Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διάβασα ότι κάπου Ιούλιο-Αύγουστο θα υπάρξει αναβάθμιση με τα εξής:

- Add CCD sensor (instead of CMOS)

- Better auto-focus function in dark conditions

- Better detalization of objects at the distances of 5 meters and lower comparing to CMOS

- Another algorithm of images processing - color saturation is better

- Better macro-mode shot processing

- Saving of shots made increased a little bit

- Power consumption is 5-10 percents higher

- Lens is changed as a result of new CCD sensor

Συμφωνα με τον Eldar πάντα! :p

Αν συμβεί αυτό, η SE θα έχει βάλει τα χεράκια της να βγάλει τα ματάκια της. Δεν είμαι καθόλου κατά του να αναβαθμίζεται ένα προϊόν, άλλωστε, δουλεύοντας στο χώρο του Marketing, ιδεολογικά και μόνο θα σας πω ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος. Όμως, ποτέ, μα ΠΟΤΕ, δεν προανακοινώνεις την επικείμενη βελτίωση του προϊόντος που -ήμαρτον- δεν έχεις ακόμα λανσάρει στην αγορά, δεδομένου μάλιστα ότι οι έρευνες αγοράς σου και το feedback σου από τα καταστήματα και τους retailers λέει ότι αναμένεται να πουλήσει σαν ζεστό τσουρέκι από τον Τερκενλή (γωνία Αριστοτέλους και Τσιμισκή, α, ρε Θεσσαλονίκη!). Με αυτή της την κίνηση (αν τελικά υλοποιηθεί) η SE ουσιαστικά μας λέει "αναγνωρίζω την ανωτερότητα άλλων ανταγβνιστικών μοντέλων αυτού του τμήματος της αγοράς (medium range, 1-2mpixel camera phones) και για αυτό λανσάρω το μοντέλο ως έχει για να εκμεταλλευτώ την ανυπομονησία των εν δυνάμει αγοράστών, αλλά επειδή προϊοντικά θα είμαι κάπως πίσω από τους άλλους, έχω ήδη προτεοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση". Και ερωτώ, εγώ ο αφελής marketeer: Ποιος θα αγοράσει ρε φιντάνια της SE ένα μοντέλο που ήδη ξέρει ότι θα είναι προς αντικατάσταση και σημαντική βελτίωση εντός 3 μηνών, οπότε και θα πωλείται μεταχειρισμένο κάτω από 150€???? Φαντάσου να πούλαγε η Alfa Romeo νέο μοντέλο λέγοντας ότι η γρήγορη έκδοση θα έχει μέχρι 250ΗΡ και να διέρρεε στον τύπο ότι ήδη σχεδιάζει και έκδοση με 300ΗΡ και traction control γιατί έχει πάρει χαμπάρι ότι η έκδοση με τα 250 δεν κρατάει...Χαμός θα γίνονταν!

Τέλος πάντων, μακάρι να μπορούσαμε να μάθουμε αν κάτι τέτοιο είναι πραγματικά στα σχέδια της SE, ή απλά είναι "ράδιο-αρβίλλα". Θα δείξει...

Απλές σκέψεις κάνω...θα ήθελα την άποψή σας ρε παιδιά...

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ρε παιδια οποιοι περνουν κινητα ΣΕ απο την πρωτη μερα δεν νομιζω να τους φαινεται παραξενο οτι θα βγει update ιουλιο-αυγουστο.. Λογικο ειναι!

Ρε παιδιά να βγει αναβάθμιση στο software είναι κατανοητό αλλά να αλλάξουν αισθητήρα στην κάμερα είναι κάπως τραβηγμένο και είναι και πολύ νωρίς, λογικά αν το κάνουν αυτό θα αλλάξουν και το όνομα όπως έγινε με το Τ610 που με διαφορετικη οθόνη και housing ονομάστηκε Τ630

Ρε παιδιά να βγει αναβάθμιση στο software είναι κατανοητό αλλά να αλλάξουν αισθητήρα στην κάμερα είναι κάπως τραβηγμένο και είναι και πολύ νωρίς, λογικά αν το κάνουν αυτό θα αλλάξουν και το όνομα όπως έγινε με το Τ610 που με διαφορετικη οθόνη και housing ονομάστηκε Τ630

:up: :up:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Αυτο με τις αναβαθμισεις θα το βγαλει η SE ως καινουριο μοντελο η απλως θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση οταν παρεις το k750i?

Ειναι εκνευριστικο, γιατι να μη βγαλουν το κινητο κατ' ευθειαν με τις αναβαθμισεις? :mad: :mad:

Φιλε μου ο ανταγωνισμος ειναι τοσο σκληρος πια που ολοι πιεζουν τις τιμες για να παρουν μεριδιο στην αγορα,και να πω και κατι αλλο η τεχνολογια που εχει το Κ750 σημερα δεν ειναι και κατι φοβερο,για να εχει υψηλη τιμη, ο cmos αισθητηρας που εχει πανω στον φακο ειναι πολυ πιο φθηνος απο τον ccd,βγαζει χειροτερες φωτο αλλα με τον ccd το κινητο θα ειχε καλυτερες φωτο μεν αλλα πιο μεγαλο μεγεθος και καμμια 100στη ευρακια πιο ακριβο,μπορει και περισσοτερα ;)

Οι πρώτοι cmos αισθητήρες σαφέστατα ήταν χάλι μαύρο. Οι καινούργιοι αισθητήρες cmos έχουν βελτιωθεί θεαματικά οπότε καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι όσο αφορά την ανωτερότητα των ccd. Ρίξε μια προσεχτική ματιά εδώ.

http://mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=19674

Αν αληθεύουν τα παραπάνω, η SE σκοπεύει να το κυκλοφορήσει και μετά 2-3μήνες να αλλάξει τον αισθητήρα με καλύτερο; Αυτό είναι hardware αλλαγή και δε συνηθίζεται!

Αν είναι έτσι, πρόκειται για μεγάλη απάτη και φυσικά θα περιμένουμε την αναβαθμισμένη και φτηνότερη έκδοση (μια και η τιμή θα πέσει ως συνήθως σε λίγους μήνες) !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Προσωπικά, δεν σκόπευα να "σηκώσω σκόνη" με αυτά που έγραψα παραπάνω. Απλά φάνηκε για άλλη μία φορά ότι η SE κάνει κάποιες φορές σπασμωδικές κινήσεις και δεν το πολυσκέφτεται, παρόλο που είμαι "καψούρης" μαζί της πρέπει να το παραδεχτώ (αν και ίσως μετά από πολύ καιρό να αγοράσω ένα Nokia, όταν βγει το N91). Να πω την αλήθεια, θα πάρω το k750i, με ή χωρίς CMOS φακό...άλλωστε είμαι από αυτούς που για τις φωτογραφίες που πάνε για album/print θα χρησιμοποιήσω την ψηφιακή μου και όχι το κινητό μου. Ποτέ δεν έχω εκτυπώσει photo από το Ρ900 μου (θα μου πεις, με 0,3 mpixel, τι να τυπώσεις...ναι μεν, αλλά...). Απλά μου μοιάζει χαζό να λανσάρεις ένα προϊόν και να "αποκαλύπτεις" ήδη ότι θα διορθώσεις τα hardware-ικά λάθη/ελλείψεις/παραλήψεις του υπάρχοντος μοντέλου με νέο hardware (προσοχή: η αλλαγή lens δεν αφορά σε firmware update) σε μόλις 3-4 μήνες.

Ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, και χωρίς να γνωρίζαμε το πιθανά επικείμενο upgrade μοντέλο, οι υπόλοιπες specs του κ750 είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές. Οπότε, ας μην είμαστε μηδενιστές. Αλλά κάποιες φορές σκέφτομαι, πόσο όμορφα θα ήταν αν διάβαζε η SE Hellas αυτά τα forum και έβλεπε πόσα μπορεί να μάθει - από πρώτο χέρι, από τον άμεσο πελάτη της - για την εικόνα της στην αγορά. Ποιός ο λόγος μετά να πληρώνει τα € της για έρευνα αγοράς???

Anyway, συγνώμη, αν δημιούργησα σε κάποιους φίλους λάθος εντυπώσεις, ή τους μπέρδεψα με τα προαναφερθέντα.

Φιλικά

Κ.

Λοιπον πηρα τηλεφωνο στην acorn.Ακουστε :w00t: Επειδη ηταν κατειλημενες οι γραμμες μου ειπαν να αφησω ονομα και τηλεφωνο για να εποικοινωνησουν μαζι μου.Τελικα μετα απο 10 λεπτα με πηραν.Το κινητο ερχετε στα μεσα της αλλης βδομαδας.Με ελληνικο μενου [Δεν φερνουν απο εξω μου ειπαν]στην τιμη των 351+8 euro με αντικαταβολη στο σπιτι μου.Εκανα την παραγγελια και θα με παρουν ,μολις ερθει το κινητο για να σιγουρεψουν την παραγγελια και σε μια μερα θα ειναι σπιτι μου.Παρτε τηλεφωνο τι περιμενετε; :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Πάνω που έλεγα αντε θα βγει το k750 για να το πάρω, κυκλοφορεί τώρα αυτη η φήμη αλλαγής του cmos sensor σε ccd. Αντε τώρα να περιμένω 3-5 μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει. Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να ξαναχρησιμοποιώ εκείνο το αρχαίο Nokia 5110 που έχω. Ουτε εγχρωμη οθόνη ούτε κάμερα έχει ούτε τιποτα. Πα..ρια μάντολες που λεεί και ο Γεωργίου :)

Πάνω που έλεγα αντε θα βγει το k750 για να το πάρω, κυκλοφορεί τώρα αυτη η φήμη αλλαγής του cmos sensor σε ccd. Αντε τώρα να περιμένω 3-5 μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει. Μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να ξαναχρησιμοποιώ εκείνο το αρχαίο Nokia 5110 που έχω. Ουτε εγχρωμη οθόνη ούτε κάμερα έχει ούτε τιποτα. Πα..ρια μάντολες που λεεί και ο Γεωργίου :)
Βρε παιδιά ψυχραιμία!!!Το Κ750 δεν θέλουμε;Ε!, αυτό θα έρθει.Τώρα αλλαγή από cmos σε ccd σημαίνει ΝΕΟ τηλέφωνο, περίπτωση Τ610 με Τ630 το οποίο βγήκε σχεδόν ένα χρόνο μετά.Αν θέλετε περιμένετε κανά χρόνο.Αν και μου φαίνεται απίθανό πριν κυκλοφορήσει η Sony ένα κινητό-ναυαρχίδα(μην ξεχνάμε ότι και το W800 cmos φοράει) να αναγγέλει καινούρια κυκλοφορία βελτιωμένου μοντέλου σε ένα μήνα, ακόμη και για ένα χρόνο να το ετοιμάζει δεν θα το ανακοινώσει από τώρα!!!Ήμαρτον κάτι περισσότερο από marketing ξέρουν αυτοί από εμάς. :hunter: :fool:

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

re paidia emena 8a mou pei kaneis ti 8a ginei telika me to bleutooth tou k750i??8a einai se embeleia 100 metrwn h 10 metrwn????????

10 μετρα ...

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Ρε φιλε gjimmys, πιστευω ότι είναι καλυτερο να περιμενεις να το φερουν τα ελληνικα καταστηματα μηπως και εθει σε χαμηλοτερη τιμη. ;)

Πολλα εχουν ακουστει για την τιμη… Ακομη και για 290 ευρω… :!:

Paidia kalispera na prostheso k ego mia erotisi sauto to xamo pou exei ginei me to kinito auto......To til tha vgainei vodafone live??? dhladh an to paro me ananeosi simvoleou sti voda tha einai live h aplo? euxaristo
"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...