Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη :tease: που βαλανε καμερες στα κινητα ρε παιδια,εχουμε σταματησει να τα βλεπουμε σαν κινητα και τα συγκρινουμε σαν ψηφιακες μηχανες.Π-Ο-Τ-Ε κανενα κινητο δεν προκειται να βγαλει καλυτερη φωτογραφια ακομα και απο μια μετρια-φτηνιαρικη μηχανη :mad: η καμερα στο κινητι υπαρχει για να κανουμε την πλακα μας,να στελνουμε κανενα mms και τιποτα αλλο,ειχα το s700 και εχω τραβηξει και φωτο με το 902 και το 30 της sharp αυτα τα τρια ξεχωριζουν(και τα τρια αυτα εχουν ccd)με την πρωτη μου ψηφιακη μια ανον Α20 που ειχα παρει πριν 3 χρονια και ειναι στα 2mp λοιπον καμμια σχεση οι φωτο δεν εχουν μεταξυ τους ;) Για αυτο να κοιταμε τα αλλα χαρακτηριστικα του κ750 και οποιοδηποτε κινητου θελουμε και την καμερα να την κρινουμε σαν κατι προσθετο αλλα οχι βασικο

Αυτα,ουφ :p

Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη που βαλανε καμερες στα κινητα ρε παιδια,εχουμε σταματησει να τα βλεπουμε σαν κινητα και τα συγκρινουμε σαν ψηφιακες μηχανες.Π-Ο-Τ-Ε κανενα κινητο δεν προκειται να βγαλει καλυτερη φωτογραφια ακομα και απο μια μετρια-φτηνιαρικη μηχανη η καμερα στο κινητι υπαρχει για να κανουμε την πλακα μας,να στελνουμε κανενα mms και τιποτα αλλο,ειχα το s700 και εχω τραβηξει και φωτο με το 902 και το 30 της sharp αυτα τα τρια ξεχωριζουν(και τα τρια αυτα εχουν ccd)με την πρωτη μου ψηφιακη μια ανον Α20 που ειχα παρει πριν 3 χρονια και ειναι στα 2mp λοιπον καμμια σχεση οι φωτο δεν εχουν μεταξυ τους Για αυτο να κοιταμε τα αλλα χαρακτηριστικα του κ750 και οποιοδηποτε κινητου θελουμε και την καμερα να την κρινουμε σαν κατι προσθετο αλλα οχι βασικο

Αυτα,ουφ

Να σου πω την αληθεια, συμφωνω απολυτα με αυτο που λες.

Για μενα, οι φωτογραφιες που βλαζουμε στα κινητα ειναι για να τις βλεπουμε στα κινητα, οποτε χρειαζεσαι μια πολυ καλη οθονη και εισαι ΟΚ!

πχ, το gx25 με VGA σε συγκριση με το S65 με 1,3ΜΡ.

Στο πρωτο, με αναλυση οθονης 240*320 οι εικονες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ενω στο S65 ειναι σαν να τις βλεπεις στο Τ610

Στο θεμα μας: Σε τεχνικα χαρακτηριστικα, ποιες οι διαφορες του s700 απο το Κ750?

Στο θεμα μας: Σε τεχνικα χαρακτηριστικα, ποιες οι διαφορες του s700 απο το Κ750?

Το S700 παιρνει μνημες μεχρι 128ΜΒ, το k750 μεχρι 1GB.

To k750 εχει ραδιο με rds, το S700 κανονικο ραδιο.

Η οθονη του S700 εχει μεγαλυτερη αναλυση απο οτι του κ750.

Αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη :tease: που βαλανε καμερες στα κινητα ρε παιδια,εχουμε σταματησει να τα βλεπουμε σαν κινητα και τα συγκρινουμε σαν ψηφιακες μηχανες.Π-Ο-Τ-Ε κανενα κινητο δεν προκειται να βγαλει καλυτερη φωτογραφια ακομα και απο μια μετρια-φτηνιαρικη μηχανη :mad: η καμερα στο κινητι υπαρχει για να κανουμε την πλακα μας,να στελνουμε κανενα mms και τιποτα αλλο,ειχα το s700 και εχω τραβηξει και φωτο με το 902 και το 30 της sharp αυτα τα τρια ξεχωριζουν(και τα τρια αυτα εχουν ccd)με την πρωτη μου ψηφιακη μια ανον Α20 που ειχα παρει πριν 3 χρονια και ειναι στα 2mp λοιπον καμμια σχεση οι φωτο δεν εχουν μεταξυ τους ;) Για αυτο να κοιταμε τα αλλα χαρακτηριστικα του κ750 και οποιοδηποτε κινητου θελουμε και την καμερα να την κρινουμε σαν κατι προσθετο αλλα οχι βασικο

Αυτα,ουφ :p

Πολυ καλα τα λες. Αλλα η πλεμπα που να καταλαβει οτι η ποιοτητα της φωτο βασιζεται στο φακο της και οχι στα Megapixel; Και αφου ποτε κανενα κινητο δεν θα εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΚΟ αλλα κατι σαχλαμαριτσες που μοιαζουν με φακο, δεν προκειται να παρουν ποτε κανονικες φωτογραφιες. Αληθεια, ο φακος του Κ750 ποσα elements εχει;

Καλα ε, ευτυχως που εχω ψηφιακη φωτογραφικη και κανω ανετα δουλεια μου γιατι με το κινητο παντα ημουν μισοικανοποιημενος παιδια...

Paidia kalispera na prostheso k ego mia erotisi sauto to xamo pou exei ginei me to kinito auto......To til tha vgainei vodafone live??? dhladh an to paro me ananeosi simvoleou sti voda tha einai live h aplo? As mou apadisi kapoios pou gnorizi, euxaristo.
"Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something."

Paidia kalispera na prostheso k ego mia erotisi sauto to xamo pou exei ginei me to kinito auto......To til tha vgainei vodafone live??? dhladh an to paro me ananeosi simvoleou sti voda tha einai live h aplo? As mou apadisi kapoios pou gnorizi, euxaristo.

Το κινητο θα βγει και live και αν πας σε Vodafone-shop για ανανεωση, θα σου δωσουν την live εκδοση. :mad: :mad:

Εάν έκανες τη σύνδεσή σου σε vodafone shop θα είναι live :(

Εάν την έκανες αλλού (π.χ. σε Γερμανό) θα είναι non live !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Οι συνάδελφοι παραπάνω έχουν δίκιο για την ποιότητα φωτό ανάμεσα σε κινητά και ψηφ.φωτογραφικές! Παρ'ολ'αυτά, είναι εντυπωσιακό χαρακτηριστικό η ενσωμάτωση 2ΜΡ σε κινητό. Και αν λάβουμε υπόψη την καλή ποιότητα φωτό του Κ700, περιμένουμε μια σαφή βελτίωση! Σαφώς και δε μετράνε τα ΜΡ! Είδα στην πράξη αυτό με το S100 και τη μούφα κάμερα 1,3ΜΡ του, της οποίας υπερτερούν οι φωτό 352χ288 του παλιού μου ΝΟΚΙΑ 7250 !!!

Τελικά μπορούμε να δούμε κάπου φωτό σε μέγιστη ανάλυση μέρα/νύχτα, από το Κ750;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

fagoura me aytin tin camera bre...eipame den e s t i a z o m a s t e ekei esas ti sas elkih pio poly sto kinito gia pite mou mia camera me 2mp?? h enas telios sxediosmos me telies leitourgies tis opies poly liga kinita tis exoune stin agora ase pou h timi tou tha einai prositi k tha poulisi trela, h camera opos eipe k o filos pio panw einai na tin exeis gia xabale oxi gia na poulas efe stous alous... siga klain main les k irthe to telos tou kosmou gia mia skatocamera ileos ouffff :) ;) makari na erthei sta mesa tis vdomadas pou lete ade na doume....mas douleuoune telika h oxi oso gia tin anavathmisi sto hardware tou ayto parapaei gia ena kinito to opio stis mises xores den exei kikloforisi akoma..ade k na ginei se ccd o ais8htiras logika tha sinepagete kai kainouria siskeyi..tora klain tha katso na asxolitho gia enan ccd h cmos eleos??
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φιλε gjimmys, πιστευω ότι είναι καλυτερο να περιμενεις να το φερουν τα ελληνικα καταστηματα μηπως και εθει σε χαμηλοτερη τιμη. ;)

Πολλα εχουν ακουστει για την τιμη… Ακομη και για 290 ευρω… :!:

Φιλαρακι αποκλειεται να ερθει ποιο χαμηλα.Ποιο ψηλα μπορει :cry:

καλημερα σε ολους.Μηπως τελικα ομως η πολυ καλη τιμη(οπως δειχνουν τα πραγματα)κανει το κινητο σουπα?(οπως εχει επισημανθει ξανα στην συζητηση αυτη)Δηλ ολοι εμεις που δινουμε πολυ περισσοτερη σημασια στο κινητο μας απο τον μεσο ορο, και γουσταρουμε τρελα να ερθει το 750 δεν θα ηταν καλυτερα να διναμε 50 euro παραπανω και να μη βλεπαμε το κινητο μας σε καθε τσεπη ασχετου η σε καθε τραπεζι καφετεριας που πηγαινουμε?Δεν ειμαι κανεις πλουσιος, αλλα αυτο ομολογω οτι θα με ενοχλησει αν συμβει(που θα συμβει γιατι τετοιο κινητο με 360 euro δεν βρισκεις).Και μιλαμε τωρα οτι το κινητο ειναι πολυ μπροστα!Σε ενα συγκριτικο ενος περιοδικου που κοιταξα του εδιναν 8,8 και το αμεσως επομενο (6680) επαιρνε 7,κατι!!Τι λετε?

Για να σας βαλω λιγο στα αιματα :devil:

Κυκλοφορησε και εδω και ειναι και ετοιμοπαραδοτο :w00t:

418 EUR :( + €50.06 Europe Airsure = 468 :cool:

Στο pixmania.com βγαίνει γύρω στα 480 ευρώ με ημερομηνία διαθεσιμότητας 30/6/2005. Προσωπικά πιστεύω ότι το Κ750 είναι μόνο ένα βελτιωμένο(λογισμικά)Κ700 με διαφορετικό housing,η τιμή που θα διαμορφωθεί από το ανταγωνισμό μέσα στον Ιούνιο πιστεύω ότι θα είναι 340-360 ευρώ.Ηδη συνέστησα σε κάποια μέλη-φίλους να μην βιαστούν να το πάρουν,μπορεί να απογοητευθούν πολύ γρήγορα,μόλις διαπιστώσουν ότι σχεδόν πήραν ξανά ένα Κ700.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,προσωπική αποψη ήθελα να εκφράσω μόνο.

Εγω προσωπικα το ξερω οτι θα ειναι ενα βελτιωμενο Κ700 και αυτο θελω να ειναι :D ενα κινητο με μικρο μεγεθος,με καρτα μνημης(βασικοτατη βελτιωση σε σχεση με το Κ700),μαλλον θα εχει ακομα καλυτερη οθονη απο την ηδη πολυ καλη του Κ700,εχει και τα 2mp που οσο και να το κανουμε θα εχει διαφορα απο τα 0,3 του κ700,το mp3 player πολυ βασικο σε συνδυασμο με την καρτα μνημης(εδω αν μπορει ας μου λυσει καποιος την απορια θα εχει EQ για εξτρα ρυθμισεις :O )και να εχει και το ιδιο καλο ραδιο οπως το K700,(αν βαζανε και το τελικο ς στα μηνυματα :rotfl: ). Και για ολα αυτα μετα απο ενα χρονο που εχω το κ700 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,δινω 350-370 ευρω να περασω αλλον εναν ωραιο χρονο με το κ750 ;)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Nα προσθέσω και άλλες μικροβελτιώσεις που όμως έχουν αρκετή σημασία. Στα μηνύματα ας πούμε. Θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε πάνω απο τα 70 του Κ700 και επίσης θα βάζουμε ότι ήχο θέλουμε για τα μηνύματα. Διπλό λεντάκι για βραδινό φωτισμό, καλύτερη μπαταρία,και μάλλον καλύτερο ηχείο όπως έχω ακούσει.

Nα προσθέσω και άλλες μικροβελτιώσεις που όμως έχουν αρκετή σημασία. Στα μηνύματα ας πούμε. Θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε πάνω απο τα 70 του Κ700 και επίσης θα βάζουμε ότι ήχο θέλουμε για τα μηνύματα. Διπλό λεντάκι για βραδινό φωτισμό, καλύτερη μπαταρία,και μάλλον καλύτερο ηχείο όπως έχω ακούσει.

ξερουμε ποσα contacts θα χωραει?

Re paidia den elegan gia to bleutooth oti 8a poianei 100 metra???ti ******* einai auth mono 10 metra??

Ρε φιλε, εσυ οταν θες να στειλεις κατι σε ενα φιλο σου, εχεις αποσταση απο αυτον πανω απο 10 μετρα?

Ασε που οταν θα κανεις αναζητηση συσκευων θα σου εμφανιζονται καμια 30αρια κινητα με ανοιχτο bluetooth...

Αρα, δε νομιζω οτι ειναι και τοσο μειονεκτημα το bluetooth που ανιχνευει συσκευες σε αποσταση 10 μετρων. ;)

Το ωραίο θα ήταν αν το bluetooth ήταν 100 μέτρα να μπορούσες να συνδέσεις 2 τηλέφωνα και να μιλάς μέσω bluetooth. Θα ήταν πολύ χρήσιμο π.χ. σε περιπτώσεις που είναι δύο αυτοκίνητα και προσπαθούν να συνενοηθούν ή σε χώρους γραφείων. Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται......

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...