egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Παιδια καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω και εγω την συσκευη, αλλα θελω να ξεκαθαρισω αν μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd γιατι εχει καει η γουνα μου απο προηγουμενες συσκευες που ειχα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται αλλά να ξέρεις κλασσικά σταθερότητα της συσκευής θα πάει στα ταρταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Γίνεται αλλά να ξέρεις κλασσικά σταθερότητα της συσκευής θα πάει στα ταρταρα Και πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Αξίζει flip cover/ book case λετε; Φοβαμαι οτι θα διπλασιαστει το κινητο... Από την άλλη η σιικόνη σε λίγο καιρό θα είναι τα πάντα εκτός από transparent :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV3DCX Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 To είπα χαριτολογώντας πιο πολύ για αυτό έβαλα και "..." Ναι το είδα γι'αυτό σκέφτηκα ότι μορούν να το αξιοποιήσουν και σε άλλες λειτουργείες ΤIPS 1)Κάτι που με βόλεψε πολύ για να αναγνωρίζει το δακτυλικό καλύτερα ...έβαλα με τον δείκτη ένα κάθετα όπως σε καθοδηγεί στο κινητό και ένα δεύτερο Fingerprint με το ίδιο δάκτυλο σε πλάγια θέση εντελώς. 2)Στο manual λέει ότι αν πατήσεις το volume συνεχόμενα και γρήγορα όταν μιλάς η Ένταση θα αυξηθεί πέρα από το max(Δεν είδα αισθητή διαφορά πάντως) 3)Αν κάνουμε zoom(μεγέθυνση) με δύο δάκτυλα στην επιφάνει μας ανοίγει μια κρυφή επιφάνεια που μπορεί να βάζουμε κρυφές εφαρμογές και αν ακουμπήσουμε για λίγο ανάμεσα σε apps ανοίγει το menu για wallpapers και Widgets. Ένα σκανάρισμα αρκεί. Μετά όπως και να βάλεις το δάχτυλό σου, το αναγνωρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Και πως γίνεται αυτό? Πας στην εφαρμογή που θέλεις να στείλεις στην sd και αλλάζεις που θα την σώζει απλά πληροφοριακά, όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή αυτή μπαταρία θα έχει διπλάσια κατανάλωση Η εφαρμογή θα είναι ποιο αργή Και αν έχεις πάνω από 5 6 εφαρμογές θα αρχίζεις να σέρνεται συσκευή με τον καιρό και θα βλέπεις και κάτι ώραια force close κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δε γίνεται αυτό που λες, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δε γίνεται αυτό που λες, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. http://i.imgur.com/7FSOFcJ.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ρε παιδιά το κινητό υποστηρίζει usb otg? Δοκιμασα 3 stick με 2 διαφορετικά καλώδια και δεν κατάφερα. Αν έχει απαντηθεί σορρυ! Με search δεν βρήκα κάτι στο thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν υποστηρίζει δυστυχώς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 http://i.imgur.com/7FSOFcJ.png Αυτό το κάναμε, το έχουμε πει, αλλά οι εφαρμογές και παιχνίδια εξακολουθούν να πηγαίνουν στην εσωτερική μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Αυτό το κάναμε, το έχουμε πει, αλλά οι εφαρμογές και παιχνίδια εξακολουθούν να πηγαίνουν στην εσωτερική μνημη Για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σε εμένα και σε αρκετούς ακόμα δεν υπάρχει τέτοια επιλογή μέσα από την εφαρμογή, δεν ξέρω αν έχει σχέση του ότι δεν έχω βάλει κωδικό στον ξεκλειδωμα της συσκευής (άσχετο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ωπα να κατι βασικο.... OTG ΔΕΝ υποστηριζει το κινητο ειμαστε 1000% σιγουροι??? ρε γ.... ενα κινητο που να μην του λειπει κατι δεν προκειται ποτε να βγει.... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SLAINEGR Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 http://i.imgur.com/7FSOFcJ.png Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου.δυστυχως αυτος ο τροπος δεν με καλυπτει, οποτε μαλλον θα στραφω σε αλλη συσκευη.τα 10 και κατι gb που απομενουν στην εσωτερικη μνημη ειναι πολυ λιγα.θα στραφω σε καποια συσκευη με 32 gb.κριμα γιατι μου αρεσε πολυ το κινητο και ειχα ψηθει να το πάρω μεσα στον μηνα. Παράθεση panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Σήμερα εγινε παραγγελια και απο εμενα στον Κωτσοβολο για χρυσό. Μεσα σε 20 μερες περιπου είπαν. Σε public που πηγα οι πριν μου ειπαν οτι μέχρι χθες ειχαν αλλα πλεον εξαντληθηκαν ακομα και για παραγγελιες. Πως έκανες παραγγελία το χρυσό ενώ δεν υπάρχει στο site(πήγες σε κατάστημα; ) και σε τι τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 απο 194 euro στα 269 το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου.δυστυχως αυτος ο τροπος δεν με καλυπτει, οποτε μαλλον θα στραφω σε αλλη συσκευη.τα 10 και κατι gb που απομενουν στην εσωτερικη μνημη ειναι πολυ λιγα.θα στραφω σε καποια συσκευη με 32 gb.κριμα γιατι μου αρεσε πολυ το κινητο και ειχα ψηθει να το πάρω μεσα στον μηνα. Έχω 115 εφαρμογές αλλά ούτε τα μισά δεν γέμισα?!!!! Πόσα έχεις? Εκτός και αν θες games αν θες games δεν σου κάνει έτσι και αλλιώς η συσκευή λόγο gpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 επειδή το αδίκησα σε προηγούμενο ποστ για τις φωτογραφικές του ικανότητες ανεβάζω άλλη μια που τράβηξα σήμερα σε manual mode iso 100 shutter 1/40 ev -2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Πως έκανες παραγγελία το χρυσό ενώ δεν υπάρχει στο site(πήγες σε κατάστημα; ) και σε τι τιμή; Στον κωτσοβολο στο καταστημα τους στα Χανια πηγα και στην τιμη που εχει και τα αλλα δηλαδη στα 194 παραγγελθηκε. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 παίδες,καλημέρα και απο μένα.σκέφτομαι να αντικαταστησω το sony z ultra με το p9 lite,πιστέυετε πως αξίζει η αλλαγή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 παίδες,καλημέρα και απο μένα.σκέφτομαι να αντικαταστησω το sony z ultra με το p9 lite,πιστέυετε πως αξίζει η αλλαγή?? Μας ζητάς να σου πούμε αν θα μπορείς να πας από τις 6,4 ίντσες στις 5,2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Πως έκανες παραγγελία το χρυσό ενώ δεν υπάρχει στο site(πήγες σε κατάστημα; ) και σε τι τιμή; Στον κωτσοβολο στο καταστημα τους στα Χανια πηγα και στην τιμη που εχει και τα αλλα δηλαδη στα 194 παραγγελθηκε. Το ίδιο έκανα κι εγώ προχθές όπως έγραψα πριν 2-3 σελίδες. Δεν υπάρχει διαθέσιμο αλλά -τουλάχιστον για την ώρα- μπορείς να το παραγγείλεις, αλλά θα περιμένεις έως 20 μέρες... παίδες,καλημέρα και απο μένα.σκέφτομαι να αντικαταστησω το sony z ultra με το p9 lite,πιστέυετε πως αξίζει η αλλαγή?? Γιατί δεν ρωτάς εδώ; Edited July 21, 2016 by Johny-B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μας ζητάς να σου πούμε αν θα μπορείς να πας από τις 6,4 ίντσες στις 5,2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι,σε καμία περίπτωση,ρωτάω αν παω απο μια απροβλημάτιστη χρήση χωρίς κολλήματα κτλ,σε κάτι αντίστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 όχι,σε καμία περίπτωση,ρωτάω αν παω απο μια απροβλημάτιστη χρήση χωρίς κολλήματα κτλ,σε κάτι αντίστοιχο Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει πιο smooth mid-range συσκευή στην αγορά. Όσον αφορά το μέγεθος πιστεύω θα δυσκολευτεις. Φαντάσου εγώ έχω Nexus 6 και παρότι τώρα για κάποιους λόγους χρησιμοποιώ σαν πρώτη συσκευή το Huawei, ειδικά τον πρώτο καιρό έπαθα σοκ Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 το παράγγειλα κι εγώ από κοτσοβολο το χρυσό στα 194 €. Ελπίζω να έρθει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts