Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

Τι στόμα έχω ο άτιμος πριν λίγο με κάλεσε η Volton για αντιπρόταση ούτε που την άκουσα με ρώτησε τον λόγο και της είπα πως είναι ακριβοί κατι για νεα προγράμματα πήγε να μου πει και της εξήγησα είναι αργά πλέον αυτά θα τα σκεφτόσασταν πριν. 50 ευρώ θα πληρώσω για ρήτρα αποχώρησης (50 να είναι οι ώρες τους) + τον τελευταίο λογαριασμό και γεια σας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

την προηγούμενη Παρασκευή αίτημα στην ΔΕΗ για enter. δευτέρα απάντηση. τότε έστειλα Δευτέρα βράδυ ότι χαρτί θέλανε. τώρα περιμένω. πόσο παίρνει να γίνει η αλλαγή περίπου; βασικά πότε θα το μάθει η ηρων;

Εμενα μόλις μου έστειλαν το πρώτο απαντητικό email από το τμήμα λέει τηλεφωνικης/ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης. Είναι φυσιολογικό όμως να μου ζητάνε φωτοτυπία της ταυτότητας μου ηλεκτρονικά, ενώ είμαι ηδη πελάτης της ΔΕΗ σε άλλο ακίνητο; Το λέω για να προστατεύσω κάποιον,ην του τύχει, γιατί εμένα μου φάνηκε περιεργο

Edit: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη ΔΕΗ με ενημέρωσαν ότι έτσι είναι η διαδικασία ηλεκτρονικά.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμενα μόλις μου έστειλαν το πρώτο απαντητικό email από το τμήμα λέει τηλεφωνικης/ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης. Είναι φυσιολογικό όμως να μου ζητάνε φωτοτυπία της ταυτότητας μου ηλεκτρονικά, ενώ είμαι ηδη πελάτης της ΔΕΗ σε άλλο ακίνητο; Το λέω για να προστατεύσω κάποιον,ην του τύχει, γιατί εμένα μου φάνηκε περιεργο

Edit: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη ΔΕΗ με ενημέρωσαν ότι έτσι είναι η διαδικασία ηλεκτρονικά.

εμένα δεν ζήτησε ταυτότητα. εκτός από τα έγγραφα για προγράμματα ζήτησε υπεύθυνη δήλωση από gov. gr οπότε ίσως φτάνει; δεν ξέρω. περιμένω να δω μην λείπει κάτι όταν τα δουν;

Παιδιά μόλις μου κάνανε προσφορά από Ήρων με 0,1350 σταθερή χωρίς ρήτρα για ένα χρόνο.

Επίσης έχει 26€ πάγιο για 800-1400kwh

Τι λέτε εσείς που είστε γνωστές;

Το προχωράω;

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

τώρα θα έμπαινα να ρωτούσα. είμαστε ηρων και κάναμε αίτηση για enter της ΔΕΗ.
υπάρχει χωρίς ρήτρα άλλη εταιρεία με χαμηλότερη τιμή από τα 18 λεπτά που δίνει το enter;

1 minute ago, akilleas said:

Παιδιά μόλις μου κάνανε προσφορά από Ήρων με 0,1350 σταθερή χωρίς ρήτρα για ένα χρόνο.

Το προχωράω;

Διάβασε το συμβόλαιο για να βρεις που είναι η παγίδα γιατί το τυρί φαίνεται.

Είναι δυνατόν να πουλάνε 0,135/kwh σταθερή σήμερα; 

33 minutes ago, makap said:

Διάβασε το συμβόλαιο για να βρεις που είναι η παγίδα γιατί το τυρί φαίνεται.

Είναι δυνατόν να πουλάνε 0,135/kwh σταθερή σήμερα; 

Διορθωσα το προηγούμενο ποστ.

Έχει πάγιο 26€ για 800-1400 kWh

4 ώρες πριν, ilka71 said:

την προηγούμενη Παρασκευή αίτημα στην ΔΕΗ για enter. δευτέρα απάντηση. τότε έστειλα Δευτέρα βράδυ ότι χαρτί θέλανε. τώρα περιμένω. πόσο παίρνει να γίνει η αλλαγή περίπου; βασικά πότε θα το μάθει η ηρων;

Εγώ που έκανα εκείνη την ώρα όπως διάβασες σε 1 μέρα έκαναν. Εσένα τώρα επειδή είναι τα ζώα μου αργά ηλεκτρονικά ε δεν θα κάνουν 2-3 μέρες μπορεί και 4 μέρες. Εγώ τώρα έχω απορία η ΔΕΔΔΗΕ πότε θα μας συνδέσει. Δευτέρα ή Τρίτη θα πέσει πάλι τηλεφώνημα μου φαίνεται

Το προχωράω;

Δηλαδή στο 4μηνο θέλεις 104€ μόνο για τα πάγια! Δεν το λες και λίγο. Επίσης αν είναι προϋπόθεση να έχεις κάτω από 1400kwh στο 4μηνο δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει.

4 ώρες πριν, johnakis25 said:

Είμαι σε 2 ακίνητα, μάλιστα πριν μερικούς μήνες μπήκα και στο Enter Plus τηλεφωνικώς σε ένα από αυτά όταν υπέγραψα τα συμβόλαια έστειλα και την ταυτότητα μου γραμμένο και το ΑΦΜ επάνω με κούριερ. Όταν έκανα ηλεκτρονικά την αίτηση τώρα έστειλα και την ταυτότητα (ζητούσαν τι να κάνω) και στο κατάστημα που πήγα η κοπέλα πάλι μου ζήτησε σε φωτοτυπία και το είχα μαζί μου. Μάλλον έχουν βίτσια δεν εξηγείται αλλιώς

44 minutes ago, akilleas said:

Το προχωράω;

Φίλε μου όπως λέει και η παροιμία "όποιος καεί από το χυλό φυσάει λένε το γιαούρτι" Εγώ "κάηκα" στην θέση σου λοιπόν εγώ θα κυνηγούσα υπάλληλο face to face να έρθει να τα πούμε από κοντά, έτσι τηλεφωνικώς ποτέ ξανά στην ζωή μου ρεύμα (με τα τηλέφωνα ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα σταθερή και κινητή) σε ιδιωτική και τζάμπα να μου το δώσουν. Θα έρθει από κοντά θα μου τα κάνει όχι όπως λέμε πενηνταράκια αλλά 5 λεπτά. Καλώς η κακώς όλοι ξέρουμε τι καίμε τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια χλωμό να κάψουμε παραπάνω. Από κοντά λοιπόν αν με θέλει όντως για πελάτη του τρελαίνεται δηλαδή θα δεσμευτεί γραπτώς γι'αυτά που λέει γιατί μετά δεν θα είμαι υπεύθυνος εγώ γι'αυτά που θα του κάνω (είτε νομικά είτε παράνομα) ή θα της κάνω. Γιατί εδώ φτάσαμε εκεί μας πάνε.

Αν πάλι πας όπου και να πας να μην έχει ούτε δεσμεύσεις απολύτως τίποτα. Μάλιστα κοίτα αν αυτά που σου δίνουν σου τα δίνουν αν είσαι καλοπληρωτής γιατί σε τέτοιες προσφορές αυτοί αυτά κυνηγάνε να πληρώνονται στην ώρα τους (αυτό το κατάλαβα για τα καλά πλέον)

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που με πήρε από την Volton η άλλη και μου τα έλεγε τόσα ωραία μα τόσο ωραία και πως καταλάβω διαφορά από την ΔΕΗ και πως είναι πιο φθηνοί μιλάμε άλλο να στο γράφω και άλλο να το ακούς και τώρα τρέχουμε να φύγουμε.

2 minutes ago, BlackBoldog said:

Φίλε μου όπως λέει και η παροιμία "όποιος καεί από το χυλό φυσάει λένε το γιαούρτι" Εγώ "κάηκα" στην θέση σου λοιπόν εγώ θα κυνηγούσα υπάλληλο face to face να έρθει να τα πούμε από κοντά, έτσι τηλεφωνικώς ποτέ ξανά στην ζωή μου ρεύμα (με τα τηλέφωνα ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα σταθερή και κινητή) σε ιδιωτική και τζάμπα να μου το δώσουν. Θα έρθει από κοντά θα μου τα κάνει όχι όπως λέμε πενηνταράκια αλλά 5 λεπτά. Καλώς η κακώς όλοι ξέρουμε τι καίμε τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια χλωμό να κάψουμε παραπάνω. Από κοντά λοιπόν αν με θέλει όντως για πελάτη του τρελαίνεται δηλαδή θα δεσμευτεί γραπτώς γι'αυτά που λέει γιατί μετά δεν θα είμαι υπεύθυνος εγώ γι'αυτά που θα του κάνω (είτε νομικά είτε παράνομα) ή θα της κάνω. Γιατί εδώ φτάσαμε εκεί μας πάνε.

Αν πάλι πας όπου και να πας να μην έχει ούτε δεσμεύσεις απολύτως τίποτα. Μάλιστα κοίτα αν αυτά που σου δίνουν σου τα δίνουν αν είσαι καλοπληρωτής γιατί σε τέτοιες προσφορές αυτοί αυτά κυνηγάνε να πληρώνονται στην ώρα τους (αυτό το κατάλαβα για τα καλά πλέον)

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που με πήρε από την Volton η άλλη και μου τα έλεγε τόσα ωραία μα τόσο ωραία και πως καταλάβω διαφορά από την ΔΕΗ και πως είναι πιο φθηνοί μιλάμε άλλο να στο γράφω και άλλο να το ακούς και τώρα τρέχουμε να φύγουμε.

Η προσφορά έγινε από κοντά. Μου έδωσε και φυλλάδιο.

1 hour ago, akilleas said:

Διορθωσα το προηγούμενο ποστ.

Έχει πάγιο 26€ για 800-1400 kWh

Δεν γράφεις αν το πάγιο είναι για μηνιαία ή άλλη κατανάλωση και πόση είναι η μηνιαία σου κατανάλωση.

22 minutes ago, makap said:

Δεν γράφεις αν το πάγιο είναι για μηνιαία ή άλλη κατανάλωση και πόση είναι η μηνιαία σου κατανάλωση.

Έχεις δίκιο.

Είναι μηνιαίο και εγώ είμαι κοντά στις 1000kWh και σίγουρα δεν θα ξεπεράσω τις 1400. Το τετράμηνο του καλοκαιριού που μας πέρασε (Μάιος - Σεπτέμβριος) που έχω αυξημένη κατανάλωση λόγω 2 air condition είχα 1185, και είχαμε αρκετά ζεστό καλοκαίρι με περίπου ένα μήνα καύσωνα.

iron.jpg

Screenshot 2022-02-11 222805.png

Έχεις δίκιο.
Είναι μηνιαίο και εγώ είμαι κοντά στις 1000kWh και σίγουρα δεν θα ξεπεράσω τις 1400. Το τετράμηνο του καλοκαιριού που μας πέρασε (Μάιος - Σεπτέμβριος) που έχω αυξημένη κατανάλωση λόγω 2 air condition είχα 1185, και είχαμε αρκετά ζεστό καλοκαίρι με περίπου ένα μήνα καύσωνα.
iron.thumb.jpg.730b13510d532d858fe1230b30d0a074.jpg
630861072_Screenshot2022-02-11222805.thumb.png.947cb348e273d1649b304120a4893e56.png
800-1400 kwh ΑΝΆ ΜΉΝΑ είναι το όριο η το τετράμηνο;

21 minutes ago, ilka71 said:
1 hour ago, akilleas said:
Έχεις δίκιο.
iron.thumb.jpg.730b13510d532d858fe1230b30d0a074.jpg
630861072_Screenshot2022-02-11222805.thumb.png.947cb348e273d1649b304120a4893e56.png

800-1400 kwh ΑΝΆ ΜΉΝΑ είναι το όριο η το τετράμηνο;

μα το λέει στην παράθεση σου. Κατανάλωση τετραμήνου και μηνιαίο πάγιο.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω εγώ είναι η ρήτρα αποχώρησης που κατεβαίνει και μετά ανεβαίνει και μετά πάλι κάτω..

150 --> 100 --> 50 --> 100 --> 25 --> 70

Edited by thodoris85

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω εγώ είναι η ρήτρα αποχώρησης που κατεβαίνει και μετά ανεβαίνει και μετά πάλι κάτω..

a καλά άρα εγώ που έχω μηνιαίως 800 ημέρα και 300 νύχτα δεν λέει

5 ώρες πριν, ilka71 said:
5 ώρες πριν, thodoris85 said:

a καλά άρα εγώ που έχω μηνιαίως 800 ημέρα και 300 νύχτα δεν λέει

Εσυ γιατί έχεις τόσες πολλές; Κατάστημα είναι;

9 ώρες πριν, akilleas said:

Έχεις δίκιο.

iron.jpg

Screenshot 2022-02-11 222805.png

Κατ' αρχάς, στη νέα πρόταση πρέπει να συνυπολογίσεις ότι οι πρώτες 800 kwh χρεώνονται με πάγιο 15/μήνα και οι επόμενες 801-1400 με 26/μήνα.

Στο λογαριασμό του 4μήνου χρεώθηκες με κόστος 0,08277/kwh και επιδότηση -1,80 για την περίοδο ΣΕΠ και, φυσικά, την έκπτωση ΚΟΤ.

Θα υπολογίσεις τις καταναλώσεις σου (χειμώνα-καλοκαίρι) με τη νέα προταση και τις σχετικές μηνιαίες επιδοτήσεις και θα τις συγκρίνεις με τις αντίστοιχες ενός από τα σταθερά προγράμματα της ΔΕΗ (με ΚΟΤ), για να έχεις μια εικόνα.

16 ώρες πριν, akilleas said:

Το προχωράω;

κατέβασε το excel της υπογραφής μου

στο πρόγραμμα του Ηρών άλλαξε τις τιμές στα 0,135 (αντί 0,205)

για <300kw/μήνα προς το παρών συμφέρει κυμαινόμενο χωρίς πάγιο/δέσμευση , τον άλλον μήνα βλέπουμε

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)

1 ώρα πριν, korakios said:

για <300kw/μήνα προς το παρών συμφέρει κυμαινόμενο χωρίς πάγιο/δέσμευση , τον άλλον μήνα βλέπουμε

Ωραιος. 

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αργότερα που θα είμαι στον υπολογιστή.

On 12/2/2022 at 12:16 ΜΜ, korakios said:

Καλημέρα και συγνώμη εάν γίνομαι ενοχλητικός, αλλά όπως καταλαβαίνεις έχουμε τρομάξει με αυτά που καλούμαστε να πληρώσουμε...
Εγώ βρίσκομαι περίπου 1000-1100 μονάδες το τετράμηνο και έβαλα αυτές τις τιμές στο Excel σου.

Μπορείς να τσεκάρεις εάν το έχω σωστά?
Επίσης το πάγιο το χρόνο δεν θα πρέπει να είναι πιο πολύ? 26Ε για 800-1400 γράφει η προσφορά και εγώ είμαι πάντα μέσα σε αυτό το εύρος κατανάλωσης.

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

iron.png

10 minutes ago, akilleas said:

26Ε για 800-1400 γράφει η προσφορά και εγώ είμαι πάντα μέσα σε αυτό το εύρος κατανάλωσης.

25€ και είναι ανα μήνα για το όριο κατανάλωσης τετραμήνου 

θελει μεγάλη προσοχή μιας και κάποιοι (όταν είχε 0,11 περίπου την πατήσανε )

1 minute ago, ilka71 said:

δηλαδή σε 2 μέρες θα είμαι δεη;.

Ανάλογα πόσο γρήγορα θα κινηθεί ο ΔΕΔΔΗΕ

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)