Jimmy76 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Υπάρχει περίπτωση να ληφθεί και να εγκατασταθεί το update μόνο του;Εμένα μου λέει ότι έχω το 40 αλλά εγώ δεν το πέρασα χειροκίνητα! Μια από τα ίδια και σε μένα. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Παιδιά το πλήρωσα μαζί με θήκη και τζάμι 220 και είπαν από Γερμανία ότι το στέλνουν και μου ήρθε με DHL GERMANY... Ταχυδρομειο ή κουριερ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos71 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Η DHL είναι courier ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Υπάρχει περίπτωση να ληφθεί και να εγκατασταθεί το update μόνο του;Εμένα μου λέει ότι έχω το 40 αλλά εγώ δεν το πέρασα χειροκίνητα! Ομοίως και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ομοίως και εγώ. Αν έχεις αυτή την εικόνα τότε έχεις την 40. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Η DHL είναι courier ! Ναι είναι courier Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ναι δίκιο έχεις, άκυρο. Θενκς. Περιμένουμε να το δούμε και επίσημα τοτε να μας έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Θα πας απο τις εφαρμογες στην εφαρμογη antutu και θα πατησεις στις αδειες και θα τσεκαρεις ολες,θα εισαι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως παιδια ειτε το πιστευεται ειτε οχι η πιο σφαιρα ρομ ειναι της χ829 ,κανω συγκριση απο εχθες της γυναικας μου με το δικο μου,απλα δεν υπαρχει,ειχα την τελε με παταγε και σε antutu και και ταχυττα γενικα και δουλευαν ολα απο barcode ,πυξιδα μεχρι fingerprint,το βραδυ αργα εβαλα την κινεζικη 23ς απλα παλι με παταει lol το μονο κακο ειναι οτι η χ829 που ανεβηκε εδω αν εχεις την σιμ στην εισοδο δυο σου λεει να βαλεις την καρτα στην εισοδο ενα γιατι αλλιως δε δουλευουν τα δεδομενα,σε αντιθεση με την χ829 που ειχα οταν πηρα το τηλεφωνο εννοεις την κινεζικη που ειχε απο τη μανα του? το δικο σου ειναι το χ820 και εβαλες την μανισια κινεζικη τελευτεα?πια λες οτι ειναι ποι γρηγορη? καλη ανασταση σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ναι δίκιο έχεις, άκυρο. Θενκς. Περιμένουμε να το δούμε και επίσημα τοτε να μας έρχεται. Αν θες κατέβασε το link του Τάσου που δείχνει την 23s40 και κάνε dirty.εγω αυτό έκανα.μια σελίδα πίσω είναι. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis19821982 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Λοιπον με τη σειρα μου και εγω εχω να πω πως η 23s40 ειναι εξαιρετικη.φοβερη δουλεια ευχαριστουμε...προτιμησα των zenui launcher παροτι βρηκα για τον Nova Prime key & tesla.Στην καμερα μπορω να μπω με καποιο αλλο τροπο στα options?Η ολα τα φιλτρα ειναι οταν τραβαω photo?Μου φαινεται πιο "λευκη" και θολη με τα default setting.Μοιαζει δλδ να ειναι λιγο χειροτερη απο πριν που ειχα την LeMax2_5.9.022S_CrisBalGreece.Ευχαριστουμε και παλι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 εννοεις την κινεζικη που ειχε απο τη μανα του? το δικο σου ειναι το χ820 και εβαλες την μανισια κινεζικη τελευτεα?πια λες οτι ειναι ποι γρηγορη? καλη ανασταση σε ολους! Πηρα το χ829 και για εμενα και για την γυναικα μου,οταν ηρθε το δικο μου ειχε εγκαταστημενη την χ829 και επειδη δεν ειχε στο συστημα update την εβγαλα γιατι θεωρησα οτι δεν ηταν γνησια αλλα περασμενη απο το κινεζομαγαζο,παρολαυτα μου εδεινε 144.000 και πανω antutu, Εβαλα ινδικη εβακα την τελε του Chris και μετα ηρθε και της γυναικας μου,επισης με χ829 και αυτη κατι 146.000 antutu ενω εγω με τις αλλες αντε 142.000 και προβληματα να μην δουλευιυν ολα η να μου λεει β ταδε εφαρμογη σταματησε,οχι κατι τραγικο αλλα ειχε θεματα,τωρα τελευταια εχω την οριτζιναλ την 820 αλλα παλι δεν φτανει αυτη της 829 οποτε λεω και εγω θα αλλαξω και θα παω σαν της γυναικας μου Το μονο κακο ειναι οτι η χ829 που ανεβασαν τα παιδια στο φορουμ ειναι το ιδιο γρηγορη και δουλευουν ολα αψογα αλλα σε σχεση με την 829 που ειχε το τηλ ιταν ηρθε δεν αναγνωριζει αν εχεις στην καρτα σου στην sim 2 τα δεδομενα σου λεει για να δουλεψουν βαλε την καρτα στην 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Πηρα το χ829 και για εμενα και για την γυναικα μου,οταν ηρθε το δικο μου ειχε εγκαταστημενη την χ829 και επειδη δεν ειχε στο συστημα update την εβγαλα γιατι θεωρησα οτι δεν ηταν γνησια αλλα περασμενη απο το κινεζομαγαζο,παρολαυτα μου εδεινε 144.000 και πανω antutu, Εβαλα ινδικη εβακα την τελε του Chris και μετα ηρθε και της γυναικας μου,επισης με χ829 και αυτη κατι 146.000 antutu ενω εγω με τις αλλες αντε 142.000 και προβληματα να μην δουλευιυν ολα η να μου λεει β ταδε εφαρμογη σταματησε,οχι κατι τραγικο αλλα ειχε θεματα,τωρα τελευταια εχω την οριτζιναλ την 820 αλλα παλι δεν φτανει αυτη της 829 οποτε λεω και εγω θα αλλαξω και θα παω σαν της γυναικας μου Το μονο κακο ειναι οτι η χ829 που ανεβασαν τα παιδια στο φορουμ ειναι το ιδιο γρηγορη και δουλευουν ολα αψογα αλλα σε σχεση με την 829 που ειχε το τηλ ιταν ηρθε δεν αναγνωριζει αν εχεις στην καρτα σου στην sim 2 τα δεδομενα σου λεει για να δουλεψουν βαλε την καρτα στην 1 oποτε θα πας σε μανισια ρομ...εγω εχω το χ820 και θα δοκιμασω και την μανισια αν και του cris i tele πεταει με την RR εβγαλα σχεδον 161.000 antutu! ρεκορ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunters1977 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Είμαι της γνώμης .....Αν κάτι λειτουργεί σωστά δεν το πειράζουμε..... Ιδίως όταν είναι εργαλείο της δουλειάς. Παράθεση CN 5.9.419D developer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 παιδια το τηλεφωνο θα παρει Nougat η οχι? βοηθηστε με με αυτο γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο το τηλεφωνο και στο mi max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Από οσο λένε θα πάρει. Τώρα το ποτε? Προσεχώς τους επόμενους μήνες. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Είμαι της γνώμης .....Αν κάτι λειτουργεί σωστά δεν το πειράζουμε..... Ιδίως όταν είναι εργαλείο της δουλειάς. +1 Αν θες κατέβασε το link του Τάσου που δείχνει την 23s40 και κάνε dirty.εγω αυτό έκανα.μια σελίδα πίσω είναι. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ναι αυτό κάνω τώρα. Λογικά θα ανέβει και στο OTA σύντομα. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Απ οτι διαβαζω το χ829 θέλει "ιδιαίτερη" μεταχείριση ή κανω λαθος? Αν ναι, μήπως πρεπει να υπαρξουν οδηγίες αποκλειστικη για το χ829? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Tasos η cris στο καινούργιο update της tele(40)έχει χαθεί η αλλαγή φόντου.Θα γίνει κάτι με το καινούργιο ota? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλαγή φόντου γραμματοσειράς. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 παιδια αμα θελω να βαλω την τελευτεα μανισια κινεζικη για offcial updates τι κανω? εχω την τελευτεα τελε του cris εβαλα την μανισια recovery εεκανα μετενομασια σε update την κινεζικη αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Απ οτι διαβαζω το χ829 θέλει "ιδιαίτερη" μεταχείριση ή κανω λαθος? Αν ναι, μήπως πρεπει να υπαρξουν οδηγίες αποκλειστικη για το χ829? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγώ με χ829 ως τώρα θέμα δεν είχα. Με την 23.37s google rom ως τώρα και το έχω γονατίσει στα modules από xposed. Μάλλον τυχερός και στο δακτυλικό αλλά τέλη του μήνα θα δείξει. Modem/firmware πάντα από ποστ της 23s CN, μόνο αυτό. ---------------------- Από SOT με βαριά χρήση σερφαρισμα youtube, 5h30m βγάζει. και 50% φωτεινότητα πάντα. Λίγο πιο ελαφριά χρήση και πήγε χθες στις 6h 10m. Fusion balanced πάντα από akt. Battery assistant στο αυτόματο ενεργοποίηση από 20%. Καλά είναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άμα πιάσει και με κανένα προφίλ τις 7 ώρες, πένα θα είναι. Στο xda πάντως στο post για AKT, κάποιος ανέφερε ότι το κινητό ''κολλάει'' με τα performance profiles και σχολίασε ένας άλλος να δοκιμάσει κάποιο διαφορετικό προφιλ. Εν τέλει είναι και το τι ταιριάζει στον καθένα και στη χρήση που κάνει. Θα δοκιμάσω και άλλα και θα ενημερώσω. ----------------------------------------- Για εφαρμογή κάμερας, ποια προτείνεται ως καλύτερη γενικά? Ή η στοκ που έχει το κινητό μας την κάνει την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εμενα για καποιο λογο οσο ηκιυν με την τελε ειχε χαλασει το calibration στο accelometer αλλαξα την ρομ αλλα δεν επανηλθε πληρος,αν δεν ημουν 1000% σιγουρος οτι το τηλεφωνο δεν μου επεσε ουτε απο 2 εκατοστα καπου θα ελεγα ισως απο καποιο χτυπημα τα ειδε ολα αλλα δεν ειναι χτυπημα, οχι οτι βεβαια ειναξ σιγουρα προβλημα απο την ρομ απλα ετυχε με το που εβαλσ τελε να δω και αλλαγη στην ευθυγραμιση,αλλα και μετα απο αλλαγης ρομ δεν επανηλθε τελειος, στριβει αριστερα ,δοκιμασα και προγραμματα calibration αλλα μπα μικρη διαφορα, εχει κανεις να προτινει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Όποιος έχει θέμα με τα push των ειδοποιήσεων θα πατήσει *#*#46360000#*#* στον dialer του τηλεφώνου και στο μενού που θα εμφανιστεί θα ξετικαρει το enable background resource control. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Απ οτι διαβαζω το χ829 θέλει "ιδιαίτερη" μεταχείριση ή κανω λαθος? Αν ναι, μήπως πρεπει να υπαρξουν οδηγίες αποκλειστικη για το χ829? Εγώ που έχω χ829 αυτό έχω καταλάβει πάντως. Έχω γράψει τις περιπέτειες μου πιο πριν. Σήμερα έκανα πάλι δοκιμή, περνώντας την τελε πάνω από την ρομ με την οποία ήρθε. Playstore δεν έμπαινε και μετά κρασαραν και άλλες εφαρμογές...το σήμα ήταν το ίδιο με της μανισιας ρομ, αλλά και πάλι με WIND και Q δεν είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το προηγούμενο μου τηλ...μου την έχει δώσει στα νεύρα πασχαλιατικα και σκέφτομαι μέχρι και για πούλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εγώ που έχω χ829 αυτό έχω καταλάβει πάντως. Έχω γράψει τις περιπέτειες μου πιο πριν. Σήμερα έκανα πάλι δοκιμή, περνώντας την τελε πάνω από την ρομ με την οποία ήρθε. Playstore δεν έμπαινε και μετά κρασαραν και άλλες εφαρμογές...το σήμα ήταν το ίδιο με της μανισιας ρομ, αλλά και πάλι με WIND και Q δεν είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το προηγούμενο μου τηλ...μου την έχει δώσει στα νεύρα πασχαλιατικα και σκέφτομαι μέχρι και για πούλημα... Γιατί ρε παιδιά δεν τις περνάτε με full wipe όλα ΟΛΑ και μπλέκετε τη μία Ρομ πάνω στην άλλη? ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα για καποιο λογο οσο ηκιυν με την τελε ειχε χαλασει το calibration στο accelometer αλλαξα την ρομ αλλα δεν επανηλθε πληρος,αν δεν ημουν 1000% σιγουρος οτι το τηλεφωνο δεν μου επεσε ουτε απο 2 εκατοστα καπου θα ελεγα ισως απο καποιο χτυπημα τα ειδε ολα αλλα δεν ειναι χτυπημα, οχι οτι βεβαια ειναξ σιγουρα προβλημα απο την ρομ απλα ετυχε με το που εβαλσ τελε να δω και αλλαγη στην ευθυγραμιση,αλλα και μετα απο αλλαγης ρομ δεν επανηλθε τελειος, στριβει αριστερα ,δοκιμασα και προγραμματα calibration αλλα μπα μικρη διαφορα, εχει κανεις να προτινει κατι; Πες μου εφαρμογή να δοκιμάσω να σου πω και εγώ αν έχω το ίδιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Γιατί ρε παιδιά δεν τις περνάτε με full wipe όλα ΟΛΑ και μπλέκετε τη μία Ρομ πάνω στην άλλη? Έχω γράψει σε προηγούμενα ποστ ότι είχα περάσει με full wipe και του crisball και την tele και είχα σοβαρό πρόβλημα με το σήμα... χανόταν συνέχεια εντελώς και στο κέντρο της Αθήνας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts