mic31 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλώδιο θέλεις, είναι συχνό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 μια ερωτηση θα ηθελα να κανω εχω το χ829 eui verson 5.8.016s stable αλλα δεν βρισκω πουθενα καποιο κουμπι για ενημέρωση λογισμικου, ενώ σε ενα αλλο χ829 που έχει την 5.8.018s stable εχει. τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το quick charge (για την ακρίβεια από 35% θέλει 2ώρες για πλήρη φόρτιση, παλιότερα σε μία ώρα και κάτι φόρτιζε από 10% full) χωρίς να αλλάξω κάτι, καμιά ιδέα γιατί μπορεί να έγινε αυτό; Για τσεκαρε μήπως έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος την επιλογή fast charge από τις επιλογές,και εγώ όταν το απενεργοποιω 2μιση ώρες κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 (edited) Εμένα με priority mail από banggood μου ήρθε με nlpost μέσω ολλανδιας. leeco le max 2 tele23s v43 Επιβεβαιώνω και εγώ. Περιβόητο priority direct mail είναι η "τριγωνική" του banggood. -------- Και μία διαπίστωση. Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά πριν κάνα δίμηνο περιπου είχαμε θέμα με το Banggood μερικοί που αρνιόταν να το στείλει με ολλανδικό. Τελικα, σε έμενα τουλάχιστον, με NL το έστειλε , καθώς τους απειλούσα με refund. Έχω την αίσθηση πως ουσιαστικά το έστειλε με priority direct email και ας μην το είχα πληρώσει, για να μη με "χάσει"από πελατη. Και νομίζω αυτό στα κινητά πρέπει να το εφαρμόζει γενικά,αν το ζητήσεις ειδικά και επιμένεις κιόλας, εκτός αν άλλαξε κάτι τελευταια στη πολιτική του. Έτσι νομίζω πάντως.. Παρήγγειλα με priority κάτι vr που περιμένω, εκεί θα φανεί σίγουρα αν είναι ίδια τα πακέτα. Νομίζω και άλλος το διαπίστωσε αυτό στο γειτονικό insomnia και το έγραψε. Edited May 31, 2017 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Γεια σας , εγω παντως πριν την αγορα ειχα μιλησει στο chat και ειχα ζητησει να με το στειλουν με NL POST οπως και εγινε χωρις να πληρωσω τα εξτρα χρηματα για το direct mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Γεια σας , εγω παντως πριν την αγορα ειχα μιλησει στο chat και ειχα ζητησει να με το στειλουν με NL POST οπως και εγινε χωρις να πληρωσω τα εξτρα χρηματα για το direct mail. Οπότε μπορώ να ζητήσω να σταλεί με NLpost χωρίς το priortiy direct mail? Και αν ναι θα πάει τριγωνικά ή θα έρθει κατευθείαν ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Οπότε μπορώ να ζητήσω να σταλεί με NLpost χωρίς το priortiy direct mail? Και αν ναι θα πάει τριγωνικά ή θα έρθει κατευθείαν ελλάδα; εγγ παντως χωρις να πληρωσω εξτρα ζητησα nl και με αυτο το εστειλαν αλλα χτυπησε τελωνείο Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouvidis Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Οπότε μπορώ να ζητήσω να σταλεί με NLpost χωρίς το priortiy direct mail? Και αν ναι θα πάει τριγωνικά ή θα έρθει κατευθείαν ελλάδα; To στέλνουν μόνο με swiss post, πρέπει να πληρώσεις για NLpost πλέον στο direct priority mail. To δοκίμασα χθες. Άφησα μήνυμα ότι θέλω NLpost κ μου έστειλαν email ότι πρέπει να πληρώσω επιπλέον για NLpost οπότε κ ακύρωσα. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αρχικά για που το θες; Δες άμα η εταιρία που θα έχεις θέλει την 800ρα μπάντα για 4g. Εάν την θέλει παρε το χ820. Αλλιώς πάρε το χ829 που έχει και τα καλά ακουστικά μαζι. Το από πού τώρα εξαρτάται από σένα. Καλύτερα από Ευρωπαϊκή αποθήκη να γλιτώσεις τελωνείο στα σίγουρα. Αλλιώς όπου βρεις πιο φθηνό. Ψάξε μέσω kimovil για πιο φθηνό. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Tελικά το fp είναι άβυσσος. Εκεί που δούλευε πολύ καλά το fp με την tele έχει από χτες που θέλει πολύ ζόρι για να πιάσει. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα software και ο Cris να κάνει τα μαγικά του, γιατί είναι το μόνο που με χαλάει σε αυτό το κινητό και με κάνει να γλυκοκοιτάζω αλλού. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα 6/64 Χ820 από Banggood και είμαι έτοιμος έτοιμος να του κάνω πλύση εγκεφάλου! :lol: Ενημερώνω ότι ήρθε με διαφορετικό κουτί από το 4/32 που είχα πάρει προ 6μηνου, με βρετανικό φορτιστή και με τυπωμένο το CE0560 στην πλάτη που ξυπνάει τρομακτικές μνήμες από το "αιματοβαμμένο" Χ800 US. Το κουτί πάντως έγραφε ξεκάθαρα το Χ820. Οπότε δεν πιστεύω να το έμπλεξαν με το Χ829.. Ερωτήσεις προς τους κατόχους της συγκεκριμένης έκδοσης : 1) Έχετε δοκιμάσει να περάσετε κάποια από τις Roms που έχουμε; Μην πάω να το κάνω και τουβλιάσει το μηχάνημα.. 2) Επειδή το φάντασμα του νεκρού δακτυλικού είμαι μεγάλο από ότι φαίνεται, υπάρχει κάποιος που να ΜΗΝ τύπου έχει χαλάσει; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα 6/64 Χ820 από Banggood και είμαι έτοιμος έτοιμος να του κάνω πλύση εγκεφάλου! :lol: Ερωτήσεις προς τους κατόχους της συγκεκριμένης έκδοσης : 1) Έχετε δοκιμάσει να περάσετε κάποια από τις Roms που έχουμε; Μην πάω να το κάνω και τουβλιάσει το μηχάνημα.. 2) Επειδή το φάντασμα του νεκρού δακτυλικού είμαι μεγάλο από ότι φαίνεται, υπάρχει κάποιος που να ΜΗΝ τύπου έχει χαλάσει; Εχω το ιδιο εδω και 10 μερες. του εχω αλλαξει συνολικα 5 rom. Δουλευουν ολα μια χαρα. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Tελικά το fp είναι άβυσσος. Εκεί που δούλευε πολύ καλά το fp με την tele έχει από χτες που θέλει πολύ ζόρι για να πιάσει. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα software και ο Cris να κάνει τα μαγικά του, γιατί είναι το μόνο που με χαλάει σε αυτό το κινητό και με κάνει να γλυκοκοιτάζω αλλού. Καθάρισε με χλιαρό νερό τον αισθητήρα και βάλε και λίγο στο δάκτυλο και δοκίμασε. ;):lol: ΜΑΓΙΚΌ νερό δλδ... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα 6/64 Χ820 από Banggood και είμαι έτοιμος έτοιμος να του κάνω πλύση εγκεφάλου! :lol: Ενημερώνω ότι ήρθε με διαφορετικό κουτί από το 4/32 που είχα πάρει προ 6μηνου, με βρετανικό φορτιστή και με τυπωμένο το CE0560 στην πλάτη που ξυπνάει τρομακτικές μνήμες από το "αιματοβαμμένο" Χ800 US. Το κουτί πάντως έγραφε ξεκάθαρα το Χ820. Οπότε δεν πιστεύω να το έμπλεξαν με το Χ829.. Ερωτήσεις προς τους κατόχους της συγκεκριμένης έκδοσης : 1) Έχετε δοκιμάσει να περάσετε κάποια από τις Roms που έχουμε; Μην πάω να το κάνω και τουβλιάσει το μηχάνημα.. 2) Επειδή το φάντασμα του νεκρού δακτυλικού είμαι μεγάλο από ότι φαίνεται, υπάρχει κάποιος που να ΜΗΝ τύπου έχει χαλάσει; Βαλε ότι θες αρκεί να θυμάσαι τα σωστά βήματα.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Εγώ έχω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.banggood.com/Xiaomi-ZMI-QB810-10000mAh-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-with-Micro-Type-C-Inputs-p-1095036.html?rmmds Είναι πλακέ και μπαίνει σε οποιαδήποτε τσέπη. Αν θες τανκ πας μετά εδώ https://www.banggood.com/Besiter-20000mAh-QC3_0-Quick-Charge-Dual-USB-LED-Display-Power-Bank-with-Type-C-and-Micro-Input-p-1140599.html?bid=33651&rmmds=category&rmmds=detail-middle-details με QC3.0 . Το πρώτο που έβαλες το έχω και εγώ και κάνει πολύ καλά την δουλειά του με το τηλέφωνο μας. Απλά χρειάζεται ένα πρόσθετο άκρο για να ταιριάζει στην θύρα μας που είναι πλέον πιο καινούρια και διαφορετική από τα προηγούμενα κινητά .. Εμένα μου είχε έρθει με το παλαιότερο καλώδιο και πήρα ένα πρόσθετο που να κουμπώνει σε type c και είναι πλήρως λειτουργικό. Πάρα πολύ καλό power bank το συνιστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 (edited) Καθάρισε με χλιαρό νερό τον αισθητήρα και βάλε και λίγο στο δάκτυλο και δοκίμασε. ;):lol: ΜΑΓΙΚΌ νερό δλδ... και πόσο ταχτικά το κάνεις αυτό? Το έκανα. μου δέχτηκες το δακτυλικό πολύ γρήγορα όταν το καθόρισα αλλά μετά πάλι τα ίδια. Αναλόγως τα κέφια του. Την φωτό στην οθόνη κλειδώματος πως την αλλάζουμε ? Edited May 31, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα, ξαφνικά χτες πήγα να μπω στο twrp και ήταν παγωμένο, έβαλα orginal twrp app και πέρασα άλλη έκδοση, τίποτα, παραμένει παγωμένο, καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V3Ge7t0_6 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Για τσεκαρε μήπως έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος την επιλογή fast charge από τις επιλογές,και εγώ όταν το απενεργοποιω 2μιση ώρες κάνει Που την βρίσκω την συγκεκριμένη επιλογή; Παράθεση LeEco Le Max 2 CrisBal_Rom GreekEdition - LeMax2-Miui8 v.6 7.4.24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση υπαρχει καποιος που εχει οθονη σε γκρι και δεν την χρειάζεται, για αγορα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Οπότε μπορώ να ζητήσω να σταλεί με NLpost χωρίς το priortiy direct mail? Και αν ναι θα πάει τριγωνικά ή θα έρθει κατευθείαν ελλάδα; Εμενα μου ηρθε τριγωνικη Θεσσαλονικη χωρις τελεωνειο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 RR-v5.8.3-20170527: Από το 100% στο 3%. Αισίως 5 ώρες οθόνη, ΧΩΡΙΣ χρήση ΑΚΤ(μόνο Greenify). Με μονίμως ανοιχτά WiFi και δεδομένα, κάποια ώρα GPS +μουσική και αρκετά υψηλό φωτισμό οθόνης όσο κρατούσε η μέρα. Υστερεί αρκετά από την RR 5.7.4 ακόμη, αλλά δεν τα πάει και τόσο άσχημα... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 1. και πόσο ταχτικά το κάνεις αυτό? 2. Το έκανα. μου δέχτηκες το δακτυλικό πολύ γρήγορα όταν το καθόρισα αλλά μετά πάλι τα ίδια. Αναλόγως τα κέφια του. 3. Την φωτό στην οθόνη κλειδώματος πως την αλλάζουμε ? 1 & 2. Κάθε φορά που βλέπεις να έχει πιάσει λίπη από το δάκτυλο. Ο αισθητήρας είναι με υπέρηχους για να βλέπει τις γραμμώσεις του αντίχειρα πρέπει να είναι καθαρός. 3. Με ποιά ρομ? eui πάς ταπετσαρίες ή συλογή και επιλέγιες χρήση ως εικόνα κλειδ. οθόνης.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 RR-v5.8.3-20170527: Από το 100% στο 3%. Αισίως 5 ώρες οθόνη, ΧΩΡΙΣ χρήση ΑΚΤ(μόνο Greenify). Με μονίμως ανοιχτά WiFi και δεδομένα, κάποια ώρα GPS +μουσική και αρκετά υψηλό φωτισμό οθόνης όσο κρατούσε η μέρα. Υστερεί αρκετά από την RR 5.7.4 ακόμη, αλλά δεν τα πάει και τόσο άσχημα... Όχι απλά δεν είναι άσχημα είναι πάρα πολύ καλα θα έλεγα αλλά είπαμε....τα υπόλοιπα πράγματα είναι που θέλουν δουλειά ακόμα.Εγώ πιστεύω ότι η 5.7.4 είναι καλύτερη πάντως.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Που την βρίσκω την συγκεκριμένη επιλογή; Με ποιά ρομ είσαι?:confused: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts