Kozi0 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το "κακό" είναι ότι το 60% θα είναι μόνο με πρίζα και όχι με ένα power bank πχ. Εκτός και αν βγάλουν power bank με dash charge... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από ό,τι είπαν, το dash charge δίνει 4amps. Άρα πρέπει να βγάλουν άλλους φορτιστές, άλλα καλώδια κι άλλα power banks. Κοινώς, τι να το κάνω που φορτίζει γρήγορα, αν είναι υπό συγκεκριμένες συνθήκες κι εξοπλισμό.. το'πε κι ο mkbhd, φουσκώστε το να καλυφθεί το camera bump με μπαταρία.. λες και ζητήσαμε λεπτά τηλέφωνα.. (ξέρω γίνομαι γραφικός) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Από ό,τι είπαν, το dash charge δίνει 4amps. Άρα πρέπει να βγάλουν άλλους φορτιστές, άλλα καλώδια κι άλλα power banks. Κοινώς, τι να το κάνω που φορτίζει γρήγορα, αν είναι υπό συγκεκριμένες συνθήκες κι εξοπλισμό.. το'πε κι ο mkbhd, φουσκώστε το να καλυφθεί το camera bump με μπαταρία.. λες και ζητήσαμε λεπτά τηλέφωνα.. (ξέρω γίνομαι γραφικός) Για το μέγεθος της μπαταρίας έτσι ακριβώς είναι. Θα ήταν προτιμότερο να ήταν στα 8mm αντί για 7,4mm το πάχος και να μην εξείχε ούτε η κάμερα και η μπαταρία να ήταν μεγαλύτερη. Όσο για την γρήγορη φόρτιση ούτως η άλλως οι συγκεκριμένες τεχνολογίες απαιτούν συγκεκριμένα αξεσουάρ. Δεν μπορείς με έναν απλό φορτιστή να φορτίσεις γρήγορα. Στην προκειμένη περίπτωση και το καλώδιο πρέπει να υποστηρίζει την ίδια τεχνολογία προφανώς για να μην αρπάξει καμιά φωτιά και λαμπαδιάσουμε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Συμφωνώ απόλυτα με τους από από πάνω μου. Αυτή η καταραμένη μόδα των iphone... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 έχω ρίξει άπειρο κράξιμο σε ότι κινητό βγήκε το 16, τα περισσότερα για την μπαταρία.για αυτό και λέω πάρε εκεί ένα powerbank γιατί προκοπή στην μπαταρία δεν θα δεις απο κανένα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Με τρώει η τσέπη μου...ευτυχής κάτοχος του 2 που ειδικά τώρα με την 6 πάει σφαίρα send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Με τρώει η τσέπη μου...ευτυχής κάτοχος του 2 που ειδικά τώρα με την 6 πάει σφαίρα Αν δεν είχε βγει η MM θα το σκεφτόμουν σοβαρότατα. Τώρα όμως, μπορώ να κάνω υπομονή για το OP4 :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 εγώ θα την κάνω την μετάβαση από το g3.με κούρασε το θέμα του multitasking που δεν ανταποκρίνεται σωστά λόγο μικρής ραμ.Τα πρώτα review και hands on είναι πάρα πολύ θετικά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 και γω το σκέφτομαι ... από το G3 να πάω στο.. 1+.. 3 :) ;) αλλά θα περιμένω λίγο.. ( αν ...αντέξω :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Συμφωνώ απόλυτα με τους από από πάνω μου. Αυτή η καταραμένη μόδα των iphone... Live to ride, ride to live Μα αυτό λέμε θα πρέπει να βρείς συμβατό power bank με dash charger τρεχα γυρευε δηλαδή,η μπαταρία είναι ο μόνος λόγος που δεν το έχω παραγγείλει θα περιμένω κάνα real time review από κάποιον κάτοχο και βλέπουμε έχω ρίξει άπειρο κράξιμο σε ότι κινητό βγήκε το 16, τα περισσότερα για την μπαταρία.για αυτό και λέω πάρε εκεί ένα powerbank γιατί προκοπή στην μπαταρία δεν θα δεις απο κανένα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 γιατί αμα το φορτίσω με απλό τρόπο και όχι με dash όταν θα πάω ένα ταξίδι τι θα γίνει?δηλαδή αντί για μισή ώρα θα κάνει 1, σιγά το πράγμα.έτσι και αλλιώς μέσα σε μπουφάν θα είναι ή σε τσαντάκι τώρα το καλοκαίρι. η πρόβλεψη μου είναι πως θα είναι στα επίπεδα του g3 που έχω και ίσως λίγο καλύτερο λόγο 1080p. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δηλαδή αν στον συγκεκριμένο φορτιστή βάλουμε άλλο καλώδιο μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δηλαδή αν στον συγκεκριμένο φορτιστή βάλουμε άλλο καλώδιο μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα;; Απλά δεν θα φορτίσει στους χρόνους που δίνει η εταιρία,θα πάρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Όχι, απλά δε θα φορτίζει τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Άρα το dash charge του φορτιστή ενεργοποιείται μόνο με το συγκεκριμένο καλώδιο. Μια χαρά τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εγώ πάντως διάβασα στην παρουσίαση του τηλεφώνου ότι χωρίς τον συγκεκριμένο τύπο φορτιστή θα υπάρξει υπερθέρμανση Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εγώ πάντως διάβασα στην παρουσίαση του τηλεφώνου ότι χωρίς τον συγκεκριμένο τύπο φορτιστή θα υπάρξει υπερθέρμανση Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Στην παρουσίαση έλεγαν ότι με αυτό τον τύπο έλυσαν προβλήματα υπερθέρμανσης που έχουν άλλες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης, όχι ότι χωρίς αυτόν γίνεται υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Μα μόνος σου το λες με αυτό τον τύπο έλυσαν το πρόβλημα με άλλον τύπο θα εξακολουθεί να υπάρχει Αρκετά εντυπωσιακό και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και μια «παγίδα», καθώς γίνεται χρήση ειδικού καλωδίου έτσι ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση της συσκευής. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Edited June 16, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για να μην χτυπιεστε αμφοτεροι: η τεχνολογια που χρησιμοποιεί το 1+ 3 απλα κρατει την θερμοτητα απο τα amps που δινει στον φορτιστη. Σε περιπτωση που το κυκλωμα φόρτησης "δει" μη dash charger απλα θα φορτισει με 1amp και δεν θα τραβηξει περισσοτερο. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ο μόνος ενδοιασμος είναι η μπαταρία..ελπίζω να βάζει 4ώρες sot.....Αλλιώς με βλέπω να το πουλάω. Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για να μην χτυπιεστε αμφοτεροι: η τεχνολογια που χρησιμοποιεί το 1+ 3 απλα κρατει την θερμοτητα απο τα amps που δινει στον φορτιστη. Σε περιπτωση που το κυκλωμα φόρτησης "δει" μη dash charger απλα θα φορτισει με 1amp και δεν θα τραβηξει περισσοτερο. Δεν ξέρω τι τεχνολογία χρησιμοποιούν στον φορτιστή στην παρουσίαση λέει καθαρά ότι χρειάζεται ειδικό καλώδιο ώστε να μην υπερθερμαίνεται Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δεν ξέρω τι τεχνολογία χρησιμοποιούν στον φορτιστή στην παρουσίαση λέει καθαρά ότι χρειάζεται ειδικό καλώδιο ώστε να μην υπερθερμαίνεται Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου ειδικο καλωδιο θελει οταν χρησιμοποιεις τον dash charger....ποσο πιο ξεκαθαρα να το πουν..........αν χρησιμοποιησεις αλλο φορτιστη απλα δεν θα δουλεψει η γρηγορη φορτιση........ Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Και εγώ αυτό λέω οσο πιο ξεκάθαρα μπορώ αν υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν βγάζει ημέρα ή μπαταρία και δεν είσαι σπίτι ή κοντά σε πριζα δεν έχεις το πλεονέκτημα της γρήγορης φόρτισης γιατί απλά δεν υπάρχουν power banks ούτε καλώδια αυτής της τεχνολογίας Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Qualcomm φοράει. Λογικά ακόμα και να μην δουλέψεις σε απόδοση dash, με ένα quickcharger v.2 ή v.3 θα έχεις γρήγορη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Με το καλημέρα (και πριν παραλάβουν οι περισσότεροι) OnePlus 3 Gets Unofficial CyanogenMod 13 & Recovery Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts