Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι θα παιζει με το encryptionτης indian.. δε ξερω τι αλλο να πω..

Οι indian θελουν καθαρη εγκατασταση αν.εισαι σε china και πας indian..

Εισαι ατυχος και σου βγαζει το λαδι.. :(

http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/unofficial-cyanogenmod-14-1-t3498764

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανενα νεο..?

δεν μπορεί να περάσει το twrp διότι κόλλησε αμέσως στην εκκίνηση μετά από φλασάρισμα της 18s και δεν είναι ενεργοποιημένο το usb debugging....την ατυχία μου μέσα........κάτι άλλο μήπως για βοήθεια; σε ευχαριστώ πολύ πάντως..!!!!

frastgr

δεν μπορεί να περάσει το twrp διότι κόλλησε αμέσως στην εκκίνηση μετά από φλασάρισμα της 18s και δεν είναι ενεργοποιημένο το usb debugging....την ατυχία μου μέσα........κάτι άλλο μήπως για βοήθεια; σε ευχαριστώ πολύ πάντως..!!!!

Μεσω minimal adb &fastboot.. ? Μπορεις να καρφωσεις σβηστο στο pc το le max και να γραψεις adb devices να δεις αν στο βλεπει?

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

Μεσω minimal adb &fastboot.. ? Μπορεις να καρφωσεις σβηστο στο pc το le max και να γραψεις adb devices να δεις αν στο βλεπει?

να βάλω το κινητό σε fastboot mode και μετά να τρέξω το minimal; ή τελείως σβηστό; πες μου ακριβώς τι να κάνω και πως;

ευχαριστώ

ΥΓ

Το κινητό πως σβήνει τελείως; ώστε να σταματήσει τα bootloops μη τελειώσει η μπαταρία....!!!

Edited by frastgr
frastgr

Το κινητό μπορεί να μπει σε recovery mode? Δηλ αν πατήσω volume +,. Kai. Power.....και ή γνώμη μου, το βράδυ σύνδεσε το με τον φορτιστή όλη την νύχτα.....αν πατήσω το power για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, δεν κλείνει? Edited by athanasios1112

γεια χαρα και απο μενα

μολις εβαλα την 19s in

αλλά τώρα δεν μπορώ να γυρίσω στο backup που είχα κάνει με την 16ς

μπορεί κανείς να βοηθήσει ?

Το κινητό μπορεί να μπει σε recovery mode? Δηλ αν πατήσω volume +,. Kai. Power.....και ή γνώμη μου, το βράδυ σύνδεσε το με τον φορτιστή όλη την νύχτα.....αν πατήσω το power για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, δεν κλείνει?

σε recovery μπαίνει αλλά με τα 10 δευτερόλεπτα δεν κλείνει κάνει reboot

frastgr

Δηλ βλέπεις το μενού,, install - wipe κλπ reboot. Ή γνώμη μου: επειδή ή ώρα έχει περάσει, να το κοιτάξει αύριο, μήπως σε βοηθήσουν τα παιδιά από το σάιτ, μην το κάνεις χειρότερα, και σύνδεσε με το φορτιστή όλο το βράδυ.

Δηλ βλέπεις το μενού,, install - wipe κλπ reboot. Ή γνώμη μου: επειδή ή ώρα έχει περάσει, να το κοιτάξει αύριο, μήπως σε βοηθήσουν τα παιδιά από το σάιτ, μην το κάνεις χειρότερα, και σύνδεσε με το φορτιστή όλο το βράδυ.

μιλάμε πάντα για stock recovery, ναι φαίνονται όλα. Οκ καλό βράδυ, σας ευχαριστώ όλους, ίσως αύριο βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα, @CrisBal;

edit

τελικά το επανέφερα με την διαδικασία του φλασαρίσματος QFIL, τώρα έχει κάποια Dev (5.6.219D) έκδοση άλλα δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε κάποια stable μέσω του stock recovery, έχω δοκιμάσει 15s, 16s, 17s μετά από κάποιες γνώμες και ψάξιμο στο internet. Το έκανα και factory reset (μπας και έστρωνε) με format virtual virtual sd card και τώρα δεν αναγνωρίζει ούτε τη sim card και ούτε βλέπει το κινητό στο pc συνδέοντας του με το usb καλώδιο για να δοκιμάσω να βάλω κάποιο update.zip, θεέ μου που έμπλεξα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσεις........

edit

παιδιά κυριολεκτικά όποιος μπορεί να έχει κάποια γνώμη παρακαλώ ας την πει, όλη νύχτα ξάγρυπνος κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.....

Ευχαριστώ!!

Edited by frastgr
frastgr

Όλες οι ρομ από τα κινεζομάγαζα σε λίγο καιρό βγάζουν προβλήματα.. bugs..

1.) Όπως είσαι με το Official recovery σύνδεσε το κινητό με υπολογιστή ή με usb-3

2.) βάλε την 19s Indian ή την 21s Official stable χύμα στο root directory όχι σε φάκελο edit και μετονόμασε την σε update.zip

3.) Μπες recovery και πάτα clear data για να φύγουν οι κινεζιές

4.) Πάτα update και άστο να τελειώσει

5.) Μπες σύστημα και επέλεξε τα en - US

6.) Κάνε τις ρυθμίσεις σου. Τέλος

Τip Αν θες αναβαθμίσεις, θέματα κλπ να ορίζεις ως Locale /region την αντίστοιχη τοποθεσία από όπου είναι η rom. ;)

Δοκίμασα και τα 2

5.8.019S indian http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=209

5.9.021S http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/stock-eui-5-9-21s-stable-china-rom-t3492640

ενώ έχω μπει στο LETV RECOVERY κα έχω κάνει clear data OK στο 4. κάνω check update system και πατάω start αμέσως μου βγάζει

failed to update

cause: apk not found

και δεν προχωράει

οπότε μετά απο επανεκκίνηση και σετάρισμα της αρχικής ROM δοκίμασα παλι και απλά έκανα check και τα 2 update system και clear data και πάτησα start και προχώρησε σωστά την εγκατάσταση 5.8.019S (Stable)

δηλαδή θέλει 3.4. μαζί σε ένα βήμα γιατί αλλιώς βγάζει το λάθος

μόνο που το model είναι πλέον Le X821 (ενώ πριν ήταν νομίζω Le Χ822) νομίζω ομως δεν έχει σημασία

θα την δοκιμάσω σήμερα και αργότερα θα δοκιμάσω και την 5.9.21S

EDIT: δοκίμασα την 21S μετά την 19S και δεν τα καταφερα βγάζει το παραπάνω λάθος και χωρίς να κάνω clear data οπότε προς το παρόν μενω με την 19s

αλλά φαντάζομαι με TWRP ίσως τα καταφέρω

Edited by giorgos_ko
δοκιμή με 19s δεν λειτουργησε

Καλημέρα, πρέπει να έχει ήδη αναφερθεί, αλλά..... :rolleyes:

Δεν μπορεί να συνδεθεί σε 4g,έχω αλλάξει την κάρτα της κοσμοτε, αλλά ήταν μίνι και την έκοψα νανο σε ένα Γερμανό. Δουλεύει στο 3g και για να πω την αλήθεια μια χαρά κάνω την δουλειά μου σε αποστολή mail και σερφαρισματος.

Για να μην το ξεχάσω, έχω το 822 το οποίο το είχα πάρει σφραγισμενο και έκανα αναβάθμιση σε 18ς. Είναι αρουταριστο στα αγγλικά εντελώς απειραχτο.

έχω παραγγείλει από εδώ https://www.aliexpress.com/item/WV-Letv-LeEco-Le-Max-2-X820-X822-4G-LTE-Max2-Mobile-Phone-Snapdragon-820-quad/32655134118.html?spm=2114.13010608.0.0.nItnTw τον ξερή κάνεις πόσο έμπιστος είναι ?

Καλημέρα.

Είναι της μόδας τα εικονίδια...και υπάρχουν παντού icons packs, αλλά κατά 98% δεν κάνουν για τον όμορφο ZenUI! Φαίνεται πως εγκαταλείπεται το progect του??

Το είπα #10 φορές# ας το ξαναπω άλλη μία!

Μην πειράζετε -σκαλίζετε το κινητό σας μέχρι ο Cris να μας οδηγήσει στον παράδεισο των ελληνικών με οδηγίες κ.λ.π.....

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η για τους αρχάριους και λίγο πεπειραμένους....

Βρείτε και περάστε εύκολα την εφαρμογή Vintera.TV (από Ρωσία μεριά) και δείτε λίγη τσ@ντ@ σε 5 σούπερ κανάλια, έχει σπορ κ.λ.π. μεταξύ αυτών και το περίφημο pl@y b@y για να ξελαμπικάρετε..από εφαρμογές ρωτήστε με...

Υ.Γ. ...και όπως σας υποσχέθηκα η 7.1 NOUGAT ήρθε πριν τις 15/11... Cris ήρθε το κινητό σου ....να δώσουν γκάζια τα παιδιά??

Edited by Opa2016

Καλημέρα.απο χθες προσπαθώ να κάνω update σε 21s χειροκίνητα απο stock recovery και μου λέει apk not found.καμία ιδέα;τώρα εχω 19s.

Στάλθηκε από το Le X821 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μιλάμε πάντα για stock recovery, ναι φαίνονται όλα. Οκ καλό βράδυ, σας ευχαριστώ όλους, ίσως αύριο βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα, @CrisBal;

edit

τελικά το επανέφερα με την διαδικασία του φλασαρίσματος QFIL, τώρα έχει κάποια Dev (5.6.219D) έκδοση άλλα δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε κάποια stable μέσω του stock recovery, έχω δοκιμάσει 15s, 16s, 17s μετά από κάποιες γνώμες και ψάξιμο στο internet. Το έκανα και factory reset (μπας και έστρωνε) με format virtual virtual sd card και τώρα δεν αναγνωρίζει ούτε τη sim card και ούτε βλέπει το κινητό στο pc συνδέοντας του με το usb καλώδιο για να δοκιμάσω να βάλω κάποιο update.zip, θεέ μου που έμπλεξα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσεις........

edit

παιδιά κυριολεκτικά όποιος μπορεί να έχει κάποια γνώμη παρακαλώ ας την πει, όλη νύχτα ξάγρυπνος κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.....

Ευχαριστώ!!

Επειδη τα εχεις κανει σαλατα για τα καλα. :lol: Ξεκλειδωσε εκ νεου τον bootloader αν εχει κλειδωσει, περνα twrp παλι, κανε wipe τα παντα και φλασαρε μια official rom τηε επιλογης σου.

Καλημέρα.απο χθες προσπαθώ να κάνω update σε 21s χειροκίνητα απο stock recovery και μου λέει apk not found.καμία ιδέα;τώρα εχω 19s.

Τι ονομα εχει η rom σου?

Την εχω μετονομασει σε update,zip αυτήν που έχει δώσει ο CrisBal έχω κατεβάσει.

Θα δοκιμάσω σήμερα την Madsurfer's 21s EUI 5.9 Rom κι αύριο βράδυ θα γράψω πάλι εντυπώσεις.

Madsurfer's 21s EUI 5.9

Κινέζικες εφαρμογγές: Όχι

Rooted: Ναι

Antutu: 136712

Δακτυλικό αποτύπωμα: OK

Wifi: OK

Camera: Το HDR είναι πιο γήγορο απ' ότι στην stock 21s

Η ποιότητα των φωτογραφιών μοιάζει κάπως θολή τόσο με HDR, όσο και χωρίς

Video: Μοιάζει να πιξελιάζει στο zoom, ενώ με την stock είναι πιο ομαλό.

Η default εφαρμογή που έχει για την αναπαραγωγή των video εμφανίζει δυο φωτεινές γραμμές δεξιά κι αριστερά της οθόνης.

Remote Control: OK

GPS: OK

Playstore: OK

Μπαταρία: OK, αν και δίνει την αίσθηση ότι κρατάει λιγότερο από την stock

Fast Charge: OK

Πέρα της φόρτισης, η συσκευή μοιάζει να ζεσταίνεται κάπως κατά την χρήση.

Την εχω μετονομασει σε update,zip αυτήν που έχει δώσει ο CrisBal έχω κατεβάσει.

Πρόσεξε μια λεπτομέρεια εδώ. Εαν δεν έχεις από τα windows ενεργοποιημενο το να δείχνει τα file name extensions και έβαλες χειροκίνητα στο όνομα το .zip, το πλήρες όνομα της rom σου θα έχει ονομασία update.zip.zip και ορθώς δεν στην αναγνωρίζει. Δοκίμασε να σβησεις την κατάληξη .zip

Επειδη τα εχεις κανει σαλατα για τα καλα. :lol: Ξεκλειδωσε εκ νεου τον bootloader αν εχει κλειδωσει, περνα twrp παλι, κανε wipe τα παντα και φλασαρε μια official rom τηε επιλογης σου.

Τι ονομα εχει η rom σου?

Το κινητό εξ αρχής είχε κλειδωμένο bootloader, επειδή το κεφάλι μου είναι καζάνι αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να μου δώσει στα γρήγορα κάποιες οδηγίες ή λινκ για το ξεκλείδωμα του bootloader; ευχαριστώ!!!

ΥΓ

Τώρα που το σκέφτομαι πως να περάσω τη ρομ αφού δεν μπορώ να στείλω στο κινητό μέσω usb το αρχείο της ρομ; προφανώς θα πρέπει να το φλασάρω ξανά με QFIL files και μετά όλα τα άλλα, έεεεε τι λέτε;

Edited by frastgr
frastgr

έχω παραγγείλει από εδώ https://www.aliexpress.com/item/WV-Letv-LeEco-Le-Max-2-X820-X822-4G-LTE-Max2-Mobile-Phone-Snapdragon-820-quad/32655134118.html?spm=2114.13010608.0.0.nItnTw τον ξερή κάνεις πόσο έμπιστος είναι ?

Και εγώ από εκεί το περιμένω. Το παρήγγειλα 23/10, 2016.10.26 13:25 (GMT-7): Successful departure from warehousε με ενημέρωσε κι τελικά στην Singapore Post δόθηκε 11/11. Ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει... Δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά το παραμικρό από Hongkong Willvast Technology. Ενόχλησε τους!

Δεν έχει κανένα νόημα να τους στέλνεις μηνύματα από την στιγμή που έγινε η αποστολή και δουλεύει πλέον το t/n

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το κινητό εξ αρχής είχε κλειδωμένο bootloader, επειδή το κεφάλι μου είναι καζάνι αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να μου δώσει στα γρήγορα κάποιες οδηγίες ή λινκ για το ξεκλείδωμα του bootloader; ευχαριστώ!!!

ΥΓ

Τώρα που το σκέφτομαι πως να περάσω τη ρομ αφού δεν μπορώ να στείλω στο κινητό μέσω usb το αρχείο της ρομ; προφανώς θα πρέπει να το φλασάρω ξανά με QFIL files και μετά όλα τα άλλα, έεεεε τι λέτε;

Αν το κόλλησε, φλασαρισμα με official rom, να φέρει το κινητό στην αρχική κατάσταση,, το QFIL δεν το έχω δοκιμάσει,,, αν μπορείς να φλασαρεις Μόνο official rom!!! κάνε το.

σε καλή τιμή και εδώ http://www.yeso521.com/letv-leeco-le-max-2-x820-black.html

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.spemall.com/Letv-Max-Pro-X910_g.html ,, υπάρχει μία περίπτωση να το αγοράσω τον Δεκεμβριο, κάποια γνώμη;;;;