Jump to content

VIRGIN_KLM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VIRGIN_KLM

  1. Δεν το εννοούσα με αυτό τον τρόπο τον περιορισμό RAM. Το εννοούσα ότι οι εφαρμογές αρχίζουν πολύ γρηγορότερα από ποτέ να έχουν μεγαλύτερη απαιτητικότητα RAM και η ροπή της εξέλιξης είναι όλο και μεγαλύτερη. Ζούμε σε μια εποχή που όλοι οι developers "απλώνονται" σε άποψη RAM και δεν δείχνουν ενδιαφέρον πολύ στο RAM optimization μιας και σου λένε, σε κανένα χρόνο θα το πετάξουν και θα πάρουν άλλο. Με αυτή την πορεία πιστεύω πως τα 6GB θα θεωρούνται -στην πράξη- upper entry level σε λιγότερο απο 1,5 χρόνο και όσο και να θέλει η Samsung δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, το κινητό θα παλιώσει απότομα κάτι που δεν δικαιολογεί την τιμή και την ηλικία του σχετικού κινητού. Σκ*** τα 'χουν κάνει, σε έχουν βάλει σε ένα τρυπάκι να μην είσαι ποτέ ευχαριστημένος όπως ήσουν παλιότερα.
  2. Ισχύει ότι είναι, αλλά, βλέποντας το παρελθόν και προβλέποντας το μέλλον μπορώ να σου εγγυηθώ ότι σε 1/1,5 χρόνο θα είναι σε επίπεδα ελαφρώς παραπάνω από entry level και αυτά τα 2GB θα κάνουν την διαφορά. Ένα σχετικό παράδειγμα είναι ότι η Samsung ο μόνος λόγος που δεν έκανε τις βασικές εκδόσεις του S3 update τότε σε KitKat είναι η RAM. Όλα τα υπόλοιπα variants του S3 με 2GB και το Note 2 με το ίδιο chipset πήρε το update. Όχι ότι περιμένω κάτι αντίστοιχο αλλά ο λόγος που το έκαναν ήταν προφανής, το μέγεθος της RAM του βασικού μοντέλου πάλιωσε απότομα. Πραγματικά δύσκολο να αντικαταστήσω το S7 μου. Το πρώτο κινητό που μέχρι και σήμερα το αγαπώ και νιώθω ότι δεν έκανα συμβιβασμό σε κανένα τομέα. Ζούμε στην εποχή που μας επιβάλουν να συμβιβαστούμε με ακριβές μετριότητες. Τι απαίσια εποχή για την πορεία των smartphone, πραγματικά.
  3. Οι εναλλακτικές μου είναι: 1. Να πάρω είτε το Exynos 990 μοντέλο (μπλιάχ) που αν ήταν έτσι απλά θα αγόραζα το S20+. 2. Να πάρω ένα από τα βασικά μοντέλα με Snapgragon επεξεργαστή (4G ή 5G) και δεν θέλω εν έτει 2021 να πάρω κινητό με λιγότερο από 8GB RAM. 3. Να πάρω τα 3 απαίσια χρώματα που περισσεύουν (Κόκκινο, Πορτοκαλί, Βιολετί) που τα απεχθάνομαι. Όλα αυτά γιατί η Samsung τα σκ@τωσε με το S21 FE φέτος και αφαίρεσαν το SD Slot. Υποτίθεται ότι είναι "Fans Edition". Ποιοι fans είναι η ερώτησή μου και ποιοι από αυτούς τώρα τους είπαν ότι θα αγόραζαν κινητό χωρίς SD Slot είναι κάτι που αδυνατεί να συλλάβει ο νους μου, συνεπώς και πιστεύω πως θα πατώσει σε πωλήσεις. Δεν μπορεί, κάπου υπάρχει κάποιο S20 FE 5G με 8GB RAM και με περιμένει, έστω και στο εξωτερικό αρκεί να είναι Ευρωπαϊκή έκδοση.
  4. Φίλοι χρειάζομαι βοήθεια. Προσπαθώ να βρω να αγοράσω το Snapdragon 5G μοντέλο με τα 8GB (G781 256GB/8GB) σε Cloud White, Cloud Mint ή στην χειρότερη Navy Blue από κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα και δεν το βρίσκω πουθενά. Πρέπει να είναι υποχρεωτικά από Ελλάδα γιατί είμαι δικαιούχος άρθρου 39 εκτός πια αν η τιμή συγκριτικά είναι καλύτερη από εξωτερικό. Υπόψιν όμως ότι πρέπει να είναι το συγκεκριμένο μοντέλο/προδιαγραφές, Ευρωπαϊκό πάντα. Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.
  5. Όχι αν νομίζεις για τζάμπα internet δεν υπάρχει περίπτωση... Πρώτον να ξεκαθαρίσω οτί το Odeon Starcity δεν έχει/δεν είναι hotspot. Τα Starbucks είναι hotspots αλλά για να μπορέσεις να μπείς πρέπει να έχεις προπληρωμένες κάρτες της Forthnet. Μόνο αν είσαι τυχερός και βρείς κάπου hotspot χωρίς WPE ή WPA μπορείς να σερφάρεις και πάντα χωρίς κανένα extra αξεσουάρ! (Προσοχή δεν κάνω διαφήμηση στις υποκλοπές)
  6. Ελληνικό όχι αλλά το http://www.gamespot.com έχει ό,τι ζητάς.
  7. Λοιπόν για να γίνουμε ξεκάθαροι. Η ταχύτητα του browser εξαρτάται από: 1.Τη σύνδεση (Η 768 δεν είναι πλήρως υποστιριζόμενη από το PSP) 2.Από τo router που χρησιμοποιείτε(Τα linksys τα Speedtouch και το wifi stick της Thrustmaster είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να βρείτε, με λίγα λόγια δεν υπάρχει κάτι στην ελληνική αγορα που να αξίζει ούτε το 5% των χρημάτων που δίνετε.Αγοράστε κάτι από το εξωτερικό.) 3.Αν το site είναι γεμάτο shockwave διφημιστικά τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα έτσι είναι το PSP. Δικιά μου επιλογή που δεν με απογοήτευσε ποτε: Sagem F@st 1500WG + 1024 PSTN Δέν έχει καμία απολύτως διαφορα από ένα browser για PC Επίσης θα βοηθούσε ίσως να βάλεις homebrew browser...
  8. Είπα οτί δεν είμαι σίγουρος αλλά αν κοιτάξεις καλά η γραμματοσειρά είναι πειραγμένη!Αυτο σημαίνει οτι είναι κάποια costum firmware και είναι περίπου fake αλλά τι με νοιάζει αφού βρήκα το exploit και δούλεψε στο 2.81 PSP μου με την unpatched version του GTA:LCS που νοίκιασα από ένα Βίντεο Club;! Είδες το post που έκανα στην προηγούμενη σελίδα; Δεν είναι συνταρακτικό;
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!2.0-3.03 EXPLOIT ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ! http://www.noobz.eu/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=1 Σ'ευχαριστώ Θεέ μου που άκουσες τις προσευχές μας! ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ DOWNGRADER ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!
  10. To video πρέπει να είναι fake ΑΛΛΑ όντως θα κυκλοφορήσει ένα exploit για 3.0X.Το βίντεο πρέπει ναι είναι με 3.03 ΟΕ-Α αν δεν κανω λάθος άρα είναι fake...Το exploit θα είναι για πρώτη φορά ένα .mp3 αρχείο σε αντίθεση μα τα .tiff που είναι μέχρι στιγμής αν πάλι δεν κάνω λάθος... Τώρα το αν θα χρειαστεί το GTA:LCS έ το πολύ πολύ το νοικιάζεις από ένα βίντεο club!!! Πάντως το οτι θα κυκλοφορήσει με ένα τρόπο ή με άλλο είναι γεγονός...
  11. Ομα ναι βέβαια!Οριστε! http://dl.qj.net/Infra-Red-Capture-with-source-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/416/catid/189 Άμα ψάξεις και λίγο στο site ίσως να βρείς κάτι παραπάνω από αυτό που σου δίνω! Οστόσο έχει χιλιάδες άλλες εφαρμογές PSP ψάξε λίγο είναι ενδιαφέρουσες! Παιδιά σας έχω υπέροχα νέα!:happy: Ειδικοί λένε πως βρήκε security hole στις 2.81+ και σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα exploit για 2.81 ή 3.0x! Άμα δεν με πιστεύετε ψάξτε λίγο ή άμα θέλετε σας δίνω και κάποια links! Σκοπός μου δεν είναι να σας ξεσυκώσω αλλά να ενθαρύνω τους 2.81+ χρήστες. ΚΑΝΤΕ ΛΙΙΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΩ (PINK PSP 2.81)!
  12. Patontas paratetamena to koumpi ths othonis! ax min to kaneis tha autostragalisto! kane anabathmisi se kapoia costum firmware oxi se kapoia official firmware,gia na exeis kai ta epipleon xaraktiristika tis!ego kai alla 5000+ atoma ston planiti, exoume faei ton kosmo na ypobathmisoume/downgrade to PSP mas apo 2.81+ se 1.50 kai esy paraligo na kaneis TO tragiko lathos! (minyma ap ton browser tou PSP mou!DOYLEYEI!)
  13. 3 - 6 Ώρες με ενεργοποιημένη οθόνη* 4 - 8 Ώρες με απενεργοποιημένη οθόνη* *=Οι τιμές είναι συμβατικές και πάντα με απενεργοποιημένο τον διακόπτη WLAN.
  14. Αδύνατον...Κάνε ανσβάθμιση σε 3.ΧΧ ΟΕ (Α ή Β) προτείνω...
  15. VIRGIN_KLM

    Madonna

    Μμμ... ...περίπου.Από το DVD Sampler που έχω που δίνει σε DJs και για TV Advertisements έχει ένα intro me το Confessions Tour logo να περιστρέφεται γύρω από μια Ντισκόμπαλα με διάφορα εφέ και μετά ευθύς αμέσως ξεκινάει το Future Lovers/I Feel Love live in London και τέλος πάντων συνεχίζει με διάφορα θέματα σκηνές από την Αφρική, τα υπόλοιπα τραγούδια κλπ...Πάντως αυτο είναι ένα promotional edit που έχω στα χέρια μου και θα απέχει υπερβολικά απο το τελικό.Έχω ήδη το Booklet αν το θέλεις και το βιβλιαράκι σκαναρισμένα... Μη με ρωτάς που τα βρίσκω είναι μέρος της δουλειάς μου...
  16. !Έλεος! Καλό, καλά πως δε το κατάλαβα!
  17. Εεεμ...:confused: ...αν μιλάς για εμένα είμαι αγόρι...:ninja: ...αν πρόσεξες δίπλα από τα στοιχεία μου...♂...:X Τέλως πάντων ευχαριστώ!!! Άν θέλει και κανείς άλλος ξέρετε ε; PM...!
  18. VIRGIN_KLM

    Madonna

    Από τις γνωριμίες που έχω με την Warner ξέρω οτί δεν θα υπάρξει 5ο single από το Confessions on a dance floor και πόσο μάλλον τα 2 τραγούδια που επιλέχθηκαν να ΜΗΝ συνπεριληφθούν στο Confessions Tour.Και εμένα μου αρέσει το Push αλλά την αλήθεια πρέπει να την πώ, αν είμαι σίγουρος για κάτι. A iasona κοίτα τι έχω!Είναι η φωτογραφία από το cover του single Sorry χωρίς να είναι ψηφιακά επεξεργασμένη!Απλά είδα την εικόνα που είχες και είπα να την στείλω...!Κάνε αυτή επεξεργασία θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα... http://i18.tinypic.com/4hib85k.jpg
  19. Εγώ πάντως έχω το Tekken Advance για GBA και μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο που έχω για τις προτιμίσεις μου. Σου έστειλα 2 links οπού το ένα είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο site στο είδος του σε όλο τον κόσμο και ένα site που δίνει torrents για να κατεβάσεις roms για γνωστές κονσόλες και συστήματα αλλά ακόμα και για PSP PSX PS2 (.iso τα περισσότερα)κτλ...
  20. Έχω ένα PINK limited edition PSP με 2.81 και ΤΑ-082.Καλέ μην νομίζεις ότι έχω καμιά όρεξη να σας δουλεύω!Δεν θα έκανα κάτι που δεν θα μου άρεσε να μου κάνουν...!Στο κάτω κάτω δεν έκανα τίποτα το πολύύύ ιδιέταιρο απλά είχα λίγη τύχη να κάτσω κάτω και να σκευτώ τα βήματα που κάνει η συσκευή να ξεκινήσει μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι!Ε, κάποια από αυτά τα βήματα τα κατάφερα και σε κάποια άλλα αποτυγχάνω...:mad: Πάντως είναι αδύνατο να κάνω κάτι fake με PINK PSP αφού όλα βγαίνουν με 2.81+...;) Σίγουρα μόνος μου δεν θα καταφέρω τίποτα διότι μου λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά αν έχω βοήθεια έ όλο και κάτι θα γίνει!:lol:
  21. Λοιπόν.Μου έδιξε την εικόνα με τα φλούο/Ουράνιο τόξο (EMBU αν το καταλαβαινεις καλύτερα) και καμιά φορά και αυτό που λέει οτι ''τα παιχνίδια προορίζονται μόνο για promotional ...).Μετά αν δεν κάνω λάθος δίχνει το PSone logo αλλά εκεί είναι που κολλάει...Μάλλον είναι επειδή έχω 2.81 και όχι 3.01+ που έχει τα απαραίτητα αρχεία για να συνεχίσει.Άν έχεις κάποια αμφιβολία μπορώ να κάνω upload 1 βίντεο να σιγουρευτείς... Όσο για την εφαρμογή ξέρω τι κάνει απλά σε 2.81+ κάνει αυτό που είπα... ...λόγω του DRM.Είναι η μόνη Homebrew μέχρι στιγμής που προσπερνάει τον έλεγχο εγκυρότητας σε 3.81+... ...Άρα σε καμιά... ...χιλιετία! (:lol: :lol: :lol: ) θα βγεί και ένα devhook!!!Αυτή την στιγμή προσπαθώ να βρώ/κατασκευάσω ένα 2.81 downgrader βασισμένο στο 2.80 (μιας και τα firmwares είναι πανομοιότυπα) αλλά πάλι το μόνο που κατάφερα μέχρι στιγμής είναι να ξεγελάω το σύστημα οτι κάνω αναβάθμιση!Έχω δρόμο μπροστά μου...!!!Ε όλο και κάποιος θα με βοηθήσει τι στο δ**ο*ο!...:lol: :lol: :p Φασούλι το φασούλι,γεμίζει το σακούλι!:happy:
  22. Μπορώ να ελαφρύνω ελαφρώς τον πόνο των 2.81 κατόχων; Δείτε αυτο:http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=9861 Είναι μια homebrew application που ανατρέχει στην λειτουργία επανεκκίνησης του συστήματος άρα σύντομα θα βρεθεί devhook για 2.81... Δοκιμάστε το άφοβα,εγώ πάντως το δοκίμασα ακόμα και σε 2.81 ΤΑ-082,δεν κάνει καμία ''επικίνδυνη'' λειτουργία που θα βλάψει το PSP σας... Παιδιά σας έχω φανταστικά νέα!Έκανα ένα edit στο library ενός αρχείου PBP που είναι παιχνίδι PSone και τέλος πάντων έκανα κάποιες αλλαγές και όταν το έβαλα στο 2.81 ΤΑ-082 PSP μου χωρίς κανένα έξτρα πρόγραμμα το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς να μου ζητήσει άδεια να συνδεθώ με το PS3 αλλά μετα από το intro το παιχνίδι κόλλησε και μου έβγαλε ERROR.Αυτό οφείλεται 100% στο οτί δεν είναι 3.01+ που έχει το απαραίτητο λογισμικό για να τρέξει.Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως μόλις βρήκα τμηματικά πως ξεγελάς το PSP να παίξει πράγματα για άλλα firmwares...Θα δούμε...
  23. Loipon...exo ena pink psp me 2.81 firmware. Ti mporo na kano gia na paizo paixnidia PS1 sto PSP? Prepei a kano prota downgrade? Prepei na valo prota to 3.02ΟΕ-A kai meta to 3.02ΟΕ-Β? voithia parakalo!!!
  24. Παιδιά βγήκε το TEKKEN DR HD (High Definition) για το PS3 στην Αμερική και στην Ιαπωνία και είναι διαθέσιμο γιά download μέσω PS3 ίντερνετ σε όσους κατέχουν ένα αντίγραφο για το PSP δωρεάν!
  25. Αυτός είναι ένας οδηγός πώς να κάνετε οτιδήποτε αρχεία (και games φυσικά!) Shockwave (*.swf συνήθως) να παίξουν στο PSP ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να εγκαταστήσετε περιττά (Αργαααά...!) προγράμματα, μόνο με τη χρήση του Internet Browser της κονσόλας! 1.Συνδέουμε το PSP ή την Memory Stick μας με τον υπολογιστή. 2.Μολις το/την ανοίξουμε μας βγάζει τους γνωστούς μας Φακέλους (MUSIC,PHOTOS,PSP...) 3.Ανοίγουμε τον Φάκελο PSP και δημιουργούμε έναν νέο φάκελο με όνομα ''FLASH'' οπού εκεί αποθηκέυουμε τα .swf μας!(Προσοχή τα ονόματα των αρχείων δεν πρέπει να περιλαμβάνουν κενά και χαρακτήρες αντικαταστήστε τους με _) 4.Αφού έχουμε αποσυνδέσει το PSP/Αφού έχουμε εισάγει την Memory Stick στο PSP, πηγαίνουμε στο μενού ''Internet Browser''. 5.Στην Θέση εισαγωγής Διεύθυνσης εισάγουμε: file:/PSP/FLASH/ και το όνομα του αρχείου π.χ.: file:/PSP/FLASH/sample.swf πατήστε ''ΕΝΤΕR'' και αυτόματα θα αρχίσει η αναπαραγωγή του αρχείου στον Browser!Aν θέλετε να το ξαναχρησιμοποιήσετε αποθηκεύστε το link στα Bookmarks! Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε οτι το PSP έχει μικρή σχετικά RAM και μερικά αρχεία μεγαλύτερα των 1.6 MB η θα αναπαράγονται με μικρότερο framerate,ή θα παίζουν μέχρι ενός σημείου και μετά θα βγάζει ένα ''Χ'' στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης ή το PSP θα κολλήσει και μετά από 5'' θα κλείσει.Πάντως δεν υπάρχει κύνδινος να βλάψετε το PSP σας!
×
×
  • Create New...