Jump to content

giorgos_ko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos_ko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

giorgos_ko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικά και εγώ έμεινα με 19S (indian) και φαίνεται εντάξει κάποιες ερωτήσεις γιατί ειμαι λίγο noob με ROMS και λοιπά γιατί κάποιος να κρατήσει τα EUI αντί να βάλει για παράδειγμα ANDROID 6 ? μήπως το EUI είναι optimized για LETV συσκευές ενώ με το ANDROID 6 ίσως να έχουμε προβληματα ? μήπως βάζοντας κάποιο άλλο ROM official ή modded ίσως έχουμε καλύτερα αποτέσματα ?
  2. Δοκίμασα και τα 2 5.8.019S indian http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=209 5.9.021S http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/stock-eui-5-9-21s-stable-china-rom-t3492640 ενώ έχω μπει στο LETV RECOVERY κα έχω κάνει clear data OK στο 4. κάνω check update system και πατάω start αμέσως μου βγάζει failed to update cause: apk not found και δεν προχωράει οπότε μετά απο επανεκκίνηση και σετάρισμα της αρχικής ROM δοκίμασα παλι και απλά έκανα check και τα 2 update system και clear data και πάτησα start και προχώρησε σωστά την εγκατάσταση 5.8.019S (Stable) δηλαδή θέλει 3.4. μαζί σε ένα βήμα γιατί αλλιώς βγάζει το λάθος μόνο που το model είναι πλέον Le X821 (ενώ πριν ήταν νομίζω Le Χ822) νομίζω ομως δεν έχει σημασία θα την δοκιμάσω σήμερα και αργότερα θα δοκιμάσω και την 5.9.21S EDIT: δοκίμασα την 21S μετά την 19S και δεν τα καταφερα βγάζει το παραπάνω λάθος και χωρίς να κάνω clear data οπότε προς το παρόν μενω με την 19s αλλά φαντάζομαι με TWRP ίσως τα καταφέρω
  3. @amdnikos @CrisBal ευχαριστώ δεν ήξερα ότι ήταν αποκλειστικά θέμα keyboard @CrisBal μιλάμε για αυτά http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=209 http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/stock-eui-5-9-21s-stable-china-rom-t3492640
  4. Ευχαριστώ @AmdNikos για τα πολύ σημαντικά θέματα που αναφέρεις @Crisbal με αυτή την διαδικασία όμως δεν θά έχω ελληνικά σε keyboard (text, sms, web browser) ή κάνω λάθος ? οπότε μάλλον να ακολουθήσω τις άλλες οδηγίες που δίνεις σε άλλες σελίδες ?!!!
  5. Καλησπέρα σε όλους ήθελα να πω ότι χθες έλαβα το δικό μου x822 4g32g grey 225 € απο (Hongkong Willvast Technology Co.,Ltd) https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-X820-4G-Cell-Phone-Android-M-Snapdragon-820-Octa-Core-5/32655134118.html παραγγελία 13/10, αποστολή 26/10 (καθυστέρηση λόγο επιβεβαίωσης ταυτότητας / πιστωτικής), αφιξη Καστορια 11/11 δεν έχω καταφέρει να βάλω SIM ακόμα γιατί πρέπει να κάνω μετατροπή μία που έχω σε nano SIM αλλά δεν πρόλαβα να πάω vodafone πάντως το λειτουργησα ήδη και φαίνεται πολύ γρήγορο και η κάμερα φαίνεται πάρα πολύ καλή (ένας απο τους βασικούς λόγους που το πήρα) Το τηλέφωνο έχει πάνω EUI 5.8.016S (stable) γιατί δεν ζήτησα original firmware και λειτουργεί σωστά και το google play. Απλά δεν υπάρχει update button οπότε ότι αναβαθμίσεις κάνω πρέπει να γίνονται με το χέρι. Αυτά που χρειάζομαι έιναι να μπορώ να γράφω ελληνικά (text, sms, browser search κλπ) αλλά το interface το προτιμώ αγγλικά Κάποιες ερωτήσεις που δεν κατάφερα να βρω στο thread (γιατί είναι και λίγο μεγάλο) 1. υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα με αυτή την ROM ώστε να πρέπει να αναβαθμίσω ? 2. υπάρχει κάποιος λόγος να αναβαθμίσω σε κάποιo άλλο ROM αν δεν υπάρχει κάποιο bug που διορθώνει ? (με λίγα λόγια γιατί αυτές οι οδηγίες του CrisBal βρίσκονται σε κάθε 2η σελίδα ?)
×
×
  • Create New...