Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει βγει εκδοση B160?

Όχι, η τελευταία διαθέσιμη ΟΤΑ είναι η 150.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

παιρνει απλως ειναι με μια καρτα και οχι με 2 Edited by Johny-B
κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol:

παιρνη απλος ειναι με μια καρτα και οχι με 2

δηλαδη το μονοκαρτο παιρνει μια sim και μια καρτα μνημης???

το δικαρτο παιρνει δυο sim η μια sim και μια καρτα μνημης??

δηλαδη το μονοκαρτο παιρνει μια sim και μια καρτα μνημης???

το δικαρτο παιρνει δυο sim η μια sim και μια καρτα μνημης??

Το δίκαρτο έχει μια θέση στάνταρ για sim και μια ακόμη θέση στην οποία ή θα βάλεις 2η sim ή θα βάλεις την κάρτα μνήμης.

Και τα δύο έχουν δύο θέσεις. Και στα δύο προφανώς παίζει μια σιμ. Στο δίκαρτο η δεύτερη θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη σιμ αντί κάρτα sd κάτι το οποίο μπορεί να γίνει με λίγο σκάλισμα και στο μονόκαρτο. Αλλά by default στο μονόκαρτο η δεύτερη θέση παίζει μόνο για sd

Μια βοήθεια παιδιά. Το πήρε ένας φίλος που δεν έχει ιδέα. Είναι vodafone branded, VNS-L31, μονόκαρτο και η έκδοση miui είναι η 4.1 ενώ ο αριθμός έκδοσης B122, χτυπάει ενημέρωση και του λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει;
:p

Μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στο thread και να βρει πως μπορεί πολύ πολύ εύκολα και σίγουρα να βάλει την B151

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στο thread και να βρει πως μπορεί πολύ πολύ εύκολα και σίγουρα να βάλει την B151

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα αναζήτηση και το αρχείο που έχει και να το κάνεις unbranded έχει λήξει η σελίδα. Αν κάποιος μπορεί να στείλει σύνδεσμο για την αναβάθμιση και το unbranded ή να δώσει οδηγίες. Σας ευχαριστώ πολύ!

Μια βοήθεια παιδιά. Το πήρε ένας φίλος που δεν έχει ιδέα. Είναι vodafone branded, VNS-L31, μονόκαρτο και η έκδοση miui είναι η 4.1 ενώ ο αριθμός έκδοσης B122, χτυπάει ενημέρωση και του λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει;

Εχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο εδω κ 2 μήνες, εχω πάρει μονο μια αναβάθμιση, ειμαι με την Β114

Το κινητό πάει σφαίρα.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο εδω κ 2 μήνες, εχω πάρει μονο μια αναβάθμιση, ειμαι με την Β114

Το κινητό πάει σφαίρα.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως πάει σφαίρα!!!

Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση προς θεσσαλονικεις με δεδομένα από το δίκτυο της Q......4G ταχύτητες πιάνεται; διότι εγώ βλέπω μέχρι H+.

Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση προς θεσσαλονικεις με δεδομένα από το δίκτυο της Q......4G ταχύτητες πιάνεται; διότι εγώ βλέπω μέχρι H+.

Μήπως έχεις παλιά sim και χρειάζεται αλλαγή;

Παύλος Παυλίδης 

Μπορει να σας φανει η ερωτηση χαζη αλλα θα ρωτησω,

το κινητο κανει αναβαθμισεις μονο του τις νεες εκδοσεις η πρεπει να το κανω εγω????

Καταρχάς δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, γι αυτό είναι τα φόρουμ, για να βοηθά ο ένας τον άλλον.

Θα σου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση λογισμικού και μετά εάν θέλεις προχωράς στην αναβάθμιση.

Παύλος Παυλίδης 

Μήπως έχεις παλιά sim και χρειάζεται αλλαγή;

Όχι φίλε , έχω καινούργια sim,α ανοιχτή περιαγωγή,ολες τις ρυθμίσεις στο ΑΡΝ αλλά.....δεν έχω 4G ..... εσύ πιάνεις 4G στη θεσσαλονίκη ? και εάν ναι είναι εύκολο να μου στείλεις πμ με τις ρυθμίσεις;

Πάρε τους τηλέφωνο να δεις μήπως πρέπει να σου ενεργοποιήσουν το 4G. Εμένα σε Vodafone CU τους πήρα τηλέφωνο και μου το ενεργοποίησαν.

Φιλοι μου θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το τηλεφωνο. Ειμαι κατοχος του δεκαπεντε μερες περιπου αλλα προχτες οπως το κρατουσα μου γλυστρησε απο το χερι μου και πεφτοντας κατω βρηκε σε μια γωνια μου εκανε μια μικρη αμοιχη στην πλαστικη γραμμη που ειναι καθετη στην οθονη. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα!!

Φιλοι μου θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια ασχημη εμπειρια που ειχα με το τηλεφωνο. Ειμαι κατοχος του δεκαπεντε μερες περιπου αλλα προχτες οπως το κρατουσα μου γλυστρησε απο το χερι μου και πεφτοντας κατω βρηκε σε μια γωνια μου εκανε μια μικρη αμοιχη στην πλαστικη γραμμη που ειναι καθετη στην οθονη. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα!!

είσαι τυχερός στην ατυχία σου πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

είσαι τυχερός στην ατυχία σου πάλι καλά που δεν έσπασε η οθόνη

Ευτυχως γιατι η κατασταση θα ηταν μη αναστρεψιμη!!!

Ευτυχως γιατι η κατασταση θα ηταν μη αναστρεψιμη!!!

Καλησπέρα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιο μέλος, σχετικά με θήκη αλουμινίου, τοποθέτησα στο Huawei p9 lite αλλά δεν είχα σημα gps, μόλις αφαιρουσα την θήκη αλουμινίου ο δέκτης gps δουλευε άψογα, αναγκαστικά μετά αγόρασα θήκη σιλικόνης, παρόμοιο περιστατικό μου ειχε συμβεί παλαιότερα σε συσκευή Samsung s3 neo.

Καλησπέρα να ρωτήσω αν γνωριζει κάποιο μέλος, σχετικά με θήκη αλουμινίου,....

γενικά αυτές οι θήκες πρέπει να κάνουν πιο πολύ ζημιά παρά καλό, σε xiaomi που είχα βάλει είχα ΄το ίδιο , και πολλοί αλλοι που είχα δει σε διάφορα forum , οπότε ... μακριά . εγώ με την Armor (που τα έσκασα ) είμαι ευχαρηστιμένος , έχει πέσει πάνω από 10 φορές το κινητό κάτω, και μερικά με τις γωνίες όπως του φίλου παραπάνω , και το έχει γλυτώσει.

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

γενικά αυτές οι θήκες πρέπει να κάνουν πιο πολύ ζημιά παρά καλό, σε xiaomi που είχα βάλει είχα ΄το ίδιο , και πολλοί αλλοι που είχα δει σε διάφορα forum , οπότε ... μακριά . εγώ με την Armor (που τα έσκασα ) είμαι ευχαρηστιμένος , έχει πέσει πάνω από 10 φορές το κινητό κάτω, και μερικά με τις γωνίες όπως του φίλου παραπάνω , και το έχει γλυτώσει.

ποια εχεις ακριβως ;

My Name Is George V.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop