Jump to content

hardam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hardam

  1. Εδώ και μερικές μέρες το έχω στα χέρια μου. Σε γενικές γραμμές αξίζει τα 145 ευρώ που έδωσα. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια αλλά μου άρεσε η συσκευή, η οθόνη κλπ . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ελληνικά, όχι μόνο στα μενού, ούτε στα sms. Πώς θα μπορούσα να το διορθώσω αυτό? Θα μπορούσα να βάλω κάποια rom από άλλη έκδοση του le pro 3 που νομίζω ότι είδα στο forum ότι υπάρχει?
  2. Ας καθήσουν να κάνουν μία rom της προκοπής. Μεγάλη εταιρεία που θέλει και πουλά σε όλο τον κόσμο έχει official μόνο σε αγγλικά και κινέζικα. Ας πληρώσουν έναν Χρήστο σε κάθε χώρα να μεταφράσει απλά το λογισμικό τους. Για το nougat από Δεκέμβριο έλεγαν... Ξέρει κανείς κάτι?
  3. Καλησπέρα, Παρέλαβα και εγώ με φορτωμένη την 18s multi αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το fingerprint. Όταν πάω να κάνω add fingerprint μου βγάζει την οθόνη του screen lock με επιλογές μοτίβο, 4, 6digit και κωδικό πρόσβασης. Εννοείται ότι έκανα πριν calibration και ανατρέχοντας στην πρώτη σελίδα του νήματος εκτέλεσα την λύση που προτείνεται. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Δοκίμασα με power και volume down και κάνει ακριβώς τα ίδια, η ίδια εικόνα της φωτό. Έχω την πρώτη οθόνη που τα έφτυσε? Σε αυτή την περίπτωση ανοίγω κατευθείαν dispute στο ali ή στέλνω mail στον πωλητή (willvast)? Από ali έχω κάνει 5 αγορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα οπότε δεν ξέρω...
  5. Σοφέ Crisbal (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ!, δεν βλέπω κάτι για να μπορέσω να κάνω κάτι. Είναι το X822, φοράει την multi 16s, όπως μου ήρθε και δεν το "πείραξα" καθόλου γιατί όλα, ακόμα και το fingerprint λειτουργούσαν άψογα. Είχα σκοπό να δω τι θα ανεβάσεις με nougat και τότε να αλλάξω software. Μπορώ να κάνω κάτι με τα πληκτρα? Κάποιος συνδιασμός ίσως?
  6. Αυτό που φαίνεται είναι μετά από προσπάθεια επανεκκινησης. Μου έβγαλες ακριβώς το ίδιο
  7. Γειά σας! Παρέλαβα το x822 πριν περίπου ένα μήνα και σήμερα σε κάποια στιγμή ενώ μου άνοιγε μια εικόνα ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και εμφάνισε μόνο κάποιες γραμμές. Έκτοτε δεν αντιδρά... Προσπάθησα να το επανεκκινήσω αλλά πως το κάνεις χωρίς οθόνη? Κάποιος μήπως έχει την ευγένεια να βοηθήσει λέγοντας μου τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις? Ευχαριστώ προκαταβολικά. αυτή την εικόνα έχω
  8. Γειά σας! Παρέλαβα το x822 πριν περίπου ένα μήνα και σήμερα σε κάποια στιγμή ενώ μου άνοιγε μια εικόνα ξαφνικά μαύρισε η οθόνη και εμφάνισε μόνο κάποιες γραμμές. Έκτοτε δεν αντιδρά... Προσπάθησα να το επανεκκινήσω αλλά πως το κάνεις χωρίς οθόνη? Κάποιος μήπως έχει την ευγένεια να βοηθήσει λέγοντας μου τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Καλημέρα, μετά από ακριβώς 30 ημέρες παρέλαβα το x822 με multi 16 s . Το fingerprint λειτουργεί πάντα και ακαριαία, οι δύο κάρτες λειτούργησαν απροβληματιστα και είδα 4g ( 4g+ δεν υπάρχει στο Κιλκίς) , το φόρτωσα από τον υπολογιστή περίπου 300 τραγούδια και εγκατέστησα καμμιά 15αρια εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Μετά από επανεκκίνηση στο antutu έβγαλε 147.933. Το μόνο που δεν με ενθουσιάζει είναι οι φωτό με χαμηλό φωτισμό. Αποφάσισα να μην το πειράξω περιμένοντας τον άλλο μήνα το nougat. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους
  10. Και εγώ από εκεί το περιμένω. Το παρήγγειλα 23/10, 2016.10.26 13:25 (GMT-7): Successful departure from warehousε με ενημέρωσε κι τελικά στην Singapore Post δόθηκε 11/11. Ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει... Δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά το παραμικρό από Hongkong Willvast Technology. Ενόχλησε τους!
  11. Σήμερα άλλαξε το status στην Singapore post. Μου λέει ότι το συγκεκριμένο tracking number δεν υπάρχει! Μάλλον μπλέξαμε. ... Προσέχετε!!!
  12. Στο ίδιο κατάστημα παρήγγειλα και πλήρωσα το πρωί της 23 / 10 για γκρι 4/32. Τρεις μέρες μετά μου έδωσαν ένα tracking number για το οποίο η Singapore post μέχρι και σήμερα μου λέει ότι της γνωστοποιήθηκε αλλά ακόμη δεν έχει παραλάβει το αντικείμενο. Μάλλον δεν είναι το ίδιο συνεπής με όλους. ..
  13. Ύστερα από παρότρυνση φίλου ζήτησα διευκρινήσεις από το κατάστημα. Το μήνυμα μου: Thank you for your response but i don't understand because i read everywere that Leeco and Letv is the same company-phone. The data of 138.026 are on http://www.kimovil.com and they are for version with 4 & 32 g. What do you mean saying that are different phones? Thank you in advance! και η απάντηση: Dear, I mean it is same phone but different specification Regards Specification = προδιαγραφή Ίδιο τηλέφωνο, διαφορετικές προδιαγραφές μου λένε... με διαφορά 32,5% στις επιδόσεις. Τι γίνεται τελικά? Μας δουλεύουν? Ακούω απόψεις!
  14. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα ακολουθήσω την πρόταση σου. Παρ΄ όλα αυτά το kimovil δίνει 138,026 στην μικρή έκδοση των 4 και 32 g. Αλήθεια, φίλοι που το έχουν ήδη στην κατοχή τους, τι επίδοση τους βγάζει πραγματικά? Και επειδή ίσως επηρεάζεται από την rom που έχουν όποιος θελήσει να απαντήσει ας γράψει την έκδοση που έχει...
  15. Σκέφτομαι να αγοράσω 2 συσκευές LeTV Le Max 2 X820, μπαίνω στο kimovil, βλέπω τα χαρακτηριστικά, μου αρέσουν και επιλέγω ένα από τα καταστήματα που στο πλάι προτείνει. Εκεί παρατηρώ ότι ενώ στο Kimovil και αλλού στο Antutu "πιάνει" 138.026, στην σελίδα του καταστήματος του δίνει μόνο 104.189. Στέλνω mail στο κατάστημα: Hi, i m interesting to buy LeTV Le Max 2 X820 but i have a question for you. In product details, in Antutu benchmark your phone reaches 104.189 points, at the same time there is Leeco max2 at the 3rd place with 138.026 points. Why happens this? Isn't the same mobile phone? και παίρνω την εξής απάντηση: Dear, They are two different phones Regards Τι συμβαίνει τελικά?
×
×
  • Create New...