Jump to content

nokio01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nokio01

  1. Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι?Εχω ΗοL Double play sta 6mpps.ΟΙ απεριόριστες κλήσεις στο τηλέφωνο είναι για όλα τα σταθέρα ή μόνο μεταξύ Hol???Το εχώ ψηλοξεσκίσει το τηλέφωνο και θέλω να ξέρω αν θα πάθω κανα έμφραγμα οταν έρθει ο λογαριασμός..Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!THANKSSSS
  2. ΗΙ παίδες.Εκανα μια #####ια καθώς πειραματιζόμουν χοντρά με το κινητό μου... και για να μην σας τα πολυλογώ έχω μείνει με το κινητό χωρίς ελληνική γλώσσα στο μενού.Μήπως μπορεί κάποιος να δώσει βοήθεια?Υπάρχει πιθανότητα να μου στειλει κανείς το κατάλληλο αρχείο για το περάσω στο κινητό μου με το xs++?
  3. Και εγω συμφωνώ,να το παρείς.Εγω το έχω εδω κ 2 μήνες και δεν μου εχει κολλήσει ποτέ.Το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη ραδιοφώνου.Κατά τα αλλά μια χαρα κινητό είναι.ΑΣΧΕΤΟ Ξέρει κανείς πως θα του αλλάξουμε το μενού?
  4. Hi paides!Edo k ligo kairo eimai k ego enas paneutuxhs katoxos enos psp me fw 2.5.DYSTYXOS me fw 2.5!!!Mporei na pei kapoios egihmena pos 8a mporo na to kano me fw 1.5????H na mou dosei kapoio site pou na to eksigei analytika.Exo psaksei pantou k den exo vrei tipotaaaaaaaaa.THAKS!
×
×
  • Create New...