Davout Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Ωραία φαίνεται η Spigen. Η σιλικόνης φοβάμαι ότι θα το μειώνει με το "πλαστικό" και ίσως είναι καλύτερο να πάρεις μια καλή μη διάφανη. Όσον αφορά το GPS επειδή είμαι διακοπές Χαλκιδική και έτυχε να το χρησιμοποιήσω παρατήρησα το ίδιο θέμα. Επειδή όμως το ίδιο έπαθε και ένας φίλος που πηγαίναμε μπρος πίσω με τα αυτοκίνητα, με άλλο κινητό και άλλο δίκτυο, συμπεράναμε ότι έφταιγε η ποιότητα δικτύου. Συνεχές εναλλαγές από 4G σε 3G και 2G έκαναν το GPS να χάνει το σήμα. Το ίδιο όταν χρησιμοποιούσα Sygic που έχει τους χάρτες προεγκατεστημένους, αντί για Google Maps. Μια λύση που βρήκα είναι να βάλεις αναγκαστικά επιλογή 3G ώστε να μην υπάρχουν πολλές εναλλαγές λόγω φόρτου δικτύου λόγω διακοπών. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 31, 2016 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield, να το προτιμήσει! Μόλις τοποθέτησα στην οθόνη το δικό μου και είναι φοβερό! Καλύπτει όλη την οθόνη, σε αντίθεση με τη μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο, έχει φοβερή υφή και η τοποθέτηση είναι εύκολη διαδικασία! Βάλε καμία φώτο άμα μπορέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Όσο αφορά το GPS έκανα πολύωρες διαδρομές (4-5 ώρες) τις τελευταίες ημέρες και δεν έχανε το σήμα ποτέ και εγώ είμαι με την 3.2.2 και χρησιμοποίησα Google maps,here,sygic κανένα disconnect,χωρίς ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Βάλε καμία φώτο άμα μπορέσεις.. Δυστυχώς δεν έχω δεύτερο κινητό προς το παρόν για να βγάλω φωτογραφίες, πάντως είναι φοβερή η μεμβράνη! Στην πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 παιδια βοηθεια ! αν θελω να παρω το κινητο απο oneplus μπορω με βιζα καθως δεν προλαβαινω να την φορτωσω την paypal ? επειδη ειναι σημαντικο μπορει καποιος να μου στειλει και πμ !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hiro Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 παιδια βοηθεια ! αν θελω να παρω το κινητο απο oneplus μπορω με βιζα καθως δεν προλαβαινω να την φορτωσω την paypal ? επειδη ειναι σημαντικο μπορει καποιος να μου στειλει και πμ !!! Δεν μπορεις, δεν δεχεται τις ελληνικες καρτες κατευθειαν το site. Αν δεν εχεις συνδεδεμενη καρτα σε paypal account για να παρει τα λεφτα απο την καρτα μεσω paypal, τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να στειλεις τα λεφτα απο την καρτα σου στο paypal και να το αγορασεις με το paypal balance κανονικα. Αλλα να ξερεις για να βαλεις τα 400 ευρω στο paypal για το κινητο, ειναι περιπου 15 ευρω φορος του paypal (0.35e + 3.4%) που αν δεν εχεις οπως προειπα μια ηδη συνδεδεμενη καρτα στο λογαριασμο σου στο paypal ή καποιου συγγενη που να εχει τοτε αυτο το 15ευρω δεν το γλυτωνεις δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisha Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 παιδια βοηθεια ! αν θελω να παρω το κινητο απο oneplus μπορω με βιζα καθως δεν προλαβαινω να την φορτωσω την paypal ? επειδη ειναι σημαντικο μπορει καποιος να μου στειλει και πμ !!! Εγώ έχω συνδέσει το paypal με μια prepaid VISA, η οποία βγαίνει πολύ γρήγορα και φορτώνεται εξίσου γρήγορα και λειτουργεί σούπερ. Τις αγορές από OnePlus του τελευταίου 1 1/2 μήνα έτσι τις έχω κάνει (κινητό και αξεσουάρ) και λειτουργεί μια χαρά. Για παράδειγμα, αν έχεις λογαριασμό σε Eurobank, την e-prepaid visa την εκδίδεις μέσα από το e-banking και μπορείς να το κάνεις, να την φορτώσεις και να τη συνδέσεις με paypal άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Όσο αφορά το GPS έκανα πολύωρες διαδρομές (4-5 ώρες) τις τελευταίες ημέρες και δεν έχανε το σήμα ποτέ και εγώ είμαι με την 3.2.2 και χρησιμοποίησα Google maps,here,sygic κανένα disconnect,χωρίς ροοτ. 4-5 ώρες σερί? Εγώ σε 1 ώρα σερί δεν είχα θέμα αλλά μετά από ταξίδι που ήταν σερί 3 ώρες το έχασε το σήμα 2,3 φορές.και Google maps και navigon. Βλέπω ότι και αρκετοί έχουν θέμα στο xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 4-5 ώρες σερί? Εγώ σε 1 ώρα σερί δεν είχα θέμα αλλά μετά από ταξίδι που ήταν σερί 3 ώρες το έχασε το σήμα 2,3 φορές.και Google maps και navigon. Βλέπω ότι και αρκετοί έχουν θέμα στο xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σερί συγκεκριμένα δρομολόγιο 3,5 ώρες πήγαινε έλα με τον φορτιστή αυτοκινήτου συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 4-5 ώρες σερί? Εγώ σε 1 ώρα σερί δεν είχα θέμα αλλά μετά από ταξίδι που ήταν σερί 3 ώρες το έχασε το σήμα 2,3 φορές.και Google maps και navigon. Βλέπω ότι και αρκετοί έχουν θέμα στο xda. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε σε κάλυψε δηλαδή το θέμα "σήμα δικτύου"; Στο xda δηλαδή τι λένε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχει ζητήσει κανείς refund για nillkin tempered? Ή απλά το έχουμε χωνεψει ότι ήταν πεταμένα λεφτά; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχει ζητήσει κανείς refund για nillkin tempered? Ή απλά το έχουμε χωνεψει ότι ήταν πεταμένα λεφτά; Ζήτησα εγώ. Ξέρεις τι πήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Προσπαθησα να πάρω το soft gold. 3 προσπάθειες, 3 διαφορετικές παραγγελίες αλλά ευτυχώς καμία χρέωση. Εχουν πρόβλημα με το σύστημά τους. Από αύριο το μεσημέρι λένε. Καλή εξυπηρέτηση στο live chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Έχει ζητήσει κανείς refund για nillkin tempered? Ή απλά το έχουμε χωνεψει ότι ήταν πεταμένα λεφτά; Εγώ το εχω χωνέψει send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δε σε κάλυψε δηλαδή το θέμα "σήμα δικτύου"; Στο xda δηλαδή τι λένε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιό σήμα δικτύου? Στο xda μιλάνε για κάποιο bug. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Όσοι αναφέρεστε στο tempered της Nillkin δοκιμάσατε το 9H+ Pro ή το απλό? Επίσης το βρήκατε κάπου από Ευρώπη το pro σε λογική τιμή... Θέλω να δοκιμάσω ένα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbill123 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Απο θήκη εγω βολευτικά με μια άλλη της orzly (https://www.amazon.co.uk/Orzly®-Oneplus-OnePlus-Protective-Absorbing/dp/B01HBLS85Y/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1470123794&sr=8-3&keywords=orzly+oneplus+3). Το καλό ειναι οτι έχει bumber γυρω γυρω και πανω απο αυτο εχει το πλαστικό της θηκης αρα ειναι αρκετα ασφαλές. Το κακο ειναι οτι ειναι τεράστια και χανει πολυ σε ομορφια το κινητο. Δε γινεται να τα εχεις ολα. Απο tembered glass πηρα το επισημο το εχω σπασει σε δυο μικρα σημεια και τωρα παραγγειλα το ultimateshield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εγώ το pro έχω πάρει απο ebay.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Απο θήκη εγω βολευτικά με μια άλλη της orzly (https://www.amazon.co.uk/Orzly®-Oneplus-OnePlus-Protective-Absorbing/dp/B01HBLS85Y/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1470123794&sr=8-3&keywords=orzly+oneplus+3). Το καλό ειναι οτι έχει bumber γυρω γυρω και πανω απο αυτο εχει το πλαστικό της θηκης αρα ειναι αρκετα ασφαλές. Το κακο ειναι οτι ειναι τεράστια και χανει πολυ σε ομορφια το κινητο. Δε γινεται να τα εχεις ολα. Απο tembered glass πηρα το επισημο το εχω σπασει σε δυο μικρα σημεια και τωρα παραγγειλα το ultimateshield To επίσημο κάθεται καλά στις άκρες? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 To επίσημο κάθεται καλά στις άκρες? Το αυθεντικό όπως φαινεται εδω: https://www.youtube.com/watch?v=823k52vFNI4 δεν πηγαίνει μέχρι τις ακρες.Ειναι όπως το εργοστασιακό screen protector.Μου είχε πει όμως ένα παλικάρι που την εχει βαλει ότι είναι πολύ καλή σε αφή και χρώματα,δεν αφηνει πολλές δαχτυλιες και καθαρίζει ευκολα.Εγώ το έκανα παραγγελία και το περιμένω την άλλη εβδομαδα.Αν βγαλει κατι αξιοπιστο η Nillkin θα το αλλάξω. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Όσοι αναφέρεστε στο tempered της Nillkin δοκιμάσατε το 9H+ Pro ή το απλό? Επίσης το βρήκατε κάπου από Ευρώπη το pro σε λογική τιμή... Θέλω να δοκιμάσω ένα... Pro. Μακριά.. Εγώ επιμένω.. Μακριά από tempered, δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ακόμα.. Edited August 2, 2016 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Pro. Μακριά.. Εγώ επιμένω.. Μακριά από tempered, δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ακόμα.. Συμφωνώ ..Εγώ το προ μια που το έβαλα μια που το έβγαλα...Δυστυχώς το 2.5 d γυαλί δεν κάνει send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Pro. Μακριά.. Εγώ επιμένω.. Μακριά από tempered, δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ακόμα.. λόγω οθόνης δεν θα υπάρξει ποτέ με την έννοια που το λες. Εκτός αν πας σε orzly τύπου με κόλλα γύρω γύρω που πιάνει όλη την οθόνη και είναι μια χαρά μπορώ να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miro Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παίδες μια ερώτηση, μου έστειλαν email οτι η παραγγελία έχει φύγει (Dispatched) αλλά πουθενά δεν βρίσκω κάποιο tracking number. Θα έπρεπε να μου δώσουν ή όχι? Η παραγγελία έγινε απο το επίσημο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παίδες μια ερώτηση, μου έστειλαν email οτι η παραγγελία έχει φύγει (Dispatched) αλλά πουθενά δεν βρίσκω κάποιο tracking number. Θα έπρεπε να μου δώσουν ή όχι? Η παραγγελία έγινε απο το επίσημο site. εμένα μου είχε στέιλει η DHL SMS με το tracking, άλλοι έχουν πει ότι το έχουν πάρει από το chat της εταιρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts