babis110 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κανείς για την αναγνώριση otg? Μύνημα #15195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι 829 και έκανα ρε γμτ Κάνε wipe μέσα από τον Aroma και βαλτην από πάνω. Θα βγάλω και OTA να έρθει πίσω το Wallpapers στην LockScreen γιατί το έβγαλαν οι Κινέζοι.:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κανείς για την αναγνώριση otg? Μύνημα #15195 Φορμάρισε το μέσα στο κινητό. Κάθε άλλη rom εγγράφει ένα log αρχείο αναγνώρισης. Βάλτο στο PC ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων και σβήστο. Μην σβήσεις το recycle bin και αρχείο Windows log. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κάνε wipe μέσα από τον Aroma και βαλτην από πάνω. Θα βγάλω και OTA να έρθει πίσω το Wallpapers στην LockScreen γιατί το έβγαλαν οι Κινέζοι.:lol: Ποια wipe όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κάνε wipe μέσα από τον Aroma και βαλτην από πάνω. Θα βγάλω και OTA να έρθει πίσω το Wallpapers στην LockScreen γιατί το έβγαλαν οι Κινέζοι.:lol: Και δοκίμασε και από τα δακτυλικά μέσα να απενεργοποιήσεις το άγγιγμα για λήψη φωτογραφιών. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ποια wipe όμως? 2 έχει cache and Data.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Data τι σβήνει ακριβώς?Δεν το ξανά setαερω.... Edited November 6, 2017 by nazgul1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Φορμάρισε το μέσα στο κινητό. Κάθε άλλη rom εγγράφει ένα log αρχείο αναγνώρισης. Βάλτο στο PC ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων και σβήστο. Μην σβήσεις το recycle bin και αρχείο Windows log. Είμαι με mac, είδα τα κρυφά αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχω χώρο να βγάλω τα αρχεία από το φλασάκι γιατί ειναι 128gb. Επίσης στο es μπορεί να το διαβάσει αλλά δεν μπορώ να γραψω τπτ μέσα. Αλλάζει ανάλογα με τις ρομ που δοκιμάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Είμαι με mac, είδα τα κρυφά αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχω χώρο να βγάλω τα αρχεία από το φλασάκι γιατί ειναι 128gb. Επίσης στο es μπορεί να το διαβάσει αλλά δεν μπορώ να γραψω τπτ μέσα. Αλλάζει ανάλογα με τις ρομ που δοκιμάζω! Βάλε ένα άλλο που το δουλεύεις μόνο στο Mac κοίτα ποια αρχεία εγγράφει και σβήσε τα άλλα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Data τι σβήνει ακριβώς?Δεν το ξανά setαερω.... Όλες τις πρόσθετες εφαρμογές που έχεις βάλει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Freezαρα την εφαρμογή,όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Τελικά βρήκα ακρη, το έκανα φορμάτ στο κινητό fat32 και όλα οκ. Όταν το έκανα φορμάτ σε ntfs δεν μπορούσε να το διαβάσει...μήπως παίζει τπτ άλλο με την συνεργασία με ntfs? Μου κάνει εντύπωση που η 28s v.1 δεν είχε πρόβλημα και η ν.2 δεν συνεργάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπερα παιδια , εχω ενα θεμα σχετικα με την εφαρμογη της bet365.Μολις την ανοιγω μου βγαζει προβλημα τοποθεσιας(Παρακαλώ προσέξετε ότι το http://www.bet365.com δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε κατοίκους που διαμένουν στην Ελλάδα. Κάτοικοι που διαμένουν στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαστη στο http://www.bet365.gr που λειτουργεί μέσω της B2B Gaming Services (Malta) Limited.) Ενω πριν δουλευε κανονικα ,κατι πειραξα στην εφαρμογη mi home και τωρα πλεον δεν με αφηνει να μπω .Εχω κανει reinstall και στις 2 εφαρμογες Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Έχω πρόβλημα με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της RR nougat 28/10 και 6/11. Συνδέομαι κανονικά με το Gmail αλλά δεν συγχρονιζονται οι επαφές και το Gmail. Από τις ρυθμίσεις μόνο συγχρονισμό Google Chrome μου εμφανίζει.. Edit 1: Έκανα εξαγωγή των επαφών σε αρχείο vcf και το άνοιξα μέσω τις εφαρμογής των επαφών του λογισμικού και λύθηκε το πρόβλημα. Edit 2: Το παραπάνω αποτελεί προσωρινή λύση και ίσως μετά δε θα συγχρονίζονται οι επαφές. Η λύση είναι από τις LeEco ρυθμίσεις να απενεργοποιήσεις το Semildle Mode. Για σιγουριά κατήργησα το google account και το ενεργοποίησα ξανά οπότε όλα καλά! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 7, 2017 by Sifis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Έχω πρόβλημα με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της RR nougat 28/10 και 6/11. Συνδέομαι κανονικά με το Gmail αλλά δεν συγχρονιζονται οι επαφές και το Gmail. Από τις ρυθμίσεις μόνο συγχρονισμό Google Chrome μου εμφανίζει.. Edit: Έκανα εξαγωγή των επαφών σε αρχείο vcf και το άνοιξα μέσω τις εφαρμογής των επαφών του λογισμικού και λύθηκε το πρόβλημα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ την έχω περάσει την τελευταία αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα σε αυτό που γράφεις, το μόνο θέμα μου είναι το πειραιως winbank μόλις πάω να το ανοίξω βγάζει πρόβλημα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 8, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Τελικά το πρόβλημα παραμένει. Έχω κάνει φορμάτ του usb stick σε υπολογιστή με windows σε ntfs, σε exfat αλλά δεν μπορεί να το διαβασει. Βγάζει πάντα μύνημα κατεστραμμένου δίσκου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω πρόβλημα με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της RR nougat 28/10 και 6/11. Η τελευταία RR nougat που έχω βρει εγώ είναι η 5.8.5 και βγήκε στις 6/10. Μάλιστα γράφει ότι είναι final. Αν έχουν κυκλοφορήσει και νεότερες, μπορείς να μου δώσεις το λινκ για να τις βρω; Ευχαριστώ Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Η τελευταία RR nougat που έχω βρει εγώ είναι η 5.8.5 και βγήκε στις 6/10. Μάλιστα γράφει ότι είναι final. Αν έχουν κυκλοφορήσει και νεότερες, μπορείς να μου δώσεις το λινκ για να τις βρω; Ευχαριστώ Υπάρχει μια δοκιμαστική η PS (power saver) στο ίδιο thread προς το τέλος. Έχει θεματάκια όμως. Θα την βρεις εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/0B7JVfDaEvFwvTkdKNkhiS0NITDQ Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 28S V3 UPDATE -Αποκατάσταση φιξ για την εμφάνιση wallpapers στη lockscreen - Aπομάκρυνση όλων των apps shortcuts από την expanded status bar Διαθέσιμο και από το ΟΤΑ Updater μέσα στη ρομ Ανεβαίνουν το βράδυ 5 διαφορετικά SystemInterfaces για να διαλέξετε και AOSP recent κλπ..:happy: https://www.magentacloud.de/api/sharelink/download?id=bFrPr8qe Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Exω θεμα με το copy paste...μου βγαζει ενα search και κλεινει το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 παιδια συγνωμη εχω μεινει πισω και εχω χασει επεισοδια εχω την τελευταία tele26 και θελω να περασω στην τελευταια aroma αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα fix κτλ.. 1)ποια aroma ειναι ολοκληρωμενη να τη βαλω με clean install ?? 2)θα έχει το faceunlock (smart lock) επειδη μ αρεσει πολύ 3)θα εχει το ωραιο με συντόμευση screenshot που χρησημοποιω πολυ?? 4)μπορει να γινει μετά unroot αν θέλω(για το cosmote tv go) σας ευχαριστω εκ των προτερων και ιδιαιτερα το chris και τ αλλα παιδια που ασχολουνται με μερακι χωρις κανενα κερδος! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Exω θεμα με το copy paste...μου βγαζει ενα search και κλεινει το messenger Μπες μεσα στις ρυθμισεις του περιηγητη. Καπου εχει τικαρισμενο ενα search κατι. Δεν το θυμαμαι τωρα αλλα μολις το δεις θα καταλαβεις. Ξετικαρε το. Restart. Ετοιμος. Αν δεν τον εχεις, τραβα τον μεσα απο την 28s ρομ του Cris. (System/app/Browser) Κανε εγκατασταση το apk, ξετικαρε αυτο που σου ειπα και μετα τον ξαναπετας αμα θες. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 παιδια συγνωμη εχω μεινει πισω και εχω χασει επεισοδια εχω την τελευταία tele26 και θελω να περασω στην τελευταια aroma αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα fix κτλ.. 1)ποια aroma ειναι ολοκληρωμενη να τη βαλω με clean install ?? 2)θα έχει το faceunlock (smart lock) επειδη μ αρεσει πολύ 3)θα εχει το ωραιο με συντόμευση screenshot που χρησημοποιω πολυ?? 4)μπορει να γινει μετά unroot αν θέλω(για το cosmote tv go) σας ευχαριστω εκ των προτερων και ιδιαιτερα το chris και τ αλλα παιδια που ασχολουνται με μερακι χωρις κανενα κερδος! Διάβασε στο 1ο ποστ ΑΡΟΜΑ τελευταία 28s2 βάλτην και τα έχει όλα..Κάνε και το update V3.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Exω θεμα με το copy paste...μου βγαζει ενα search και κλεινει το messenger Διάβασε στο ποστ της ρομ δες και video.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 28S V3 UPDATE -Αποκατάσταση φιξ για την εμφάνιση wallpapers στη lockscreen - Aπομάκρυνση όλων των apps shortcuts από την expanded status bar Διαθέσιμο και από το ΟΤΑ Updater μέσα στη ρομ Ανεβαίνουν το βράδυ 5 διαφορετικά SystemInterfaces για να διαλέξετε και AOSP recent κλπ..:happy: https://www.magentacloud.de/api/sharelink/download?id=bFrPr8qe chris εγω εχω την πρωτη εκδοση της 28ς και ειχα περασει manual ολο κ ολο ενα update το πρωτο που ειχες βγαλει,δεν εχω περασμενη αρομα θα παρω το update σαν ota η ειναι μονο για αρομα που ειχαν περασει κ το δευτερο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts