Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν περνάνε ΟΛΑ τελωνείο μην παραπληροφορειτε... απλά ανέβηκε το ποσοστό των πακέτων που ελέγχονται...με ήρθαν 6 διαφορετικά πακέτα μέσα στο καλοκαίρι χωρίς τελωνείο κανένα...:!:

Εγώ πάλι έχω τρία στα τρία τους δυο τελευταίους μήνες που πέρασαν από τελωνείο. Μιλάω πάντα για κινητά και όχι για τίποτα άλλα ψιλοπράγματα και ψιλοδέματα.Την Παρασκευή μαλιστα παρέλαβα το maze alpha αξίας 180 ευρώ με NL post και πλήρωσα 63 ευρώ τελωνείο.Έχω άλλο ένα τώρα που βρίσκεται πάλι τελωνείο αξίας στην Κίνα 55 ευρώ.Να δούμε το κοστουμάκι που θα μου κόψουν.Τα κινητά περνάνε σχεδόν ΟΛΑ. Παραπληροφόρηση και εξαίρεση στον κανόνα είναι μάλλον το ότι δεν περνάνε.

Είπαμε οτι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αγορά είτε από Ευρωπαϊκη αποθήκη είτε με EU priority.

.

Edited by dkan
OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

Εγώ πάλι έχω τρία στα τρία τους δυο τελευταίους μήνες που πέρασαν από τελωνείο. Μιλάω πάντα για κινητά και όχι για τίποτα άλλα ψιλοπράγματα και ψιλοδέματα.Την Παρασκευή μαλιστα παρέλαβα το maze alpha αξίας 180 ευρώ με NL post και πλήρωσα 63 ευρώ τελωνείο.Έχω άλλο ένα τώρα που βρίσκεται πάλι τελωνείο αξίας στην Κίνα 55 ευρώ.Να δούμε το κοστουμάκι που θα μου κόψουν.Τα κινητά περνάνε σχεδόν ΟΛΑ. Παραπληροφόρηση και εξαίρεση στον κανόνα είναι μάλλον το ότι δεν περνάνε.

Είπαμε οτι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αγορά είτε από Ευρωπαϊκη αποθήκη είτε με EU priority.

.

Το leeco μου και η θηκη ηρθαν χωρις (διαφορετικα πακετα). Αρα ειναι τελειως τυχαιο. SG και CP αντιστοιχα.

Δεν περνάνε ΟΛΑ τελωνείο μην παραπληροφορειτε... απλά ανέβηκε το ποσοστό των πακέτων που ελέγχονται...με ήρθαν 6 διαφορετικά πακέτα μέσα στο καλοκαίρι χωρίς τελωνείο κανένα...:!:

τέτοια σχόλια διάβαζα και τώρα το κινητό μου έρχεται με κοστουμάκι απ το τελωνείο:mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

τέτοια σχόλια διάβαζα και τώρα το κινητό μου έρχεται με κοστουμάκι απ το τελωνείο:mad:

Παιδιά ηρεμία και όχι ενστάσεις. Η εντολή στα ΕΛΤΑ είναι να περνάνε ΌΛΑ αλλά αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε δημόσιο υπάλληλο (ευτυχώς για πολλούς). Το έχουμε πει ξανά +20 - 30 από Ευρώπη και είσαστε οκ. ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Παιδιά καλησπέρα,αξίζει η μετάβαση από lg g5;Ζαχαρωνω την έκδοση 6/128 η θα ξενερώσω;

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα,αξίζει η μετάβαση από lg g5;Ζαχαρωνω την έκδοση 6/128 η θα ξενερώσω;

Εξαρτάται τι ζητάς από το κινητό.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν δεν σ ενδιαφέρει η κάμερα τότε είσαι καλά

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τελωνείο

Κάτι ακόμη στις ρομ για download στο επίσημο Κινέζικο δεν υπάρχει η 26ς αλλά στο λινκ που δώσατε υπάρχει απλά αντί για leeco το site μου το εμφανίζει lebug σαν ονομασία,τι παίζει; παρακλάδι του officialειναι;

Και αν την κατεβασω επειδή έχω κολλήσει και δε μου έρχεται update με την 20ς πως την περνάω; ονομασία update και install απλά ? Η θέλει και wipe τα πάντα

Έχω την εντύπωση ότι στη MIUI είναι ενεργοποιημένο by default το quick charge ανεξάρτητα από την επιλογή που έχεις στα MI tools. Δηλαδή φορτίζει πολύ γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασίες. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ενεργοποιήσω εγώ το quick charge και να δω..

~ Samsung Galaxy S10 ~

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τελωνείο

Κάτι ακόμη στις ρομ για download στο επίσημο Κινέζικο δεν υπάρχει η 26ς αλλά στο λινκ που δώσατε υπάρχει απλά αντί για leeco το site μου το εμφανίζει lebug σαν ονομασία,τι παίζει; παρακλάδι του officialειναι;

Και αν την κατεβασω επειδή έχω κολλήσει και δε μου έρχεται update με την 20ς πως την περνάω; ονομασία update και install απλά ? Η θέλει και wipe τα πάντα

Ναι μετονομασία σε update.zip βάλτην μέσα και πάτα update. Αν θες καθαρή και clear.. ;)

Έχω την εντύπωση ότι στη MIUI είναι ενεργοποιημένο by default το quick charge ανεξάρτητα από την επιλογή που έχεις στα MI tools. Δηλαδή φορτίζει πολύ γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασίες. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να ενεργοποιήσω εγώ το quick charge και να δω..

Κατέβασε το AMPERE από playstore και ενεργοποίησε το. Κάνε μετρήσεις μετά κλείστο και κάνε πάλι να μας πεις να ξέρουμε κι εμείς.. .. ;)

Με telegram 26s δε μπορω να κατεβασω απο το play store εφαρμογες που απαιτουν additional files.

Έκανες clear data & cache στις υπηρεσίες play αν δεν ήρθες από καθαρή εγκατάσταση?

Edited by CrisBal

Έκανες clear data & cache στις υπηρεσίες play αν δεν ήρθες από καθαρή εγκατάσταση?

Ναι, μολις εκανα clear και ειμαι απο καθαρη εγκατασταση (stock -> tele)

Επεξεργασια: Ξαναδοκιμασα και παλι τα ιδια

Παντως το σγκεκριμενο κινητο δεν μπορω να το βρω πουθενα τουλαχιστον το χ820-χ822 με 4 η 6gb-64gb. Ακομα και στην προηγουμενη σελιδα ολα εκτος αποθεματος.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Παντως το σγκεκριμενο κινητο δεν μπορω να το βρω πουθενα τουλαχιστον το χ820-χ822 με 4 η 6gb-64gb. Ακομα και στην προηγουμενη σελιδα ολα εκτος αποθεματος.

Στο insomnia πουλιουνται καποια ριξε μια ματιά.

IPHONE 11 PRO MAX

Καλησπέρα στην παρέα , ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος Ευρωπαϊκή αποθήκη - κατάστημα για να παραγγείλω κάποιες θηκες, που να ειναι έμπιστο?

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιανει κανεις σημα απο Β20 στην Αθηνα με x820? Εγω με Vodafone πιο αθλιο σημα πεθαινεις...

To κινητό φταίει. Όλο άκυρα κάνει στις αλλαγές κλπ. Επίσης έχει και λάθος σήμανση στις μπάρες. Μπορεί να δείχνει 2 και στην ουσία να μην έχει σήμα.

To κινητό φταίει. Όλο άκυρα κάνει στις αλλαγές κλπ. Επίσης έχει και λάθος σήμανση στις μπάρες. Μπορεί να δείχνει 2 και στην ουσία να μην έχει σήμα.

Κριμα.. Κανενα modem fw δεν το βελτιωνει???

Κριμα.. Κανενα modem fw δεν το βελτιωνει???

με tele26 εχω και εγω καποια θεματακια με τις αλλαγες απο e,h,3g,4g....ειμαι και νάξο βεβαια αλλα πιστεύω οτι το κινητό σ αυτό το τομέα δεν τα πάει και τόσο καλά εκτός αν έχω κάνει καποιο λάθος

mi8

με tele26 εχω και εγω καποια θεματακια με τις αλλαγες απο e,h,3g,4g....ειμαι και νάξο βεβαια αλλα πιστεύω οτι το κινητό σ αυτό το τομέα δεν τα πάει και τόσο καλά εκτός αν έχω κάνει καποιο λάθος

Βάλε το 23s φουλ firmware.

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος φιλε cris ποιο εννοεις?ρομ η update ??

1η σελίδα firmware update. Δοκίμασε το 23s full εκτός κι αν το έχεις ήδη.

1η σελίδα firmware update. Δοκίμασε το 23s full εκτός κι αν το έχεις ήδη.

δεν το έχω βάλει θα μεταφερω εντυπωσεις.....ευχαριστω cris(απο πάνω χωρις κανενα wipe το περνάω ε??)

Edited by naxioths197
mi8