Jump to content

simoula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About simoula

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

simoula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αυτό είναι το καλύτερο αν γίνεται, θα το κάνω και δω
  2. καποιες στιγμες μου ερχοταν μυνημα απο κληση που ειχα ενω μιλουσα, θυμαμαι οτι καποια στιγμη μου χτυπουσε οτι καποιος με καλουσε οταν μιλουσα, επισης θυμαμαι οτι οτα μιλουσα σε αυτον που με καλουσε φαινοταν κατηλειμενο, τωρα οταν μιλαω και με καλουν η θα δειχνει σε αυτον που με καλει οτι δεν το σηκωνω ή δεν του χτυπαει καθολου τιποτα νεκρο
  3. πως γινεται η ρυθμιση???
  4. καλησπερα, δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα τα ποστ ειναι παρα πολλα, θα ηθελα την βοηθεiα σας για το P20 DUAL PRO, εβαλα στο κινητο δευτερη καρτα sim και το προβλημα μου ειναι οτι οταν μιλαω απο τη sim1 ή την SIM2 και με καλουν ειτε στην sim1 ειτε στην sim2 δεν μου εμφανιζει οτι με καλουν και αυτος που με καλει ακουει να χτυπαει κανονικα το τηλεφωνο. γνωριζει καποιος να μου πει τι ρυθμισες πρεπει να κανω για να μην χανω κλησεις? θα εκτιμουσα παρα πολυ τις οποιες απαντησεις σας. Δημητρης
  5. simoula

    Huawei P20

    ευχαριστώ!!!
  6. simoula

    Huawei P20

    καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεiα σας για το P20 DUAL PRO, εβαλα στο κινητο δευτερη καρτα sim και το προβλημα μου ειναι οτι οταν μιλαω απο τη sim1 ή την SIM2 και με καλουν ειτε στην sim1 ειτε στην sim2 δεν μου εμφανιζει οτι με καλουν και αυτος που με καλει ακουει να χτυπαει κανονικα το τηλεφωνο. γνωριζει καποιος να μου πει τι ρυθμισες πρεπει να κανω για να μην χανω κλησεις? θα εκτιμουσα παρα πολυ τις οποιες απαντησεις σας. Δημητρης
  7. Καλησπέρα σας, το δικό μου είναι το P9 LITE 2016 με τα 3gb το δικάρτο και φοράει VNS-L31C432414. Παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση δεν έχω ειδοποιήσεις στο instagram, outlook , mesenger. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Πριν την αναβάθμιση αυτή το πρόβλημα που είχα ήταν ότι αποσυνδεόταν το κινητό (bluetooth) από το αυτοκίνητο.
  8. Καλησπέρα σε όλους σας, Έχω την έκδοση VNS-L31C432B380, Το κινητό δεν έχει πάρει αναβάθμιση για πάρει πολύ καιρό, να ανησυχώ? Το τηλέφωνο είναι το P9 LITE του 2016.
  9. Καλησπέρα σας, Σε λίγες μέρες θα πάρω ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι 15ετιας και θέλω να μιλάω με το κινητό μου χωρίς να εχω το κινητό στα χέρια μου. Το αυτοκινητάκι έχει radio - cd με θύρα usb. Δεν γνωριζω καθόλου από αυτά και θέλω την βοήθεια σας, τι πρέπει να πάρω ετσι ωστε όταν παίζει το radio - cd και με καλούν στο τηλέφωνο η θέλω να καλέσω εγώ κάποιον να ακούω τον συνομιλητή μου από τα ηχεία του αυτοκινήτου?
  10. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Amazing-9H-9H-9H-Pro-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-HUAWEI-/151913315946?var=&hash=item235ebd3e6a:m:mqIUbNgMJukrIS17KYGp59g
  11. Για να μην αφησω και εγω καποια εκκρεμοτητα, παρελαβα το κινητο το Σαββατο, μολις το ανοιξα πηρε μονο του την ενημερωση Β160 και ολα δουλευουν τελεια. Να πω ομως οτι δεν ρισκαρα δευτερη φορα και ετσι πηρα το δικαρτο στα 3gb οπως και ο αλλος φιλος παραπανω.
  12. Αααααα ειδατε τελικα φταιει το χρωμα:lol::lol::lol:
  13. το περιμενω αυριο Σαββατο, ειναι το μαυρο στα 3gb αλλα το δικαρτο, εχεις pm
  14. Απο το mytel το παραγγειλα σημερα το απογευμα μονοκαρτο 3gb σε μαυρο....., μολις τους εστειλα mail με την δικη σου περιπτωση, εσυ ησουν στη γειτονια εγω ειμαι στη Ξανθη και εχω ταλαιπωρηθη 10 μερες με το ιδιο κινητο απο αλλο καταστημα..... Λες οτι το προβλημα ειναι στα μονοκαρτα και στο χρωμα????
  15. την 4.1.1 την εκανες χειροκινητα η σου ηρθε ota???? ρωταω γιατι μεχρι τωρα επεστρεψα ενα τηλεφωνο μονοκαρτο στα 3 gb και σημερα παρηγγειλα απο το mytel παλι το ιδιο μονοκαρτο στα 3gb.
×
×
  • Create New...