CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Κατεβάζω κι εγώ και τ' απόγευμα θα την περάσω! Η stable τι θα είναι; Stable.....:lol::lol::lol: Χωρίς xposed για καθημερινή σταθερή χρήση αλλά με 2 εκπλήξεις παραπάνω από την xposed edition. 1. Συντόμευση Google Go Search στην φυσσαλίδα του Launcher στη μέση. 2. tap to Screen off στο ρολόι επάνω... ;) Edited January 22, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Stable.....:lol::lol::lol: Χωρίς xposed για καθημερινή σταθερή χρήση αλλά με 2 εκπλήξεις παραπάνω από την xposed edition. 1. Συντόμευση Google Go Search στην φυσσαλίδα του Launcher στη μέση. 2. Double tap to Screen off στο ρολόι επάνω... ;) Το xposed κάνει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία σαν xposed αν υπάρχει μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Το xposed κάνει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία σαν xposed αν υπάρχει μόνο; Αν τρέχουν τα modules ναι....;) Αν δεν βάλεις δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Όσον αφορά στην μπαταρία υπάρχει διαφορά στις 2 Ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό και θέλει να δει πως ανταποκρίνεται η κάμερα του LeMax2, πάντα auto settings και με στοκ κάμερα της 20Grs. https://flic.kr/s/aHskS1gcZw Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ανέβασε ένα screesnshot με 4g+. καλημέρα CrisBal μπορούμε να την περάσουμε πανω απο την 20grs χωρίς να σβηστούν εφαρμογές ή πρέπει να γίνει backup? ευχαριστώ Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό και θέλει να δει πως ανταποκρίνεται η κάμερα του LeMax2, πάντα auto settings και με στοκ κάμερα της 20Grs. https://flic.kr/s/aHskS1gcZw Οι βραδυνές με εντυπωσίασαν να πω την αλήθεια... Ωραίες φωτό...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Ευχαριστούμε Cris! Περιμένω πως και πως να παραλάβω το κινητό και να του περάσω καπάκια τη stable Rom σου!! Αγαπάμε double tap!! :) Edited January 22, 2017 by Sibi Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Οι βραδυνές με εντυπωσίασαν να πω την αλήθεια... Ωραίες φωτό...;) Η αλήθεια δύσκολο το βράδυ με την κάμερα μας, θέλει χρόνο για να μειώσουμε τις κακοτοπιές των φώτο.. Γενικά αν δεν εστιάσεις και πατήσεις γρήγορα να βγει η φώτο δεν βλέπετε.. Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 θα ήταν ωραιο το double tap για screen ON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Stable.....:lol::lol::lol: Χωρίς xposed για καθημερινή σταθερή χρήση αλλά με 2 εκπλήξεις παραπάνω από την xposed edition. 1. Συντόμευση Google Go Search στην φυσσαλίδα του Launcher στη μέση. 2. Double tap to Screen off στο ρολόι επάνω... ;) δεν δουλεύει ουτε το 1 ουτε το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 δεν δουλεύει ουτε το 1 ουτε το 2 Γιατί? Ανέβασε κανένας την Stable και δεν το κατάλαβα?? :wacko::wacko::dizzy::dizzy: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 δεν δουλεύει ουτε το 1 ουτε το 2 Δεν απαιτεί μεγάλη ικανότητα το να διαβάζεις τι γράφει ο Cris. Ισα ισα, που οταν αναλύει κατι το κανει παιδικη αλεσμενη κρεμα. Αναφέρεται στη stable rom που ΘΑ κυκλοφορησει. Οποτε και ορθα στο μουστακια που εχεις περασει να μην δουλευει κανενα απο τα δυο χωρις να βαλεις το χερακι σου. :p ***Ninja edit, με προλαβε ο ατιμος! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 ***Ninja edit, με προλαβε ο ατιμος! :lol: :yahoo::yahoo::dash::dash::yahoo::yahoo: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios479 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Γιατί? Ανέβασε κανένας την Stable και δεν το κατάλαβα?? :wacko::wacko::dizzy::dizzy: συγγωμη λάθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisss1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Nova launcher prime και έτοιμο έχει επιλογή double tap to sleep..κατέβασε την απ το blackmart που μας έβαλε στην ρομ ο chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 συγγωμη λάθος μου Δεν υπάρχει πρόβλημα! ;) Ξέρω από ανυπομονησία! :p ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nova launcher prime και έτοιμο έχει επιλογή double tap to sleep..κατέβασε την απ το blackmart που μας έβαλε στην ρομ ο chris Την έβαλες? Και δεν έχει μόνο αυτά... Το blackmart είναι super! ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisss1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Την 20-gr έχω απλά μας είχες βάλει και σε εκείνη το blackmart.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Την 20-gr έχω απλά μας είχες βάλει και σε εκείνη το blackmart.. Ναι? Που να θυμάμαι με τόσες ρομ... :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosgio1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα σε ολους!!! Mηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι να σκασω?? Μου έκλεψαν πριν λίγο το κινητό leeco le Max2 υπάρχει κάποιος τροπος εντοπισμού κλειδώματος η διαγραφής??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Leeco le max2 x820 32gb 4gb ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα σε ολους!!! Mηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι να σκασω?? Μου έκλεψαν πριν λίγο το κινητό leeco le Max2 υπάρχει κάποιος τροπος εντοπισμού κλειδώματος η διαγραφής??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Find my android Μέσω Google μόνο από ότι ξέρω.. Και αυτό εάν είναι Online.. Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosgio1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Find my android Μέσω Google μόνο από ότι ξέρω.. Και αυτό εάν είναι Online.. Οπότε.... Ατυχησα !!! Δυστυχώς 2 ώρες τώρα φαινεται απεργοποιημενο Και η συσκευή μη διαθέσιμη!!!! Ευχαριστω πολύ φιλε!!!! Παράθεση Leeco le max2 x820 32gb 4gb ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Οπότε.... Ατυχησα !!! Δυστυχώς 2 ώρες τώρα φαινεται απεργοποιημενο Και η συσκευή μη διαθέσιμη!!!! Ευχαριστω πολύ φιλε!!!! Κρίμα, η μόνη λύση και αν βρεθεί.. Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Οπότε.... Ατυχησα !!! Δυστυχώς 2 ώρες τώρα φαινεται απεργοποιημενο Και η συσκευή μη διαθέσιμη!!!! Ευχαριστω πολύ φιλε!!!! Μιλάς με την εταιρεία κινητής σου και δίνεις το imei της συσκευής σου και το κλειδώνουν οπότε παύει να έχει χρησιμότητα ως κινητό. Αλλάζεις κωδικούς σε ότι account είχες περασμένο στο τηλέφωνο. Sent from my Vodafone Smart 4 max using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 άσχετο, αλλά με τη νέα ρομ πόση ώρα βγάζει η μπαταρία στην οθόνη? Εμένα είδε ένας φίλος μου το 7 ώρες και 15 λεπτα και μου είπε πως είναι τρελό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts