johny_pl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ναι αλλά αν πιάνει το χέρι χάνεις την εγγύηση. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 όπως είπα το θέμα θα είναι σε 1+ χρόνο που θα την πάρουμε στο χέρι με τόσες φορτίσεις και δεν θα αλλάζει Αλλάζει αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι σου ναι αλλά αν πιάνει το χέρι χάνεις την εγγύηση. Παιδιά μην τρελλαίνεστε με την μπαταρια - εμεις που έχουμε το ΟΡ1 και κλείνουμε 2ετία (δλδ πάνω από 500-600 φορτίσεις) και δεν έχουμε θέμα ακόμη - εμένα η OnePlus μου ζητάει 17 ευρώ + μεταφορικά (τους ρώτησα πρόσφατα, για οταν θα θελήσω να αλλάξω μπαταρία) ή αγοράζω μόνος μια από ebay/aliexpress στα περίπου 12 ευρώ... η διαδικάσία δεν είναι δραματική και στο OP3 είναι κατι τις δυσκολότερη αλλα γίνεται Πάντως, ΔΙΕΤΗΣ είναι και η εγγύηση της μπαταρίας (τουλάχιστον στο OP1 τόσο είναι)οπότε οποιος έχει θέμα (σε βάθος χρόνου) το παραπέμπει στην OnePlus.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχει πάρει κανείς κάποια καλή θήκη εκτός από τις επίσημες της oneplus? Μάλλον θα χρειαστεί θηκη, διότι η κάμερα προεξεχει αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Μια ερωτηση για οσους γνωριζουν και εχουν παρει τα προηγουμενα one plus,,,τα skroutz μαγαζα,,θα φερουν καποια στιγμη το 3 αρι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Μια ερωτηση για οσους γνωριζουν και εχουν παρει τα προηγουμενα one plus,,,τα skroutz μαγαζα,,θα φερουν καποια στιγμη το 3 αρι;; Συνήθως και στα προηγούμενα έφερναν την έκδοση με την hydrogen. send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Μια ερωτηση για οσους γνωριζουν και εχουν παρει τα προηγουμενα one plus,,,τα skroutz μαγαζα,,θα φερουν καποια στιγμη το 3 αρι;; Ίσως ναι, αλλά την κινέζικη έκδοση..Όχι την Ευρωπαϊκή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 η μπαταρία είναι λίγο θέμα για να μην πω πολύ.τι να το κάνεις το σκορ στο antuntu όταν μπορεί να μην βγάλει μέρα?το θέμα δεν είναι τόσο τώρα αλλά από τις πολλές φορτίσεις στο χρόνο θα θέλει άλλαγμα τότε θα είναι είναι θέμα και σοβαρό μάλιστα. Όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω, τη μέρα τη βγάζει άνετα. Και εγώ αυτόν το φόβο είχα, αλλά ευτυχώς όλα καλά.. Έχει πάρει κανείς κάνα τζαμάκι για μπροστά? Σήμερα παρήγγειλα tempered glass nillkin εγώ. Μόλις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Σε γελάνε τα μάτια σου... :lol: Εχουν διάφορες παιδιά, δεν τίθεται θέμα. Απλά το έγραψα και παραπάνω. Η οθόνη είναι μια χαρά, δίνει ωραίο αποτέλεσμα και κάθε άλλο παρά χαλι είναι... Τσεκάρετε μόνο σε λευκό φόντο (πχ Google) στο απόλυτο σκοτάδι και θα δείτε στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι δεν είναι ότι όμοιομορφα φωτισμενη σε όλη της επιφάνεια της. Ένα εκπαιδευμενο μάτι μπορεί να το διακρίνει εύκολα. Αυτό είναι το μόνο και μοναδικό μειον της οθόνης του op3 κατά τη γνώμη μου... Πάντως Βαγγέλη,το δεύτερό one plus,το δικό σού πού μας έστειλες και πού είχα σήμερα στα χέρια μου,δεν αντιμετωπίζει καμία ανομοιομορφία στο λευκό φόντο. Δεν δοκίμασα με γκρι,εκεί είδα κι έπαθα να βρω edge πού να μην εχει θέμα με σκιές στο γκρι χρώμα. Το τηλέφωνο πάντως μου φαίνεται πολύ καλό και κυρίως,vfm. Αν δε βγάλει κανένα θέμα με οθόνη,μιλάμε ότι άνετα είναι στην πρώτη τριάδα για μένα. Δυστυχώς δεν έμεινε για πολύ στα χέρια μου.από βδομάδα πού περιμένω άλλο θα έχω πιο σίγουρη άποψη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Τελικά δεν έχω κανένα θέμα με nova launcher και double tap..... Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άριστα.... Μόνο το GPS δεν έχω δοκιμάσει που λογικά θα γίνει από Δευτέρα στη δουλειά με sygic και με genius maps Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πάντως Βαγγέλη,το δεύτερό one plus,το δικό σού πού μας έστειλες και πού είχα σήμερα στα χέρια μου,δεν αντιμετωπίζει καμία ανομοιομορφία στο λευκό φόντο. Δεν δοκίμασα με γκρι,εκεί είδα κι έπαθα να βρω edge πού να μην εχει θέμα με σκιές στο γκρι χρώμα. Το τηλέφωνο πάντως μου φαίνεται πολύ καλό και κυρίως,vfm. Αν δε βγάλει κανένα θέμα με οθόνη,μιλάμε ότι άνετα είναι στην πρώτη τριάδα για μένα. Δυστυχώς δεν έμεινε για πολύ στα χέρια μου.από βδομάδα πού περιμένω άλλο θα έχω πιο σίγουρη άποψη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι Γιάννη, σίγουρα δε θα έχουν όλα τα κομμάτια θέμα, ενώ αλλά θα το έχουν σε ελάχιστο βαθμό. Εγώ είμαι πολύ ενθερμος οπαδός του oneplus 3 κι όπου σταθώ και βρεθώ το διαφημιζω γιατί του αξίζει. Αξίζει τα χρήματα του απόλυτα... Εγώ μετά τα 2 κομμάτια που πέρασαν από τα χέρια μου παρηγγειλα ξανά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εχει κανείς θεμα με την αντίστροφη χρωμάτων? Μου το χει κανει 2-3 φορες (με αρκετα φορτισμενη μπαταρια) απο μόνο του. Την πρώτη φρικαρα λεω πανελ θελουμε αλλα μετα μπήκα στις ρυθμίσεις κ το βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Εχει κανείς θεμα με την αντίστροφη χρωμάτων? Μου το χει κανει 2-3 φορες (με αρκετα φορτισμενη μπαταρια) απο μόνο του. Την πρώτη φρικαρα λεω πανελ θελουμε αλλα μετα μπήκα στις ρυθμίσεις κ το βρηκα. τι σου κανει ακριβως δηλαδη?` Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Τελικά δεν έχω κανένα θέμα με nova launcher και double tap..... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σου ζητάει κωδικό μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μπαινω ας πουμε στο fb το κλεινω το βαζω στην ακρη και οταν ξανανοιξω εχει κανει αντιστροφή. Κατεβασε το notification panel στην αρχικη και θα δεις την αντιστροφή κατω δεξιά. Το τικαρω κ ξαναφτιαχνει. Δεν το κάνει παντα ομως ουτε παταω κατα λάθος κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Ένα Benchmark https://goo.gl/photos/jUeqXekfADPEXq8Y6 για σύγκριση με το OP2 η εταιρία αναφέρει 35% καλύτερες επιδόσεις από το προηγούμενο μοντέλο. Στο antutu η διαφορά είναι τουλάχιστον 2χ (το op2 δεν το εμφανίζει στην λίστα,παρά μόνο συσκευές με παραπλήσιο σκορ). Edited June 26, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Αυτά τα τεστ είναι προφανώς να χαμε να λέγαμε.. Edited June 26, 2016 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ναι Γιάννη, σίγουρα δε θα έχουν όλα τα κομμάτια θέμα, ενώ αλλά θα το έχουν σε ελάχιστο βαθμό. Εγώ είμαι πολύ ενθερμος οπαδός του oneplus 3 κι όπου σταθώ και βρεθώ το διαφημιζω γιατί του αξίζει. Αξίζει τα χρήματα του απόλυτα... Εγώ μετά τα 2 κομμάτια που πέρασαν από τα χέρια μου παρηγγειλα ξανά ;) Μα όντως αξίζει,οπως τα λες κι εσύ ακριβώς. Αν παίξει ωστόσο κι αλλη συσκευή εδώ είμαι. Στο 3άρη έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Για όσους γκρινιάζουν για την 3000 ΜΟΝΟ μπαταρία Όλη μέρα 3g και wifi ανοικτά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/d36c435a9758e7118f11963ccb1481b8.jpg send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Για όσους γκρινιάζουν για την 3000 ΜΟΝΟ μπαταρία Όλη μέρα 3g και wifi ανοικτά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160626/d36c435a9758e7118f11963ccb1481b8.jpg send from my cave using smoke signals Με ποια εκδοση εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Με ποια εκδοση εισαι? Μαμα ειναι το τηλ. 3.1.2 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Μαμα ειναι το τηλ. 3.1.2 Δεν σου ηρθε η 3.1.3 η 3.1.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεύτερος κύκλος φόρτισης της μπαταρίας και μού βγάζει πάλι σύνολο δύο ημέρες χρήση. Να προσθέσω εδώ ότι είναι τα πάντα ανοιχτά (εκτός nfc) με σήμα lte, και screen sot 4 ώρες με υπόλοιπο μπαταρίας 24%. Από ότι φαίνεται κάπου εκεί θα κυμαίνονται τα πράγματα στο μέλλον....να υπολογίζεται όλοι μέσο όρο 2 ημέρες. Αν γίνει κάτι αργότερα με τις αναβαθμίσεις, μπορεί να μας φέρει λίγη αυτονομία παρά πάνω. Εγώ νομίζω είμαι υπέρ καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν σου ζητάει κωδικό μετά? Όχι τίποτα! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Δεν σου ηρθε η 3.1.3 η 3.1.4? Όχι ακόμα ..περίεργο... send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ριξανε την κάμερα του op3 η τελικά είναι εξίσου καλή; Γιατί στο op2 είχε laser autofocus και dual led flash ενώ τώρα τίποτα από τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts