elteo Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να παίξουν οriginal παιχνίδια του PS2 στο PSP; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergothes Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 nai sosta kai meso tou fastloader ginetai i ayksisi tis cpu apo 166 eos ta 333 i default einai sta 200 gia logous mpatarias alla kai oti gia ta pio polla games einai arketi Παράθεση Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 nai sosta kai meso tou fastloader ginetai i ayksisi tis cpu apo 166 eos ta 333 i default einai sta 200 gia logous mpatarias alla kai oti gia ta pio polla games einai arketi Ακομη παιχνιδια του PS2 ΔΕΝ μπορουμε να παιξουμε στο psp απλα τα γραφικα ειναι επιπεδου PS2, για την αλλαγη εχεις δικιο μεσω fastloader γινεται με το select αλλα η ταχυτητα δεν ειναι 166 200, 333που λες, ειναι 222,266,333. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω έκδωση 2.0 μήπως ξέρετε αν έχουν βγει παιχνίδια στην κάρτα μνήμης για την έκδωση αυτή. Άντε να δούμε και το TV Tuner στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergothes Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Ακομη παιχνιδια του PS2 ΔΕΝ μπορουμε να παιξουμε στο psp απλα τα γραφικα ειναι επιπεδου PS2, για την αλλαγη εχεις δικιο μεσω fastloader γινεται με το select αλλα η ταχυτητα δεν ειναι 166 200, 333που λες, ειναι 222,266,333. nai den anaferomai se ps2 games ego sto minima mou oso gia to fastloader oi taxitites aytes einai oi sostes apla den tis thimomoun akrivos.pantos sta 200 mhz den exo provlima me kanena game meso kartas kai ayto simainei polla gia tis dinatotites tou PSP oso kai gia nea kalitera games apo apopsi apaitiseon Παράθεση Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Kala σιγουρα ακομα δεν εχουμε δει τιποτα σε σχεση με την ποιοτητα των γραφικων που θα βγουν στο πιεσπακι αν φανταστουμε οτι παιχνιδια σαν το burnout ειναι 1ης γενιας φαντασου στης 4ης τι θα δουμε.... :w00t: :w00t: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Mhn τρελενεστε αφου ηδη υπαρχει util που overκλοκαρεις το πιΕσπακι απο τα 222 που τρεχει στα 333 για δοκιμαστε το (το ονομα δεν το θυμαμαι γιατι δεν ειμαι σπιτι να το δω αλλα οταν θα παω οποιος ενδιαφερεται του το λεω) και τοτε δειτε τα παιχνιδια να τρεχουν (π.χ. NFS, BURNOUT, CMR, NBA, FIFA ΠΟΥ ΟΛΑ ψιλοκολλανε ιδιως το ΦΙΦΑ, με το που ανεβασα την ταχυτητα στα 266 γιατι 333 τρωει πολυ μπαταρια, παιζαν σφαιρα) Στα 333MHz δεν τρέχει κανονικά η CPU του PSP?!? :X Για τι overclocking μιλάς spinemm? Εγώ νόμιζα ότι οι επιλογές για 266 και 222 MHz είναι για underclocking, ώστε στα λιγότερο απαιτητικά games να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Στα 333MHz δεν τρέχει κανονικά η CPU του PSP?!? :X Για τι overclocking μιλάς spinemm? Εγώ νόμιζα ότι οι επιλογές για 266 και 222 MHz είναι για underclocking, ώστε στα λιγότερο απαιτητικά games να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια... :worry:H CPU του PSP oντως ειναι 333 ΜHz αλλα συνειδητα η SONY εριξε την ταχυτητα στα 222 ΜΗz για μεγαλυτερη αυτονομια. Εικαζεται οτι σε μελλοντικα firmware updates οπου θα εχουν κανει optimize την καταναλωση μπαταριας θα αυξηθει το clock και παλι στα 333. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Καλησπέρα παίδες!! Είμαι εδω και 1 μήνα κάτοχος ΠιΕςΠι αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς και σχολής μόνο τα Σαβ/κα και σε κάνα μικρό κενό να ασχολούμαι μαζί του. Ήθελα να ρωτήσω πως το έψαξα λίγο όσων αφορά το internet αλλά έχω 2 απορίες.. 1. Μέσα από το UMD που μπορώ να κάνω την αναβάθμιση του PSP από 1.52 σε 2.00 δεν μου την κάνει γιατί μου ζητάει να το συνδέσω με το καλώδιο USB(?) 2. Έχω λάπτοπ με ασύρματη κάρτα δικτύου... μπορεί να επικοινωνήσει το PSP με τον υπολογιστή μου και να καταφέρω να έχω πρόσβαση στο internet? Δηλαδή να παίξει τον ρόλο του hub/router ο υπολογιστής μου??? 3. Εγω μένω κέντρο (Πλ.Βικτωρίας) υπάρχει κοντά κανένας ασύρματος πόρος που να μπορώ να βρώ με το PSP για να έχω δίκτυο? Δηλαδή να βρώ με κάποιο τρόπο το SSUI ή το WEP για να κάνω την επικοινωνία.. 1. Sou zitaei na to sundeseis ston fortisti. 2. Den nomizw na ginetai. 3. Auto mallon ginetai.. Mhn τρελενεστε αφου ηδη υπαρχει util που overκλοκαρεις το πιΕσπακι απο τα 222 που τρεχει στα 333 για δοκιμαστε το (το ονομα δεν το θυμαμαι γιατι δεν ειμαι σπιτι να το δω αλλα οταν θα παω οποιος ενδιαφερεται του το λεω) και τοτε δειτε τα παιχνιδια να τρεχουν (π.χ. NFS, BURNOUT, CMR, NBA, FIFA ΠΟΥ ΟΛΑ ψιλοκολλανε ιδιως το ΦΙΦΑ, με το που ανεβασα την ταχυτητα στα 266 γιατι 333 τρωει πολυ μπαταρια, παιζαν σφαιρα) Kai sto DevHook uparxei auti i epilogi. To bazw panta sta 333 alliws pigainoun spasta ta games, omws to we9 paizei spasta sta 333. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Για να απαντησω και στον PMNEDM, το Lumines μοιαζει με κλωνο του Tetris αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Τα γραφικα ειναι πραγματικα πολυ καλα με δεκαδες σχεδια και χρωματα αλλα και πολλα backgrounds για ξεκλειδωμα. Η μουσικη καθως και ο τροπος που "δενει" με το παιχνιδι μοναδικος (συγκεκριμενες κινησεις παραγουν καποιους ηχους που ενσωματωνονται τελεια στην background μουσικη και δινουν την εντυπωση οτι εσυ γραφεις το soundtrack εκεινη τη στιγμη!). Α και το ειπα ειδη... απιστευτα εθιστικο... εχω παθει αυχενικο απο το σκυψιμο στην οθονη του PSP παιζοντας Lumines, αμα το πιασεις δεν ξεκολας! Εντυπωσεις απο παιχνιδια... Dynasty Warriors Action, Koei http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-11-1.jpg Αδιαφορο action game, με μετρια γραφικα (παρολα αυτα ειναι θαυμαστο το ποσα units γινονται ταυτοχρονα render στην οθονη του PSP), και γρηγορη μεν αλλα επαναλαμβανομενη δραση. Φτωχη μεταφορα του γνωστου απο τις κονσολες και εσχατως pc εντυπωσιακου παιχνιδιου. Vampire Chronicles Fighting, Capcom http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-16-3.jpg Kλασικο 2D fighting game στην παραδοση του Street Fighter. Γρηγορο και εθιστικο gameplay με πολλα combos αλλα εντουτοις μετρια γραφικα. Παντως αν ψαχνεται κατι γρηγορο και ευκολο σε δραση ειναι ιδανικο. Rengoku : The Tower of Purgatory Action, Hudson Soft http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-20-3.jpg Μετριοτατο action game με πολεμιστες ρομποτ. Σχετικα καλα γραφικα, και ενδιαφερουσα ιδεα με ολα τα upgrades και το σεναριο του... αλλα δυσκολα κραταει το ενδιαφερον. Αναμενονται προσεχως... Grand Theft Auto : Liberty City Stories Action, Rockstar (24/10/05) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-99-1.jpg Infected Action, Planet Moon Studios / Majesco (15/11/05) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-66-2.jpg Championship Manager Simulation, Eidos (TBA 2005) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-784-1.jpg Go! Sudoku Simulation, SCEE (01/12/05) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-785-1.jpg Key Of Heaven Action, SCEE (01/01/06) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-783-4.jpg The Godfather Action, EA (01/02/06) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-106-1.jpg Gran Turismo 4 Mobile Racing, Polyphony Digital (01/02/06) http://www.psp411.com/product/psp411_com-product-23-1.jpg αλλα και : Tomb Rider : Legend, Bloodrayne, Battlefield 2: Modern Combat, World Rally Championship... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Σημερα ήρθε το Spiderman 2 σε UMD :D Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Σημερα ήρθε το Spiderman 2 σε UMD :D Sou hrthe kateutheian se fakelo h eidopoihthrio gia systhmeno??? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Den xero... Ego spiti to vrika :P to pire i mana mou to proi apo kato... oute kan rotisa tin diadikasia :P Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 εχει κανεις το κΡΑΚ για το PSP movie creator? i alliws PQDVD??...μου κανει μονο για 5 λεπτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Αποφύγετε τις συζητήσεις για cr@cks κλπ. Αν εμφανιστούν τέτοια posts θα αφαιρεθούν. Μην λέμε τα ίδια συνέχεια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 2. Έχω λάπτοπ με ασύρματη κάρτα δικτύου... μπορεί να επικοινωνήσει το PSP με τον υπολογιστή μου και να καταφέρω να έχω πρόσβαση στο internet? Δηλαδή να παίξει τον ρόλο του hub/router ο υπολογιστής μου??? 3. Εγω μένω κέντρο (Πλ.Βικτωρίας) υπάρχει κοντά κανένας ασύρματος πόρος που να μπορώ να βρώ με το PSP για να έχω δίκτυο? Δηλαδή να βρώ με κάποιο τρόπο το SSUI ή το WEP για να κάνω την επικοινωνία.. 1. Γίνεται εφόσον το laptop σου τρέχει linux και η ασύρματη κάρτα δικτύου σου ΔΕΝ έχει πάνω της chipaki της Texas Instruments. Μπορείς να μετατρέψεις το φορητό σου σε Access Point και να συνδεθεί το psp πάνω του. Περισσότερες λεπτομέριες θα βρείς αν ψάξεις στην σελίδα του Ασύρματου Δικτύου της Αθήνας. 2. Ασύρματος πόρος εννοείς Ασύρματο σημείο πρόσβασης aka Access Point. Ναι, γίνεται. Εγώ εχω access Point και κεραία στην ταράτσα του σπιτιού μου (βλέπε ασύρματο δίκτυο στην γειτονιά μου) και όποτε βγαίνω στον δρόμο συνδέω το psp μου στο δίκτυο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εχω αγοράσει το Wipe Out και το Medievil Resurection αλλα ετσι οπως έχουν κάνει τα UMD προβλέπω να μπαίνει σκόνη μέσα στο δισκάκι. Πως μπορώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας; Με τι πρόγραμμα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Έχω έκδωση 2.0 μήπως ξέρετε αν έχουν βγει παιχνίδια στην κάρτα μνήμης για την έκδωση αυτή. Άντε να δούμε και το TV Tuner στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Έχω έκδωση 2.0 μήπως ξέρετε αν έχουν βγει παιχνίδια στην κάρτα μνήμης για την έκδωση αυτή. Άντε να δούμε και το TV Tuner στην Ελλάδα. Κανε downgrade και παιξε παιχνιδια απο τη μνημη διαφορετικα........ειναι μονοδρομος Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εχω αγοράσει το Wipe Out και το Medievil Resurection αλλα ετσι οπως έχουν κάνει τα UMD προβλέπω να μπαίνει σκόνη μέσα στο δισκάκι. Πως μπορώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας; Με τι πρόγραμμα; Καταρχην θες ενα 1gb MS και μετα το umdrip και υπομονη πολυ υπομονη (το umdrip αργει πολυ παααααααρα πολυ συνηθως γυρω στις 8 ωρες, συγκεκριμενα το Medievil επειδη το εχω και εγω και εκανα αντιγραφο ασφαλειας μου πηρε γυρω στις 6 ωρες :( ) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 υπάρχει λινκ για το πρόγραμμα umdrip? γιατί εγώ το μόνο που βρίσκω είναι παιχνίδια και δεν μ'ενδιαφερουν. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Den xero... Ego spiti to vrika :P to pire i mana mou to proi apo kato... oute kan rotisa tin diadikasia :P Kai gw molis gyrisa kai ta vrhka na perimenoun exw apo thn porta! Einai 2 tainies giati eiha dhlwsei 2 serial numbers tou psp, to arhiko kai to deutero meta thn antikatastash apo thn Sony Hellas! Na shmeiwsw epishs oti einai sthn kanonikh syskevasia (opws ta original games) kai oxi se sakoulaki opws elegan... Ehei kai Greek subtitles! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 xerei kaneis an mporoun na antigrafontai umd h anagk prepei na agorazo ta pexnidia Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Paidia geia sas kai apo emena.Eimai katoxos tou psp edw kai ena mhna peripou,omws h monh xara pou mou exei prosferei mexri stigmhs einai to trailer tou spiderman kai o termatismos tou paixnidiou f1 pou egine se 4 meres.Ayto giati dystyxws den mporw na syndesw to psp sto pc mou.Exw windows xp me service pack 2,kalwdio usb oxi ths sony, kai thyra usb 2.0 .Gnwrizei kaneis sas ti paizei na ftaiei kai mou to anagnwrizei ws agnwsth syskeyh?tipota drives yparxoun? Manolissinger kati tetoio mexri stigmhs den einai apo oso gnwrizw efikto kai ! Ta dikaiwmata twn UMD ta krataei kala krymmena h sony kai einai poly dyskolo na doume peiratika umd , poso mallon antigrafika! Vevaia yparxei kai antilogws,parathetw kati pou diavasa : Το σημαντικότερο βήμα για την επίτευξη του στόχου για το "σπάσιμο" της νέας φορητής κονσόλας παιχνιδιών PSP, επιτεύχθηκε. Συγκεκριμένα ένας χρήστης της ιστοσελίδας ps2nfo.com ανακοίνωσε τον τρόπο αποθήκευσης στον υπολογιστή ενός δίσκου UMD. Το UMD είναι ο δίσκος αναπαραγωγής όχι μόνο των παιχνιδιών αλλά και των ταινιών στο PSP μιας και η Sony με αυτό το νέο format, φιλοδοξεί να αποτελέσει εφάμιλλη λύση με ένα φορητό DVD. Όπως έγινε γνωστό, τα UMD χρησιμοποιούν τη διαμόρφωση ISO9669 και τα αρχεία που περιλαμβάνονται σε ένα τέτοιο δίσκο μπορούν να αποθηκευτούν σε CD και DVD. Σημειώστε ότι τα παιχνίδια δεν είναι ακόμα σε εκτελέσιμη μορφή από την ίδια τη κονσόλα αφού χρειάζεται να εγγραφούν σε δίσκους UMD. Μηχανήματα ικανά να γράφουν τέτοιους δίσκους , δεν έχουν κυκλοφορήσει. Η Sony σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει τέτοια συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Paidia geia sas kai apo emena.Eimai katoxos tou psp edw kai ena mhna peripou,omws h monh xara pou mou exei prosferei mexri stigmhs einai to trailer tou spiderman kai o termatismos tou paixnidiou f1 pou egine se 4 meres.Ayto giati dystyxws den mporw na syndesw to psp sto pc mou.Exw windows xp me service pack 2,kalwdio usb oxi ths sony, kai thyra usb 2.0 .Gnwrizei kaneis sas ti paizei na ftaiei kai mou to anagnwrizei ws agnwsth syskeyh?tipota drives yparxoun? Και εγω εχω windows xp με service pack 2,καλωδιο usb οχι της sony, ενω η θυρα usb μου ειναι 1.1, και δεν εχω κανενα προβλημα. :blink: Δεν ξερω τι μπορει να φταιει! Το φυσιολογικο ειναι να αναγνωριζει την καρτα μνημης ως δισκο...Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως ; α) Το συνδεεις χωρις την καρτα μνημης μεσα; :w00t: :!: (ψιλοτραβηγμενο αλλα...) β) Μηπως δεν πας στο μενου του Psp να ενεργοποιησεις το USB connection ( και αυτο απιθανο, αφου στο αναγνωριζει αλλα ως αγνωστη συσκευη...) Ξερω οτι δεν βοηθαω και πολυ, αλλα δεν ξερω τι αλλη εξηγηση να δωσω. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts