slink21 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 lathos file mou...analoga ti syndesi exeis...emena px sta 1024 petaei... emena sta 768 kai den pianei mia kai sta 1024 pou exei enas filos mou ta idia kanei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGIN_KLM Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Λοιπόν για να γίνουμε ξεκάθαροι. Η ταχύτητα του browser εξαρτάται από: 1.Τη σύνδεση (Η 768 δεν είναι πλήρως υποστιριζόμενη από το PSP) 2.Από τo router που χρησιμοποιείτε(Τα linksys τα Speedtouch και το wifi stick της Thrustmaster είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να βρείτε, με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάτι στην ελληνική αγορα που να αξίζει ούτε το 5% των χρημάτων που δίνετε.Αγοράστε κάτι από το εξωτερικό.) 3.Αν το site είναι γεμάτο shockwave διφημιστικά τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα έτσι είναι το PSP. Δικιά μου επιλογή που δεν με απογοήτευσε ποτε: Sagem F@st 1500WG + 1024 PSTN Δέν έχει καμία απολύτως διαφορα από ένα browser για PC Επίσης θα βοηθούσε ίσως να βάλεις homebrew browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedder4ever Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 exw mazepsei kapoia fraga gia na agorasw to prwto mou paixnidi gia PSP. 8a i8ela th gnwmh sas gia to parapanw paixnidi, tis entypwseis sas... epishs an kapoios exei paiksei to lord of the rings (tactics), to virtual tennis world tour (panta eixa apw8imeno me auto to paixnidi) ´h ena me snowboard/ski (de 8imamai titlo).....as grapsei kati thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedder4ever Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 gnwrizete kapoio site elliniko sxetiko gia PSP pou na perilamvanei parousiash/sxoliasmo paixnidiwn??? eimai ligo kainourgios se auto kai me to psaksimo den ta paw kai polu kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGIN_KLM Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 gnwrizete kapoio site elliniko sxetiko gia PSP pou na perilamvanei parousiash/sxoliasmo paixnidiwn??? eimai ligo kainourgios se auto kai me to psaksimo den ta paw kai polu kala Ελληνικό όχι αλλά το http://www.gamespot.com έχει ό,τι ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 exw mazepsei kapoia fraga gia na agorasw to prwto mou paixnidi gia PSP. 8a i8ela th gnwmh sas gia to parapanw paixnidi, tis entypwseis sas... epishs an kapoios exei paiksei to lord of the rings (tactics), to virtual tennis world tour (panta eixa apw8imeno me auto to paixnidi) ´h ena me snowboard/ski (de 8imamai titlo).....as grapsei kati thanx Το GTA Το τερμάτισα μέσα στα χριστούγεννα... στα πολύ θετικά του είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι κυριολεκτικά όχημα δεις από ποδήλατο μέχρι ελικόπτερο και αεροπλάνο.... Αρκετές οι αποστολές, καλά τα γραφικά κι ένα guest από έναν μουσικο... Με είχε πορώσει αρκετά.... Το άλλο με τα σκι και σνοουμπορντ, αν είναι SSX tour ήταν καλό αλλά από ένα σημείο και μετά λίγο βαρετό αν και θα σου πάρει αρκετές ώρες! Κάτι άλλο βρε virg...! Το psp με το wifi δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς παίζει η όλη κατάσταση... Αν πας σε έναhot spot πχ odeon starcity που λεει ότι έχει θα ανοίξει και θα μπεις ιντερνετ για σερφάρισμα ή θέλει και πρόσθετο αξεσουάρ? Σορρυ για την αγνοια, ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGIN_KLM Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Κάτι άλλο βρε virg...! Το psp με το wifi δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς παίζει η όλη κατάσταση... Αν πας σε έναhot spot πχ odeon starcity που λεει ότι έχει θα ανοίξει και θα μπεις ιντερνετ για σερφάρισμα ή θέλει και πρόσθετο αξεσουάρ? Σορρυ για την αγνοια, ε! Όχι αν νομίζεις για τζάμπα internet δεν υπάρχει περίπτωση... Πρώτον να ξεκαθαρίσω οτί το Odeon Starcity δεν έχει/δεν είναι hotspot. Τα Starbucks είναι hotspots αλλά για να μπορέσεις να μπείς πρέπει να έχεις προπληρωμένες κάρτες της Forthnet. Μόνο αν είσαι τυχερός και βρείς κάπου hotspot χωρίς WPE ή WPA μπορείς να σερφάρεις και πάντα χωρίς κανένα extra αξεσουάρ! (Προσοχή δεν κάνω διαφήμηση στις υποκλοπές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokio01 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Hi paides!Edo k ligo kairo eimai k ego enas paneutuxhs katoxos enos psp me fw 2.5.DYSTYXOS me fw 2.5!!!Mporei na pei kapoios egihmena pos 8a mporo na to kano me fw 1.5????H na mou dosei kapoio site pou na to eksigei analytika.Exo psaksei pantou k den exo vrei tipotaaaaaaaaa.THAKS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 exw mazepsei kapoia fraga gia na agorasw to prwto mou paixnidi gia PSP. 8a i8ela th gnwmh sas gia to parapanw paixnidi, tis entypwseis sas... epishs an kapoios exei paiksei to lord of the rings (tactics), to virtual tennis world tour (panta eixa apw8imeno me auto to paixnidi) ´h ena me snowboard/ski (de 8imamai titlo).....as grapsei kati thanx To Lord of the rings desto kapws san..............skaki, kineis tis monades sou tis kinei kai o antipalos (mesa se tetragwna )kai otan plisiasete konta tote erxetai i wra tis maxis, wraio paixnidi. To vt World tour analogws, emena den mou aresei to tennis alla exei wraia grafika kai kinisi (kai arketa mini games) einai ka8ara ypokeimeniki i apopsi gia to sigkekrimeno paixnidi Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Kαλα το Metal Slug Antology ΔΕΝ παιζετε. Θυμηθηκα τα παλια. Φοβερο game. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 έχω την 3.03 ΟΕ-Β έκδοση στο PSP μου. Θέλω να μου πείτε (όποιος ξέρει) πως μπορώ να ακούο mp3 και μαζί να βλέπω και φωτογραφίες, homebrew, κ.α. πώς μπορώ αντί για static φωτογραφία sto ΧΜΒ να έχω video. Ξέρω ότι υπάρχει το irshell που τα κάνει αυτα αλλά για την δική μου έκδοση δεν λένε αν δουλεύει. ξέρει κανείς τίποτα? ακόμα με ποιόν filemanager μπορώ να μετακινώ αρχεία? να στέλνω σε άλλο psp αρχεία εκτός απο εικόνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Kαλα το Metal Slug Antology ΔΕΝ παιζετε. Θυμηθηκα τα παλια. Φοβερο game. Σε τι μορφή είναι το παιχνίδι ; Στυλ ΜΑΜΕ ; Ή είναι UMD; Απάντησε μου για μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα να το παίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 δεν ειναι mame απλα συγκεντρωσανε ολα τα metal slug μαζι και ονομαζεται anthology παιζει και διπλο με wifi. υπαρχει σε umd και σε μορφη iso Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Παιδιά, μήπως υπάρχει κανένας από Ηράκλειο που να έχει το Grand Theft Auto Liberty City Stories unpathed; Θα ήθελα να με βοηθήσει να κάνω το downgrade σε ένα psp ενός φίλου μου. Φάγαμε όλα τα video clubs αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 έχω την 3.03 ΟΕ-Β έκδοση στο PSP μου. Θέλω να μου πείτε (όποιος ξέρει) πως μπορώ να ακούω mp3 και μαζί να βλέπω και φωτογραφίες, homebrew, κ.α. πώς μπορώ αντί για static φωτογραφία sto ΧΜΒ να έχω video? Ξέρω ότι υπάρχει το irshell που τα κάνει αυτα αλλά για την δική μου έκδοση δεν λένε αν δουλεύει. ξέρει κανείς τίποτα? ακόμα με ποιόν filemanager μπορώ να μετακινώ αρχεία? να στέλνω σε άλλο psp αρχεία εκτός απο εικόνες μέσω WIFI? kaneis na apantisi stis erotiseis mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli_n91 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 kalhspera..exw perasei to devhook 0.51 launcher beta sto psp.den kserw kata poso to ekana swsta,alla gia thn wra psaxnw tis ruthmiseis gia na treksw ena paixnidi.mporei na me vohthisei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikl67 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 kalhspera..exw perasei to devhook 0.51 launcher beta sto psp.den kserw kata poso to ekana swsta,alla gia thn wra psaxnw tis ruthmiseis gia na treksw ena paixnidi.mporei na me vohthisei kaneis? Καλος ο devhook.....αλλα για το 2006:hypno: Βαλε 3xxΟΕ να βρεις την υγεια σου...:D :D :D Ολα τα iso-cso παιχνιδια σου θα τρεχουν "μονα τους"...ΑΨΟΓΑ!!! (συν ολα τα υπολοιπα...:cool: :cool: :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Παίδες sory που γυρνάω στα παλιά αλλά μήπως μπορείτε να μου υποδείξετε site για να μετατρέψω την 2.0 σε 1.5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 πήγαινε στο http://www.pspgr.uni.cc/ και μέσα στα "Forums" στο "PSP Γενικά" πήγαινε στο συνοπτικό Οδηγό για νέους, και καλή τύχη! Αφού έχεις 2.00 γίνεται πανεύκολα! Απλά προσεχε μην αναβαθμίσεις τώρα σε μεγαλύτερη..εισαι στην ιδανικοτερη! Υ.Γ. 1)Όταν πας σε 1.50, θα σε συμβούλευα να βαζες custom f/w 3.10 OE-A2! (παιζει έως και PS1 παιχνίδια) 2)Πριν κανεις οποιαδηποτε διαδικασια τσεκαρε αν εχεις motherboard TA-082 ή 86! (θα καταλαβεις ολα αυτα οταν διαβασεις τον οδηγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 πήγαινε στο http://www.pspgr.uni.cc/ και μέσα στα "Forums" στο "PSP Γενικά" πήγαινε στο συνοπτικό Οδηγό για νέους, και καλή τύχη! Αφού έχεις 2.00 γίνεται πανεύκολα! Απλά προσεχε μην αναβαθμίσεις τώρα σε μεγαλύτερη..εισαι στην ιδανικοτερη! Υ.Γ. 1)Όταν πας σε 1.50, θα σε συμβούλευα να βαζες custom f/w 3.10 OE-A2! (παιζει έως και PS1 παιχνίδια) 2)Πριν κανεις οποιαδηποτε διαδικασια τσεκαρε αν εχεις motherboard TA-082 ή 86! (θα καταλαβεις ολα αυτα οταν διαβασεις τον οδηγο) Δεν βρήκα downgrade για έκδωση 2.0 είχε για μεγαλύτερες, πως θα καταλάβω τι motherboard έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 μπες στο forums μετα πηγαινε στο firmware downgraders και εκει μεσα ειναι ο οδηγος για να κατεβεις απο την 2 στην 1.50 Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 παιδια πως μπορω να δω πιοια αναβαθμιση εχω? και πως θα κανω αναβαθμιση σε καινουργια? θα εχω προβλιματα με τα παιχνιδια ή ολα κανονικα? συγνωμη αν σας κουρασα!!!!!!!! ! !!!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 OXI anavathmisi, firmware-ekdosi leitourgikou ennoeis. Pigaine Settings->system Settings->System Information Ekei tha leei: "System Software" pes mas poia tha sou vgalei na sou poume poia se symferei.. Provlima den exoun ta paixnidia se KANENA firmware, ta KLEIDOMATA tous exoun. Vale mia kainourgia pou na nai OE (open Edition) k den tha xeis kanena provlima..k tha paizeis oti paixnidi thes, k opoiadipote homebrew efarmogi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 exo tin 2.71! na balo kainourgia kai an nai pos mineinai sta aglika i odigies giati den tha katalabo tipota:lol: :p !!!!! euxariso Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μην αναβαθμισεις σε official γιατι θα χασεις την δυνατοτητα για homebrew και .iso παιχνιδια... Διαβασε στο forum του http://www.pspgr.uni.cc οδηγιες και διαφορες πληροφοριες... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts