Jump to content

stevie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    190
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    94.7%

About stevie

  • Ημ. Γέννησης 29/05/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stevie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα το "απεριόριστα data" με 9.90 για ένα μήνα,έληξε προχθές και έβγαλε πάλι την προσφορά,πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι 10/1. Πολύ καλό το βρίσκω αυτό.
  2. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tigr/ Μήπως τα έχετε μπερδέψει με την trcamera ,έχει βγει και v3 και v4 kαι v5 final.
  3. Δοκίμασε να βάλεις εξάλειψη τρέμουλου(refresh rate) στα 50 hz,μάλλον αυτό φταίει για τις λάμπες.Στην Ευρώπη έχουμε 50hz ,στην Αμερική έχουν τα 60.
  4. Εντάξει,όταν το χρειάζεσαι το ανοίγεις και έχεις και το ΖΟΟΜ,αλλά το βραδυνό είναι μαζί με το πορτραίτο και το hdr+ αυτά για τα οποία θελουμε ολοι την gcam,εκεί είναι όλο το ζουμί.
  5. Κατεβάστε από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ την arnovas advance 1.6 μετά από το configs που έχει βρείτε το note 7 και κατεβάστε το RN7 better q nolag και βάλτε το με τον γνωστό τρόπο. Η κάμερα μπαίνει ακόμα και αν έχετε και άλλες,εγώ έχω ήδη δύο,αλλά παρόλα αυτά εγκαταστάθηκε και αυτή. Τα μόνα που πρέπει να κάνετε είναι να πατε συνθέτες ρυθμίσεις/fix και να βάλετε το using sebre στο off αλλιως κολλάει το night sight,επίσης εκεί στις ρυθμίσεις στο libs πατάει get update και κατεβάζει αρκετά για να χρησιμοποιήσετε. Λίγο που την έπαιξα φαίνεται καλή,το βράδυ θα πάω στο Νιάρχος να μαζέψω και θα την ψάξω πιο πολύ.
  6. Έτσι και αλλιώς δεν έχει και πολλές ρυθμίσεις να αλλάξεις,εκεί που λέει pixel awb το έχω αφήσει στο default,έχω disable face warping για να πάρω 100% jpeg,έχω ενεργοποιήσει το night sight shortcut για να το έχω γρήγορα στην οθόνη και έχω κάνει την πίσω κάμερα 16:9 ,αλλά αυτό είναι προσωπικό γιατί δείχνει πιο ψευτοευρυγωνιο από το 4:3,για πορτραίτο όμως και η μπροστινή και η πίσω το 4:3 είναι πιο σωστό και ωραίο.
  7. Υπάρχουν μερικές, λόγω ονόματος, μπορούνε να μπουν παράλληλα, βάζεις την μια που θέλεις και μετά κατεβάζεις άλλες αν όταν πας να τις εγκαταστήσεις σου πει θελεις να γίνει αντικαταστήση αυτή που έχεις τότε δεν την βάζεις, αν σου πει απλά να κάνεις εγκατάσταση τότε συνεχίζεις.
  8. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για τηλέφωνα και όχι για φωτογραφικές με φακούς, όλα γίνονται ηλεκτρονικά με software και οχι με hardware, οπότε μην περιμένετε τα ίδια αποτελέσματα, τα κινητά ανάλογα με το software που έχουν βγάζουν και ένα αποτέλεσμα, για αυτο και βάζοντας 2-3 διαφορετικά προγράμματα κάμερας στο ίδιο τηλέφωνο παίρνεται διαφορετικά αποτελέσματα, το τηλέφωνο ομως το ίδιο είναι όπως και η κάμερα του. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις gcam και έχω παίξει και με τις ρυθμίσεις, μετά από 30 χρόνια που ασχολούμαι με την φωτογραφία ξέρω και 5-10 πράγματα,, κατέληξα σε αυτήν που είχα διαβάσει ότι ήταν η πιο σωστή, αυτή του back rider https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-backrider/ είναι η πιο απλή σε ρυθμίσεις αλλά και η πιο σωστή, όλα δουλεύουν μια χαρά, το White Balance είναι όσο το δυνατόν πιο σωστό,σηκώνεις απλά το κινητο και βγάζεις φωτογραφία.
  9. Σε μερικές version της gcam πρέπει να μπεις στο μενού και να βρεις το using sabre και να το βάλεις off.
  10. Το note 7 είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, ιδιαίτερα σε σχέση και με την τιμή του αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι παίρνει gcam εύκολα και απλά,μάλιστα επειδή μάλλον έχει πουλήσει ,εκεί στο xda έχουν ασχοληθεί πολλοί με αυτό και υπάρχουν πολλές version να διαλέξει κάποιος,στο honnor και σε άλλα κλειδωμένα τηλέφωνα δεν προκειται ποτέ να μπει η gcam και από πείρας σας λεω,λόγω ότι είμαι φωτογράφος,η διαφορά μιας φωτογραφίας ενός τηλεφώνου με την gcam και οποιοδήποτε αλλού είναι από αρκετά μεγάλη έως πολυ μεγάλη ανάλογα με το κινητό.
  11. stevie

    Lenovo K4 Note

    Το αγορασα εγω απο το media markt την παρασκευη 249 ευρω.Απο οτι εχω καταλαβει υπαρχει σε δυο εκδοσεις,32gb- 2gb ram και 16gb- 3gb ram αλλα ειναι το κ4 note. Το απογευμα θα μπορεσω θα γραψω πρωτες εντυπωσεις,στα γρηγορα λεω ομως οτι ειναι παρα πολυ καλο.
  12. ωραια...σας ευχαριστω πολύ....αναμενω....:)
  13. Kαλησπερα κ.Γιωργο....είχαμε συνεργαστεί παλιοτερα...ειχα αγορασει από εσας μια ψηφιακη sony, επειδή μου ειχατε πει οτι ασχολειστε με φωτογραφια και ψηφιακες...μαλιστα τοτε ειχατε μια sony rx100....μηπως μπορούμε να βρουμε την rx100 mark 3 σε καποια λογικη τιμη ?? ευχαριστω πολύ...και συγνωμη για την ενοχληση....:)
  14. Αν γραψετε στο dial pad *#*#3646633#*#* μπαινεται στο κρυφο μενου και μπορειτε να κανετε διαφορες ρυθμισεις.Εγω βασικα το βρηκα γιατι ηθελα να ανεβασω λιγο την ενταση στα ακουστικα,μου φαινονταν λιγο χαμηλη,οποτε πηγα στο audio-headphones ανεβασα λιγο τις παραμετρους που ειχε εκει και ολα καλα.
×
×
  • Create New...