geovass Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πάντως η αποθήκη τους εδώ στην Αγγλία πρέπει να έχει κομμάτια, μιας και έγινε η παραλαβή πριν λίγες ώρες, Σε λιγότερο απο 48 ώρες απο την ώρα που έκανα την παραγγελία ήρθε στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Η τιμή έχει πέσει αρκετά το θέμα είναι αν το διακινδυνεύεις να το αγοράσεις μετα τα bootloop του G4 που πάνε σύννεφο ☁ ..... Εχω το G5 εδω και 2 μηνες,δεν εχει κανενα προβλημα δεν εχει bootloop στα G5,ισα ισα φοβερο κινητο σε ολα,απλα περιμενω και εγω το oneplus 3 για να αποφασισω πια απο τα δυο θα κρατησω.Ειδομεν. συγγνωμη για το off topic αλλα τσαμπα κραξιμο τρωει το κινητο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μακάρι να έρθει γρήγορα... Αν και δεν ξέρω από ποια αποθήκη φευγουν για Ελλάδα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχω το G5 εδω και 2 μηνες,δεν εχει κανενα προβλημα δεν εχει bootloop στα G5,ισα ισα φοβερο κινητο σε ολα,απλα περιμενω και εγω το oneplus 3 για να αποφασισω πια απο τα δυο θα κρατησω.Ειδομεν. συγγνωμη για το off topic αλλα τσαμπα κραξιμο τρωει το κινητο Καλά κάνεις και το αναφέρεις και πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι. Απλά μετέφερα την ατμόσφαιρα που διαβάζω και βλέπω με την LG και συγκεκριμένα με το G4 τον τελευταίο καιρό. :X Συγγνώμη για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχω το G5 εδω και 2 μηνες,δεν εχει κανενα προβλημα δεν εχει bootloop στα G5,ισα ισα φοβερο κινητο σε ολα,απλα περιμενω και εγω το oneplus 3 για να αποφασισω πια απο τα δυο θα κρατησω.Ειδομεν. συγγνωμη για το off topic αλλα τσαμπα κραξιμο τρωει το κινητο ε καλά ούτε το g4 είχε όταν βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ε καλά ούτε το g4 είχε όταν βγήκε Εάν κανανε πατάτα τότε καλύτερα να κλείσουν το μαγαζάκι.... Στο θέμα μας, σήμερα μου έκανε dispatch (πριν 2 μέρες το είχα παραγγείλει) άρα υπάρχει διαθέσιμα κομμάτια!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Έχω Samsung S5.Ηρθε η ώρα να φύγω απο Samsung.Αξιζει η μετάβαση σε Oneplus3?Υποθετω ότι το κινητό δεν θα κολλάει με τίποτα.Ο επεξεργαστής ειναι 4πυρηνος αν δεν κάνω λάθος.Αυτο θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον για πιθανά κολλήματα?Πειτε μου θετικά και αρνητικά του κινητού απο αυτές τις λίγες μέρες που το έχετε. Edited July 12, 2016 by tommy1984 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ενα πρόχειρο βίντεο Είσαι θεός η καλύτερη απόδειξη στα λεγόμενα μου πραγματικά δεν ξέρω τη πατάτα έχει κάνει η oneplus αλλά αντικειμενικά δεν έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε εγγραφή βίντεο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Είσαι θεός η καλύτερη απόδειξη στα λεγόμενα μου πραγματικά δεν ξέρω τη πατάτα έχει κάνει η oneplus αλλά αντικειμενικά δεν έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε εγγραφή βίντεο..... Μα δεν είχε ήχο το βίντεο ότι ακούγετε είναι απο την φασαρία του δρόμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχει θέματα ο ήχος, ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί με κάποιο update γιατί είναι κριμα Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω 4 ώρες SOT με τίποτα....3 με το ζόρι. Και έχω ξενερώσει τρελά. Ιδίως μετά τηναναβαθμιση το βλέπω χειρότερα. Σκεφτείτε είμαι στο 78% με 22 λεπτά ανοιχτή οθόνη σε 3.5 ώρες, με Google, Kernel και Google play services στην πρώτη τριάδα (12, 11,6%). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Εγώ πάντως δεν έχω 4 ώρες SOT με τίποτα....3 με το ζόρι. Και έχω ξενερώσει τρελά. Ιδίως μετά τηναναβαθμιση το βλέπω χειρότερα. Σκεφτείτε είμαι στο 78% με 22 λεπτά ανοιχτή οθόνη σε 3.5 ώρες, με Google, Kernel και Google play services στην πρώτη τριάδα (12, 11,6%). σε μένα το ίδιο ή ίσως καλύτερη είναι η κατανάλωση μπαταρίας μετά την αναβάθμιση https://www.dropbox.com/s/qfbjwj6ndpbu1x7/Screenshot_20160712-230953.png?dl=0 Edited July 12, 2016 by petrosm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πέτρο με τι χρήση? Ίντερνετ, μουσική, παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Αν δεν κάνω λάθος , πρέπει να είναι το 1+3 η πραγματική αιτία που το Nexus 6p (64GB mode) έπεσε στα $403. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την παράθεση άλλου Link, αλλά .... http://www.androidcentral.com/oneplus-3-versus-nexus-6p εδώ εγώ δεν βλέπω υπεροχή της κάμερας του 6P σε σκοτεινά σημεία. Το αποτέλεσμα ίσως άλλαξε με την 3.2.1...στην συνολική απόδοση της κάμερας , όπως και στην διαχείριση της μπαταρίας... με την καινούρια rom, έπιασα το εκπληκτικό Display 6 Hours sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μα δεν είχε ήχο το βίντεο ότι ακούγετε είναι απο την φασαρία του δρόμου. Καλα, τα κατσικια δεν τα ακους που γελανε? :p *Τρομερη καμερα και πολυ καλο το συντομο βιντεο σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Tips from OnePlus https://www.youtube.com/watch?v=DiQvi0vAfRM Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω 4 ώρες SOT με τίποτα....3 με το ζόρι. Και έχω ξενερώσει τρελά. Ιδίως μετά τηναναβαθμιση το βλέπω χειρότερα. Σκεφτείτε είμαι στο 78% με 22 λεπτά ανοιχτή οθόνη σε 3.5 ώρες, με Google, Kernel και Google play services στην πρώτη τριάδα (12, 11,6%). https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/faf5ccf9b84a70250b9b117de72a5237.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/5b10a34a89ab5949d2d79e7748bfda44.jpg 100% από χθες το πρωί. Με χρήση, 4G, gps, viber fb κτλ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) 100% από χθες το πρωί. Με χρήση, 4G, gps, viber fb κτλ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Πως το έκανες αυτό το μαγικό;;; Δυο μέρες με μια φόρτιση και 6 ώρες SOT.... Έλα πες την αλήθεια άλλαξες μπαταρία με μια τον 6000mAh :p Edited July 13, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Με χαλαρό greenify και amplify. Μόνο 4g και έχω μέσα 150 εφαρμογές + θέμα φορτωμένο με ζουπερ που τρώει μπαταρία. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/ade25c3714fd6daf15bda2def27cacbd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Πως το έκανες αυτό το μαγικό;;; Δυο μέρες με μια φόρτιση και 6 ώρες SOT.... Έλα πες την αλήθεια άλλαξες μπαταρία με μια τον 6000mAh :p χαχα μόνο greenify έχω πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 το θεμα ειναι με τι φωτεινοτητα επισης ειναι αυτοι οι χρονοι ... Σχεδον σε ολα τα Android κινητα δε καταφερα να εχω πολλες ωρες SOT γιατι δουλευω παντα (ολα τα κινητα) με 50% σε εσωτερικους χωρους kai 100% σε εξωτερικους. /ακομα και στο s7 edge που ειχα , δεν μπορεσα ποτε να εχω παραπανω απο 4-5 ωρες SOT . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έχω Samsung S5.Ηρθε η ώρα να φύγω απο Samsung.Αξιζει η μετάβαση σε Oneplus3?Υποθετω ότι το κινητό δεν θα κολλάει με τίποτα.Ο επεξεργαστής ειναι 4πυρηνος αν δεν κάνω λάθος.Αυτο θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον για πιθανά κολλήματα?Πειτε μου θετικά και αρνητικά του κινητού απο αυτές τις λίγες μέρες που το έχετε. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα βίντεο στο youtube. Κάπου διάβασα ότι το one plus 3 τα παίζει μέχρι ανάλυση 480p, δηλαδή δεν τα παίζει σε high definition. Ισχύει όντως αυτό και αν ναι γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Έχω Samsung S5.Ηρθε η ώρα να φύγω απο Samsung.Αξιζει η μετάβαση σε Oneplus3?Υποθετω ότι το κινητό δεν θα κολλάει με τίποτα.Ο επεξεργαστής ειναι 4πυρηνος αν δεν κάνω λάθος.Αυτο θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον για πιθανά κολλήματα?Πειτε μου θετικά και αρνητικά του κινητού απο αυτές τις λίγες μέρες που το έχετε. Αξίζει να πας σε oneplus 3 και από σαμσουγκ S7.. Για το άλλο με τον επεξεργαστή που ρωτάς δεν μπαίνω καν στον κόπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα βίντεο στο youtube. Κάπου διάβασα ότι το one plus 3 τα παίζει μέχρι ανάλυση 480p, δηλαδή δεν τα παίζει σε high definition. Ισχύει όντως αυτό και αν ναι γιατί συμβαίνει αυτό; Όχι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση τα βίντεο τα παίζει κανονικά σε full HD Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts