Giorgosk80 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δεν νομιζω να ξερει κανεις ακριβως ποτε θα ερθει... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δεν νομιζω να ξερει κανεις ακριβως ποτε θα ερθει... :O Αυτο ειναι το γαμωτο.Μολις εδωσα το 6230i για να ετοιμαστω για το κ750i.Ελπιζω να περιμενω τουλαχιστον ενα μηνα οχι παραπανω γιατι θα παρω αλλο :( Υ.Γ Sorry φιλε γιωργο για χτες δεν γουσταρω να το παρει ο γαυρος :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 H ποιότητα των φωτό είναι ανώτερη από όσα κινητά έχω δει ως τώρα (οχι πολλά). Ωστόσο έχουν αρκετό κόκκο. Θα παίξω με τις ρυθμίσεις να δω τι παίζει. Τη στιγμή που τραβάς φωτό άλλο frame βλέπεις "παγωμένο" και άλλο έχει τραβήξει τελικά. Έχει τραβήξει αυτό που πραγματικά έβλεπες όταν πάτησες το κουμπί. Υποψιάζομαι ότι θα διορθωθεί. Οι φωτό αποθηκεύονται στην κάρτα σχεδόν αμέσως στην "κανονική" ποιότητα. Στην "υψηλή" ελάχιστα παραπάνω. Πράγματι φορτίζει από το USB καλώδιο. Τα XP το βλέπουν ως mobile device στο My Computer (όπως και ένα PPC), ως ΟΒΕΧ modem αλλά πέραν τούτου ουδέν, τίποτε απολύτως. Πρέπει να εγκαταστήσω το software μάλλον. edit: Τελικά τις είδα στον windows explorer αφού ειχα εγκαταστήσει το software. Δεν έχω ιδέα αν έπαιξε ρόλο αυτό ή όχι. Πάντως η κάρτα εμφανίζεται ως removable disk. Το ελληνικό Τ9 λειτουργεί θαυμάσια. Κατά τη σύνταξη του μηνύματος όμως δεν σου δείχνει υπόλοιπο χαρακτήρων. Επίσης για να δεις πόσα μηνύματα έστειλες και πόσα λεπτά έχεις μιλήσεις πας σε άλλο μενού (πχ στο Νόκια κάθε μηνυμα έχει αύξοντα αριθμό). Επίσης το space είναι στη δίεση και όλο μπερδεύομαι :p Το μενού είναι ταχύτατο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα άλλο Έρικσον για να κάνω συγκρίσεις. Επίσης δεν έχω όρεξη να κατεβάσω εφαρμογές για να δω αν παίζουν κλπ. Συγγνώμη. Στο πακέτο περιλαμβάνονται ασημί διπλά ακουστικά. Flight mode δεν βρήκα. Αναλυτικά το βράδι που θα έχω δει manual με την ησυχία μου και θα έχω "παίξει" κι άλλο. Αργότερα θα του περάσω ρυθμίσεις gprs κλπ να δω πώς συνδέεται. Τα λέμε. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 telika ta drivers xreiazontai gia na xrisimopoiithei ws usb apothikeutiki siskevi. Krima dioti that itan polu voliko na itan plug&play. 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Να κανω και εγω 2,3 ερωτησουλες στο φιλο ovelix: 1)τα βιντεο και οι φωτογραφιες σε σκοταδι με το φλας τι λενε; 2)εχει bass boost ηχητικο συστυμα;τι λενε τα μπ3 ωραιος ηχος; 3)οταν διαβαζει απο καρτα κατι αργει; 4)τι λεει το rds στο ραδιο; 5)μπορεις να βαλεις μπ3,αμρ δικο σου σαν ηχο οταν σου ερχεται μηνυμα; 6)το auto focus και το videodj πως ειναι +-; Ευχαριστουμε προκαταβολικος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 telika ta drivers xreiazontai gia na xrisimopoiithei ws usb apothikeutiki siskevi. Krima dioti that itan polu voliko na itan plug&play. krima dioti akousa oti to 6230i einai plag and play Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Για να δουμε γιατι η πολυ υπομονη εχει και τα ορια της...παντως πολλες ερωτησεις δεν εχουν απαντηθει απλα γιατι δεν το εχει κανενας στα χερια του ακομα...εκτος απο τον φιλο μας παραπανω που μπορει να μην εχει την τελικη κεδοση του κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Pedia xthes perasa apo Dubai kathodon gia sudan kai mou eipan deftera diathesimo.Timi 360 europoulla. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Pedia xthes perasa apo Dubai kathodon gia sudan kai mou eipan deftera diathesimo.Timi 360 europoulla. Μόνο :w00t: :w00t: ? :w00t: :w00t: Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 360?Οταν κανει ενα κινητο εκει τοσο ..εδω οταν ερχετε ποσο κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 φιλε ovelix μιας και το χεις δεν το βγαζεις και καμια φωτο να το δουμε κι εμεις?και τραβα και καμια φωτο απο την καμερα του Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ti einai to Flight mode ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Λοιπόν, ήμουν περίπου 2 ώρες παρέα με τον Ovelix και το πρωτότυπο του k750i που έπεσε στα χέρια του! Καταρχάς, το κινητό είναι Θ Ε Ι Κ Ο. :D Ως φανατικός της SE (αν και τώρα έχω Siemens) και γνώστης των μικροαδυναμιών των προηγούμενων μοντέλων της, δηλώνω ότι το κινητό με έστειλε αδιάβαστο. Περισσότερα στην επόμενη σελίδα. :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Η καμερα?το βραδυ με φλας εχει τισ κουκιδες οπως το κ700?πως ειναι γενικα η καμερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 8. Δεν υπάρχει για μια ακόμη φορά 'ς', αλλά who cares; :cool: :angry: :down: Akoma ta to ftia3oun? █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Λοιπόν, ώρα για τις εντυπώσεις μου από το Κ750. 1. Εμφανισιακά, το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το Κ700, που όπως και να το κάνουμε, φέρνει λίγο σε πλαστικούρα. Η αίσθηση που αποπνέει είναι επιπέδου Τ630 και πάνω. 2. Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή. Δε μπορώ να πω αν είναι επιπέδου Sharp, καθώς δεν είχα κάποιο δίπλα να τα συγκρίνω, αλλά μου άφησε πολύ θετική εντύπωση όσον αφορά την ευκρίνεια. Το μέγεθος δυστυχώς έχει μείνει στα γνωστά επίπεδα του Κ700. 3. Ναι, είναι γεγονός, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα γενέθλια των γνωστών μας!!! :D Όχι στο ημερολόγιο (εκτός κι αν γίνεται και εκεί αλλά δεν το πρόσεξα), αλλά μέσα σε κάθε επαφή, υπάρχει πεδίο γενέθλια. Το αντιγράψανε από τα Siemens και καλά κάνανε. ;) 4. Μιας και μιλησα για διαχείριση επαφών, έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από τα 65άρια της Siemens, αλλά είναι ένα σκαλί πάνω, καθώς χρησιμοποιεί και τα <-, -> για πιο γρήγορη πρόσβαση στις διάφορες κατηγορίες πληροφοριών. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά δε μπορείς να βάλεις σε μια επαφή δύο ή περισσότερα νούμερα σε ένα πεδίο. 5. Το μενού είναι πραγματικά ταχύτατο. Παρόλο που προσθέσανε μπόλικα animations, είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει σε κινητό όσον αφορά την απόκριση. Υπάρχει καθυστέρηση απλά και μόνο όσο διαρκούν τα animations, δηλαδή τίποτα ενοχλητικό. Η δομή του είναι η γνωστή κορυφαία δομή των προηγούμενων μοντέλων, με τις αρκετά σημαντικές αλλαγές που επέφερε το Κ700. :cool: Το νέο κουμπί δε βλέπω να προσφέρει και τίποτα σημαντικό, στην κεντρική σελίδα κάνει ότι έκανε στα προηγούμενα μοντέλα το αριστερό sofkey (συντομεύσεις) ενώ μέσα στο μενού δεν το χρησιμοποιήσα. :O 6. Η κάμερα τώρα. Επιτέλους η SE έφτιαξε κινητό με σωστή νυχτερινή λήψη!!! :D Δεν υποτίθεται ότι το M65 μου έχει αρκετά καλή νυχτερινή λήψη (και σίγουρα καλύτερη από κάθε SΕ μέχρι σήμερα); Ε λοιπόν, το Κ750 είναι κλάσεις ανώτερο. Δεν αποκλείω να συγκρίνεται ακόμα και με τα τελευταία :shoot:Nokia:rocket:, από τα λίγα που έχω δει. Και αυτά χωρίς να ανάψω το LEDάκι. Αν το ανάψεις, δε μπορείς να βάλεις τη νυχτερινή λήψη στο maximum, εκτός ίσως αν είσαι σε απόλυτο σκοτάδι, τόσο καλή είναι. Όσον αφορά την ποιότητα, τι να σας πω, το κινητό το είχα στα χέρια μου από τις 22:00 ως τις 24:00 το βράδυ, οπότε δεν ξέρω τι κάνει με φως ημέρας. Πάντως από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο φίλτατος Ovelix, νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή υπόνοια κόκκου. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι, τόσο για τις φωτογραφίες όσο και για τα βίντεο, οι οποίες εμφανίζονται αν θες σε μια μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, και η ρύθμισή τους είναι πολύ πιο εύκολη από ποτέ. Δείτε ένα στιγμιότυπο σε 3 εκδοχές για να κρίνετε: α. από το Μ65 β. από το Κ750 με νυχτερινή λήψη γ. από το Κ750, με το LED αναμμένο και νυχτερινή λήψη 7. Βίντεο δεν τράβηξα, αλλά είδα μερικά που είχε τραβήξει ο Ovelix, τα οποία με εντυπωσιάσανε, καθώς (ελπίζω να μην τον πειράξει που το περιγράφω :p ) παρόλο που είχε καθίσει σε καρέκλα γραφείου και γύρναγε γύρω-γύρω με μεγάλη ταχύτητα, παρατήρησα ελάχιστο σπάσιμο, ενώ όταν δεν κουνιόταν γρήγορα ήταν απλά ανύπαρκτο. 8. Δεν υπάρχει για μια ακόμη φορά 'ς', αλλά who cares; :cool: Με Τ9 πάντως το εμφανίζει. 9. Το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά, με μόνη εξαίρεση το πλήκρο 2 και το νέο πλήκτρο πάνω από το joystick, τα οποία δυσκόλεψαν ελαφρώς τα χοντρά μου δάχτυλα στην αρχή. 10. Η συγγραφή SMS είναι ίδια και απαράλλαχτη με του Κ700, δηλαδή τέλεια. Ωστόσο το Τ9 μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει περισσότερες λέξεις αποθηκευμένες, το τέσταρα με μερικές που θυμόμουν ότι έλειπαν από το Τ630 και τις είχε. Για την ακρίβεια δε βρήκα κανονική λέξη που να μην την έχει. Επίσης έχει το επώνυμό μου! Πάντως δε μπόρεσα να διαπιστώσω αν το πρόβλημα με τις λέξεις που προσθέτεις αλλά δεν αποθηκεύονται παραμένει. 11. Η αναπαραγωγή των mp3 έχει αρκετές επιλογές, δε διαπίστωσα να λείπει κάτι. Δυστυχώς δεν είχα hands-free για να ακούσω ποιότητα mp3/ραδιοφώνου, και δε μπορούσα να δυναμώσω πολύ την ένταση. 12. Oι ήχοι των SMS μου φάνηκαν ψιλομέτριοι ως άθλιοι, ΑΛΛΑ... (ναι είναι γεγονός) ...επιτέλους μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον ήχο θέλεις (ελπίζω να μην το έκανε και το Κ700 αυτό και να χάρηκα τζάμπα :O ). 13. Φυσικά υπάρχει hot swapping, και ο μηχανισμός που πετάει έξω την κάρτα έχει πολλή πλάκα (και μοιάζει αρκετά στιβαρός). 14. Στο πακέτο περιλαμβάνεται hands-free, 64MB memory stick pro και usb καλώδιο για PC!!! 15. Επιτέλους η SonyEricsson άλλαξε την υποδοχή για τον φορτιστή!!! Μπορεί να είναι ενοχλητικό να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους φορτιστές που έχεις από προηγούμενα κινητά πχ. για ένα ταξίδι, αλλά η παλιά υποδοχή δεν ήταν και πολύ αξιόπιστη. Ώρα ήταν να αλλάξει. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τα drivers ΔΕΝ χρειάζονται. Στον υπολογιστή στο σπίτι το σύνδεσα και μετά τις χαιρετούρες μεταξύ τους και τα καλωσορίσματα, το είδε ως ξεχωριστό drive χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Να είστε καλά ρε OveLix και lewton ! Μαντέψτε τί θα δω στον ύπνο μου...... αχ βαχ :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 καιρός ήταν να φτιαξουν την γ******η νυχτερινή λύψη και την ταχύτητα στο menu!!!!!! μαζί και με την υποδοχή καρτούλας αποτελεί πράγματι το πιο ολοκληρομένο κινητο;) το μόνο -μη smartphone- που μου έκανε κλικ:D defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris23 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Στην σελίδα της SE πάντως έχουνε για κατέβασμα τους drivers για modem και για USB.... Πάντως αν η τιμή είναι κάτω από 400 Ευρώ (που αυτό φαίνεται) το κινητό θα γίνει best-seller. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Τα drivers ΔΕΝ χρειάζονται. Στον υπολογιστή στο σπίτι το σύνδεσα και μετά τις χαιρετούρες μεταξύ τους και τα καλωσορίσματα, το είδε ως ξεχωριστό drive χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση. Εννοεις οτι το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο; usb2.0 υποστηριζει φανταζομαι; :) █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι καποιος να δωσει 2 φορες τα λεφτα του Κ700 ή 1.5 φορα του 6230 για να παρει το Κ750? :confused: Μονο και μονο για τη καλυτερη καμερα? :worry: Μηπως, λεω μηπως υπερβαλετε λιγακι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Στο επισημο σιτε της ΣΕ δεν ειναι πια coming soon... ειναι οπως ολα τα αλλα κινητα προς κυκλοφορια.. link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Οπως ειπε και ο NRG πιστευετε πως θα ειναι φθηνο με 400 ευρω τελικη?ΚΑι μη μου πειτε για τo bundled ms που παραγεται με το σωρο ανεξοδα.Στην τελικη ενα κ700 ειναι με μια CMOS των 2.0 MP(και οτι συνεπαγεται αυτο σε hw,fw)Του χρονου το ιδιο με QVGA οθονη και 3.0 καμερα στα 450 οταν το premini θα 2χρονιζει...Μας δουλευει η SE? Οχι.Βρισκει και τα κανει... BTW to hxeio tou pws einai? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Καλα μονο εκει κοιτατε??στην καμερα?Δηλαδη η ο8ονη με τα 262.000,,,η τρομερη μπαταρια που ισως δωσει 3 ημερες αναμονη.Η καρτα μνημης που παιρνει...Μην τρελα8ουμε οτι η ερικσον ακολου8ει της εφαρμογες αλα νοκια.ΜΕ τα ι και της κομπινες της.Ας βαλουν κανενα σοβαρο ηχειο σε κανενα κινητο τους και μετα εας δικαιολογη8ουν.. http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts