί χτυπιεται εκεί στη γωνία? σκεφτόμουν να πάρω το 4 τα Χριστούγεννα αλλά πλέον το φοβάμαι μιας και δεν έχει ούτε gorilla glass. Δεν πιάνει όλη την επιφάνεια λόγο της καμπυλοτητας και πρέπει να το κεντραρεις πολύ καλά δεξιά αριστερά για να καλύψεις το "μαύρο" της οθόνης... (αν καταφέρω θα στο βάλω φώτο να το δεις) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 και το note 2 μου δεν έχει gorilla αλλά έβαλα το tempered glass και είμαι εντάξει. απλά πίστευα λόγο 2,5D ότι οι γωνίες στο glass θα ήταν στον αέρα να το πω και ότι υπήρχε περίπτωση να φεύγει από τη θέση του ή να μην βολεύει να του βάλεις και θήκη πχ. στο καλό κεντραρισμα πιστεύω δεν θα έχω θέμα. όσα έχω βάλει σε διάφορα κινητά εκατσαν πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Οταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, οποιαδήποτε εφαρμογή (όπως Whatsup, Viber, FB), όταν είχα κάποιο μήνυμα, μου έστελνε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας. Εδώ και κάμποσο καιρό, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω εάν έχω κάποιο μήνυμα. Αν όντως υπάρχει μήνυμα με το που ανοίγω την εφαρμογή μου έρχεται αυτόματα. Να συμπληρώσω ότι είμαι μόνιμα συνδεδεμένος στο ίντερνετ, είτε με wifi στο σπίτι, είτε με δεδομένα εκτός σπιτιού. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω αλλάξει την εικόνα στο κλείδωμα οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Οταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, οποιαδήποτε εφαρμογή (όπως Whatsup, Viber, FB), όταν είχα κάποιο μήνυμα, μου έστελνε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας. Εδώ και κάμποσο καιρό, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω εάν έχω κάποιο μήνυμα. Αν όντως υπάρχει μήνυμα με το που ανοίγω την εφαρμογή μου έρχεται αυτόματα. Να συμπληρώσω ότι είμαι μόνιμα συνδεδεμένος στο ίντερνετ, είτε με wifi στο σπίτι, είτε με δεδομένα εκτός σπιτιού. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω αλλάξει την εικόνα στο κλείδωμα οθόνης; Η εικόνα που άλλαξες δεν παίζει ρόλο. Πρέπει να μας πεις,αν έχεις αλλάξει κάτι στις γενικές ρυθμίσεις, ή μέσα στις εφαρμογές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Οταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, οποιαδήποτε εφαρμογή (όπως Whatsup, Viber, FB), όταν είχα κάποιο μήνυμα, μου έστελνε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας. Εδώ και κάμποσο καιρό, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω εάν έχω κάποιο μήνυμα. Αν όντως υπάρχει μήνυμα με το που ανοίγω την εφαρμογή μου έρχεται αυτόματα. Να συμπληρώσω ότι είμαι μόνιμα συνδεδεμένος στο ίντερνετ, είτε με wifi στο σπίτι, είτε με δεδομένα εκτός σπιτιού. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω αλλάξει την εικόνα στο κλείδωμα οθόνης; Settings Installed apps Download Πας στο viber πχ και... Δώσε τα δικαιώματα στο custom notification... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/9c75d62dfa0a30fb1925046f1418faba.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 παιδια καλησπερα εχω αποφασισει να παρω το τηλεφωνο με Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) αλλα ψαχνω λιγο το μαγαζι το vicmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-silver.html στα δωρα που δινει χρεωνει το tempered glass 5 δολαρια ενω το to2c το δινει δωρεαν http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4.html#disqus_thread θα μου πεις κατι τρεχει για 5 δολαρια αλλα γιατι; οσοι πηρατε απο vicmall δεν ειχε δωρο το tempered glass; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ετσι ακριβώς είναι και σε μένα! Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Εχω προσέξει και το εξής. Αν έχω κλειστές τις προαναφερόμενες εφαρμογές μου το κάνει. Οταν είναι ανοιχτές μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Το τσέκαρα το απόγευμα που είχα ανοιχτό τον Messenger του ΦΒ και μου ήρθε ειδοποίηση. Ισως πρέπει να τις έχω μόνιμα ανοιχτές τις συγκεκριμένες. Απλά φοβάμαι μήπως καταναλώνουν πολύ μπαταρία και τις κλείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ετσι ακριβώς είναι και σε μένα! Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Εχω προσέξει και το εξής. Αν έχω κλειστές τις προαναφερόμενες εφαρμογές μου το κάνει. Οταν είναι ανοιχτές μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα. Το τσέκαρα το απόγευμα που είχα ανοιχτό τον Messenger του ΦΒ και μου ήρθε ειδοποίηση. Ισως πρέπει να τις έχω μόνιμα ανοιχτές τις συγκεκριμένες. Απλά φοβάμαι μήπως καταναλώνουν πολύ μπαταρία και τις κλείνω. Τσέκαρε το και αποφασίζεις. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Με έχει καλομάθει η xiaomi... Ήρθε ενημέρωση σε 8.0.11.0... ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/85abf7f458c842548e1d8c8a7968f350.jpg Edited October 31, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παιδια το second space ti einai? Κανεις καμια ιδεα? Μην το επιλεξω και σκισω το τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 παιδια καλησπερα εχω αποφασισει να παρω το τηλεφωνο με Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) αλλα ψαχνω λιγο το μαγαζι το vicmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-silver.html στα δωρα που δινει χρεωνει το tempered glass 5 δολαρια ενω το to2c το δινει δωρεαν http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4.html#disqus_thread θα μου πεις κατι τρεχει για 5 δολαρια αλλα γιατι; οσοι πηρατε απο vicmall δεν ειχε δωρο το tempered glass; ευχαριστω ωπ.. το αφαιρεσαν σαν επιλογη.. παλια ειχαν δωρο... το κακο ειναι οτι επειδη εχει καμπυλωτες ακρες το κινητο.. δε θα βρεις tempred glass να καθεται σωστα στην οθονη.. εγω αγορασα της nillkin και γυρω γυρω περιμετρικα δεν ειναι κολλημενο λογω της καμπυλωτητας... κ επιπλεον δε μου καλυπτει ολο γυαλι... αλλα μονο μεχρι εκει που ειναι φωτισμενη η οθονη.. Κανεις καμια ιδεα? Μην το επιλεξω και σκισω το τηλεφωνο... διαβασε τι γραφει : create a seperate space on your phone. using second space is like having two devices... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 παιδια καλησπερα εχω αποφασισει να παρω το τηλεφωνο με Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) αλλα ψαχνω λιγο το μαγαζι το vicmall http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-silver.html στα δωρα που δινει χρεωνει το tempered glass 5 δολαρια ενω το to2c το δινει δωρεαν http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4.html#disqus_thread θα μου πεις κατι τρεχει για 5 δολαρια αλλα γιατι; οσοι πηρατε απο vicmall δεν ειχε δωρο το tempered glass; ευχαριστω Στο Vickmall το μείωσαν σήμερα 5 $ το γκρι και το χρυσαφί. Μπορεί έτσι να σε βολεύει ;) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Οταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, οποιαδήποτε εφαρμογή (όπως Whatsup, Viber, FB), όταν είχα κάποιο μήνυμα, μου έστελνε ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας. Εδώ και κάμποσο καιρό, πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να δω εάν έχω κάποιο μήνυμα. Αν όντως υπάρχει μήνυμα με το που ανοίγω την εφαρμογή μου έρχεται αυτόματα. Να συμπληρώσω ότι είμαι μόνιμα συνδεδεμένος στο ίντερνετ, είτε με wifi στο σπίτι, είτε με δεδομένα εκτός σπιτιού. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω αλλάξει την εικόνα στο κλείδωμα οθόνης; http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html κανε αυτα που λεει εκει, και αυτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω με τα Notifications και σιγουρέψου αυτο http://en.miui.com/data/attachment/forum/201604/20/042555dngnxmaegmmjaa6i.jpg να το βαλεις off καλύτερα η κανε αυτο που κανει στο guide ακριβός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Υπάρχει κάποιο τζαμακι που να πατάει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Υπάρχει κάποιο τζαμακι που να πατάει καλά; δυστυχως οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts