Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι η μια είναι wind και η άλλη voda

αν πρόσεξες για αυτό είπα χάλασα 3 voda έβγαλα το chip από το πλαστικό και το πέρασα κάτω από την Sd card και με πολύ υπομονή (και #@!#@#) κατάφερα να την βάλω στο κινητό , ή πρώτη voda που είχα είχε μεγαλύτερο chip και δεν έμπαινε .κάτι τέτοιο κάνουν και στο samsung s7 edge δες εδώ https://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/

εκτος απο την συγκεκριμενη διαδικασια χρειαζετε καποια ρυθμηση. το τηλ ειναι το δικαρτο

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ μιλησα με τεχνικο απο το plasio και μου ειπε οτι μαλλον θα χρειαστεί να το στειλω για να το δουν.. 2 βδομαδες θα κανει μου ειπε.. πληρης απογοητευση

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Another day in paradise...

Καλησπέρα, αν κάποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή της Πειραιώς έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει log in με το αποτύπωμα? Ευχαριστώ.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Καλησπέρα σας το antutu benchmark mporei na bgazei 50000 αλλά όταν δείχνει τα 3d αργεί πολύ κολαει 5fps. Δεν έχει καλή κάρτα γραφικών??? Τι φταίει??

Με εξι εφαρμογες δικες μου συν οσες ειχε πανω το κινητο.. μου φαινεται η δουλευει στο φουλ? Αυτοι στο πλαισιο μου λενε να το στειλω να το δουν.. πειτε γνωμες ρε παιδια τι να κανω..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/d1172e44be9b813bd5c839b8d0c2e637.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/ea6afc5a05ed760a905f1a3ee64ed7e5.jpg

εγω σκεφτωμαι να το παρω για δευτερη συσκευη μιας και εχω το xperia z5 αξιζει το κανονικο που φερνει ο γερμανος στα 194 η το p8 στα 156 ευχαριστω

Ακριβώς το ίδιο διαθέτω κι εγώ κι ότι έγραψες ισχύει και για εμένα.Ωστόσο όμως παραμένουν κάποια θεματάκια με τις ειδοποιήσεις(viber,messenger) άλλοτε έρχονται κανονικά κι άλλοτε όχι.Μ'έχει κουράσει το ολο θέμα και δεν ξερω τι άλλο να κάνω.Παρακολουθώ απο την αρχή το topic,έχω κάνει όλα αυτά που γράφουν και πάλι τίποτα.Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είστε εντάξει;Είχατε ποτέ πρόβλημα,κι αν ναι πως το λυσατε;Κατά τ'άλλα το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό(και δεν είμαι πολύ της τεχνολογίας)

Όχι δεν έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Απλά βάλε στην λίστα προστασίας ότι δεν θέλεις να κλείνει αυτόματα όταν σβήνει η οθόνη. Και εγώ είχα διαβάσει και φοβόμουν για το viber αλλά δουλεύει άψογα.

εκτος απο την συγκεκριμενη διαδικασια χρειαζετε καποια ρυθμηση. το τηλ ειναι το δικαρτο

Όχι απλά θέλει πολύ υπομονή και προσοχή

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Δεν ξερω σημερα το πηρα..12 η ωρα το ειχα στα χερια μου.. το αφησα τωρα κανενα μισαωρο και μολις το ξαναπιασα κι ανοιξα ιντερνετ το νιωθω παλι ζεστο.. πως μπορω να τεσταρω αν λειτουργει στα υψη ? Δεν εννοω φυσικα οτι απο τις 12 το δουλευω συνεχεια.. δεν ξερω με απογοητευσε.

Update: μεση χρηση μνημης λεει 1,3 GB! Και το περισσοτερο σε android λειτουργίες λεει!

κατέβασε το cpu-z και πάνε στους επεξεργαστές και δες αν δουλεύουν συνέχεια ψηλά ή αν παίζουν από 480 μέχρι 1700 αν το 2ο τότε κάτι άλλο παίζει με το κινητό αν το 1ο τότε κάποια εφαρμογή σου κάνει την δουλειά

κατέβασε το cpu-z και πάνε στους επεξεργαστές και δες αν δουλεύουν συνέχεια ψηλά ή αν παίζουν από 480 μέχρι 1700 αν το 2ο τότε κάτι άλλο παίζει με το κινητό αν το 1ο τότε κάποια εφαρμογή σου κάνει την δουλειά

Οκ φιλε θα το δω και θα σου πω

Update: cpu 1,2,3 παιζουν απο 480 μεχρι 1307.. cpu 4,5,6,7 ειναι συνεχεια σχεδον, στα 1403..

Edited by kyle4

Οκ φιλε θα το δω και θα σου πω

Update: cpu 1,2,3 παιζουν απο 480 μεχρι 1307.. cpu 4,5,6,7 ειναι συνεχεια σχεδον, στα 1403..

θέλεις να πεις από 0-3 και από 4-7 έτσι? (8πύρινο είναι )

ok δουλεύουν άρα κάτι άλλο φταίει ... μάλλον hardware

θέλεις να πεις από 0-3 και από 4-7 έτσι? (8πύρινο είναι )

ok δουλεύουν άρα κάτι άλλο φταίει ... μάλλον hardware

Ναι ετσι.. Γράφει ότι αν προκύψει μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς, πρόβλημα, ότι κανονικά.σου στέλνουν άλλο... Να τους το απαιτήσω άραγε; Λογικά κάτι πρόβλημα παίζει με το κινητό δεν εξηγείται αλλιώς. Σήμερα το παρέλαβα!

Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ετσι.. Γράφει ότι αν προκύψει μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία αγοράς, πρόβλημα, ότι κανονικά.σου στέλνουν άλλο... Να τους το απαιτήσω άραγε; Λογικά κάτι πρόβλημα παίζει με το κινητό δεν εξηγείται αλλιώς. Σήμερα το παρέλαβα!

Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτσε ρε φίλε μου σήμερα το παρέλαβε και το νιώθεις ζεστό;ή ζεματαει; Καταρχάς πίσω θα ενημερώνει λογικά εφαρμογές ακόμα ή έχεις καμμιά περίεργη και στην κάνει αστρωτο κινητό παρακολουθησετο 2 μέρες έχεις άλλες 5 να το επιστρέψεις.

Για δες στο cpuz θερμοκρασίες τι λένε ;

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Κάτσε ρε φίλε μου σήμερα το παρέλαβε και το νιώθεις ζεστό;ή ζεματαει; Καταρχάς πίσω θα ενημερώνει λογικά εφαρμογές ακόμα ή έχεις καμμιά περίεργη και στην κάνει αστρωτο κινητό παρακολουθησετο 2 μέρες έχεις άλλες 5 να το επιστρέψεις.

Για δες στο cpuz θερμοκρασίες τι λένε ;

Με 5 λεπτα χρηση.. εχω 8 εφαρμογες νομιζω.. μεσα σε αυτες fb , messenger.. να ενημερωνει εφαρμογες χωρις να φαίνεται? Το θεμα ειναι οτι εδω που βρισκομαι δεν.υπαρχει πλαισιο και μου ειπαν να το στειλω αθηνα.. οποτε θελει και 2 μερες σιγουρα για να.παει.. δεν ξερω τι να κανω τώρα..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/d437d2d9eeab458da976cb6d2b895d20.jpg

Διεγραψα τωρα ολες τις εφαρμογες που ειχα κατεβασμενες και δες ραμ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/2375ce6ddf2dc4ff30266e1434732389.jpg

Edited by kyle4

Εφόσον έχεις την έκδοση με τα 2gb (όπως κι εγώ), κατεβάζεις από εδώ http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82103&version=324925 την έκδοση Β120 (την 130 δεν τη βρήκα πουθενά για το δικό μας) και μετά :

1. Ξεζιπαρεις το αρχείο μέχρι να βρεις τον φάκελο dload

2. Παίρνεις τον φάκελο dload όπως είναι και τον βάζεις μέσα στην κάρτα μνήμης

3. Σβήνεις τη συσκευή και μετά πατάς ταυτόχρονα τα 2 πλήκτρα της έντασης (+ και -) και το power και τα αφήνεις όταν δεις το logo της Huawei

Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα

εχω και γω branded vodafone m 2gb

Ήθελα να ρωτήσω τον φάκελο dload που τον βρίσκουμε και αν το upadate.zip που κατεβάζουμε το βάζουμε έτσι στο φάκελο dload η το ξεζιπαρουμε?

έχω έκδοση VNS L21C02B114.

Με 5 λεπτα χρηση.. εχω 8 εφαρμογες νομιζω.. μεσα σε αυτες fb , messenger.. να ενημερωνει εφαρμογες χωρις να φαίνεται? Το θεμα ειναι οτι εδω που βρισκομαι δεν.υπαρχει πλαισιο και μου ειπαν να το στειλω αθηνα.. οποτε θελει και 2 μερες σιγουρα για να.παει.. δεν ξερω τι να κανω τώρα..

Φίλε μου που είναι το πρόβλημα? Γιατί αυτά που εχεις δείξει μέχρι τώρα φαίνονται φυσιολογικά. Καταρχήν Κάνε uninstall την εφαρμογή ccleaner που έχεις, τέτοιου είδους εφαρμογές δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα που περιγράφεις. Δεν χρειάζεσαι τέτοιου είδους εφαρμογές στα Huawei, τα έχει όλα η εφαρμογή "διαχείριση συσκευής". Για να δεις τη θερμοκρασία της cpu βάλε την εφαρμογή cputemp, δούλεψε το λίγο το κινητό και δες πόσο θερμοκρασία ανεβάζει. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή του τηλεφώνου, "διαχείριση συσκευής", κάνε από εκεί βελτιστοποιήσεις, καθαρισμό, βελτιστοποίηση συστήματος και από εκεί να βλέπεις τη διαθέσιμη μνήμη. Επίσης δες ποιες εφαρμογές έχεις βάλει ως προστατευόμενες να λειτουργούν συνέχεια, αν έχεις πολλές, τότε καταναλώνουν μνήμη.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/d437d2d9eeab458da976cb6d2b895d20.jpg

Διεγραψα τωρα ολες τις εφαρμογες που ειχα κατεβασμενες και δες ραμ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/2375ce6ddf2dc4ff30266e1434732389.jpg

Φιλε μου μία χαρά δουλεύει το τηλέφωνο και φυσιολογικές οι θερμοκρασίες όπως και ή ραμ να μη χρησιμοποιείς εφαρμογές τρίτων για καθαρισμό μνήμης στο παρασκήνιο έχει το δικό του σβηστηρι και σου απελευθερώνει τη ραμ .

Πάντως το κινητο μία χαρά δουλεύει

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Και εμένα μία χαρά μου φαίνεται το κινητό σου. Άντε πήγαινε να το χαρείς, καινούργιο κινητό έχεις, μη τη ψαχνεις τοσο

Οκ παιδια μαλλον εχετε δικιο το παραψαχνω μου φαίνεται

Θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω.

Το κινητό σου είναι μια χαρά.

Σωστή και η συμβουλή να αποφεύγεις εφαρμογές τύπου cleaner κλπ, μια και δεν σου χρειάζονται.

Το κινητό έχει δικές του, όπως ειπώθηκε πιο πάνω.

Με γεια και θα το κατευχαριστηθείς! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα

εχω και γω branded vodafone m 2gb

Ήθελα να ρωτήσω τον φάκελο dload που τον βρίσκουμε και αν το upadate.zip που κατεβάζουμε το βάζουμε έτσι στο φάκελο dload η το ξεζιπαρουμε?

έχω έκδοση VNS L21C02B114.

Δημιούργησε μόνος σου τον φάκελο και βαλτον στην sd σου.

Ξεζιπαρισε το αρχείο και βαλε το περιεχόμενο του στο φάκελο.

Στην ουσία το αρχείο update.app χρειάζεσαι.

Θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω.

Το κινητό σου είναι μια χαρά.

Σωστή και η συμβουλή να αποφεύγεις εφαρμογές τύπου cleaner κλπ, μια και δεν σου χρειάζονται.

Το κινητό έχει δικές του, όπως ειπώθηκε πιο πάνω.

Με γεια και θα το κατευχαριστηθείς! :)

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου

Δημιούργησε μόνος σου τον φάκελο και βαλτον στην sd σου.

Ξεζιπαρισε το αρχείο και βαλε το περιεχόμενο του στο φάκελο.

Στην ουσία το αρχείο update.app χρειάζεσαι.

οκ ευχαριστώ θα το κάνω

και κάτι άλλο ,τις εφαρμογές πως τις μεταφέρουμε στην sd?

Καινούριος τρόπος (και πιο εύκολος) για να κάνετε το τηλ σας από single sim to dual sim στο xda από τον k1ll3r8e εδώ

τα έχει όλα έτοιμα

http://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873

δεν το έχω κάνει γιατί το δικό μου είναι dual , απλά για όσους ψάχνονται

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop