Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερες! 1. Στην 26s tele ο aroma installer δουλεψε τη πρωτη φορα μονο , πηγα να την ξαναφλασαρω και βγαζει error

2. Δουλευουν φιλε Χρηστο ...σε μενα μονο;;

1. Τσέκαρε το ζιπ μήπως είναι Corrupted ή μήπως συνεβει κάτι στα mount έμειναν unmount

2. Ποια έκδοση έχεις γιατί έχω φτιάξει τόσες που έχασα τον μπουσουλα. Μάλλον στην v1 τότε δεν δούλευαν αν δουλεύουν στην v2.. :lol::p

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Ναι σιγουρα τις εχω κλειστες απλα πριν βαλω την tele ειχα περιπου 2-2.2 gb ραμ με την rom που μου ειχε σταλει απο το καταστημα

Η 26s έχει ρυθμίσεις Samsung να κρατάει στην μνήμη τις εφαρμογές για γρήγορη απόκριση και γρήγορες ειδοποιήσεις. Έχεις Ram μην φοβάσαι. Το θέμα είναι να μην χάνουμε ειδοποιήσεις. Μ;)

Χρήστο καλημέρα.Μετα από εγκατάσταση της 26ς tele και κατόπιν restore πίσω στην tele23s δεν δουλεύει το wifi.εχεις να προτείνεις κάτι;lk

Όταν λες δεν δουλεύει? Το πατάς να ανοίξει από τον διακόπτη και ξαναγυρναει στο off?

Αν ναι βγες TWRP κάνε Wipe εκτός Internal και βάλτην πάλι με Restore. Ελπίζω να είχες πάρει BACKUP και το boot.img γιατί έχει άλλο κερνελ και είναι λογικό να μην ανάβει. ;)

Καλησπέρα​.chris έχω την 26cn .δεν με αφήνει να έχω wi fi και data ανοιχτα ταυτόχρονα.. ξέρεις γιατί?

Τι εννοείς ακριβώς? Φαίνονται ανοιχτά αλλά έχεις wifi ή δεν ανάβουν μαζί?

Όταν λες δεν δουλεύει? Το πατάς να ανοίξει από τον διακόπτη και ξαναγυρναει στο off?

Αν ναι βγες TWRP κάνε Wipe εκτός Internal και βάλτην πάλι με Restore. Ελπίζω να είχες πάρει BACKUP και το boot.img γιατί έχει άλλο κερνελ και είναι λογικό να μην ανάβει. ;)

Όχι ανοίγει από τον διακόπτη αλλα δεν έχει δεδομένα.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ανοίγει από τον διακόπτη αλλα δεν έχει δεδομένα.lk

Δεδομένα? Για το WiFi δεν είπες ότι έχει θέμα? Τσέκαρε ξανά και αν δεν παίζει κάνε όλα τα Wipe εκτός Internal.

Ανοίγει ο διακόπτης του wifi αλλά δεν έχει ιντερνέτ.μονο με 4g

Ανοίγει ο διακόπτης του wifi αλλά δεν έχει ιντερνέτ.μονο με k

Συνδέεται στο ρουτερ? Κάνε ένα καθαρισμό στις υπηρεσίες wifi μήπως παίξει αλλιώς κάνε Wipe απ έξω.

Έκανα τα πάντα.δεν έπαιζε με τίποτα.Ξαναφλασαρα την 23ς v43 και έστρωσε τώρα.ιδομεν.Ευχαριστω για την βοήθεια και τις άμεσες απαντήσεις.Παντως το όλο πρόβλημα ξεκίνησε όταν φλασαρα dirty την tele 26s από πάνω στην 23ς.Σου έχω στείλει και πμ με κάτι κουλα που μου έκανε.

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά δουλεύει σπέσιαλ.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά δουλεύει σπέσιαλ.

Αυτό είναι αυτό που έχω στη ρομ ούτως ή άλλως. Απλά δεν θυμόμουν αν το έφτιαξα μετά την 1η ή μετά την 2η έκδοση... :lol::p

Η 26s έχει ρυθμίσεις Samsung να κρατάει στην μνήμη τις εφαρμογές για γρήγορη απόκριση και γρήγορες ειδοποιήσεις. Έχεις Ram μην φοβάσαι. Το θέμα είναι να μην χάνουμε ειδοποιήσεις. Μ;)

Αυτό επηρεάζει αρνητικά τη μπαταρία και σε τί βαθμό, αν έχεις κάνει κάποια μέτρηση;

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα?

Καλημέρα το ίδιο πρόβλημα είχα όταν πρωτοέβαλα την ρομ. Απλά πρέπει να βάλεις χειροκίνητα μερικές ρυθμίσεις στο APN. Για κάποιο λόγο της cosmote δεν τις έπαιρνε όλες αυτόματα σε αντίθεση με της vodafone που δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα.

LeEco Le Max 2 CrisBal_Rom GreekEdition - LeMax2-Miui8 v.6 7.4.24

Τι εννοείς ακριβώς? Φαίνονται ανοιχτά αλλά έχεις wifi ή δεν ανάβουν μαζί?

, Ακριβώς.φαινονται ανοιχτά αλλά με αφήνει να χρησιμοποιήσω ένα από τα δύο.δηλαδη..αν έχω ανοιχτά και τα δύο το 4g εξαφανίζεται.οταν το κλείσω το wifi εμφανίζεται πάλι..και κατά τύχη το είδα εχθές γιατί δεν είχα wifi σπίτι και λέω ας μπω από τα data αλλά όταν ήταν ανοιχτό το wifi το 4g χανόταν και δεν έμπαινε καθόλου internet.. την 26cn έχω.ευχαριστω..

Edited by Popplaros

Έχω την εντύπωση ότι θα έχεις δεδομένα από τον πάροχο ή από το wifi, και τα δύο μαζί δεν γίνεται σε όσες συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Στην τελευταια nougat του chrisbal (με τις 2 εφαρμογες καμερας) οταν το εχω σε ανοιχτη ακροαση , οι αλλοι δεν με ακουνε καθολου , τι μπορω να κανω για να δουλευει το mic και σε ανοιχτη?

βοηθεια παιδια , την χρειαζομαι την ανοιχτη ακροαση

Ναι. Να κάνεις Clean installation και αν χρειαστεί προσθήκη νέου APN με ρυθμίσεις COSMOTE. Έχω 4G cosmote και στις 2 κάρτες κανονικά. Και με 26s tele & debloat.

Τα έκανα και τα 2 αλλά πάλι τα ίδια. Μόνο σε μενα συμβαίνει απ'ότι φαίνεται και μόνο στις EUI αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Ό,τι δοκίμασα απέτυχε.

, Ακριβώς.φαινονται ανοιχτά αλλά με αφήνει να χρησιμοποιήσω ένα από τα δύο.δηλαδη..αν έχω ανοιχτά και τα δύο το 4g εξαφανίζεται.οταν το κλείσω το wifi εμφανίζεται πάλι..και κατά τύχη το είδα εχθές γιατί δεν είχα wifi σπίτι και λέω ας μπω από τα data αλλά όταν ήταν ανοιχτό το wifi το 4g χανόταν και δεν έμπαινε καθόλου internet.. την 26cn έχω.ευχαριστω..

Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση το router του WiFi...

Oneplus 6

Ε φυσικά. Έτσι δουλεύει το OS να διαβάζει ότι έχεις WiFi ΔΕΝ χρησιμοποιεί Data. Μόλις χάσει το Wi-Fi θα έχεις Data. Data είπαμε.. Έχει από την προεπιλογή sim για Data. Η άλλη θα είναι σε 3G Mode και 2g.

βοηθεια παιδια , την χρειαζομαι την ανοιχτη ακροαση

Ποια Nougat έχεις? Την Google ή την Remixed? Στείλε μου pm.

Καλησπέρα μπορείς να μας δώσεις Λίνκ για την θήκη που προστατεύει την κάμερα

Ευχαριστώ!!!

Το link δεν το θυμάμαι ήταν από eBay αλλά έχει περάσει δίμηνο οπότε έχει φύγει από τις τελευταίες αγορές μου η θήκη πάντως είναι αυτή , έχει αρκετό πάχος-βαθος για να προστατεύσει την κάμερα

http://i66.tinypic.com/okv0i0.jpg

http://imgur.com/a/P00DqIMG_20170604_143233.jpg

Edited by Relin

Ε φυσικά. Έτσι δουλεύει το OS να διαβάζει ότι έχεις WiFi ΔΕΝ χρησιμοποιεί Data. Μόλις χάσει το Wi-Fi θα έχεις Data. Data είπαμε.. Έχει από την προεπιλογή sim για Data. Η άλλη θα είναι σε 3G Mode και 2g.

Μάλιστα.δεν γνωριζα ότι λειτουργεί έτσι..το προηγούμενο κινητό ήταν το max super το οποίο είχε λειτουργία που μπορούσες ταυτόχρονα να έχεις κάι τα δύο.επιρεασμενος από εκεί ήμουν.ευχαριστω..

Χρήστο ανέβασες την καινούργια?

Σε λίγες ώρες λογικά....

Screenshot_2017-06-04-15-42-09_1.jpg

Οπωσδήποτε 3 θηκες θελω. Μια πλατης και μια τυπου βιβλιο. Οι οποίες να προστατεύουν την καμερα.

Οχι απο αλι, θελω να πληρωσω με παυπαλ

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Καλησπερα

Ξερω οτι δεν ειναι ακριβως το καταλληλο μερος για να το γραψω

Ψαχνω το χ820 σε 6/64 και αν υπαρχει γκρι

Αν ενδιαφερεται κανεις να το δωσει ας μου στειλει ενα μυνημα.

Ευχαριστω

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64