skatzivas Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μόλις πήρα assistant Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μόλις πήρα assistant Sent from Winterfell using crow μέσω ποιας εφαρμογής ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Με αναβάθμιση των υπηρεσιών της Google. Δεν έχει γίνει σε όλους Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ακριβώς. Είμαι καιbeta tester Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πρέπει να είναι Beta tester και στα Google services και στο Google search? Επίσης πρέπει να έχεις γλώσσα αγγλικά us? Greetings from my awesome Matte Black HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πρέπει να είναι Beta tester και στα Google services και στο Google search? Επίσης πρέπει να έχεις γλώσσα αγγλικά us? Greetings from my awesome Matte Black HTC 10 Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά είμαι.δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι θα το πάρουν όλοι. Τα αγγλικά ναι είναι must (us) Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά είμαι.δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι θα το πάρουν όλοι. Τα αγγλικά ναι είναι must (us) Sent from Winterfell using crow Εγώ πάντως κ με Ελληνικά το πήρα κανονικά Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Εγώ πάντως κ με Ελληνικά το πήρα κανονικά Έκανες τπτ update τα Google services? Greetings from my awesome Matte Black HTC 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Έκανες τπτ update τα Google services? Greetings from my awesome Matte Black HTC 10 Εννοείται...απο το play store Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλημέρα στην ομάδα! Είμαι ένας από τους πρώτους που αγόρασε το 1+3 κ μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημενος.. Απλά φοβάμαι ότι με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής και σκέφτομαι την μετάβαση σε s7 edge.. Το έχει επιχειρήσει κανείς, και αν ναι, αξίζει τη μεταβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Καλημέρα στην ομάδα! Είμαι ένας από τους πρώτους που αγόρασε το 1+3 κ μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημενος.. Απλά φοβάμαι ότι με έχει πιάσει το μικρόβιο της αλλαγής και σκέφτομαι την μετάβαση σε s7 edge.. Το έχει επιχειρήσει κανείς, και αν ναι, αξίζει τη μεταβαση; Έχω από την άλλη είχα πάντα το μικρόβιο της αλλαγής καιε αυτό το κινητό πρώτη φορά δεν θέλω να το αλλάξω. Το έχω 5 μήνες και δεν το σκέφτομαι καν Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Παρομοίως ήρθα στο 1+3 από Samsung πριν και δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω. Με καλύπτει πλήρως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Και γω θα συμφωνήσω με τα παιδιά ! Πρώτη φορά μετά το HTC one x δεν έχω αλλάξει κινητό μετά από 7 μήνες !! Που πριν από αυτό άλλαζα αν 3 μήνες ! Δεν υπάρχει λόγος να το αντικαταστήσω . Ο μόνος λόγος ίσως είναι για το καινούργιο 1+ το καλοκαίρι και αυτό το σκέφτομαι αν θα αξίζει ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Και εγώ για κάποιο λόγο έχω μια λατρεία σε αυτό το κινητό και νομίζω μόνο με το επόμενο μοντέλο θα το αλλάξω. Αν φυσικά είναι ίδιας ποιότητας. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εχει μία ακαταμάχητη και ακατανίκητη χρηστικότητα.Μια ευκολία καθημερινής χρήσης που είναι τρομερά ερωτευσιμη. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ότι πιο πλήρες υπάρχει με μόνο μείον το os της κάμερας.καλο άλλο λιτό με πολύ περιθώριο βελτίωσης Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Έρχεται 7.1.1 Διαθέσιμη ΟΤΑ με Canada VPN !!! Edited March 16, 2017 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μολις την κατεβασα και γω :up: Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κατεβάζω με Γερμανία!!! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Φτιάξε μας μεσημεριατικα και πηζωωωω Sent from Winterfell using crow Είδα change log διόρθωση στην κάμερα και τρελαίνομαι με oneplus!!!!! Περιμένω να δώ την κάμερα στην πράξη επάνω στο παιδί που φτιάξανε το φοκους 7.1.1 κανείς μάγκες. Νταξει πελάτης για δέκα χρόνια λέμε Edited March 16, 2017 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μικρυναν μετα την 7.1.1 οι γραμματοσειρές σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το ίδιο είναι σε μένα. Επίσης δεν έχουν βάλει τις συντομεύσεις στον launcher. Sent from my ONEPLUS+A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Delete Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το Bluetooth συνδέεται ακαριαία.τωρα το σκαλίζω. Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το Bluetooth συνδέεται ακαριαία.τωρα το σκαλίζω. Sent from Winterfell using crow Είδες διάφορα στη φωτογραφία ; Sent from my ONEPLUS+A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ήμουν δουλειά μέχρι αργά και δεν πρόλαβα να δω.Θα καταλάβωμε το παιδί πόσο βελτίωσαν το focus on moving subjects. Sent from Winterfell using crow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts