Christian27 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δεν ειναι 3rd party apk. Eιναι το παραθυρο με τις συντομευσεις που κατεβαινει μολις συρεις το δακτυλο σου απο πανω προς τα κατω στις αρχικες οθονες. Απλα φαινεται μαυρο γιατι ειναι μαυρο το theme που εχω επιλεξει. Αν ειναι δυνατον, κανεις αλλος δεν εχει θεμα να ενεργοποιησει τα δεδομενα στο κινητο?? Πρεπει να πατηθουν 4-5 κουμπια αντι για 1!!!! Από ότι βλέπω φοράς tele. Η rom από μόνη της δεν έχει τέτοια μπάρα επιλογών στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Άρα αυτό έχει προκύψει εκεί από κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει ο ίδιος είτε ακούσια είτε εκούσια. Οπότε ξαναλέω : Είναι θέμα Android 6 αυτό. Δούλευε μέχρι το 5, στα επόμενα το έβγαλαν για λόγους ασφαλείας (;) Μάλλον.. Υ.Γ. Φιλική συμβουλή: Διαβάστε όλα τα μηνύματα. ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Από ότι βλέπω φοράς tele. Η rom από μόνη της δεν έχει τέτοια μπάρα επιλογών στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Άρα αυτό έχει προκύψει εκεί από κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει ο ίδιος είτε ακούσια είτε εκούσια. ) Αυτό ρώτησα από την αρχή! Thirdparty App? :wacko: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ρουτάρει τη συσκευή, εγκαθιστώ το xposed 3.1.1 και το framework via recovery. Κάνει τη διαδικασία σωστά και μετά το reboot γράφει ότι δεν είναι εγκατεστημένο το framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanakuso Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλημερα σου, φανταζομαι θα αλλαξες ηχο κλησης ή εβαλες καποιο τραγουδι που εχεις να τεσταρεις αν τελικα δε λειτουργει με κανεναν ηχο...προσωπικα δε μπορω να φανταστω γιατι στο κανει αλλα οποτε ειχα αστοχια στο φλασαρισμα φλασαρα dirty παλι την ιδια ρομ στο recovery πανω απο τη ιδια ( wipe art/dalvik cache και cache )δεν χανεται τιποτα μην ανησυχεις ,μονο το root ποτ αν θες ξαναρουταρεις ευκολα Δοκίμασα και με δικό μου ήχο, ξαναπέρασα τη rom με wipe cache κτλ και πάλι τίποτα. Περίεργο πρόβλημα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntMous Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη ειμαι ασχετος με ολα τα θεματα θελω βοηθεια. Εχω το Le Max 2 Le X 820 Android 6.0.1 EUI Versio 5.8.019s (stable) Cpu Snapdragon 820 4 core 2.15 Ghz. Θελω να σβησω ολες της κινεζιες που φοραει. Το Live, Le View, Feedback, My Leco, Personalize & Browser. Να μην μου ερχονται κινεζικα μηνηματα. Δεν ξερω αν ειναι Indian η China η ρομ μου. Δεν ειμαι πολυ απαιτητικος απλα να δουλευει χωρις προβληματα και κολληματα, τι μου προτεινεται να κανω και ποια ρομ να εβαζα Miui η Eui;;;;;;; Παράθεση Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskats2 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα! ψάχνω για κινητό και διάβασα πολύ καλά σχόλεια για το συγκεκριμένο , το είδα και σ ένα γνωστό μου και ψήθηκα. Τώρα είμαι κάτοχος του samsung s5 και λέω να κάνω βήμα προς την κινέζικη αγορά. Οι ερωτήσεις μου: 1) http://www.geekbuying.com/item/EU-Version-LeTV-LeEco-Le-Max-2-Pro-X820-6-64GB-Smartphone---Gold-379112.html?source=ShareAsale https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1138020.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 https://www.tinydeal.com/leeco-le-max-2-6gb-ram-64gb-rom-57-2k-msm8996-android-60-4g-phone-p-165130.html Ποιό είναι πιο αξιόπιστο από αυτά το site? 2) Πώς θα αποφύγω το τελωνείο ? 3) Τι πρέπει να κάνω για να μην κινδυνεύσω να χαθεί στο "δρόμο"και χάσω τα χρήματά μου? (είναι η πρώτη αγορά και αγχώνομαι) 4) Διάβασα στο θέμα πως πολλοί εγκαθιστούν άλλη Rom! Υπάρχει πρόβλημα με αυτή που έρχεται απο την μάνα του? 5) Τί διαφορά έχει το χ820 από το Χ829 και ποιό να επιλέξω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ρουτάρει τη συσκευή, εγκαθιστώ το xposed 3.1.1 και το framework via recovery. Κάνει τη διαδικασία σωστά και μετά το reboot γράφει ότι δεν είναι εγκατεστημένο το framework. Δεν το βάζεις από το TWRP αλλα κατευθείαν από το apk και κάνεις επανεκκίνηση. X87 arm64 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα! ψάχνω για κινητό και διάβασα πολύ καλά σχόλεια για το συγκεκριμένο , το είδα και σ ένα γνωστό μου και ψήθηκα. Τώρα είμαι κάτοχος του samsung s5 και λέω να κάνω βήμα προς την κινέζικη αγορά. Οι ερωτήσεις μου: 1) http://www.geekbuying.com/item/EU-Version-LeTV-LeEco-Le-Max-2-Pro-X820-6-64GB-Smartphone---Gold-379112.html?source=ShareAsale https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1138020.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346 https://www.tinydeal.com/leeco-le-max-2-6gb-ram-64gb-rom-57-2k-msm8996-android-60-4g-phone-p-165130.html Ποιό είναι πιο αξιόπιστο από αυτά το site? 2) Πώς θα αποφύγω το τελωνείο ? 3) Τι πρέπει να κάνω για να μην κινδυνεύσω να χαθεί στο "δρόμο"και χάσω τα χρήματά μου? (είναι η πρώτη αγορά και αγχώνομαι) 4) Διάβασα στο θέμα πως πολλοί εγκαθιστούν άλλη Rom! Υπάρχει πρόβλημα με αυτή που έρχεται απο την μάνα του? 5) Τί διαφορά έχει το χ820 από το Χ829 και ποιό να επιλέξω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1. Και από τα τρία έχω πάρει χωρίς πρόβλημα απλά λόγω τρελών πωλήσεων ίσως να αργήσει η αποστολή αν δεν έχουν στοκ. 2. Αν δεν πάρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι λαχείο εκτός και αν ζητήσεις να έρθει μέσω Ολλανδίας και NL post. 3. Να πληρώσεις μέσω PayPal 3. Πρόβλημα.. Δεν έχει Ελληνικά και έχει καμία 46αρια κινεζο εφαρμογές και δεν είναι και επίσημη ρομ. Με twrp & Root & root uninstaller αυτο σε μεγάλο βαθμό λύνεται. 5. Διάβασε στην αρχική σελίδα ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπερα στην ομαδα. Επειδη ειμαι ασχετος με ολα τα θεματα θελω βοηθεια. Εχω το Le Max 2 Le X 820 Android 6.0.1 EUI Versio 5.8.019s (stable) Cpu Snapdragon 820 4 core 2.15 Ghz. Θελω να σβησω ολες της κινεζιες που φοραει. Το Live, Le View, Feedback, My Leco, Personalize & Browser. Να μην μου ερχονται κινεζικα μηνηματα. Δεν ξερω αν ειναι Indian η China η ρομ μου. Δεν ειμαι πολυ απαιτητικος απλα να δουλευει χωρις προβληματα και κολληματα, τι μου προτεινεται να κανω και ποια ρομ να εβαζα Miui η Eui;;;;;;; Ινδικη είναι αλλά με TWRP & Root λύνεται σε μεγάλο βαθμό. Κινέζικα πάντως πάλι θα βλέπεις σε μερικές εφαρμογές και ίντερνετ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δοκίμασα και με δικό μου ήχο, ξαναπέρασα τη rom με wipe cache κτλ και πάλι τίποτα. Περίεργο πρόβλημα :( Προεπιλογή έχει κανένας πρέπει να ορίσεις εσύ ήχους. Επίσης τσέκαρε την διπλή σιμ να έχει και έκει ήχο. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskats2 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) [/color]1. Και από τα τρία έχω πάρει χωρίς πρόβλημα απλά λόγω τρελών πωλήσεων ίσως να αργήσει η αποστολή αν δεν έχουν στοκ. 2. Αν δεν πάρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι λαχείο εκτός και αν ζητήσεις να έρθει μέσω Ολλανδίας και NL post. 3. Να πληρώσεις μέσω PayPal 3. Πρόβλημα.. Δεν έχει Ελληνικά και έχει καμία 46αρια κινεζο εφαρμογές και δεν είναι και επίσημη ρομ. Με twrp & Root & root uninstaller αυτο σε μεγάλο βαθμό λύνεται. 5. Διάβασε στην αρχική σελίδα ;) Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Οταν λές απο ευρωπαική αποθήκη πώς μπορώ να το επιλέξω? Έχεις κάτι να μου προτείνεις?Όταν λές δεν έχει Ελληνικά καθόλου εννοείς και γιατι γράφει στην περιγραφή greek στο Languages ?sorry αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου! Edited May 13, 2017 by CrisBal Διορθώσεις διπλού ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 [/color] Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Οταν λές απο ευρωπαική αποθήκη πώς μπορώ να το επιλέξω? Έχεις κάτι να μου προτείνεις?Όταν λές δεν έχει Ελληνικά καθόλου εννοείς και γιατι γράφει στην περιγραφή greek στο Languages ?sorry αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου! Ναι να γράφει το SITE eui stock or DE stock or ESPN stock Κλπ. Επίσης ελληνικά έχει στην επιλογή των γλωσσών αλλά στα μενού ρυθμίσεις εφαρμογές δεν θα δεις ούτε ένα εκτός από κάτι ψηλά. Οι εφαρμογές που θα βάλεις εσύ βέβαια από playstore θα είναι ελληνικά κανονικά. Εκτός και αν βάλεις εύκολα μια από τις δικές μας εδώ. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanakuso Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Προεπιλογή έχει κανένας πρέπει να ορίσεις εσύ ήχους. Επίσης τσέκαρε την διπλή σιμ να έχει και έκει ήχο. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Έβαλα και στις 2 sim ήχο (δοκίμασα και από του κινητού και δικά μου τραγούδια) και πάλι τίποτα. Μόνο εγώ το έπαθα αυτό; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 1. Και από τα τρία έχω πάρει χωρίς πρόβλημα απλά λόγω τρελών πωλήσεων ίσως να αργήσει η αποστολή αν δεν έχουν στοκ. 2. Αν δεν πάρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι λαχείο εκτός και αν ζητήσεις να έρθει μέσω Ολλανδίας και NL post. 3. Να πληρώσεις μέσω PayPal 3. Πρόβλημα.. Δεν έχει Ελληνικά και έχει καμία 46αρια κινεζο εφαρμογές και δεν είναι και επίσημη ρομ. Με twrp & Root & root uninstaller αυτο σε μεγάλο βαθμό λύνεται. 5. Διάβασε στην αρχική σελίδα ;) Ε μήν τα παραλεμε και όλας 46 :p 5 εφαρμογές τρέχουν σε εμένα από όσες είχε,2-3 έκανα uninstall ακόμη 3 disable και μείνανε 5 από τις οποίες το lestore που και αυτό γινεται disable απλα το θέλω,άρα στην ουσία όλη η φασαρία είναι 4 εφαρμογές που τις έχω βάλει σε έναν φάκελο και ούτε τρώνε ούτε πίνουν :) Τα ελληνικά ναι αν σε χαλάει αντί γθα ρυθμισεις να διαβάζεις settings ναι είναι ένα θέμα Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο που δεν έχει ελληνικά και έχω περάσει official να παίρνω και ota update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Δεν το βάζεις από το TWRP αλλα κατευθείαν από το apk και κάνεις επανεκκίνηση. X87 arm64 Δε μου βγάζει επιλογή όπως παλιά πάρα μόνο το χ87 σκέτο και αν θες μέσω twrp ή κανονικά. Το εγκατέστησα μέσω της εφαρμογής έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Δε μου βγάζει επιλογή όπως παλιά πάρα μόνο το χ87 σκέτο και αν θες μέσω twrp ή κανονικά. Το εγκατέστησα μέσω της εφαρμογής έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Άρα απλά δεν σου εγκαθίσταται γιατί εμείς είμαστε με arm64 επεξεργαστή ήτοι 64bit. Πάτα στην καρτέλα που λέει το χ87 και ανοίγει παράθυρο που δείχνει και τα άλλα.. ;) Αν δεν το βρεις δοκίμασε να φλασαρεις αυτό από TWRP Ελπίζω να έχεις κανένα μπακαπ..;) https://mega.nz/#!AZlxmDSD!Ohit_E5auurvMw7A3EO2EQySP8B6GMHZzMYT1Jmqd0s Edited May 13, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ε μήν τα παραλεμε και όλας 46 :p 5 εφαρμογές τρέχουν σε εμένα από όσες είχε,e Έχεις δίκιο μόλις τις μέτρησα είναι 48 αυτές που σβήνω σε κάθε debloat. Μπορεί εσύ να βλέπεις έξω 5+3 + αλλά οιπραγματικές που τρέχουν είναι πολλές... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterone Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Γεια σας παιδια χθες παρηγγειλα και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο εδω http://www.tomtop.com/othe...z0003g-us.html και ελπιζω μες την εβδομαδα ή την αλλη να ερθει. Θελω να ρωτησω η google rom που υπαρχει χαλαει την ποιοτητα της καμερας γτ ειμαι λατρις της google rom (την εχω στο g2 μου). Ποια ειναι η καλυτερη κ ποιο σταθερη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Tele23 βαλε και θα εισαι οκ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παίδες αυτό εδώ qcrilmsgtunnel ξέρει κανένας τι κάνει ακριβώς; Μου τρώει περίπου το 25-30% της μπαταρίας σε κάθε φόρτιση. Το πάτησα μία απενεργοποίηση, δεν είδα να συμβαίνει τίποτα. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Χρήστο τελικά το gear vr patch είναι έτοιμο; Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Από ότι βλέπω φοράς tele. Η rom από μόνη της δεν έχει τέτοια μπάρα επιλογών στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Άρα αυτό έχει προκύψει εκεί από κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει ο ίδιος είτε ακούσια είτε εκούσια. Οπότε ξαναλέω : Υ.Γ. Φιλική συμβουλή: Διαβάστε όλα τα μηνύματα. ;) Να κάνω την ερώτηση αλλιώς. Εσείς με tele, κατεβάζοντας την" κουρτίνα" και πατώντας πάνω στα internet data, αυτά ενεργοποιούνται/ απενεργοποιούνται; Δεν σας πάει στο παράθυρο που δείχνει τη χρήση των δεδομένων; Ας μου πει κάποιος παρακαλώ!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ.Το βρήκα. Ο cm launcher την έκανε τη ζημιά. Sorry για την ταλαιπωρία. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έχεις δίκιο μόλις τις μέτρησα είναι 48 αυτές που σβήνω σε κάθε debloat. Μπορεί εσύ να βλέπεις έξω 5+3 + αλλά οιπραγματικές που τρέχουν είναι πολλές... ;) το agnes service που συνδεεται συνεχεια στο ιντερνετ τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 το agnes service που συνδεεται συνεχεια στο ιντερνετ τι ειναι? Εδώ είσαι και εσύ. >> https://zhidao.baidu.com/question/1304058100767673019.html?qbpn=1_1&fr=newsearchlist&word=agnes%20service.apk&from=qb&uid=bd_1424527927_279&step=5 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Οκ.Το βρήκα. Ο cm launcher την έκανε τη ζημιά. Sorry για την ταλαιπωρία. Ετσι μπράβο.... Το είπα από την αρχή για After party apk! :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts