xazobiolis Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 καλησπερα στην παρεα. μηπως μπορει καποιος να με διαφωτίσει πως θα περασω την ρομ του chris; τι εργαλεια πρεπει να εχω? πιο twrp πρεπει να περασω στο κινητο εχω την 5.8.17s stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 καλησπερα στην παρεα. μηπως μπορει καποιος να με διαφωτίσει πως θα περασω την ρομ του chris; τι εργαλεια πρεπει να εχω? πιο twrp πρεπει να περασω στο κινητο εχω την 5.8.17s stable Τα εχει ολα στη πρωτη σελιδα, αναλυτικες οδηγιες (πιο λιανα δε γινεται) με links για twrp και rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σεφ chris... τρελά μαγειρέματα..... Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 ****Και ναι μιση ωρα μετα μου συνεβει το παραλογο, αφου φλασαρα το fix! :lol: Το φλασαρα με μπαταρια στο 18% και πηρα το γνωστο μηνυμα, μεχρι που το εβαλα πριζα και σταματησε επι τοπου. :) Ξαναφλασαρω τωρα απο πανω τη main rom να δουμε τι γινεται. ****Δεν το εσωσα, στο 20% θελει τη πριζα του παλι. :p Καλό μεσημέρι. Τι έγινε? Μετά το fix στο έκανε ενώ πρίν τίποτα? Παιδιά αν συνεχίσει μετά το fix δεν έχω άλλη επιλογή από το να σας επαναφέρω με άλλο fix , τα εργοστασιακά SystemUI & Launcher, μήπως και "χτυπάει" η αλλαγή στον κώδικα που πετάει εκτός Launcher το Live. Περιμένω..... Μην ανησυχείτε..... Η 20GRs είναι έτοιμη....:lol::lol::lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Καλό μεσημέρι. Τι έγινε? Μετά το fix στο έκανε ενώ πρίν τίποτα? Παιδιά αν συνεχίσει μετά το fix δεν έχω άλλη επιλογή από το να σας επαναφέρω με άλλο fix , τα εργοστασιακά SystemUI & Launcher, μήπως και "χτυπάει" η αλλαγή στον κώδικα που πετάει εκτός Launcher το Live. Περιμένω..... Μην ανησυχείτε..... Η 20GRs είναι έτοιμη....:lol::lol::lol: Ναι ακριβως, ενω πριν να περασω το fix ολα καλα, με το που το εβαλα αρχισα να εχω το πρόβλημα ολων των υπολοιπων. :p Φυσικα πριν περασω το fix ειχα full twrp back up, οπου και το περασα μολις τωρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι ακριβως, ενω πριν να περασω το fix ολα καλα, με το που το εβαλα αρχισα να εχω το πρόβλημα ολων των υπολοιπων. :p Φυσικα πριν περασω το fix ειχα full twrp back up, οπου και το περασα μολις τωρα. :) Τότε ακυρώνω το παραπάνω fix και στήνω άλλο με τα εργοστασιακά καθαρά....;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τότε ακυρώνω το παραπάνω fix και στήνω άλλο με τα εργοστασιακά καθαρά....;) Ακομα και με πληρες backup χθεσινο πριν το fix, μολις επιασα 20% μπαταρια, να σου ξανα το προβλημα! Αβυσσος η ψυχη του le max 2. :lol: Οσοι για την ωρα εχετε περασει Crisbal rom, μην αφηνετε το τηλ να πεφτει κατω απο 20% μπαταρια. Οσοι δε, δεν την εχετε περασει, μην τη βαλετε, μεχρι να βγει το patch που διορθωνει το προβλημα του ui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ακομα και με πληρες backup χθεσινο πριν το fix, μολις επιασα 20% μπαταρια, να σου ξανα το προβλημα! Αβυσσος η ψυχη του le max 2. :lol: Οσοι για την ωρα εχετε περασει Crisbal rom, μην αφηνετε το τηλ να πεφτει κατω απο 20% μπαταρια. Οσοι δε, δεν την εχετε περασει, μην τη βαλετε, μεχρι να βγει το patch που διορθωνει το προβλημα του ui. Το θέμα είναι ότι και σε άλλα δύο παιδιά χωρίς την δική μου ρομ τους το έκανε. Βρε μπας και κάνουμε κάτι λάθος άλλο?:wacko: Θα βάλω τώρα battery saving στο 20% να δω τι θα γίνει. Τόσες μέρες χωρίς battery saving δεν έκανε κιχ !:worry: Θα την ξαναανεβάσω με διορθωμένο το πρόβλημα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το θέμα είναι ότι και σε άλλα δύο παιδιά χωρίς την δική μου ρομ τους το έκανε. Βρε μπας και κάνουμε κάτι λάθος άλλο?:wacko: Θα βάλω τώρα battery saving στο 20% να δω τι θα γίνει. Τόσες μέρες χωρίς battery saving δεν έκανε κιχ !:worry: Θα την ξαναανεβάσω με διορθωμένο το πρόβλημα. Ειτε κλειστα ειτε ανοιχτα τα power save το προβλημα παραμενει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το μονο "Bug" στην 19S του CrisBal για να καταλαβω ειναι οτι πεταει μηνυμα απο το 20% και κατω για να μπει σε φορτιση και δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα αλλο?? Αν το βαλεις για φορτιση ενω εχει πεταξει το μηνυμα σταματαει να εμφανιζετε η πρεπει να ξεπερασει το 20% φορτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Και όταν το βάλεις στο 10℅ το κάνει εκεί να επισημάνω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το μονο "Bug" στην 19S του CrisBal για να καταλαβω ειναι οτι πεταει μηνυμα απο το 20% και κατω για να μπει σε φορτιση και δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα αλλο?? Αν το βαλεις για φορτιση ενω εχει πεταξει το μηνυμα σταματαει να εμφανιζετε η πρεπει να ξεπερασει το 20% φορτισης? Εξαφανιζεται οσο μπαταρια να εχεις ακομα και στο 1%. Το προβλημα ειναι οτι κανει force close το ui το οποιο καθιστα το τηλ σου μη λειτουργικο μεχρι να το βαλεις σε πριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Ειτε κλειστα ειτε ανοιχτα τα power save το προβλημα παραμενει. :wacko: Λοιπόν έκανα το εξής. Έβαλα Battery saving στο 20. Μόλις έφτασε εκεί... Πήρα κι εγώ το γνωστό μήνυμα! :lol::lol: Φορτισα 5 λεπτά και πήγε 28% Ενεργοποίησα το Battery saving κατευθείαν. Χαμηλωσε ο φωτισμός, κλπ και έπαιζε κανονικά μέχρι το 18 %. Έβαλα Battery saving στο 10 τώρα για να δω... Είναι στο 16 και παίζει.. Βίντεο για να κατέβει με φουλ φωτεινότητα και περιμένω.......:blink: Edit Ναι επιβεβαίωση ότι και στο 10% systemui stop. Θα δοκιμάσω αύριο με την μαμά SystemUI να δω αν παραμένει το πρόβλημα και θα ελέγξω μήπως έχει γίνει καμία στραβή στο recompile-sign-zipalign μετά τις μεταφράσεις. Άρα όσοι την φοράτε ΠΡΟΣΟΧΗ μην βάλετε Ποσοστό στο Battery Saving. Edited December 4, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εξαφανιζεται οσο μπαταρια να εχεις ακομα και στο 1%. Το προβλημα ειναι οτι κανει force close το ui το οποιο καθιστα το τηλ σου μη λειτουργικο μεχρι να το βαλεις σε πριζα. Αυτο ηθελα να μαθω αν με το που μπει σε πριζα συνεχιζει να βγαζει μηνυμα η ξεκινα κανονικα η λειτουργεια του και παλι.. Αρα λειτουργει απ οτι καταλαβαινω.. Θα περιμενω λιγες μερες για Fix ο CrisBal κανει παπαδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Αυτο ηθελα να μαθω αν με το που μπει σε πριζα συνεχιζει να βγαζει μηνυμα η ξεκινα κανονικα η λειτουργεια του και παλι.. Αρα λειτουργει απ οτι καταλαβαινω.. Θα περιμενω λιγες μερες για Fix ο CrisBal κανει παπαδες! Λογικά αύριο θα έχουμε οριστική λύση! Θα την ξετινάξω από την αρχή! Θα ξεστησω και τον Kernel για να δω μήπως με την αφαίρεση του encryption χτυπάει κανένας Source code και εκεί. Θέμα ωρών δλδ...... :lol::lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Οπότε φροντίζουμε να έχει μπαταρία πριν πέσει στο 20℅ σωστά; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Οπότε φροντίζουμε να έχει μπαταρία πριν πέσει στο 20℅ σωστά; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά ναι. Στο δικό μου που έκανα τις παραπάνω δοκιμές, (και ακόμα κάνω) το κάνει πάντα μετά την πρώτη φορά και όταν βάλω ποσοστό δλδ 10% ή 20% . Αύριο θα βάλω την μαμά SystemUI και αν το ξανακάνει θα πάρω πιο δραστικά μέτρα... :lol::lol: Edited December 5, 2016 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εμένα αν δεν το ενεργοποιήσω το κάνει κατευθείαν στο 20℅ για αυτό το έχω βάλει στο 10℅ να το εξαντλώ όσο μπορώ.την 20 την έχεις έτοιμη για upload? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Οπότε φροντίζουμε να έχει μπαταρία πριν πέσει στο 20℅ σωστά; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστα, αν και χωρις να το εχεις καν ενεργο βαλτο στο 10% οποτε και θα στο κανει στο 10% Εμένα αν δεν το ενεργοποιήσω το κάνει κατευθείαν στο 20℅ για αυτό το έχω βάλει στο 10℅ να το εξαντλώ όσο μπορώ.την 20 την έχεις έτοιμη για upload? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιβεβαιωνω. Στη ρυθμιση ποτε τρωω το bug στο 20% και ας το εχω disable. Στο 10% που το εχω βαλει τωρα, επεσα κατω απο 20% και κανενα θεμα. Φανταζομαι στο 10% οπως επιβεβαιωνει ο Cris θα υπαρχει ξανα το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι να δούμε και μετά το fix αν το κάνει. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 https://download.chainfire.eu/999/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.77-20160827190633.zip%EF%BB%BF/ Ευχαριστώ πολύ, done Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σωστα, αν και χωρις να το εχεις καν ενεργο βαλτο στο 10% οποτε και θα στο κανει στο 10% Επιβεβαιωνω. Στη ρυθμιση ποτε τρωω το bug στο 20% και ας το εχω disable. Στο 10% που το εχω βαλει τωρα, επεσα κατω απο 20% και κανενα θεμα. Φανταζομαι στο 10% οπως επιβεβαιωνει ο Cris θα υπαρχει ξανα το θεμα. Επιβεβαιώνω ότι με 20 ή χωρίς το κάνει στο 20 αλλά με 10 το κάνει στο 10.Υπομονη μέχρι αύριο...;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_gold Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ το forum σας απο τότε που μου ήρθε το κινητό (χ822 grey φυσικά) εδώ και μια βδομάδα.Χαίρομαι που υπάρχει ενεργή κοινότητα στην Ελλάδα γιαυτό το super κινητό!!!:D Ένα πανέμορφο και στιβαρό κινητό.:happy: Ήρθε με μια multilinguan 5.8.0.18s μονταρισμένη (σημείωση: fingerprint δούλευε)... ήθελα να έχω official για τα updates! Φυσικά δεν άργησα να κατεβάσω την 5.8.0.19s indian και να την περάσω με stock recovery του κινητού. Τέλεια rom από άποψη επιδόσεων,μπαταρίας και UI. Δυστυχώς το fingerprint (γνωστό πρόβλημα στα X822 μας) έπαψε να λειτουργεί. Επειδή χειρίζομαι εφαρμογές που δεν δέχονται rooted κινητά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να με κάποια official stock rom να διορθώσω το πρόβλημα(χωρίς root/TWRP). (Δοκίμασα την κινέζικη 5.8.0.18s +το κολπάκι με το Hidden menu χωρίς αποτέλεσμα.):cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα. όσοι έχουν πρόβλημα με (το SystemUI σταμάτησε να λειτουργεί) στο 20% (και όχι μόνο αυτοί) ας βάλουν με το TWRP αυτό το .zip. Εγκατάσταση με Install στο TWRP και χωρίς WIPE στην έξοδο. Κατευθείαν reboot to system........Το βρήκα..:p:p Ξύπνησα στις 04¨00>>>>:lol: https://mega.nz/#!ER9SkA6T!LxKg74S--UcRVkSAuiC-2xCzgNIeU08-RFUEK2UnKvY Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παλικάρι μπράβο. Έχεις κάνει πολλά πράγματα για το τηλέφωνο. Να σε ρωτησω κάτι. Αυτά τα φιξακια είναι κόπος να ενσωματωθούν στην αρχική ρομ; Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts