Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το ζιπ για τον ήχο περιμένω και γω, Κρις είσαι αλανι!! Και μια ερώτηση. Μου βγάζει "επαφές has stopped" μετά την εγκατάσταση για τα μεγάλα εικονίδια. Μήπως μπορείς να μου δώσεις το αρχικό ζιπ των επαφώνα το εγκαταστήσω ξανά; Έχω κάνει clear memory μετά από force stop της εφαρμογής και έβαλα κ άλλα προγράμματα μπας και στρώσει αλλά τπτ.

Είμαι με την 26s με τον τελευταιο kernel που βγηκε χτες.

Αν εχεις τέτοια σοβαρά θέματα ποια είναι η ώρα να αλλάξεις ρομ ή σε 1η φάση να κάνεις επαναφορά συστήματος.. Οτι αποφασίσεις...

Τι μου προτεινεις φιλε να βαλω;;; Θελω το κινητο χωρις της κινεζιες αλλα να ειναι τουμπανο το τερατακι. Να το απολαμβανο περισσοτερο απο τωρα χωρις να χαλασει η καμερα γιατι καποιοι ελεγαν κατι για 8mp

Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s

Παιδιά καλησπέρα

πριν ένα μήνα πήρα ένα le max 2 και αποφάσισα να του βαλω μια άλλη rom LeMax2 Nougat Google +RR+GAPPS+Dual camera by CrisBalGreece όλα καλα αλλα ειχε θέματα με την Κάμερα και κάτι έκανα λάθος και τα έσβησα όλα και τωρα δεν μπορώ να κανω copy άλλη rom στο τηλεφωνο δεν το βλεπει το PC ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ βοηθήσει ..

ευχαριστώ

Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το play store με δεδομένα κινητής; Μου βγάζει μόνο με wifi.

Dual SIM mobile networks

Data management

Connection Control

Kλικαρεις mobile data

Είμαι με τη μαμά rom

Edited by akalefk

Παιδιά καλησπέρα

πριν ένα μήνα πήρα ένα le max 2 και αποφάσισα να του βαλω μια άλλη rom LeMax2 Nougat Google +RR+GAPPS+Dual camera by CrisBalGreece όλα καλα αλλα ειχε θέματα με την Κάμερα και κάτι έκανα λάθος και τα έσβησα όλα και τωρα δεν μπορώ να κανω copy άλλη rom στο τηλεφωνο δεν το βλεπει το PC ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ βοηθήσει ..

ευχαριστώ

Εφοσον εχεις εγκατστησει τους drivers δες αυτα που γραφω απο κατω, αλλιως εγκτεστησε τους: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109

Ανοιξε cmd ως διαχειριστης και γραψε "cd C:\adb" . Μετα αφου εχεις μπει σε recovery στο κινητο γραψε στο cmd "adb devices". Αν εμφανισει στο cmd το κινητο ακολουθησε αυτον τον οδηγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7181196#post7181196

αλλιως ξαναπερνα τους drivers: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109

Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92

Apple iPhone 5 16GB iOS 10

Αυτό το ζιπ για τον ήχο περιμένω και γω, Κρις είσαι αλανι!! Και μια ερώτηση. Μου βγάζει "επαφές has stopped" μετά την εγκατάσταση για τα μεγάλα εικονίδια. Μήπως μπορείς να μου δώσεις το αρχικό ζιπ των επαφώνα το εγκαταστήσω ξανά; Έχω κάνει clear memory μετά από force stop της εφαρμογής και έβαλα κ άλλα προγράμματα μπας και στρώσει αλλά τπτ.

Είμαι με την 26s με τον τελευταιο kernel που βγηκε χτες.

Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Κάτι έγινε..με τις επαφές..

Δεν έχω κάτι άλλο ξαναπέρασε το και αν δεν φτιάχνει βάλε dirty rom .

Ήχος αλλάζεις αυτό..

Screenshot_2017-05-19-20-27-05-484_org.telegram..png

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

προς vanmitsos.

το βασικοτερο ειναι να τσεκαρεις τον driver του κινητου. Τσεκαρε στο device manager στα windows αν υπαρχει κανενα ερωτηματικο σε mount device. Εγω αυτο ειχα παθει και δεν εβλεπε το πισι το κινητο οταν εμπαινα σε twrp, ενω ειχα περασει τους drivers και το εβλεπε το κινητο σαν adb devices απο cmd και το πισι οταν ηταν σε system. Τελικα περασα drivers που ειχαν μεσα τα w10 για adb devices και ετσι το ειδε. Τα υπολοιπα θα τα δεις στο αρχικο ποστ

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Dual SIM mobile networks

Data management

Connection Control

Kλικαρεις mobile data

Είμαι με τη μαμά rom

Είναι ενεργοποιημένη αλλά όταν πάω να κατεβάσω από το play store ψάχνει για σύνδεση wifi. ,Τα δεδομένα κινητής δουλεύουν κανονικά στο σερφάρισμα.

Official Nougat EUI έρχεται από ότι ανακοινώθηκε ανεπίσημα με φωτογραφίες των OS.

http://www.theandroidsoul.com/android-7-1-update-being-tested-for-leeco-le-2-pro-3-max-2-and-s3-with-eui-6-0/

Αντε επιτέλους οfficial nougat χρηστο στείλε μου το λινκ έστω και beta να την βάλω όταν βγει

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Στην tele23s είχα σβήσει το xposedinstaller για κάποιο λόγο και όταν το ξαναεγκατέστησα δεν γινότανε εγκατάσταση γιατί είχε πει ο Chris ότι αυτό που είχε η rom ήταν κάποιa moded έκδοση. Τώρα που πέρασα με dirty install την tele26sv45 δεν έγινε εγκατάσταση το xposed. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναπεράσω?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Είναι ενεργοποιημένη αλλά όταν πάω να κατεβάσω από το play store ψάχνει για σύνδεση wifi. ,Τα δεδομένα κινητής δουλεύουν κανονικά στο σερφάρισμα.

Σου είπα τι πρέπει να κάνεις παραπάνω. Βάλε απεριόριστα τις λήψεις. No limit..

Στην tele23s είχα σβήσει το xposedinstaller για κάποιο λόγο και όταν το ξαναεγκατέστησα δεν γινότανε εγκατάσταση γιατί είχε πει ο Chris ότι αυτό που είχε η rom ήταν κάποιa moded έκδοση. Τώρα που πέρασα με dirty install την tele26sv45 δεν έγινε εγκατάσταση το xposed. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναπεράσω?

Ειναι αδύνατο να μην έγινε αλλά έστω και έτσι. Μπες στο ζιπ με winrar or 7zip πήγαινε system /vendor/operator /app /dvdxposed πάρτο όλο και σύρτο έξω από τη ρομ. Βάλτο στο κινητό χύμα όπου θες και εγκατέστησε το σαν κανονικό apk. ;)

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω εκτός από τον stock dialer υπάρχει άλλος που να δουλέυει ο χρόνος σωστά;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

AEX Pie-9

Σου είπα τι πρέπει να κάνεις παραπάνω. Βάλε απεριόριστα τις λήψεις. No limit..

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα που θα το βάλω αυτό. Αν θέλεις μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Ευχαριστώ.

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω εκτός από τον stock dialer υπάρχει άλλος που να δουλέυει ο χρόνος σωστά;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι υπάρχουν στην αρχική σελίδα οι Google dialers με την μεγάλη εικόνα και οι στοκ αλλά θέλει και το telecom που είναι πειραγμενο να παίζει με Google dialer & contacts.

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα που θα το βάλω αυτό. Αν θέλεις μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Ευχαριστώ.

Λήψεις Ρυθμίσεις επιλέγεις no limit.

Περισσότερα στοιχεία και παρουσίαση της EUI 6.28 Nougat...

http://forum.le.com/in/index.php?threads/eui6-preview-how-will-we-put-the-you-back-in-ui.1412/

Single hand mode, αλα miui!

Επισης βλεπω fm radio app??? Υπάρχει περιπτωση να δουμε fm στο le max 2???

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Ειναι αδύνατο να μην έγινε αλλά έστω και έτσι. Μπες στο ζιπ με winrar or 7zip πήγαινε system /vendor/operator /app /dvdxposed πάρτο όλο και σύρτο έξω από τη ρομ. Βάλτο στο κινητό χύμα όπου θες και εγκατέστησε το σαν κανονικό apk. ;)

Και όμως δεν είχε γίνει. Χα χα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω. Βλέπω έχεις βάλει και το spectrum. Spectrum ή Akt?

leeco le max 2 tele23s v43

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αυτό που όλοι έχουν 4-5 ώρες sot και εγώ δε πιάνω ούτε 2 ποτέ δε το κατάλαβα :P

Κι εγω απο αυτους ημουν! :lol:

Ειδα ομως το φως με το ΑΚΤ! Το εχεις βαλει;

~ Samsung Galaxy S10 ~

Στη τελευταία tele26 δεν είδα διαφορά με το ΑΚΤ, τώρα δοκιμάζω μήπως δω με spectrum

Ενας απο τους λογους που δοκιμασα την τελε 26 μετα απο καιρο στην RR nougat,

ηταν και η χαλια μπαταρια, και τα lags που ειχε,όλα εξαφανιστηκαν σήμερα 1η μερα και παω για πανω απο 6 ωρες SOT,

me balanced hackpeper και εφαρμογες στο φουλ, για ελεγχο αν δουλευουν καλα κ.τ.λ. με wifi μονο .

IPHONE 11 PRO MAX

Στη τελευταία tele26 δεν είδα διαφορά με το ΑΚΤ, τώρα δοκιμάζω μήπως δω με spectrum

Το εβαλες προστατευμενο και με δικαιωματα αυτοματης εναρξηες στο phone manager; Πηρε σιγουρα root δικαιωματα;

~ Samsung Galaxy S10 ~