babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Cris ο λόγος που δεν αφήνεις τον μαμά launcher στη GRs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Cris ο λόγος που δεν αφήνεις τον μαμά launcher στη GRs? Γιατι αν θες μαμα launcher και γενικα μαμα rom, βαζεις την indian που εχει ηδη βγαλει. Αυτη που ετοιμαζει τωρα ας πουμε οτι ειναι για "μερακληδες" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HolyDeamon Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εχει συνδεθει κανεις με 4g+;;;σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το honorbuy. λεει 2-5 εργασιμες με DHL DPD GLS και χωρις εξοδα τελωνειου. Ισχυει για τα εξοδα; το στελνουν αεροπορικως γιατι αν ερχεται με καραβι λογω της απεργιας φοβαμαι μηπως καθυστερησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εχει συνδεθει κανεις με 4g+;;;σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το honorbuy. λεει 2-5 εργασιμες με DHL DPD GLS και χωρις εξοδα τελωνειου. Ισχυει για τα εξοδα; το στελνουν αεροπορικως γιατι αν ερχεται με καραβι λογω της απεργιας φοβαμαι μηπως καθυστερησει ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει συνδεθει κανεις με 4g+;;;σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το honorbuy. λεει 2-5 εργασιμες με DHL DPD GLS και χωρις εξοδα τελωνειου. Ισχυει για τα εξοδα; το στελνουν αεροπορικως γιατι αν ερχεται με καραβι λογω της απεργιας φοβαμαι μηπως καθυστερησει Ελλαδα τουλαχιστον, δε νομιζω οτι εχει καταφερει κανεις. Ισχυει κανονικοτατα. Πληρωνεις παντα κατι παραπανω απο honorbuy αλλα η χρονοι παραδοσης ειναι παρα πολυ γρηγοροι και χωρις ρισκο τελωνειου μιας και στελνει απο ευρωπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HolyDeamon Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ελλαδα τουλαχιστον, δε νομιζω οτι εχει καταφερει κανεις. Ισχυει κανονικοτατα. Πληρωνεις παντα κατι παραπανω απο honorbuy αλλα η χρονοι παραδοσης ειναι παρα πολυ γρηγοροι και χωρις ρισκο τελωνειου μιας και στελνει απο ευρωπη. ευχαριστω. αεροπορικως τα στελνουν; με αλλα κινητα εχω συνδεθει παντως οποτε δε θα το υποστιριζει λογικα το 4g+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis110 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Γιατι αν θες μαμα launcher και γενικα μαμα rom, βαζεις την indian που εχει ηδη βγαλει. Αυτη που ετοιμαζει τωρα ας πουμε οτι ειναι για "μερακληδες" :p Σαν να λέμε σαγανάκι σουτζούκι με κασέρι,ντοματα ψιλοκομενη και καυτερό ένα πράμα!! 2 πράγματα με έχουν βολεψει πολύ στον μαμά launcher: 1) το swipe down για τα notifications που γίνεται από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης το κάνεις και όχι μόνο από την κορυφή. 2) το recent button που έχει τους διακόπτες κάτω και είναι προσβάσιμο και από locked screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscured Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Έχεις exposed να ανεβασεις για να του κάνουμε root και να παίζει Nova μήπως crisbal? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει module που φτιάχνει το nova; Edit Νόμισα ότι έλεγες για το Nova launcher. Edited December 5, 2016 by obscured Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπερα, το περιμενω και εγω αυριο το τουμπανακι εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες! Θα περασω τη ρομ του Cris και θελω να ρωτησω αν λυθηκε οριστικα με το fix το θεμα με το 20% της μπαταριας και αν ξαναπεταξε σφαλμα μετα απο το περασμα του fix! Και μια τελευταια ερωτηση:Αν περασω το twrp απτο official η το εελληνικό του Cris ειναι το ιδιο πραγμα? ΕΕυχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) ευχαριστω. αεροπορικως τα στελνουν; με αλλα κινητα εχω συνδεθει παντως οποτε δε θα το υποστιριζει λογικα το 4g+... Ναι αεροπορικως. Τι να σου πω, ειναι πολλοι οι παραγοντες οσο αφορα το +. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η περιοχη οπου μενω και εργαζομαι πασχιζουν οι εταιρειες να πιασουν 3g οποτε ειμαι ο πλεον ακαταλληλος να σου απαντησω για το +. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα, το περιμενω και εγω αυριο το τουμπανακι εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες! Θα περασω τη ρομ του Cris και θελω να ρωτησω αν λυθηκε οριστικα με το fix το θεμα με το 20% της μπαταριας και αν ξαναπεταξε σφαλμα μετα απο το περασμα του fix! Και μια τελευταια ερωτηση:Αν περασω το twrp απτο official η το εελληνικό του Cris ειναι το ιδιο πραγμα? ΕΕυχαριστώ πολυ! Ναι λυθηκε. Βασανιζω για αλλη μια μερα το κινητο. Απο το 85% που γυρισα σπιτι το μεσημερι, τερμα φωτεινοτητα και youtube non stop, οπου και εσβησε πριν 2 ωρες χωρις κανενα θεμα. Οποια και απο τις 2 twrp και να βαλεις θα κανεις την ιδια δουλεια. Αυτο που εχει σαν εξτρα η twrp του Cris ειναι υποστηριξη f2fs. Edited December 5, 2016 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καταπληκτική rom cris μπράβο ρε φίλε,έχω θέμα όμως παρόλο που έβαλα το Fix κρασάρει όταν φτάνω στο 20% Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καταπληκτική rom cris μπράβο ρε φίλε,έχω θέμα όμως παρόλο που έβαλα το Fix κρασάρει όταν φτάνω στο 20% Εβαλες το δευτερο fix να φανταστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εβαλες το δευτερο fix να φανταστω? Ωχ!! Κάτσε γιατί έχουμε πιει ένα φορτηγό μπύρες με τον kat13000, πιο λες; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ωχ!! Κάτσε γιατί έχουμε πιει ένα φορτηγό μπύρες με τον kat13000, πιο λες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6999294#post6999294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6999294#post6999294Αυτό έβαλα αλλά μια απ τα ίδια δυστυχώς. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αυτό έβαλα αλλά μια απ τα ίδια δυστυχώς. Το θέμα είναι ότι την έβαλα κι εγώ και περιμένω το κραςςς τώρα... :( Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Καλημέρα μόλις πέρασα την ρομ του chrisbal. Όλα καλά έβαλα και τα 2φιξακια. Μου εμφανιζει 2φορες το εικονίδιο ρυθμισεις. Έτυχε σε αλλον; Δεν μπορώ να το σβησω κιολας το ενα Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης η γραμμή πανω με την μπαταρία και το σήμα φαίνεται αχνη. Στρώνει με επανεκκίνηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/0d16fbf22378a42830b93be9e53fd42e.jpg Edited December 6, 2016 by zipperant Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το ένα είναι οι ρυθμίσεις το άλλο είναι συντόμευση και μπορείς να το σβήσεις Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Όποιο και να επιλεξω δεν βγάζει τον κάδο επάνω όπως οταν διαλεξω πχ το viber Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εβαλες το δευτερο fix να φανταστω? Καλημέρα παιδιά. Προς ενημέρωση(αλλά και ταυτόχρονη έκκληση για βοήθεια), στο 20% της μπαταρίας, πράγματι χτύπησε και σε μένα ο Zenui(που προτιμώ να χρησιμοποιώ), παρόλο τη χρήση του fix. Χτες χτύπησε κατά τον ίδιο τρόπο και στον hall2001 που χρησιμοποιεί Nova. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλημέρα μόλις πέρασα την ρομ του chrisbal. Όλα καλά έβαλα και τα 2φιξακια. Μου εμφανιζει 2φορες το εικονίδιο ρυθμισεις. Έτυχε σε αλλον; Δεν μπορώ να το σβησω κιολας το ενα Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης η γραμμή πανω με την μπαταρία και το σήμα φαίνεται αχνη. Στρώνει με επανεκκίνηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/0d16fbf22378a42830b93be9e53fd42e.jpg Καλημέρα. Και σε μένα μετά από εγκατάσταση εφαρμογών από play store, μου εμφάνιζε 2 εικονίδια και αναγκαζόμουν να τα σβήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εμένα πάντως με το δεύτερο ζιπ διορθώθηκε, χρησιμοποιώ launcher zeui Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εμένα πάντως με το δεύτερο ζιπ διορθώθηκε, χρησιμοποιώ launcher zeui Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακυρο αλλα ειναι καλός launcher??να τον βάλω?/ Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Γούστα είναι αυτά φίλε. Τον δοκιμάζεις κι αν σε βολεύει τον κρατάς Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλημέρα παιδιά. Προς ενημέρωση(αλλά και ταυτόχρονη έκκληση για βοήθεια), στο 20% της μπαταρίας, πράγματι χτύπησε και σε μένα ο Zenui(που προτιμώ να χρησιμοποιώ), παρόλο τη χρήση του fix. Χτες χτύπησε κατά τον ίδιο τρόπο και στον hall2001 που χρησιμοποιεί Nova. Καλημέρα. Το σωστό φιξ είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6999294#post6999294 Υπήρχε άλλο πρώτα στο ίδιο ποστ, που αλλάχθηκε..... μήπως λέω μήπως....είχες βάλει το πρώτο? Δοκίμασε να κατεβάσεις να περάσεις αυτό.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλημέρα. Το σωστό φιξ είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6999294#post6999294 Υπήρχε άλλο πρώτα στο ίδιο ποστ, που αλλάχθηκε..... μήπως λέω μήπως....είχες βάλει το πρώτο? Δοκίμασε να κατεβάσεις να περάσεις αυτό.;) Αυτό βάλαμε και εγώ και ο kak13000 τέλος πάντων μην αγχώνεσαι θα το ψάξω και εγώ και θα σου πω, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts