physics_lab Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχει το κινητό μια φίλη μου και μάλλον έπαθε υπερθέρμανση..Είναι πολύ ζεστο και ανοιγοκλεινει.. Τι μπορούμε να κάνουμε;;; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Έχει το κινητό μια φίλη μου και μάλλον έπαθε υπερθέρμανση..Είναι πολύ ζεστο και ανοιγοκλεινει.. Τι μπορούμε να κάνουμε;;; Ευχαριστώ πολύ! Πάτα πολύ ώρα το power να κλείσει αν δεν κλείνει το vol + & power να μπει σε recovery και κάνε κλείσιμο από εκεί. Βάλτο ψυγείο 5 λεπτά.....!!!... και μετά κάνε καθαρισμό cache. Όλα αυτά αν δεν το είχε με όλα ανοιχτά και σε ζέστη ήλιο δλδ. Επίσης τσεκάρεις τι ρομ φοράει... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Με Τπτ υπερθέρμανση παιδιά. Εμένα όλη μέρα στο ήλιο στο αυτοκίνητο όλα ανοιχτά και δεν έπαθε τπτ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Τελικά αξίζει η αγορά του ρε παιδιά;;;; Android O θα πάρει; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Φυσικα αξίζει. Χαμηλη τιμη έχει για αυτα που προσφέρει. Εδω δε ξερουμε αν παρει Ν... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα, έβαλα στο κινητό το TWRP 3.0.2-1 και πήγα να κάνω backup και μετά να φλαράσω το SuperSU και τέλος μια custom ρομ αλλά όταν μπήκα στο TWRP ζητούσε κωδικό και μου λέει Internal Storage (0 MB) οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα...τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? OTG δεν έχω και ο bootloader ήταν ήδη ξεκλείδωτος... Edit: Έκανα ένα factory reset και έφτιαξε! Edited July 9, 2017 by tsilas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popplaros Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Τελικά αξίζει η αγορά του ρε παιδιά;;;; Android O θα πάρει; Τα αξίζει σίγουρα..να δούμε αν θα πάρει την nougat πρώτα και βλέπουμε για την O.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα, έβαλα στο κινητό το TWRP 3.0.2-1 και πήγα να κάνω backup και μετά να φλαράσω το SuperSU και τέλος μια custom ρομ αλλά όταν μπήκα στο TWRP ζητούσε κωδικό και μου λέει Internal Storage (0 MB) οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα...τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? OTG δεν έχω και ο bootloader ήταν ήδη ξεκλείδωτος... Edit: Έκανα ένα factory reset και έφτιαξε! Ξανατσεκαρε γιατί έχεις encryption από την αρχική ρομ. Λογικά αν έκανες wipe data θα έφυγε αλλά δες το.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Η miui camera δεν μου δουλεύει στην tele26sv45. Moυ λέει ότι έχει σταματήσει η εφαρμογή. Και η μανίσια με απαγοητεύει συνεχώς. Όταν έχω από μπροστά μου φως, όπως το φως από ένα παράθυρο για παράδειγμα, η φωτογραφία βγαίνει σκοτεινή, ενώ ένα xiaomi redmi 3s που βγάζω την ίδια φώτο βγαίνει μια χαρά φωτεινή. Όταν είναι από πίσω μου το φως η φωτογραφία βγαίνει μια χαρά. Και το υποτιθέμενο OIS που έχει δεν μου φαίνεται ότι το έχει. Αν ξέρει κάποιος καμιά καλή ρύθμιση ας μας πει γιατί κρίμα την 21mp κάμερα που έχει. Ακριβως το ιδιο. .Δεν εχω βαλει τη miui γιατι νομιζω δεν παιζει στην tele, αλλα εχω δοκιμασει οτι αλλο παιζει απο καμερα εκει εξω. Μονο η μαμισια καμερα στη RR -N κατι εκανε αλλα την αφησα για τα ματια της tele 26s. Edited July 9, 2017 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ακριβως το ιδιο. .Δεν εχω βαλει τη miui γιατι νομιζω δεν παιζει στην tele, αλλα εχω δοκιμασει οτι αλλο παιζει απο καμερα εκει εξω. Μονο η μαμισια καμερα στη RR -N κατι εκανε αλλα την αφησα για τα ματια της tele 26s. Στην tele23s έπαιζε μια χαρά. Μετά το update σε 26s δεν παίζει πλέον. Και στο βίντεο αν ξεχάσεις να εστιάσεις στην αρχή μεγάλη θολούρα!! Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Παίδες AKT με Magisk μπορεί να συνεργαστεί σε οποιαδήποτε eui από 23s και μετά; Θέλω να περνάει τα safetynet tests! Το κατάφερε κανείς; και αν ναι πως;; Θα μπορώ να παίξω pokemon go ή apps που απαιτούν να είσαι unrooted; Είδα κάπου πως αν το καταφέρω αυτό θα μπορώ να έχω και το πολυπόθητο για μένα xposed :lol: , οπότε -1 ερώτηση προς τα εσάς :D . Το είχα ρωτήσεi το ίδιο και νωρίτερα, αλλά, θέλω να πάω με eui, ενώ ο φίλος νωρίτερα μου πρότεινε λύση με την σχετικά buggαρισμένη RR Ν. Edited July 9, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Ρυθμίσεις >Προσβασιμότητα >Κινήσεις Μεγέθυνσης >Ενεργοποίηση.. ;)ωραίος Χρηστο. μα τι στο καλό τυφλός είμαι;! 1 ωρα στην προσβασιμότητα εψαχνα και δεν το εβλεπα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με Τπτ υπερθέρμανση παιδιά. Εμένα όλη μέρα στο ήλιο στο αυτοκίνητο όλα ανοιχτά και δεν έπαθε τπτπεριεργο! και με τέτοια ζέστη? Τι ρομ φορας και με τι settings? (akt? greenfy? spectrum?) ...επίσης σχετικά με την φωτογραφική θεωρω οτι απλά εχει γινει λάθος στο software στην ρυθμιση φωτος στο διαφραγμα. Βαζεις εκθεση +1 και βγαινουν μια χαρά.( Καλό θα ηταν βεβαια να ειχε περισότερη παραμετροποίηση ανάμεσα στις τιμές) Edited July 9, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Ένα ακόμη Tip (?) για καλύτερο ήχο. https://www.gizdev.com/enable-qualcomm-dac-to-maximize-sound-quality/ Note: Είναι magisk module ;P και χρειάζεται το magisk installed. Edited July 9, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Ένα ακόμη Tip (?) για καλύτερο ήχο. https://www.gizdev.com/enable-qualcomm-dac-to-maximize-sound-quality/ Note: Είναι magisk module ;P και χρειάζεται το magisk installed.Λογικα χρήσιμο για εξόδο bluetooth μονο. Για καρφί και cdla δεν νομιζω. Γιατι αναρωτιεμαι τι εννοεί με την ενεργοποιηση του high performane dac? Δηλαδη αντι για το κλασικο 16 bit αποκωδικοποιεί σε (ψευτο)24bit (που αυτο λογικα ειναι)? Αν ναι, τοτε από οτι ξέρω αυτο μπορει να γινει μονο με το bluetooth και βεβαια απαιτει περιφεριακά να αναπαράγουν αυτήν την κωδικοποίηση (hd ηχο 24bit http://www.androidauthority.com/qualcomm-24-bit-bluetooth-csr8675-codec-665978/ ). Με τα cdla ακουστικά δεν νομιζω οτι χρειάζεται ετσι κι αλλιως αφου έχουν ήδη 24bit dac στο καλώδιο πριν τα ηχειάκια. Ισως ομως να αποκαθιστά (θελω να ελπίζω και να ονειρευομαι εγω τωρα.... ) την συνομιλια στα cdla που για καποιο λογο -από οτι λέτε- δεν δουλευει σε καμια ρομ Edited July 10, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ξανατσεκαρε γιατί έχεις encryption από την αρχική ρομ. Λογικά αν έκανες wipe data θα έφυγε αλλά δες το.. ;) Έτσι ήταν το κινητό με το που το πήρα, δεν είχα περάσει άλλη rom ποιο πριν.Με ένα factory reset έφτιαξε αλλά στην επόμενη επανεκκίνηση το έκανε πάλι...μέχρι που έσβησα τελείως τη rom πέρασα μια stock και ξανά έβαλα TWRP και πάλι τα ίδια...οπότε έβαλα το δικό σου TWRP που δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παίδες AKT με Magisk μπορεί να συνεργαστεί σε οποιαδήποτε eui από 23s και μετά; Θέλω να περνάει τα safetynet tests! Το κατάφερε κανείς; και αν ναι πως;; Θα μπορώ να παίξω pokemon go ή apps που απαιτούν να είσαι unrooted; Είδα κάπου πως αν το καταφέρω αυτό θα μπορώ να έχω και το πολυπόθητο για μένα xposed :lol: , οπότε -1 ερώτηση προς τα εσάς :D . Το είχα ρωτήσεi το ίδιο και νωρίτερα, αλλά, θέλω να πάω με eui, ενώ ο φίλος νωρίτερα μου πρότεινε λύση με την σχετικά buggαρισμένη RR Ν. Με magisk και hide παίζει κανονικά pocemon go και ας μην φαίνεται ότι το περνάει...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Η miui camera δεν μου δουλεύει στην tele26sv45. Moυ λέει ότι έχει σταματήσει η εφαρμογή. Και η μανίσια με απαγοητεύει συνεχώς. Όταν έχω από μπροστά μου φως, όπως το φως από ένα παράθυρο για παράδειγμα, η φωτογραφία βγαίνει σκοτεινή, ενώ ένα xiaomi redmi 3s που βγάζω την ίδια φώτο βγαίνει μια χαρά φωτεινή. Όταν είναι από πίσω μου το φως η φωτογραφία βγαίνει μια χαρά. Και το υποτιθέμενο OIS που έχει δεν μου φαίνεται ότι το έχει. Αν ξέρει κάποιος καμιά καλή ρύθμιση ας μας πει γιατί κρίμα την 21mp κάμερα που έχει. Το θεμα που αναφερεις με ειχε φερει πολυ κοντα στο να αποφασισω να πουλησω το κινητο. Δοκιμασα τη MIUI Camera και δεν εμεινα ευχαριστημενος. Για τις σκοτεινες φωτογραφιες σου προτεινω να χρησιμοποιεις τη Bacon Camera. Λιγο πιο ¨ξεθωριασμενα¨ χρωματα, αλλα τουλαχιστον βλεπεις τι φωτογραφιζεις. Ριξε μια ματι αν θελεις στο review που εχω κανει τις προαλλες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7231958&highlight=Bacon#post7231958 Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Με camera fv5 pro δεν έχετε δοκιμάσει ? Είχα την bacon αλλά νομίζω ότι η fv5 τραβάει καλύτερες . Στα δικά μου μάτια και η open camera καλύτερες από την bacon τραβάει. Την bacon την έχω δουλέψει αρκετά διότι την είχα στο redmi note 3 pro που είχα πριν. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παρα πολυ καλη η νεα MIUI, ωστοσο αυτο το εφε με τις λιστες του μενου στα Settings πχ που ολα τα list items ειναι animated με ζαλιζει αρκετα. :blink: Πως απενεργοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 πατας παρατεταμενα στην οθονη μετα εφε κυλησης το εβαλα ολισθηση, αλλαξα και ενα θεμα και ολα καλα πλεον. ειναι εντυπωσιακo αυτο το anime αλλα αργο και λιγο ζαλιστικο Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εννοω οταν κανεις scroll up/down το settings menu που το καθε list item που εμφανιζεται ξεκιναει απο μικρο μεγεθος και μεγενθυνεται προοδευτικα. Αυτo ειναι που ζαλιζει. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) πατας παρατεταμενα στην οθονη μετα εφε κυλησης το εβαλα ολισθηση, αλλαξα και ενα θεμα και ολα καλα πλεον. ειναι εντυπωσιακo αυτο το anime αλλα αργο και λιγο ζαλιστικο Καλά δεν μιλάτε και παιδεύομαι τόσες ημέρες να το κάνω να δουλεύει χωρίς bug??:lol::lol: Έτοιμες είναι και οι δύο εκδόσεις με μόνο την 1-1 απενεργοποίηση καρτών, pano miui, ίσως CDLA. Όλα τα άλλα δουλεύουν άψογα...;) To απόγευμα ανεβαίνουν MEGA και αν προλάβω και AndroidFileHost.. Edited July 10, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Εχω βαλει tele26 και δεν με ακουνε στις κλησεις με τα ακουστικα, μουσικη βιντεο κλπ παιζουν μια χαρα. Εχω τα cdla που ηρθαν με το x829. Edited July 10, 2017 by TheBigWerewolf Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εχω βαλει tele26 και δεν με ακουνε στις κλησεις με τα ακουστικα, μουσικη βιντεο κλπ παιζουν μια χαρα. Εχω τα cdla που ηρθαν με το x829. Κλείστα από το κουμπί στον ήχο.. Να είναι κλειστό και δοκίμασε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Κλείστα από το κουμπί στον ήχο.. Να είναι κλειστό και δοκίμασε.. Πάλι το ίδιο, δεν έφτιαξε. Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts