vag74 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγώ μια φορά που το χρειαστηκα για 20 λεπτά ήταν άψογο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Κι εμένα άψογο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παιδιά το gps του πως το βλέπετε; δουλεύει σωστά; μπορείς να πλοηγηθείς σωστά ή έχει αποσυνδέσεις; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χρησιμοποιώ συχνά. Τέλειο. Το μόνο παράπονο μου από το τηλ. Είναι το wifi... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Κάποιος που να είναι με Nougat και να έχει Nova launcher με TeslaUnread να μου πει από πού δίνουμε notification access για να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (ο αριθμός) πάνω στις εφαρμογές; Έχω το ίδιο πρόβλημα και με το Mi Band όπου δεν λειτουργεί η δόνηση στην εισερχόμενη κλήση και στις 3 εφαρμογές που έχω ορίσει. Κάπου έχει ρύθμιση από τα settings του Android και δεν τη βρίσκω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Κάποιος που να είναι με Nougat και να έχει Nova launcher με TeslaUnread να μου πει από πού δίνουμε notification access για να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (ο αριθμός) πάνω στις εφαρμογές; Έχω το ίδιο πρόβλημα και με το Mi Band όπου δεν λειτουργεί η δόνηση στην εισερχόμενη κλήση και στις 3 εφαρμογές που έχω ορίσει. Κάπου έχει ρύθμιση από τα settings του Android και δεν τη βρίσκω. Άνοιξε τις ρυθμίσεις και κάνε search "Notification Access". Θα στο εμφανίσει και θα το επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Άνοιξε τις ρυθμίσεις και κάνε search "Notification Access". Θα στο εμφανίσει και θα το επιλέξεις. Δεν μου εμφανίζει κάτι, και δεν το βρίσκω και στις ρυθμίσεις!! screenshot Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ίσως να είναι θέμα του κινητού. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161213/059275294ce680d5b26b469f403438d8.jpg Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω, ποιο email client προτείνετε? Με ενδιαφέρει για σύνδεση με Exchange server, όχι για gmail κλπ. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Aquamail από εμένα. Προσοχή θέλει τη pro έκδοση για push σε exchange. Αλλά είναι ταχύτατο και πολύ χαμηλά σε κατανάλωση μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Στο gmail μπορείς να καταχωρήσεις και exchange λογαριασμούς όπως Outlook κτλ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ίσως να είναι θέμα του κινητού. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Απ' ότι φαίνεται έφταιγε το firmware με τη Nougat που μας έδωσε η Oneplus και δεν υπήρχε. Στο χτεσινό update υπάρχει. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω, ποιο email client προτείνετε? Με ενδιαφέρει για σύνδεση με Exchange server, όχι για gmail κλπ. εγω χρησιμοποιώ το Bluemail και είμαι πολύ ικανοποιημένος Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) έβαλα και εγώ σήμερα την παραγγελιά μου μου λέει ότι παραλαμβάνω νέο έτος άρα υπομονή απο θηκη θα δοκιμασω για αρχη αυτη από Screen Protector έχουμε βρει κάτι καλό? αυτό το έχει δοκιμάσει κάνεις? η αυτό Edited December 15, 2016 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Bluemail ικανοποιημένος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ο έξτρα κωδικός στην εκκίνηση του κινητού προσφέρει ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 έβαλα και εγώ σήμερα την παραγγελιά μου μου λέει ότι παραλαμβάνω νέο έτος άρα υπομονή Μα το ΟΡ3 δεν είναι out of stock?Από που το παραγωειλες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Λαθος μου παω να γράψω εκει που ειναι το 3Τ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Η διαφορά με το καινούριο μοντέλο 3Τ ,μετά την εγκατάσταση της Nougat όλο και μικραίνει. https://goo.gl/photos/KMXq1gRY9CqoXDD87 Edited December 17, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Έχουν την ίδια κατασκευή με το 3 οπότε είναι αδιάβροχο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Αδιάβροχο δεν είναι αλλά όλα τα τελευταία μοντέλα έχουν μία αντοχή στο νερό και το oneplus δείχνει να αντέχει Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το κινητό δουλεύει out of box με πλήρη Ελληνικά ή θέλει σκάλισμα? Ενδιαφέρεται φίλος μου να το πάρει και δεν το'χει καθόλου με το "σκάλισμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το κινητό δουλεύει out of box με πλήρη Ελληνικά ή θέλει σκάλισμα? Ενδιαφέρεται φίλος μου να το πάρει και δεν το'χει καθόλου με το "σκάλισμα". Δεν θα χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτε, μόλις βάλει το μέιλ του όλα λειτουργούν όπως όλα τα τηλέφωνα που γνωρίζει μέχρι τώρα στο Android. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ελληνικά έχει παντού κανονικά και η λειτουργία της συσκευή είναι υποδειγματική χωρίς να θέλει πείραγμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να απαντάει αυτόματα το τηλέφωνο στις κλήσεις μετά από μερικά χτυπήματα ; Ενδιαφέρομαι επειδή έχω μηχανή και δε θέλω να πατάω κουμπιά hands-free ή bluetooth όταν οδηγώ. Κάτι εφαρμογές που κοίταξα στο play store δεν είδα και μεγάλες βαθμολογίες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Νομίζω ότι αυτό θα σου κάνει τη δουλειά: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.dreambit.autoanswer%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dauto%2Banswer%2Bandroid%26pcampaignid%3DAPPU_1_PzZWWMeeENj2wQLPoI6YBA&ved=0ahUKEwiHuvvpl_3QAhVYe1AKHU-QA0MQ8oQBCBswAQ&usg=AFQjCNFL-VLgfwCtcmLzpBHh_3RQtJT1Ww&sig2=cGzzkpIuVtFTbI24ffgmcQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts