Totos Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Επείσης Mystery Detective (point&click! ) Yu-Gi-Oh! World Championship 2007 (για αυτούς που ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι καρτών) Diner Dash (πολυ εθιστικό παιχνιδάκι! ) Theme Park ( πολύ καλό για τους φαν τέτοιου είδους παιχνιδιών) Final Fantasy Fables - Chocobo Tales ( στην Ευρώπη θα κυκλοφορίσει σε λίγες μέρες και είναι πολύ καλό παιχνιδάκι ) Lunar Knights ( RPG style με στοιχεία action ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 re paidia se liges meres vgainei to worms gia ds kai psp..ti allo na thelei kaneis.. den kserete poso meiwnektika niwthw pou de tha vgei gia alles konsoles i pc.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ναι αλλά δεν ακούγεται να είναι και πολύ ελπιδοφόρο.... Είδωμεν... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 γεια σας εχει χαλασει ο διακοπτης on off απ το ds του γιου μου γνωριζετε κανενα καταστημα για επισκευη στη θεσσαλονικη? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Από κει που αγοράστηκε με την εγγύηση.Αλλιώς,τηλεφωνάκι στην Nortec :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madtracker Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Επείσης Mystery Detective (point&click! ) Yu-Gi-Oh! World Championship 2007 (για αυτούς που ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι καρτών) Diner Dash (πολυ εθιστικό παιχνιδάκι! ) Theme Park ( πολύ καλό για τους φαν τέτοιου είδους παιχνιδιών) Final Fantasy Fables - Chocobo Tales ( στην Ευρώπη θα κυκλοφορίσει σε λίγες μέρες και είναι πολύ καλό παιχνιδάκι ) Lunar Knights ( RPG style με στοιχεία action ) thanx φιλε....θα τα τσεκάρω και θα σας πω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ++ για το Theme Park. Πολύ καλη μεταφορά!!! Και περιμένουμε και το Sim City σύντομα :D (ήδη έχει βγει στην Ιαπωνία). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Nintendo DS Αμερικη κυκλοφορίες July 30 Picross DS Nintendo Aug. 20 Brain Age 2: More Training in Minutes a Day Nintendo Sept. 10 DK Jungle Climber Nintendo Sept. 24 Chibi-Robo: Park Patrol Nintendo July SimCity EA July Namco Museum DS Namco Bandai July Drake & Josh THQ July Glory Days 2 Eidos Aug. 14 Madden NFL ‘08 EA Aug. 14 High School Musical: Makin’ the Cut! Disney Interactive Studios Aug. 14 Heroes of Mana Square-Enix August I SPY: Fun House Activision August Jewel Quest Expedition Activision August Tiger Woods PGA Tour ‘08 EA August Worms: Open Warfare 2 THQ August Luminous Arc Atlus August Mega Man Star Force: Pegasus Capcom August Mega Man Star Force: Leo Capcom August Mega Man Star Force: Dragon Capcom August Operation: Vietnam Majesco August Turn It Around Majesco August The Wild West Majesco August Fulllmetal Alchemist Trading Card Game Destineer September Drawn to Life THQ September Zoey 101 THQ September Crayola Teasure Adventures Crave September Nancy Drew and The Deadly Secret of Olde World Park Majesco September Holly Hobbie & Friends Majesco September Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations Capcom September Looney Tunes: Duck Amuck Warner Bros. September Pet Luv Spa & Resort Tycoon Activision September Animal Genius Activision September George of the Jungle Crave September Jam Sessions Ubisoft September Professor Brainium Destineer September Indy 500 Legends Destineer http://gonintendo.com/?p=18229#comments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ξέρει κανείς αν παίζει κασέτες του colour ή του παλιού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 To DS παίζει κασέτες του Advance. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 εχω κατεβασει τα Game Boy Advance Collection περιπου 4 gb αλλα ειμαι ασχετος πως μπορουν να παιξουν? ο γιος μου εχει 3 διαφορετικες συσκευες αλλα πως θα περασω καποιο απο αυτα τα παιχνιδια στις κασετες που εχει? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 μηπως ξερετε ποτε θα δουμε την τιμη του dsl να πεεεφτει??????????:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmik Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Exei kaneis ROMs na paizoun me R4? dektes antallages me kapoies pou exo. Einai tis koris mou (10 eton) thanx Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 καλησπέρα παίδες!! Μολις πουλησα το PSP, κ ψηνομαι για DS, αλλά λόγω κατώτερης σύνδεσης που εχω εδω που βρισκομαι (56Κ!! dejavu back to 1997!) δεν μπορω να διαβαζω ποσες σελιδες.. κ εχω μπερδευτει λιγο.. το DS παιρνει κοπιες μεσω SD καρτας + ανταπτορα απλά ή θελει κατι παραπανω? Ειναι ευκολη διαδικασια? ποσο κοστιζει? τι στο καλο ειναι αυτα τα R4?Υπαρχει καποιος συνοπτικος οδηγος για νεους στο DS, ή αν μπορει καποιος να μου πει καποιο link με site? Ευχαριστώ προαιρετικά!! ΥΓ. Μπηκα στο dsplanet αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθουσε ενα πρωταρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Για να παίξεις roms και homebrew χρειάζεσαι ένα flash card adapter (R4DS, M3 Simply, CycloDS κλπ κλπ) το οποίο πιθανώς να έχει ενσωματιμένη μνήμη ή να δέχεται κάποια μορφή κάρτας μνήμης (το R4DS που έχω εγώ δέχεται κάρτες Micro-SD). H διαδικασία είναι αρκετά εύκολη. Το κόστος είναι περίπου 40 ευρώ για τον adapter ΑΝ δεν έχει ενσωματομένη μνήμη. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Πολυ απλά βεβαια μου ακουγονται, κ μακαρι να ναι.. τι αλλο να χρειαζεται... Απο Internet Browser, καλος ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Τον web browser δεν τον έχω δοκιμάσει, χρειάζεται memory expansion που μπαίνει στο slot 2 (το gameboy advance slot). Πάντως γενικά η διαδικασία με τα homebrew είναι πάρα πολύ απλά, copy paste στην κάρτα μνήμης κάνεις. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Exei kaneis ROMs na paizoun me R4? dektes antallages me kapoies pou exo. Einai tis koris mou (10 eton) thanx Εχω γυρω στα 700-800 που παιζουν με M3simply,δεν ξερω αν παιζουν και με R4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Όλες οι rom που μπορού να βρεθούν online είναι "universal", παίζουν με όλα τα slot 1 flashcards (εκτός και αν υπάρχει κάποια "ασυμβατότητα" αλλά γενικά η R4DS και η M3 Simply έχουν 100% compatiblity). PS: Η R4DS και η M3Simply είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια κάρτα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλησπέρα παίδες, ειμαι άλλος ενας ευτυχής κατοχος DS Lite! Εχω την R4, κ εχω κατεβασει μερικά Roms, αλλά επειδη απο κει που κατεβαζω εχει μια τεραστια λιστα χωρις φωτο, κ δεν ξερω τι παιχνιδια ειναι, τι εχετε να μου προτεινετε? Κυριως για πιο "ωριμα" αλλα διασκεδαστικα παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Γράψου στο GBATemp.net Στα fora του έχει ενότητα NDS Games, και εκεί θα βρεις thread με προσωπικό Top 5 παιχνιδιών από πολλούς χρήστες. Μερικά από μένα: Advance Wars DS Castlevania PoR και DoS New Super Mario World Mario Kart Mario and Luigi : Parterns in Time Metroid Prime Hunters Picross Animal Crossing και πολλά άλλα Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old88 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Απο Internet Browser, καλος ειναι? To έχω. Περισσότερο είναι gimmick, κάτι για να εντυπωσιάσεις κόσμο στα starbucks παρά κάτι σοβαρό. ο browser πάντως δεν είναι κακός, απλώς πού θα το χρησιμοποιήσεις; Στο Σύνταγμα βασικά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimwest78 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ο ανιψιός μου από υπερβάλλοντα ζήλο κατάφερε να κόψει τα καλώδια που συνδέουν την οθόνη με το πληκτρολόγιο...Ξέρετε που πρέπει να απευθυνθούμε για επισκευή?Συμφέρει ή να παρουμε κατευθείαν καινουριο?Ευχαριστώ... Δημήτρης-Ηράκλειο Κρητης Παράθεση SE P1i RULLS!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να αγορασω την r4ds με αντικαταβολη????απαντηστε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να αγορασω την r4ds με αντικαταβολη????απαντηστε παρακαλω Μονο μεσω ιντερνετ για να το παρεις φθηνα. http://www.volumerate.com/details.vr/sku.1202~r.DX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts