dostoevsky Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Το SuperSU δουλεύει που δεν δούλευε στην v4.θεουλης! Παω ...στην κατάψυξη για μια τελευταια καθαρη εγκατασταση - γιατι κουραστικα- και σταματαω (5 εχω κανει σε μια βδομαδα ). Βάλε donation link. (Ξερω δεν θες αλλα εγω υποχρεουμαι να στο πω) Edited June 27, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 θεουλης! Παω ...στην κατάψυξη για μια τελευταια καθαρη εγκατασταση - γιατι κουραστικα- και σταματαω (5 εχω κανει σε μια βδομαδα ). Βάλε donation link. (Ξερω δεν θες αλλα εγω υποχρεουμαι να στο πω) Οκ σε 25 χρόνια που θα πάρω σύνταξη (αν ζούμε μέχρι τότε) :lol::lol: Τσοντάρεις να την βγάλουμε......:wacko::p EDIT > Ανεβαίνει και η tele_26s...:) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Οκ σε 25 χρόνια που θα πάρω σύνταξη (αν ζούμε μέχρι τότε) :lol::lol: Τσοντάρεις να την βγάλουμε......:wacko::p EDIT > Ανεβαίνει και η tele_26s...:) Τι μας κάνεις τωρα!!! Δεν θα τσιμπίσω προς το παρόν πάντως. Επειδή ειμαι ευχαριστημενος με 26s αρομα και ειναι unknown territory η τελε για μενα, θα περιμενω feedback απο τους χρηστες και επιφυλάσσομαι για το αμεσο μέλλον.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited June 27, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 παντως το viper4a ουτε στην final εκδοση συνεργαζεται με super su. Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) παντως το viper4a ουτε στην final εκδοση συνεργαζεται με super su. Ήθελα να ήξερα γιατί κάθομαι και γράφω ώρες changelog, installation instructions!, ελληνικές οδηγίες, επάνω στα πακέτα στον AROMA installer κλπ κλπ κλπ ότι : Οι επιλογές είναι. Magisk & suhide+ V4A + xposed +Modules Supersu +AKT+Dolby +Xposed +Modules :ninja::wacko::ninja::wacko: Αλλιώς πας αρχική βρίσκεις το moded V4A και περνάς χειροκίνητα. Δεν γίνεται να έχεις και Magisk & V4A Magisk moded και να δουλεύει με SUPERSU. ΤΟ καθένα έχει τα δικά του πρόσθετα. Edited June 27, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Ήθελα να ήξερα γιατί κάθομαι και γράφω ώρες changelog, installation instructions!, ελληνικές οδηγίες, επάνω στα πακέτα στον AROMA installer κλπ κλπ κλπ ότι : Οι επιλογές είναι. Magisk & suhide+ V4A + xposed +Modules Supersu +AKT+Dolby +Xposed +Modules :ninja::wacko::ninja::wacko: Αλλιώς πας αρχική βρίσκεις το moded V4A και περνάς χειροκίνητα. Δεν γίνεται να έχεις και Magisk & V4A Magisk moded και να δουλεύει με SUPERSU. ΤΟ καθένα έχει τα δικά του πρόσθετα.χαχα,εχεις απολυτο δικιο Χρηστο και τις ηξερα αυτες τις οδηγιες. Αμα δεις ομως πριν σε ρωτησα και εγινε παρεξηγηση νομιζοντας απο την απαντηση σου οτι δουλευει το viper4a με su σε αυτην την εκδοση. Γιαυτο και την εστεισα με su. Ειδα οτι δεν.. και ξαναγυρισα σε magicsk. ολα καλα Edited June 27, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 χαχα,εχεις απολυτο δικιο Χρηστο και τις ηξερα αυτες τις οδηγιες. Αμα δεις ομως πριν σε ρωτησα και εγινε παρεξηγηση νομιζοντας απο την απαντηση σου οτι δουλευει το viper4a με su σε αυτην την εκδοση. Γιαυτο και την εστεισα με su. Ειδα οτι δεν.. και ξαναγυρισα σε magicsk. ολα καλα Ναι βρε οκ. Με τόσα και τόσα λογικό είναι να μπερδευόμαστε. Εδώ κι εγώ κάθε φορά που στήνω τα διαβάζω ξανά και ξανά για να μην μπερδευτώ! :lol::p Και λογικά δουλεύει και με su αλλά θέλει χειροκίνητα πράγματα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Mετα απο μια ωρα gaming στο σπιτι με σχετικη δροσια. Ετρεχε το top eleven (football manager) το Jet audio plus (music player), V4A, Dolby Atmos,Tubemate, και Aida 64. H φωτεινοτητα της οθονης παντα στο 100%. Βρισκω την RR 5.3.8 σκοτεινη. Edited June 27, 2017 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Θέλω πραγματικά να χρησιμοποιήσω την καινούρια Aroma αλλά δεν περνάει με τίποτα το safetynet. στο Magisk Manager: Core Only Mode MagiskHide enabled Δοκίμασα v12 magisk που στην RR περνάει 1/2 τεστ, στην Aroma 0/2 Δοκίμασα v13 magisk που στην RR περνάει 2/2 τεστ, στην Aroma 0/2 Δεν ξερω τι θελει πραγματικά Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα στην παρεα, μηπως εχουμε δοκιμασει καποιο τζαμακι το οποιο να μγν πιανει δαχτυλιες και θολουρα? ή οσο το δυνατον λιγοτερο απο τα αλλα!!! ευχαριστώ Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα στην παρεα, μηπως εχουμε δοκιμασει καποιο τζαμακι το οποιο να μγν πιανει δαχτυλιες και θολουρα? ή οσο το δυνατον λιγοτερο απο τα αλλα!!! ευχαριστώ mofi προτινω αδερφε http://samotech.net/product/letv-le-max-2-glass-tempered-mofi-leeco-le-max2-screen-protector-x820-x829-protective-film-le-eco-le-max-2-tempered-glass-5-7/ Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Θέλω πραγματικά να χρησιμοποιήσω την καινούρια Aroma αλλά δεν περνάει με τίποτα το safetynet. στο Magisk Manager: Core Only Mode MagiskHide enabled Δοκίμασα v12 magisk που στην RR περνάει 1/2 τεστ, στην Aroma 0/2 Δοκίμασα v13 magisk που στην RR περνάει 2/2 τεστ, στην Aroma 0/2 Δεν ξερω τι θελει πραγματικά Εμ.. δεν ρωτάς. Το μαμά recovery πάντα για να περάσει με το σωστό Id. Φυσικά εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά θα το γράψω στο ποστ μαζί και με το patch για magisk. Edited June 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 mofi προτινω αδερφε http://samotech.net/product/letv-le-max-2-glass-tempered-mofi-leeco-le-max2-screen-protector-x820-x829-protective-film-le-eco-le-max-2-tempered-glass-5-7/ Ωραίος και την έψαχνα καιρό... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 mofi προτινω αδερφε http://samotech.net/product/letv-le-max-2-glass-tempered-mofi-leeco-le-max2-screen-protector-x820-x829-protective-film-le-eco-le-max-2-tempered-glass-5-7/ Ευχαριστω, απο δαχτυλιες και τετοια? Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Εμένα δεν ρωτάς. Το μαμά recovery πάντα για να περάσει με το σωστό Id. Φυσικά εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά θα το γράψω δυο ποστ. Επειδή στην RR που φοράω, μου βγάζει ότι περνάει και το BasicIntegrity test και το ctsProfile, ενώ στην Aroma και τα δύο τα εμφανίζει false και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μερικές εφαρμογές edit: ακόμα και χωρις root δεν περναει safetynet η aroma σε εμενα ._. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω, απο δαχτυλιες και τετοια? Δαχτυλιές δεν κάνει και αν δεν ιδρώνουν και τα χέρια σου εύκολα δεν θα χρειάζεται να το καθαρίζεις πανω από μια φορά την εβδομάδα. Edited June 27, 2017 by Xx4m0uR4sS Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Επειδή στην RR που φοράω, μου βγάζει ότι περνάει και το BasicIntegrity test και το ctsProfile, ενώ στην Aroma και τα δύο τα εμφανίζει false και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μερικές εφαρμογές ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δαχτυλιές δεν κάνει και αν δεν ιδρώνουν και τα χέρια σου εύκολα δεν θα χρειάζεται να το καθαρίζεις πανω από μια φορά την εβδομάδα. Με κάλυψες, και παλι ευχαριστώ!!! Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Cris συγχαρητήρια και παλι φανταστική η 26s Moded! Δυο ερωτησουλες μονο... Το calibration για τη μπαταρία που εχεις στις ρυθμίσεις κανει τιποτα να το κάνω? Και αν έχει κανενα θεματακι για αλλαγη! Στο AKT δε φαινεται πλεοον ποιο profil εχεις ενεργοποιημενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Γεια σας παίδες. Θέλω να κάνω μία σύντομη ερώτηση, θέλω να παίζω pokemon go*και να τρέχω διάφορα apps απαιτούνε να είναι unrooted) με root, exposed, AKT κτλ, ποια Rom να του βάλω του κινητού; Τι modifications θα χρειαστεί;;;; Edited June 27, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Γεια σας παίδες. Θέλω να κάνω μία σύντομη ερώτηση, θέλω να παίζω pokemon go*και να τρέχω διάφορα apps απαιτούνε να είναι unrooted) με root, exposed, AKT κτλ, ποια Rom να του βάλω του κινητού; Τι modifications θα χρειαστεί;;;; Με τις eui μου έκανε περίεργα το παιχνίδι. Θα σου πρότεινα να περάσεις RR 7.1.2 20170527 Καπάκι στην ρομ περνά black kernel 2.4.5 overclocked Έπειτα flashare magisk v13 (είναι beta) που περνάει και τα 2 τεστ του safety net και θα έχεις και ρουτ χωρίς να φαίνεται. AKT νομίζω δεν κάνουν καμία απολύτως δουλειά . Xposed λογικά δεν θα χρειαστείς. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 AKT νομίζω δεν κάνουν καμία απολύτως δουλειά . Xposed λογικά δεν θα χρειαστείς. Σαφέστατα κάνουν δουλειά, το θέμα είναι ποιό προφίλ επιλέγεις και πόσο μεγαλύτερη αυτονομία περιμένεις να δεις...αν περιμένεις διπλασιασμό, μπορεί να θεωρείς ότι δεν κάνουν και τίποτα.... ...αλλά σαφώς έχουν επιπτώσεις στον τρόπο λειτουργίας... Σε idle δεν νομίζω ότι εκεί κάνουν ουσιώδη διαφορά, περισσότερο ρόλο στη περίπτωση αυτή παίζουν εφαρμογές όπως greenify... Σε ενεργή χρήση όμως, η μπαταρία ασφαλώς πέφτει με πιο αργούς ρυθμούς. Ίαως να είναι και θέμα συμβατότητας του ΑΚΤ προφίλ με τον τρόπο χρήσης... ...ν εσύ βάζεις ένα για βελτίωση της αυτονομίας, αλλα περνάς αρκετό χρόνο παίζοντας παιχνίδια ή τρέχοντας ενεργοβόρες εφαρμογές (πχ Chrome), τότε μπορεί όντως να μην δεις την ανάλογη/προσδοκώμενη διαφορά, γιατί ενώ χωρίς ΑΚΤ ο επεξεργαστής μπορεί να χρειαζόταν Χ χρόνο για την εκτέλεση μιας εργασίας, με το ΑΚΤ ενεργοποιημένο (για υποχρονισμό) μπορεί για την ίδια εργασία ο χρόνος να είναι Χ + Ψ, οπότε περνάει περισσότερο χρόνο υπό φόρτο κι αυτό μπορεί μην αποδίδει τα προσδοκώμενα στην αυτονομία. Υπόθεση εργασίας το παραπάνω..., με τη δική μου όμως - κατά πλειονότητα ελαφριά - χρήση, έβλεπα εμφανή αποτελέσματα με ΑΚΤ προφίλ battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Με τις eui μου έκανε περίεργα το παιχνίδι. Θα σου πρότεινα να περάσεις RR 7.1.2 20170527 Καπάκι στην ρομ περνά black kernel 2.4.5 overclocked Έπειτα flashare magisk v13 (είναι beta) που περνάει και τα 2 τεστ του safety net και θα έχεις και ρουτ χωρίς να φαίνεται. Φλασαρα καμμια 10αρια φορες χτες τον black kernel 2.4.5. (RR 5.8.3 με καθαρη εγκατασταση) Στην αρχη χωρις wipe οπως λεει το original post στο xda με magisk στο καπακι, μετα με wipe πριν και χωρις magisk, με wipe μετα, και στο τελος με wipe πριν και μετα με magisk και χωρις. Εκανα restore απο backup καμμια 10αρια φορες. Καθε φορα κολαγε στο animation της RR στην εκκινηση. Την 10 φορα πια περιμενα 22 λεπτα να εκκινησει. ΤΖΙΦΟΣ!! Μια τρυπα στο νερο εκανα. Οσο διαβαζω ποσο ευκολα κανετε εσεις μερικα πραγματα σε 1 λεπτο, και εμεις θελουμε 3 μερες...... Τρελαινομαι αληθεια. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Φλασαρα καμμια 10αρια φορες χτες τον black kernel 2.4.5. (RR 5.8.3 με καθαρη εγκατασταση) Στην αρχη χωρις wipe οπως λεει το original post στο xda με magisk στο καπακι, μετα με wipe πριν και χωρις magisk, με wipe μετα, και στο τελος με wipe πριν και μετα με magisk και χωρις. Εκανα restore απο backup καμμια 10αρια φορες. Καθε φορα κολαγε στο animation της RR στην εκκινηση. Την 10 φορα πια περιμενα 22 λεπτα να εκκινησει. ΤΖΙΦΟΣ!! Μια τρυπα στο νερο εκανα. Οσο διαβαζω ποσο ευκολα κανετε εσεις μερικα πραγματα σε 1 λεπτο, και εμεις θελουμε 3 μερες...... Τρελαινομαι αληθεια. Τελειώνεις με την εγκατάσταση της ρομ. Μπουταρεις μια φορά στην ρομ μέσα. Πηγαίνεις ρικοβερι, φλασαρεις τον κερνελ χωρίς σβήσιμο τίποτα και κανείς επανεκκίνηση. Μπορεί να έχεις κατεστραμμένο αρχείο, δοκίμασε να το ξανακατεβασεις. Μετά ξανά πας ρικοβερι και φλασαρεις magisk, πάλι χωρίς κανένα σβήσιμο. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαφέστατα κάνουν δουλειά, το θέμα είναι ποιό προφίλ επιλέγεις και πόσο μεγαλύτερη αυτονομία περιμένεις να δεις...αν περιμένεις διπλασιασμό, μπορεί να θεωρείς ότι δεν κάνουν και τίποτα.... ...αλλά σαφώς έχουν επιπτώσεις στον τρόπο λειτουργίας... Σε idle δεν νομίζω ότι εκεί κάνουν ουσιώδη διαφορά, περισσότερο ρόλο στη περίπτωση αυτή παίζουν εφαρμογές όπως greenify... Σε ενεργή χρήση όμως, η μπαταρία ασφαλώς πέφτει με πιο αργούς ρυθμούς. Ίαως να είναι και θέμα συμβατότητας του ΑΚΤ προφίλ με τον τρόπο χρήσης... ...ν εσύ βάζεις ένα για βελτίωση της αυτονομίας, αλλα περνάς αρκετό χρόνο παίζοντας παιχνίδια ή τρέχοντας ενεργοβόρες εφαρμογές (πχ Chrome), τότε μπορεί όντως να μην δεις την ανάλογη/προσδοκώμενη διαφορά, γιατί ενώ χωρίς ΑΚΤ ο επεξεργαστής μπορεί να χρειαζόταν Χ χρόνο για την εκτέλεση μιας εργασίας, με το ΑΚΤ ενεργοποιημένο (για υποχρονισμό) μπορεί για την ίδια εργασία ο χρόνος να είναι Χ + Ψ, οπότε περνάει περισσότερο χρόνο υπό φόρτο κι αυτό μπορεί μην αποδίδει τα προσδοκώμενα στην αυτονομία. Υπόθεση εργασίας το παραπάνω..., με τη δική μου όμως - κατά πλειονότητα ελαφριά - χρήση, έβλεπα εμφανή αποτελέσματα με ΑΚΤ προφίλ battery. Μόνο με το xana balanced είδα διάφορα και αυτό γιατί το κινητό κολλούσε λες και έτρεχε ο ένας πυρήνας. Η μπαταρία ολόιδια τι με burnout τι με hawkpepper τι με xana battery. Placebo τα AKT Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Τελειώνεις με την εγκατάσταση της ρομ. Μπουταρεις μια φορά στην ρομ μέσα. Πηγαίνεις ρικοβερι, φλασαρεις τον κερνελ χωρίς σβήσιμο τίποτα και κανείς επανεκκίνηση. Μπορεί να έχεις κατεστραμμένο αρχείο, δοκίμασε να το ξανακατεβασεις. Μετά ξανά πας ρικοβερι και φλασαρεις magisk, πάλι χωρίς κανένα σβήσιμο. Δεν κατεβαζω και τιποτα αλλο απο χτες. Δε με θελει σου λεω. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Τα ακτ δε παιζει να δουλευουν σωστα. Βασικα δε παιζει να δουλεύουν καν. Δοκιμασα αρκετα, διαφορά καμια. Ολα το ιδιο αποτελεσμα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Τα ακτ δε παιζει να δουλευουν σωστα. Βασικα δε παιζει να δουλεύουν καν. Δοκιμασα αρκετα, διαφορά καμια. Ολα το ιδιο αποτελεσμα. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Τί να πω, έχοντας δοκιμάσει τα Xana, Zhana battery, δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνετε και δεν σας δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts