Jump to content

georgiosgio1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgiosgio1

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

georgiosgio1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σας! ηθελα να ρωτησω αν εχει και κανεις αλλος προβλημα με την καμερα με την MIUI9 Nougat Stable-CN-9.5.1.0-V7h_FULL_ROM## - 05.16.2018!! παιζει ο φακος σαν τρελος και ακουγεται!! ευχαριστω
  2. Καλησπερα!! τα links γιατι δεν μου τα εμφανιζει??
  3. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!!! Όπως οι περισσότεροι έτσι κι εγώ ότι ανεβάζει ο γιατρός μας (CrisBal) δοκιμάζονται!!! Χθες πέρασα την AOSP με look s7 theme και εντόπισα το εξής πρόβλημα που τελικά μπορεί να μην είναι πρόβλημα και απλά να μην κάνω εγώ κάτι σωστά!! Κατέβασα ένα παιχνίδι που παίζω και στο downloading του παιχνιδιού που βγάζει μήνυμα να συνδεθώ στο internet κάτι που φυσικά έχω κάνει! Όταν το έκανα εγκατάσταση δεν μου ζητησε δικαιώματα και όταν πάω στο menu του παιχνιδιού έχει όλα τα δικαιώματα με θαυμαστικό και δεν σε αφήνει να κάνεις οτιδήποτε!! Σε άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια δεν είχα κάποιο πρόβλημα και όταν τα έκανα εγκατάσταση μου ζήτησαν από την αρχή δικαιώματα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα παιδιά σε όλους!!! Ο φίλος που έχει το μαγαζί είχε κάμερες και είδαμε τον λεβέντη που άπλωσε τα βρωμοχερα του στην τσέπη μου και άρπαξε το κινητό μου,για καλή μου τύχη ήταν ένας πιτσιρικάς της γειτονιάς(πρεζακι) ελαφροχερης ομως!!!Τον βρήκαμε και για το καλό του μας το έδωσε!!!!Ευτυχώς δεν πείραξε τίποτα στο κινητο!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και από σήμερα αλισοδεμενο το κινητό!!!
  5. Οπότε.... Ατυχησα !!! Δυστυχώς 2 ώρες τώρα φαινεται απεργοποιημενο Και η συσκευή μη διαθέσιμη!!!! Ευχαριστω πολύ φιλε!!!!
  6. Καλησπέρα σε ολους!!! Mηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι να σκασω?? Μου έκλεψαν πριν λίγο το κινητό leeco le Max2 υπάρχει κάποιος τροπος εντοπισμού κλειδώματος η διαγραφής??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Κατ αρχην Χρονια πολλα και για την γιορτη σου CrisBal και φυσικα χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!! Πολλα συγχαρητηρια για οτι εχεις κανει μεχρι τωρα και για τον κοπο που κανεις να μας ξεστραβωνεις :p !!!
  8. Τι να πω ? Πραγματικα ευχαριστω πολυ παιδια και εσενα chris και τον amdnikos!!!!
  9. Κατ αρχην σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!! οταν μου ηρθε το κινητο απο κινα μου ειχε Ελληνικα στην 15s αλλα στην ουσια "μαυρα" Ελληνικα και γενικα το κινητο υπολειτουργουσε(αρκετες εφαρμογες δεν δουλευαν), παρολα αυτα το novago δουλευε. Τι μπορω να κανω ωστε να εχω Ελληνικα και το novago να δουλευει? Ευχαριστω και παλι!!
  10. Γεια σας! Ηθελα να ρωτησω το εξης... εγω εβαλα αυτην την version και οταν ανοιγω novago μου λεει οτι ειναι root η συσκευη μου!!
  11. Kαλησπερα σε ολους! Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια πο βοηθανε και ιδιαιτερα στον CrisBal. Μπορει να μου πει καποιος τι γινεται με τη novago που επειδη ειμαι root δεν παιζει? Δεν υποστηριζετε λεει σε root συσκευες!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!
×
×
  • Create New...