lionfire Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εχει βγει εκδοση B160? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Εχει βγει εκδοση B160? Όχι, η τελευταία διαθέσιμη ΟΤΑ είναι η 150. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoula Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του P9 LITE, και θέλω την βοήθεια σας, το μονόκαρτο δεν παίρνει κάρτα μνήμης????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) παιρνει απλως ειναι με μια καρτα και οχι με 2 Edited November 7, 2016 by Johny-B Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoula Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 παιρνη απλος ειναι με μια καρτα και οχι με 2 δηλαδη το μονοκαρτο παιρνει μια sim και μια καρτα μνημης??? το δικαρτο παιρνει δυο sim η μια sim και μια καρτα μνημης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 δηλαδη το μονοκαρτο παιρνει μια sim και μια καρτα μνημης??? το δικαρτο παιρνει δυο sim η μια sim και μια καρτα μνημης?? Το δίκαρτο έχει μια θέση στάνταρ για sim και μια ακόμη θέση στην οποία ή θα βάλεις 2η sim ή θα βάλεις την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Και τα δύο έχουν δύο θέσεις. Και στα δύο προφανώς παίζει μια σιμ. Στο δίκαρτο η δεύτερη θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη σιμ αντί κάρτα sd κάτι το οποίο μπορεί να γίνει με λίγο σκάλισμα και στο μονόκαρτο. Αλλά by default στο μονόκαρτο η δεύτερη θέση παίζει μόνο για sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μια βοήθεια παιδιά. Το πήρε ένας φίλος που δεν έχει ιδέα. Είναι vodafone branded, VNS-L31, μονόκαρτο και η έκδοση miui είναι η 4.1 ενώ ο αριθμός έκδοσης B122, χτυπάει ενημέρωση και του λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει; Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στο thread και να βρει πως μπορεί πολύ πολύ εύκολα και σίγουρα να βάλει την B151 Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στο thread και να βρει πως μπορεί πολύ πολύ εύκολα και σίγουρα να βάλει την B151 Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα αναζήτηση και το αρχείο που έχει και να το κάνεις unbranded έχει λήξει η σελίδα. Αν κάποιος μπορεί να στείλει σύνδεσμο για την αναβάθμιση και το unbranded ή να δώσει οδηγίες. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μια βοήθεια παιδιά. Το πήρε ένας φίλος που δεν έχει ιδέα. Είναι vodafone branded, VNS-L31, μονόκαρτο και η έκδοση miui είναι η 4.1 ενώ ο αριθμός έκδοσης B122, χτυπάει ενημέρωση και του λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει; Εχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο εδω κ 2 μήνες, εχω πάρει μονο μια αναβάθμιση, ειμαι με την Β114 Το κινητό πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο εδω κ 2 μήνες, εχω πάρει μονο μια αναβάθμιση, ειμαι με την Β114 Το κινητό πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως πάει σφαίρα!!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση προς θεσσαλονικεις με δεδομένα από το δίκτυο της Q......4G ταχύτητες πιάνεται; διότι εγώ βλέπω μέχρι H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση προς θεσσαλονικεις με δεδομένα από το δίκτυο της Q......4G ταχύτητες πιάνεται; διότι εγώ βλέπω μέχρι H+. Μήπως έχεις παλιά sim και χρειάζεται αλλαγή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoula Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μπορει να σας φανει η ερωτηση χαζη αλλα θα ρωτησω, το κινητο κανει αναβαθμισεις μονο του τις νεες εκδοσεις η πρεπει να το κανω εγω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καταρχάς δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, γι αυτό είναι τα φόρουμ, για να βοηθά ο ένας τον άλλον. Θα σου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση λογισμικού και μετά εάν θέλεις προχωράς στην αναβάθμιση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μήπως έχεις παλιά sim και χρειάζεται αλλαγή; Όχι φίλε , έχω καινούργια sim,α ανοιχτή περιαγωγή,ολες τις ρυθμίσεις στο ΑΡΝ αλλά.....δεν έχω 4G ..... εσύ πιάνεις 4G στη θεσσαλονίκη ? και εάν ναι είναι εύκολο να μου στείλεις πμ με τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση προς θεσσαλονικεις με δεδομένα από το δίκτυο της Q......4G ταχύτητες πιάνεται; διότι εγώ βλέπω μέχρι H+. Πάρε τους τηλέφωνο να δεις μήπως πρέπει να σου ενεργοποιήσουν το 4G. Εμένα σε Vodafone CU τους πήρα τηλέφωνο και μου το ενεργοποίησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Φιλοι μου θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το τηλεφωνο. Ειμαι κατοχος του δεκαπεντε μερες περιπου αλλα προχτες οπως το κρατουσα μου γλυστρησε απο το χερι μου και πεφτοντας κατω βρηκε σε μια γωνια μου εκανε μια μικρη αμοιχη στην πλαστικη γραμμη που ειναι καθετη στην οθονη. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Φιλοι μου θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το τηλεφωνο. Ειμαι κατοχος του δεκαπεντε μερες περιπου αλλα προχτες οπως το κρατουσα μου γλυστρησε απο το χερι μου και πεφτοντας κατω βρηκε σε μια γωνια μου εκανε μια μικρη αμοιχη στην πλαστικη γραμμη που ειναι καθετη στην οθονη. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα!! είσαι τυχερός στην ατυχία σου πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 είσαι τυχερός στην ατυχία σου πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη Ευτυχως γιατι η κατασταση θα ηταν μη αναστρεψιμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsixlas Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Ευτυχως γιατι η κατασταση θα ηταν μη αναστρεψιμη!!! Καλησπέρα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιο μέλος, σχετικά με θήκη αλουμινίου, τοποθέτησα στο Huawei p9 lite αλλά δεν είχα σημα gps, μόλις αφαιρουσα την θήκη αλουμινίου ο δέκτης gps δουλευε άψογα, αναγκαστικά μετά αγόρασα θήκη σιλικόνης, παρόμοιο περιστατικό μου ειχε συμβεί παλαιότερα σε συσκευή Samsung s3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 VNS-L31C432B161 - Full http://update.hicloud.com:8180/TDS/d...ull/update.zip Changelog http://update.hicloud.com:8180/TDS/d.../changelog.xml VNS-L21C432B161 - Full http://update.hicloud.com:8180/TDS/d...ull/update.zip Changelog http://update.hicloud.com:8180/TDS/d.../changelog.xml Aπό εδώ. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καλησπέρα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιο μέλος, σχετικά με θήκη αλουμινίου,.... γενικά αυτές οι θήκες πρέπει να κάνουν πιο πολύ ζημιά παρά καλό, σε xiaomi που είχα βάλει είχα ΄το ίδιο , και πολλοί αλλοι που είχα δει σε διάφορα forum , οπότε ... μακριά . εγώ με την Armor (που τα έσκασα ) είμαι ευχαρηστιμένος , έχει πέσει πάνω από 10 φορές το κινητό κάτω, και μερικά με τις γωνίες όπως του φίλου παραπάνω , και το έχει γλυτώσει. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 γενικά αυτές οι θήκες πρέπει να κάνουν πιο πολύ ζημιά παρά καλό, σε xiaomi που είχα βάλει είχα ΄το ίδιο , και πολλοί αλλοι που είχα δει σε διάφορα forum , οπότε ... μακριά . εγώ με την Armor (που τα έσκασα ) είμαι ευχαρηστιμένος , έχει πέσει πάνω από 10 φορές το κινητό κάτω, και μερικά με τις γωνίες όπως του φίλου παραπάνω , και το έχει γλυτώσει. ποια εχεις ακριβως ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts