psylllinos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα . Ίσα ίσα που μπαίνει σε υψηλή απόδοση όταν κάνει το τεστ . Σκέψου ότι πριν το update έβγαζε πιο κάτω . Αλλά πάει μπαλα το τηλέφωνο και δουλευει κ το δακτυλικό άψογα . Παράπονο δεν έχω η αλήθεια είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psylllinos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Κανένα τεστακι και με geekbench 4 να δούμε αν έχουν κ εκεί διάφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Χαιρετώ την παρέα. Παρακολουθώ το θέμα τις τελευταίες ημέρες κι έχω εντυπωσιαστεί από την "υποστήριξη" που παρέχεται. Η αλήθεια είναι πως ήμουν μεταξύ του x722 κι αυτού, αλλά προτιμώ τις 5,7" και ois. Σύντομα θα συμμετέχω κι εγώ στην συζήτηση κι ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το χρώμα. Η Black Friday πλησιάζει βέβαια, αλλά βλέπω σε προσφορά το 6/64 στα 180€ από κινεζομάγαζο και χρώμα gold (όχι rose). Το έχει κάποιος να με ενημερώσει αν είναι όμορφο; Έχει η σύζυγος το P9 Lite gold και δε μπορώ να πώ ότι με τρελαίνει. Συγνώμη για την παρέμβαση κι αν δεν ταιριάζει η ερώτησή μου στο θέμα μπορεί να διαγραφεί. Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: Όποια πρόταση για τζαμάκι+ θήκη είναι καλοδεχούμενη (έστω και με pm). :) Edited November 5, 2017 by deadlock7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Παρακολουθώ το θέμα τις τελευταίες ημέρες κι έχω εντυπωσιαστεί από την "υποστήριξη" που παρέχεται. Η αλήθεια είναι πως ήμουν μεταξύ του x722 κι αυτού, αλλά προτιμώ τις 5,7" και ois. Σύντομα θα συμμετέχω κι εγώ στην συζήτηση κι ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το χρώμα. Η Black Friday πλησιάζει βέβαια, αλλά βλέπω σε προσφορά το 6/64 στα 180€ από κινεζομάγαζο και χρώμα gold (όχι rose). Το έχει κάποιος να με ενημερώσει αν είναι όμορφο; Έχει η σύζυγος το P9 Lite gold και δε μπορώ να πώ ότι με τρελαίνει. Συγνώμη για την παρέμβαση κι αν δεν ταιριάζει η ερώτησή μου στο θέμα μπορεί να διαγραφεί. Ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: Όποια πρόταση για τζαμάκι+ θήκη είναι καλοδεχούμενη (έστω και με pm). :) Το εχω σε gold και μαζί με μια smoked θήκη είναι άψογο. Αλλά γούστα είναι αυτά. Η θήκη ήρθε μαζί με το κινητό οπότε δεν μπορώ να σου πω από που να αγοράσεις. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Κανένα τεστακι και με geekbench 4 να δούμε αν έχουν κ εκεί διάφορα . 2 συνεχόμενες φορές το έτρεξα το geekbench 4 με την σειρά που είναι οι φωτογραφίες, πρώτη φορά το τρέχω αυτό συνήθως antutu δοκίμαζα :) Όπως και στο antutu δεν είναι από επανεκκίνηση το κινητό άρα κάνα 2 εφαρμογές τρεχαν και καταλάμβαναν μνήμη αν θέλεις το κάνω ενημερωτικά και με Φούλ διαθέσιμη μνήμη φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psylllinos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 2 συνεχόμενες φορές το έτρεξα το geekbench 4 με την σειρά που είναι οι φωτογραφίες, πρώτη φορά το τρέχω αυτό συνήθως antutu δοκίμαζα :) Όπως και στο antutu δεν είναι από επανεκκίνηση το κινητό άρα κάνα 2 εφαρμογές τρεχαν και καταλάμβαναν μνήμη αν θέλεις το κάνω ενημερωτικά και με Φούλ διαθέσιμη μνήμη φίλε μου 1772 και 4077 μ βγάζει εμένα ! ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα σαν εμπειρία χρήσης είναι τερατακι οπότε οι αριθμοί στην τελική δεν λένε κ πολλά απλά ικανοποιούν το μάτι . ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εχω σε gold και μαζί με μια smoked θήκη είναι άψογο. Αλλά γούστα είναι αυτά. Η θήκη ήρθε μαζί με το κινητό οπότε δεν μπορώ να σου πω από που να αγοράσεις. Sent from my Le X820 using Tapatalk Γεια σου στο le max 2 το έχω σε γκρι . Το le one pro είχα σε gold και ήτανε πολύ όμορφο . Τζαμάικα έχει πολλά στα κινεζομαγαζα θήκες είναι γούστα καθαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μόλις το έκανα και μετά από restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ε δεν έγινε και τίποτα αν χαθεί το root. Μας τα έχεις δώσεις όλα, οπότε σε 2 λεπτά το έχουμε ξαναβάλει το root και το systemui. Πώς επαναφέρεις το systemui και το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 μια βοηθεια παιδια;καποιος εδω στη Θεσσαλονικη να το φτιαξουμε;;;Κριμα ειναι τα λεφτα που εδωσα.απο οταν το πηρα 2βδομαδες ηταν τελειο και μεχρι πριν 2μηνες απλα μου εκανε μερικα χαζα που και που,τωρα δε παλευεται.αν με αλλη ρομ φτιαξει θα ειμαι κομπλε,δεν ειμαι πολυ απαιτητικος,απλα ουτε στο πι σι συνδεεται Στη διάθεσή σου για βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Πώς επαναφέρεις το systemui και το root?Για root κάνεις install το Magisk. Zip που βρίσκετε στην εσωτερική μνήμη μέσω Twrp recovery. Για το systemui δες τις οδηγίες του Cris στο ποστ #15101. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 5, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Για root κάνεις install το Magisk. Zip που βρίσκετε στην εσωτερική μνήμη μέσω Twrp recovery. Για το systemui δες τις οδηγίες του Cris στο ποστ 15101. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk System ui είναι το interface έτσι; μπορούμε να έχουμε κανένα screenshot από το καινούριο από κάποιον που το κατέβασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Να ρωτήσω κάτι.... Εγώ που είμαι με tele26S.50 μπορώ να περάσω την 28S dirty ή μόνο με clean install? Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) System ui είναι το interface έτσι; μπορούμε να έχουμε κανένα screenshot από το καινούριο από κάποιον που το κατέβασε; Κουρτινα τα παντα ολα.. Ανεβαίνει AndroidFileHost ως φουλ ρομ..;) Edited November 5, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisss1 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλησπέρα, έχει κάποιος τζαμακι για την κάμερα ναν μου πουλήσει , Δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα απο εξω, σήμερα μου εσπασε το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Να ρωτήσω κάτι.... Εγώ που είμαι με tele26S.50 μπορώ να περάσω την 28S dirty ή μόνο με clean install? Δεν νομίζω. Θα έχεις θέματα. Καλύτερα καθαρή εγκατάσταση και ανάκτηση των εφαρμογών με titanium backup recovery Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις την 28s κομπλε,με τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις την 28s κομπλε,με τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα? Ναι βρε ανεβαίνει είναι στο 78%>>> Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) * >UPDATED-Full-Rom-Installer-28s- V2 ARoMA-edition-04112017 Latest 28s V2 04112017 ARoMA Installer. Διαβάστε οδηγίες και επιλέξτε με προσοχή στον ARoMA Installer. .. .. Android File Host Edited November 5, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) * >UPDATED-Full-Rom-Installer-28s- V2 ARoMA-edition-04112017 Latest 28s V2 04112017 ARoMA Installer. Διαβάστε οδηγίες και επιλέξτε με προσοχή στον ARoMA Installer. .. .. Android File Host Δεν δουλευει το link -akyro ok- Edited November 5, 2017 by nazgul1379 akyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Μολις εβαλα την 28s v.2 και δεν μπορεί να διαβάσει το usb otg. Μέχρι πριν 30min το διάβαζε κανονικά στην 28s v.1. Κατά τα άλλα όλα δείχνουν καλα ως τώρα και πολύ καλή και η κουρτίνα!! Edit: Μετά από εγκατάσταση του es explorer μπορεί να το διαβάσει αλλά όχι με την μαμά εξερεύνηση αρχειων όπως στη 28s v.1. Καμία ιδέα;; Edited November 6, 2017 by babis110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπέρα την παρέα. Κάτι πάτησα κατά λάθος και τώρα που συνδέω το κινητό με το πισι μέσω usb δεν μου εμφανίζει τις επιλογές που συνήθως επιλέγεις αν θες για μεταφορά αρχειων, φωτογραφιών ή μόνο για φόρτιση. Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση να το ξαναενεργοποιησω; Thanks!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Όταν το συνδέσεις τραβά κάτω την κουρτίνα ειδοποιήσεων και πάτα εκεί που σου λέει για usb connect και θα σου εμφανίσει τις επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έβαλα την 28s και μόλις ανοίγω την κάμερα βγάζει μονής φωτός συνέχεια!!!καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έβαλα την 28s και μόλις ανοίγω την κάμερα βγάζει μονής φωτός συνέχεια!!!καμία ιδέα? Είσαι ο 10ος...:lol: Χ829? Κάνε σούπερ clean installation. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ναι 829 και έκανα ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts