dantspet Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Με την cache δεν αξίζει νομίζω να ασχοληθείς. Αν έπρεπε να σβήσει είναι άνετα στις δυνατότητες του προγράμματος που πραγματοποιεί τα update. Για τα 4.91 που αυτός αναφέρει ως "μνήμη συστήματος", μάλλον διαφέρουν από τη /system partition (partition #25) που δε μπορεί να μεγαλώσει τόσο γιατί έχει κολλητά μπρος και πίσω της άλλες κατατμήσεις. Υποθέτω προσμετρά μαζί και κάτι άλλο ή απλά σου δίνει τα ελεύθερα στη /userdata (partition #28). Αλλά αφού σου πέρασε η αναβάθμιση, όλα οκ. Οκ σ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολους ες σας μολις το εχω παρει απο το Public-Cyprus ειναι πραγματικα ωραιο παιδια το εχω παρει σε μαυρο χρωμα φοραει την Ρομανικη ROM πανω και επισης εχει την ενημερωση απο την 1/12/2016 Marshmallow. Edited August 6, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Touchwiz Nougat update for Galaxy J series Το δικο μας περνει αναβαθμιση σε ενα μηνα δηλαδη 18 Σεμπεβριου 2017. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα παιδια, θελω να το αγορασω στην κοπελα μου (για απλη χρηση facebook φωτογραφια κτλ) ειναι οκ το κινητο ? να προχωρήσω στην αγορά του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα παιδια, θελω να το αγορασω στην κοπελα μου (για απλη χρηση facebook φωτογραφια κτλ) ειναι οκ το κινητο ? να προχωρήσω στην αγορά του ? Προχώρα άφοβα! Το κινητο πετάει! Εγώ πάντως (αλλάζω θέμα), του έχω περασμένη την CM 12.1 και το κινητό είναι άπαιχτο σε ταχύτητα, μπαταρία, και γενικά επιδόσεις! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Προχώρα άφοβα! Το κινητο πετάει! Εγώ πάντως (αλλάζω θέμα), του έχω περασμένη την CM 12.1 και το κινητό είναι άπαιχτο σε ταχύτητα, μπαταρία, και γενικά επιδόσεις! :D Καλημερα φιλε μου πως του αλλαξες ROM ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akaluptos Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Χάλασε, δε φτιάχνει λόγω υγρασίας. Αξίζει να ασχοληθώ με την πώληση του για ανταλλακτικά ή άδικη ταλαιπωρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Χάλασε, δε φτιάχνει λόγω υγρασίας. Αξίζει να ασχοληθώ με την πώληση του για ανταλλακτικά ή άδικη ταλαιπωρία; Βάλε εσύ την αγγελία και άστη να υπάρχει, καμία ταλαιπωρία. Είδες τι θέλει μήπως είναι κάτι φτηνό της πλάκας για να το έδινες φτιαγμένο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μου έπεσε από 10 εκατοστά στα βότσαλα της παραλίας και ράγισε η οθόνη. Το digitizer δουλεύει κανονικά. Πόσο θα μου κοστίσει αν το δώσω στη σμάρτεκ για επισκευή; Υποθέτω δεν θα συμφέρει. Πιθανότατα θα το κρατήσω έτσι, όσο δεν βάζει υγρασία. Πάντως, αν και ήμουν απρόσεκτος, πραγματικά έσπασε για το τίποτα. Γλίστρησε από εκεί που το είχα ακουμπήσει, μια σταλιά ψηλά. Ίσως δεν είναι οι οθόνες τόσο ανθεκτικές όσο νομίζουμε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akaluptos Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Βάλε εσύ την αγγελία και άστη να υπάρχει, καμία ταλαιπωρία. Είδες τι θέλει μήπως είναι κάτι φτηνό της πλάκας για να το έδινες φτιαγμένο; Δε φτιάχνει καν φίλε. Με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία. Τι θα μπορούσα να βγάλω από ανταλλακτικά; Πχ. πριν το δώσω, δούλευε κανονικότατα η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Η homescreen και η οθόνη των apps, πώς αλλάζουν για να μπαίνουν και σε landscape όταν γυρνάω το κινητό; Έχει κάπου κρυμένη ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Η homescreen και η οθόνη των apps, πώς αλλάζουν για να μπαίνουν και σε landscape όταν γυρνάω το κινητό; Έχει κάπου κρυμένη ρύθμιση; Δεν μπορείς να φέρεις τη homescreen σε landscape μέσα από κάποια ρύθμιση της συσκευής. Ίσως να υπάρχει κάποια εφαρμογή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλημερα φιλε μου πως του αλλαξες ROM ; 1 custom recovery 2 root 3 φλασαρισμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημερα! Ρε παιδια χτες πηρα το κινητο απο το Media Markt της Αγιας Παρασκευης για την γυναικα μου και μου παραπονιεται (και το διαπιστωσα και ο ιδιος) οτι ζεσταινεται. Ενταξει οχι σε βαθμο εγκαυματος,αλλα μετα απο 10-15 λεπτα που ανοιγεις 4-5 εφαρμογες, νοιωθω την αριστερη πλευρα κυριως ζεστη. Επισης και κατα την διαρκεια της φορτισης ζεσταινεται. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε αλλα δεν ειδα προοδο. Σκεφτομαι να το επιστρεψω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημερα! Ρε παιδια χτες πηρα το κινητο απο το Media Markt της Αγιας Παρασκευης για την γυναικα μου και μου παραπονιεται (και το διαπιστωσα και ο ιδιος) οτι ζεσταινεται. Ενταξει οχι σε βαθμο εγκαυματος,αλλα μετα απο 10-15 λεπτα που ανοιγεις 4-5 εφαρμογες, νοιωθω την αριστερη πλευρα κυριως ζεστη. Επισης και κατα την διαρκεια της φορτισης ζεσταινεται. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε αλλα δεν ειδα προοδο. Σκεφτομαι να το επιστρεψω.... Και το δικό μου ζεσταίνεται! Ετσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Φιλε memostrikas ξερεις εαν ειναι ιδιον των συγκεκριμενων τηλεφωνων (J5) η των Samsung γενικοτερα? Να αου πω την αληθεια ποτε δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο,μεχρι τωρα ειχα συνηθως Vodafone συσκευες Εαν ειναι κατι συνηθες,φανταζομαι δεν θα το δεχτουν και ως λογο υπαναχωρησης στο καταστημα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Φιλε memostrikas ξερεις εαν ειναι ιδιον των συγκεκριμενων τηλεφωνων (J5) η των Samsung γενικοτερα? Να αου πω την αληθεια ποτε δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο,μεχρι τωρα ειχα συνηθως Vodafone συσκευες Εαν ειναι κατι συνηθες,φανταζομαι δεν θα το δεχτουν και ως λογο υπαναχωρησης στο καταστημα....:( Ναι όλα τα κινητά λίγο έως πολύ ζεσταίνονται! Επίσης είναι και καλοκαίρι και βράζουν τα πάντα! Και όντως δεν θα το δεχτούν πίσω για τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλημερα! Ρε παιδια χτες πηρα το κινητο απο το Media Markt της Αγιας Παρασκευης για την γυναικα μου και μου παραπονιεται (και το διαπιστωσα και ο ιδιος) οτι ζεσταινεται. Ενταξει οχι σε βαθμο εγκαυματος,αλλα μετα απο 10-15 λεπτα που ανοιγεις 4-5 εφαρμογες, νοιωθω την αριστερη πλευρα κυριως ζεστη. Επισης και κατα την διαρκεια της φορτισης ζεσταινεται. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε αλλα δεν ειδα προοδο. Σκεφτομαι να το επιστρεψω.... Είναι φυσιολογικότατο μην το φοβάσαι όλα έτσι ζεσταίνωνται δεν έχουν πρόβλημα, είναι καλοκαίρι και με τέτοιες θερμοκρασίες λογικό. Σ'αυτή την τιμή είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην κατηγορία του. Εγώ σαν κάτοχος και του Α5 2016 πιο πολύ αυτό χρησιμοποιώ, το Α5 το παίρνω μόνο όταν είναι να το χρησιμοποιήσω και για φωτό... Αν το δώσεις κατ'εμέ θα πράξεις μέγα λάθος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μάλιστα. Οκ καταλαβαίνω ότι έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Sent from my SM-J510FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δεν μπορείς να φέρεις τη homescreen σε landscape μέσα από κάποια ρύθμιση της συσκευής. Ίσως να υπάρχει κάποια εφαρμογή. Δυστυχώς προς τα κει καταλήγω και γω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημερα! Ρε παιδια χτες πηρα το κινητο απο το Media Markt της Αγιας Παρασκευης για την γυναικα μου και μου παραπονιεται (και το διαπιστωσα και ο ιδιος) οτι ζεσταινεται. Ενταξει οχι σε βαθμο εγκαυματος,αλλα μετα απο 10-15 λεπτα που ανοιγεις 4-5 εφαρμογες, νοιωθω την αριστερη πλευρα κυριως ζεστη. Επισης και κατα την διαρκεια της φορτισης ζεσταινεται. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε αλλα δεν ειδα προοδο. Σκεφτομαι να το επιστρεψω.... Θερμότητα εκλύει το τσιπάκι του, η οθόνη, τα led για τις κάμερες και σε παρατεταμένες χρήσεις οι ενισχυτές για την εκπομπή του ηλεκτρομαγνητικού σήματος με το σταθμό βάσης. Δευτερευόντως οι ram, οι οποίες σε όλα αυτά τα μηχανάκια είναι low power ddr κάποιας γενιάς. Αυτό που θα φανεί αμέσως με κάποια "γκαζιά" θα είναι η θερμότητα από το τσιπάκι. Εμένα με ήπια χρήση (έγραφα κείμενο) μου'χει γράψει 50 βαθμούς. +13 από το χέρι μου που το κρατούσε. Εντάξει, δεν είναι κι άσχημο αλλά θα μπορούσε με λίγο underclocking να την περνάει και το τσιπάκι λίγο καλύτερα. Στη φόρτιση το τσιπάκι κοιμάται και παραγωγή θερμότητας γίνεται από το κύκλωμα φόρτισης που περιέχει ένα μετατροπέα dc-dc κι από την ίδια τη μπαταρία ενδεχομένως. Αλλά σε σχέση με τη χρήση, η φόρτιση είναι χάδι. Κάποια στιγμή θα το βάλω να δουλέψει σοβαρά το μηχάνημα κι από κει θα φανεί τι θερμοκρασίες πιάνει στ'αλήθεια πριν να αρπάξει ο θερμικός "κόφτης" που έχουν αυτά τα τσιπ. Εκτός να το'χει κάνει κάποιος άλλος και να μας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Εδώ θα βρείτε μερικά ωραία πραγματάκια για το τσιπάκι μας και για τη θερμότητα. Καλή ανάγνωση. https://developer.qualcomm.com/qfile/28825/lm80-p0436-8_thermal_debugging_guide.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 καλησπερα εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω root το ξ5 2016 sm-j510fn δικαρτο τηλεφωνο μου.Ακολουθησα βημα βημα τις οδηγιες του φιλου memostrikas.φτανω να κανω pass στο odin το recovery αλλα μεχρι εκει.μολις παταω volume up+home+power και αφηνω τα κουμπια απλα δεν μπαινει στην recovery και μου βγαζει μαυρη οθονη χωρις να κανει τιποτα αλλο.Μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω αλλη recovery μηπως φταει αυτο.Διευκρινιζω οτι το κινητο ειναι απο ουγγαρια.Ευχαριστω προααταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 καλησπερα εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω root το ξ5 2016 sm-j510fn δικαρτο τηλεφωνο μου.Ακολουθησα βημα βημα τις οδηγιες του φιλου memostrikas.φτανω να κανω pass στο odin το recovery αλλα μεχρι εκει.μολις παταω volume up+home+power και αφηνω τα κουμπια απλα δεν μπαινει στην recovery και μου βγαζει μαυρη οθονη χωρις να κανει τιποτα αλλο.Μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω αλλη recovery μηπως φταει αυτο.Διευκρινιζω οτι το κινητο ειναι απο ουγγαρια.Ευχαριστω προααταβολικα Δοκίμασε αυτήν https://mega.nz/#!YolW2KhB!avGMmNh8HEmqFTSnQjtxuz9RqNhytikkqCSYVgaqDaQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 καλησπερα εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω root το ξ5 2016 sm-j510fn δικαρτο τηλεφωνο μου.Ακολουθησα βημα βημα τις οδηγιες του φιλου memostrikas.φτανω να κανω pass στο odin το recovery αλλα μεχρι εκει.μολις παταω volume up+home+power και αφηνω τα κουμπια απλα δεν μπαινει στην recovery και μου βγαζει μαυρη οθονη χωρις να κανει τιποτα αλλο.Μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβασω αλλη recovery μηπως φταει αυτο.Διευκρινιζω οτι το κινητο ειναι απο ουγγαρια.Ευχαριστω προααταβολικα Το πήρες καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts