Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασα ότι αρκετά άτομα έχουν σοβαρό battery drain στην 3.2.1.

Κανένας με παρόμοια προβλήματα;

Δεν υπάρχει battery drain στην 3.2.1. Στην αρχή παρατήρησα μια μικρή χειροτερεύση στο standby time, αλλά μετά βελτιώθηκε. Γενικά, αυτά τα περί battery drain που συμβαίνει καμιά φορά είναι συνήθως τερτίπια του Android και όχι του συγκεκριμένου κινητού.

Edited by ged

Αυτό μόλις παρειγγειλα.. Παραλαβή αύριο.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος εάν το sms delivery report έχει bug? Έχω ανοιχτά τα delivery report και δεν λαμβάνω report ποτέ??

Greek Android & iOS users (FB group)

Μπορεί να μου πει κάποιος τι browser χρησιμοποιεί και ποια εφαρμογή είναι καλή για email?

Εγώ έχω καταλήξει στον opera. Έχει και ad blok και με βολευει . E mail έχω το blue mail. Ενοποίησα λόγ/μους και είναι καλό .

Edited by Aris46

Μπορεί να μου πει κάποιος τι browser χρησιμοποιεί και ποια εφαρμογή είναι καλή για email?

Εγώ χρησιμοποιώ Chrome παντού.

Για e-mail χρησιμοποιώ το original Gmail για Gmail και το BlueMail για custom mail κλπ. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα καλό, μπορείς να τα βάλεις και όλα εκεί.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την χρήση της Damon την βλέπω μόνο από Ρυθμίσεις /Μνήμη? Μπορώ να πηγαίνω κάπου να κάνω Clean? 'Η αν υπάρχει κάποια εφαρμογή γι' αυτό.

Mi 9 128gb :shoot:

Την χρήση της Damon την βλέπω μόνο από Ρυθμίσεις /Μνήμη? Μπορώ να πηγαίνω κάπου να κάνω Clean? 'Η αν υπάρχει κάποια εφαρμογή γι' αυτό.

Λογικά μπορείς και από developer options....;)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Dash Charge (4Amp δλδ στην έξοδο), προς το παρόν μονο ο original φορτιστής

Διαφορα αξεσουάρ όμως, και καλώδια εξαιρετικής ποιότητας λανσάρει το banggood, ονοματι BlitzWolf

Εκτος απο τα διάφορα καλώδια, εγώ πήρα καλώδιο 3Amp και φορτιστή που είναι "ελαφρά" χαμηλότερος από τον OP (εχει έξοδο QC 3Amp) και φορτίζει το κινητό καλύτερα/γρηγορότερα από συμβατικό φορτιστή (και κοντά στους χρόνους του original OP)

PowerBank Type-C με έξοδο 2Α

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αντιγράφω την after sales εμπειρία του Giannis Pylarinos (νομίζω κάτοικος εξωτερικου) @ Google+

Giannis Pylarinos

Λοιπον αν ειχες διαβασει εγω ειχα θεμα με το κινητο (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ "LAYER" που ειχα αγορασει απο Play Store) ειχε bootloop, οταν ανοιγε εβγαζε μαυρη οθονη και οταν επειδη το μονο πραγμα που ειχα προσβαση (αν και ειχα σβησει απο μεσα το firmware) ηταν το recovery εκανα format data τοτε ανοιξε και δεν δουλευε το touch κοινως hard brick ...

Μπηκα στον λογαριασμο στην επισημη σελιδα, επελεξα το κινητο και ανοιξα το service request ... Κατοπιν για να μην αργω τους καλεσα Support: +1 (646) 851-2228 μεσα απο hangouts dialer (0.001 euro το λεπτο) επελεξα το 1 που ηταν το τμημα repair τους εξηγησα την κατασταση και αμεσα δινοντας τους τον αριθμο του service request μου μετα μου το μετετρεψαν αμεσα σε support ticket και μου ειπαν οτι τις επομενες ωρες θα λαβω το rma μου (Αριθμο ειδικο της UPS με δικα τους εξοδα αποστολης και το πιο σπουδαιο με express διαδικασια) τον οποιο τον ελαβα μετα απο 10 λεπτα αλλα και ενα αλλο χαρτι που εκτυπωσα που ειχε τα στοιχεια του κινητου μου και το request ...

Πηρα το κουτι του κινητου εωγαλα απο μεσα τα παντα εκτος απο την βαση που εχει το εκλεισα με το καπακι και δυο λαστιχακια ωστε να μην κουνιεται και το εβαλα σε φακελο με φυσαλιδες που κολλησα το ενα χαρτι και το αλλο το εβαλα μεσα ... Ολα αυτα εγιναν Τεταρτη απογευμα και Πεμπτη πρωϊ ειδοποιησα την UPS αφησα ανοιχτα ολα για να δουν οπως και ζητησαν (καθως δεν λαμβανουν κλειστο δεμα αν δεν δουν τι εχει μεσα μου παν) το πηραν και αμεσα τους εστειλα στο support ticket οτι εφυγε απο μενα και τον αριθμο αποστολης (κατι που μου ειπαν οτι τους βοηθαει πολυ να ενημερωσουν την αποθηκη και να τρεξει η διαδικασια αλλα και να ειμαι σε επαφη για οποιαδηποτε αμεση εξελιξη ) ....

Μου ειπαν οτι ο χρονος για να το φτιαξουν και να το στειλουν ειναι 7-10 εργασιμες μερες ...

Το παρελαβαν Παρασκευη πρωι και Δευτερα ελαβα μηνυμα στο support ticket οτι ηταν ετοιμο και το ειχαν ηδη στειλει παλι με UPS Express με δικα τους εξοδα και σημερα το παρελαβα ... Αψογη συσκευσια με επιπλεον φυσαλιδες και στο κουτι :D

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα ισως και να ανηκουμε στην κορυφαια εταιρια στο ειδος της τοσο για τα προϊοντα αλλα και για το after sale services ....

Οποιος εχει καποια αλλη απορια γενικα θα χαρω να σας βοηθησω βαση της εμπειριας μου :D

Δεν νομίζω ότι το Quick charge 3 θα δουλέψει με τη συσκευή μας

1+7 Pro

Ρε παιδιά συνέχεια μου ανοίγει η κάμερα, δεν ξέρω τι πατάω στην οθόνη. Ένα εικονίδιο έχω συν το κύκλο σε χειρονομία αλλά δεν κάνω κύκλο...

Μήπως διπλό πάτημα στο κουμπί κλειδώματος?

Απενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό μόλις παρειγγειλα.. Παραλαβή αύριο.

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος εάν το sms delivery report έχει bug? Έχω ανοιχτά τα delivery report και δεν λαμβάνω report ποτέ??

Ενημέρωσε μας αν θέλεις,για το πως δουλεύει. .

Έχω την 3.2.1 πάνω αλλά δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις το developers. Παράξενο...

Είναι κρυφό μενού και για να το εμφανίσεις πρέπει να πατήσεις 7 φορές το build number.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Στο Original άρθρο λοιπόν, λέει:

Update: We've traced this to the well-documented 'partial wakelock' issue (external link) that has been widely reported to ruin battery life for many phones. The one to blame here is Google, not OnePlus.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν νομίζω ότι το Quick charge 3 θα δουλέψει με τη συσκευή μας

Τον Blitzwolf, τον παρέλαβα χτες - σε μένα (από την θύρα QC3) φορτίζει 10% σε 10 λεπτά - μόλις παραλάβω και τα ανταπτοράκια TypeC σε USB θα βάλω και το οργανάκι που δείχνει (στην USB) το ρεύμα που περνάει και θα σου πω...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Λοιπόν δοκιμασα το sRGB. Προέρχομαι από Note 3 και η default ρύθμιση οθόνης μου φαίνεται απείρως καλύτερη από το Note η sRGB μοιάζει σαν ξεπλυμενη. Βεβαίως ανάλογα τα γούστα του καθενός . Edited by Aris46

καλησπερα στην παρεα,περιμενοντας και εγω να γινω κατοχος του υπεροχου αυτου κινητου την ερχομενη εβδομαδα,εχω να κανω μια ερωτηση:οταν θα κανω την αναβαθμιση σε 3.2.1 μετα χρειαζεται να κανω και hard reset?

.. η sRGB μοιάζει σαν ξεπλυμενη...

Το θεμα, νομιζω, δεν εχει να κανει τοσο με την εμφανιση της οθονης του κινητου, οσο στην χρηση της φωτογραφικης μηχανης (που χωρις το sRGB εχει υπερκορεσμενα χρωματα) Διορθωστε με αν κανω λαθος. :O

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα στην παρεα,περιμενοντας και εγω να γινω κατοχος του υπεροχου αυτου κινητου την ερχομενη εβδομαδα,εχω να κανω μια ερωτηση:οταν θα κανω την αναβαθμιση σε 3.2.1 μετα χρειαζεται να κανω και hard reset?

Οχι βεβαια! Θα τα ξαναβρεις ολα οπως τ'αφησες! :)

Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)

Δηλαδή όταν θα θέλουμε να τραβάμε φωτογραφίες θα πρέπει να ενεργοποιουμε το sRbg? Γιατί για τα γούστα μου είναι χάλια να το έχω πάντα ενεργοποιημενο.

Mi 9 128gb :shoot:

Στο Original άρθρο λοιπόν, λέει:

Update: We've traced this to the well-documented 'partial wakelock' issue (external link) that has been widely reported to ruin battery life for many phones. The one to blame here is Google, not OnePlus.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τον Blitzwolf, τον παρέλαβα χτες - σε μένα (από την θύρα QC3) φορτίζει 10% σε 10 λεπτά - μόλις παραλάβω και τα ανταπτοράκια TypeC σε USB θα βάλω και το οργανάκι που δείχνει (στην USB) το ρεύμα που περνάει και θα σου πω...

Εμένα χθες βράδυ από τη 1 έως τις 8 το πρωί μου έφαγε 10%, ενώ κοιμόμουν. Μπήκα στο betterBatteryStats και είδα awake (screen off) γύρω στις 7 ώρες. Ψάχνοντας τα wakelocks είδα ένα που έλεγε *backup* νομίζω και από κάτω google και είχε ακριβώς την ίδια ώρα με το awake (screen off). Με reboot έστρωσε..

Δηλαδή όταν θα θέλουμε να τραβάμε φωτογραφίες θα πρέπει να ενεργοποιουμε το sRbg? Γιατί για τα γούστα μου είναι χάλια να το έχω πάντα ενεργοποιημενο.

Σε κάποιο φορουμ που διάβασα το sRGB δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των φωτό που τραβάει. Το όλο θέμα ξεκίνησε από το review του Anantech όπου εκεί ο τύπος έκανε κάποια τεστ και τα χρώματα δεν ήταν τοσο φυσικά, και ότι όταν κοιτά την galery του κινητού οι εικόνες δεν δείχνουν φυσικές. Δεν αναφέρει πουθενά ότι επηρεάζονταν η κάμερα. Έτσι και αλλιώς μια εικόνα αλλιως δειχνει σε amoled και αλλιώς σε IPS οθόνη .

Σε κάποιο φορουμ που διάβασα το sRGB δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των φωτό που τραβάει. Το όλο θέμα ξεκίνησε από το review του Anantech όπου εκεί ο τύπος έκανε κάποια τεστ και τα χρώματα δεν ήταν τοσο φυσικά, και ότι όταν κοιτά την galery του κινητού οι εικόνες δεν δείχνουν φυσικές. Δεν αναφέρει πουθενά ότι επηρεάζονταν η κάμερα. Έτσι και αλλιώς μια εικόνα αλλιως δειχνει σε amoled και αλλιώς σε IPS οθόνη .

Να υποθεσω δλδ οτι αν εχουμε το sRGB απενεργοποιημενο, αυτο εχει να κανει μονο με το πως βλεπουμε τις φωτογραφιες στην οθονη του κινητου και αν τις περασουμε στο PC ο κορεσμος των χρωματων θα ειναι διαφορετικος?? (Αρα το sRGB εχει να κανει ΜΟΝΟ! με την οθονη του κινητου?) :worry:

Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;)

Να υποθεσω δλδ οτι αν εχουμε το sRGB απενεργοποιημενο, αυτο εχει να κανει μονο με το πως βλεπουμε τις φωτογραφιες στην οθονη του κινητου και αν τις περασουμε στο PC ο κορεσμος των χρωματων θα ειναι διαφορετικος?? (Αρα το sRGB εχει να κανει ΜΟΝΟ! με την οθονη του κινητου?) :worry:

η sRGB ρύθμιση αφορά την οθόνη του κινητού και μόνο

Ακριβώς. Υπάρχει και θέμα στο επίσημο site της οneplus με τίτλο "poll which one you prefer sRGB or optic amoled". Πουθενά δεν αναφέρεται ότι επηρεάζεται ή κάμερα .

Το σωστό είναι το srgb

Τώρα αν ο κάθε χρήστης έχει συνηθίσει στα τονισμενα χρώματα και ενθουσιαζεται με οθόνες της Samsung πχ δεν σημαίνει ότι είναι και τόσο σωστό..

Και εγώ στην eizo σπίτι που έκανα calibration, χαλαστηκα λίγο αλλά εκείνα ήταν τα σωστά χρώματα.

1+7 Pro