dkan Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) Δεν περνάνε ΟΛΑ τελωνείο μην παραπληροφορειτε... απλά ανέβηκε το ποσοστό των πακέτων που ελέγχονται...με ήρθαν 6 διαφορετικά πακέτα μέσα στο καλοκαίρι χωρίς τελωνείο κανένα...:!: Εγώ πάλι έχω τρία στα τρία τους δυο τελευταίους μήνες που πέρασαν από τελωνείο. Μιλάω πάντα για κινητά και όχι για τίποτα άλλα ψιλοπράγματα και ψιλοδέματα.Την Παρασκευή μαλιστα παρέλαβα το maze alpha αξίας 180 ευρώ με NL post και πλήρωσα 63 ευρώ τελωνείο.Έχω άλλο ένα τώρα που βρίσκεται πάλι τελωνείο αξίας στην Κίνα 55 ευρώ.Να δούμε το κοστουμάκι που θα μου κόψουν.Τα κινητά περνάνε σχεδόν ΟΛΑ. Παραπληροφόρηση και εξαίρεση στον κανόνα είναι μάλλον το ότι δεν περνάνε. Είπαμε οτι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αγορά είτε από Ευρωπαϊκη αποθήκη είτε με EU priority. . Edited August 20, 2017 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Εγώ πάλι έχω τρία στα τρία τους δυο τελευταίους μήνες που πέρασαν από τελωνείο. Μιλάω πάντα για κινητά και όχι για τίποτα άλλα ψιλοπράγματα και ψιλοδέματα.Την Παρασκευή μαλιστα παρέλαβα το maze alpha αξίας 180 ευρώ με NL post και πλήρωσα 63 ευρώ τελωνείο.Έχω άλλο ένα τώρα που βρίσκεται πάλι τελωνείο αξίας στην Κίνα 55 ευρώ.Να δούμε το κοστουμάκι που θα μου κόψουν.Τα κινητά περνάνε σχεδόν ΟΛΑ. Παραπληροφόρηση και εξαίρεση στον κανόνα είναι μάλλον το ότι δεν περνάνε. Είπαμε οτι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αγορά είτε από Ευρωπαϊκη αποθήκη είτε με EU priority. . Το leeco μου και η θηκη ηρθαν χωρις (διαφορετικα πακετα). Αρα ειναι τελειως τυχαιο. SG και CP αντιστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν περνάνε ΟΛΑ τελωνείο μην παραπληροφορειτε... απλά ανέβηκε το ποσοστό των πακέτων που ελέγχονται...με ήρθαν 6 διαφορετικά πακέτα μέσα στο καλοκαίρι χωρίς τελωνείο κανένα...:!: τέτοια σχόλια διάβαζα και τώρα το κινητό μου έρχεται με κοστουμάκι απ το τελωνείο:mad: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 τέτοια σχόλια διάβαζα και τώρα το κινητό μου έρχεται με κοστουμάκι απ το τελωνείο:mad: Παιδιά ηρεμία και όχι ενστάσεις. Η εντολή στα ΕΛΤΑ είναι να περνάνε ΌΛΑ αλλά αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε δημόσιο υπάλληλο (ευτυχώς για πολλούς). Το έχουμε πει ξανά +20 - 30 από Ευρώπη και είσαστε οκ. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Παιδιά καλησπέρα,αξίζει η μετάβαση από lg g5;Ζαχαρωνω την έκδοση 6/128 η θα ξενερώσω; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Παιδιά καλησπέρα,αξίζει η μετάβαση από lg g5;Ζαχαρωνω την έκδοση 6/128 η θα ξενερώσω; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕξαρτάται τι ζητάς από το κινητό. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Παιδιά καλησπέρα,αξίζει η μετάβαση από lg g5;Ζαχαρωνω την έκδοση 6/128 η θα ξενερώσω; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν σ ενδιαφέρει η κάμερα τότε είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τελωνείο Κάτι ακόμη στις ρομ για download στο επίσημο Κινέζικο δεν υπάρχει η 26ς αλλά στο λινκ που δώσατε υπάρχει απλά αντί για leeco το site μου το εμφανίζει lebug σαν ονομασία,τι παίζει; παρακλάδι του officialειναι; Και αν την κατεβασω επειδή έχω κολλήσει και δε μου έρχεται update με την 20ς πως την περνάω; ονομασία update και install απλά ? Η θέλει και wipe τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έχω την εντύπωση ότι στη MIUI είναι ενεργοποιημένο by default το quick charge ανεξάρτητα από την επιλογή που έχεις στα MI tools. Δηλαδή φορτίζει πολύ γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασίες. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ενεργοποιήσω εγώ το quick charge και να δω.. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τελωνείο Κάτι ακόμη στις ρομ για download στο επίσημο Κινέζικο δεν υπάρχει η 26ς αλλά στο λινκ που δώσατε υπάρχει απλά αντί για leeco το site μου το εμφανίζει lebug σαν ονομασία,τι παίζει; παρακλάδι του officialειναι; Και αν την κατεβασω επειδή έχω κολλήσει και δε μου έρχεται update με την 20ς πως την περνάω; ονομασία update και install απλά ? Η θέλει και wipe τα πάντα Ναι μετονομασία σε update.zip βάλτην μέσα και πάτα update. Αν θες καθαρή και clear.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Με telegram 26s δε μπορω να κατεβασω απο το play store εφαρμογες που απαιτουν additional files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Έχω την εντύπωση ότι στη MIUI είναι ενεργοποιημένο by default το quick charge ανεξάρτητα από την επιλογή που έχεις στα MI tools. Δηλαδή φορτίζει πολύ γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασίες. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ενεργοποιήσω εγώ το quick charge και να δω.. Κατέβασε το AMPERE από playstore και ενεργοποίησε το. Κάνε μετρήσεις μετά κλείστο και κάνε πάλι να μας πεις να ξέρουμε κι εμείς.. .. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Με telegram 26s δε μπορω να κατεβασω απο το play store εφαρμογες που απαιτουν additional files. Έκανες clear data & cache στις υπηρεσίες play αν δεν ήρθες από καθαρή εγκατάσταση? Edited August 21, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosag Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Έκανες clear data & cache στις υπηρεσίες play αν δεν ήρθες από καθαρή εγκατάσταση? Ναι, μολις εκανα clear και ειμαι απο καθαρη εγκατασταση (stock -> tele) Επεξεργασια: Ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παντως το σγκεκριμενο κινητο δεν μπορω να το βρω πουθενα τουλαχιστον το χ820-χ822 με 4 η 6gb-64gb. Ακομα και στην προηγουμενη σελιδα ολα εκτος αποθεματος. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Πιανει κανεις σημα απο Β20 στην Αθηνα με x820? Εγω με Vodafone πιο αθλιο σημα πεθαινεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παντως το σγκεκριμενο κινητο δεν μπορω να το βρω πουθενα τουλαχιστον το χ820-χ822 με 4 η 6gb-64gb. Ακομα και στην προηγουμενη σελιδα ολα εκτος αποθεματος. Στο insomnia πουλιουνται καποια ριξε μια ματιά. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Καλησπέρα στην παρέα , ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος Ευρωπαϊκή αποθήκη - κατάστημα για να παραγγείλω κάποιες θηκες, που να ειναι έμπιστο? Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Πιανει κανεις σημα απο Β20 στην Αθηνα με x820? Εγω με Vodafone πιο αθλιο σημα πεθαινεις... To κινητό φταίει. Όλο άκυρα κάνει στις αλλαγές κλπ. Επίσης έχει και λάθος σήμανση στις μπάρες. Μπορεί να δείχνει 2 και στην ουσία να μην έχει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 To κινητό φταίει. Όλο άκυρα κάνει στις αλλαγές κλπ. Επίσης έχει και λάθος σήμανση στις μπάρες. Μπορεί να δείχνει 2 και στην ουσία να μην έχει σήμα. Κριμα.. Κανενα modem fw δεν το βελτιωνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Κριμα.. Κανενα modem fw δεν το βελτιωνει??? με tele26 εχω και εγω καποια θεματακια με τις αλλαγες απο e,h,3g,4g....ειμαι και νάξο βεβαια αλλα πιστεύω οτι το κινητό σ αυτό το τομέα δεν τα πάει και τόσο καλά εκτός αν έχω κάνει καποιο λάθος Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 με tele26 εχω και εγω καποια θεματακια με τις αλλαγες απο e,h,3g,4g....ειμαι και νάξο βεβαια αλλα πιστεύω οτι το κινητό σ αυτό το τομέα δεν τα πάει και τόσο καλά εκτός αν έχω κάνει καποιο λάθος Βάλε το 23s φουλ firmware. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Βάλε το 23s φουλ firmware. γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος φιλε cris ποιο εννοεις?ρομ η update ?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος φιλε cris ποιο εννοεις?ρομ η update ?? 1η σελίδα firmware update. Δοκίμασε το 23s full εκτός κι αν το έχεις ήδη. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) 1η σελίδα firmware update. Δοκίμασε το 23s full εκτός κι αν το έχεις ήδη. δεν το έχω βάλει θα μεταφερω εντυπωσεις.....ευχαριστω cris(απο πάνω χωρις κανενα wipe το περνάω ε??) Edited August 21, 2017 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts