BAMXN Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδια βρήκα το Huawei P9 Lite 16GB με RAM 3GB SINGLE Sim Operator White EU στα 260 ευρω τι λέτε να το τσιμπήσω? και κατι άλλο λέει ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας δηλαδή εάν πάθει τίποτα δεν μπορώ να το δώσω στη Ελληνική αντιπροσωπία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosktm20 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Χτές Τρίτη 26-7 ΄18:00 στα Χανιά μου έπεσε από το τσαντάκι και το έχασα. Μιας εβδομάδας κινητό . Πήγα στην αστυνομία και το δήλωσα και με το χαρτί από την αστυνομία το δήλωσα στην Cosmote και αυτή στους υπόλοιπους πάροχους . Εβαλα αγγελία μήπως το βρει κάποιος. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αυτός που το βρήκε να μπορεί να το χρησιμοποιήση ? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Χτές Τρίτη 26-7 ΄18:00 στα Χανιά μου έπεσε από το τσαντάκι και το έχασα. Μιας εβδομάδας κινητό . Πήγα στην αστυνομία και το δήλωσα και με το χαρτί από την αστυνομία το δήλωσα στην Cosmote και αυτή στους υπόλοιπους πάροχους . Εβαλα αγγελία μήπως το βρει κάποιος. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αυτός που το βρήκε να μπορεί να το χρησιμοποιήση ? Ευχαριστώ . Αν κατάλαβα καλά έχει μπλοκαριστεί η χρήση του στους ελληνικούς παρόχους. Μάλλον όμως αν βγει εξωτερικό θα δουλέψει κανονικά τουλάχιστον στα εκεί δίκτυα. Δοκιμασμένο γυαλάκι από Αθήνα για άμεση αγορά και τοποθέτηση έχετε να προτείνετε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Χτές Τρίτη 26-7 ΄18:00 στα Χανιά μου έπεσε από το τσαντάκι και το έχασα. Μιας εβδομάδας κινητό . Πήγα στην αστυνομία και το δήλωσα και με το χαρτί από την αστυνομία το δήλωσα στην Cosmote και αυτή στους υπόλοιπους πάροχους . Εβαλα αγγελία μήπως το βρει κάποιος. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αυτός που το βρήκε να μπορεί να το χρησιμοποιήση ? Ευχαριστώ . Το δηλώνεις απευθείας στη Huawei για να κλειδωθούν τα ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisgra Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Γεια σας παιδια. Καινούριος στο φορουμ. Η γυναίκα μου έκανε του κεφαλιού της και πήγε και αγόρασε το κινητό από vodafone. Κατά συνέπεια είναι μονόκαρτο. Οπότε θέλω να κάνω μια ερώτηση. Γίνεται να το κάνω unbranded? Υπάρχει κάποια safe διαδικασία για να γίνει αυτό? Είδα ότι η ίδια ερώτηση έχει γίνει και από άλλους αλλά δε βρήκα κάποια ολοκληρωμένη απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosktm20 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Σε ευχαριστώ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δηλώνεις απευθείας στη Huawei για να κλειδωθούν τα ΙΜΕΙ. Σε ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα κι από μένα, Κάποιοι θα γνωρίζουν πως είχα σκοπό να αγοράσω το μοντέλο με τα 3γιγα από Ιταλία - μάλιστα είχα ανοίξει και θέμα γι αυτό, αλλά τελικά αφού πριν από 10 μέρες ήρθε και στην ελληνική αγορά είπα να υποστηρίξω τα ελληνικά μαγαζιά... Αφού βρήκα στο σκρουτζ αυτό που έψαχνα τους παίρνω και τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι το τηλέφωνο είναι unbranded. Μόλις το παρέλαβα το άνοιξα και ήταν Vodafone... Γιατί ρε λακαμα ελληναρα κουτοπονηριδη με βάζεις σε ταλαιπωρία;;; Περιττό να σας πω ότι το έστειλα πίσω και περιμένω από σήμερα το πρωί να μου γίνει κατάθεση το ποσό επιστροφής... Αυτό που παρατήρησα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πολλά μαγαζιά που το είχαν "unbranded" και καλά τώρα όλα το έχουν Vodafone.. Εγώ πάντως έχω φάει την ξενερα και τιμήσω το εξωτερικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα κι από μένα, Κάποιοι θα γνωρίζουν πως είχα σκοπό να αγοράσω το μοντέλο με τα 3γιγα από Ιταλία - μάλιστα είχα ανοίξει και θέμα γι αυτό, αλλά τελικά αφού πριν από 10 μέρες ήρθε και στην ελληνική αγορά είπα να υποστηρίξω τα ελληνικά μαγαζιά... Αφού βρήκα στο σκρουτζ αυτό που έψαχνα τους παίρνω και τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι το τηλέφωνο είναι unbranded. Μόλις το παρέλαβα το άνοιξα και ήταν Vodafone... Γιατί ρε λακαμα ελληναρα κουτοπονηριδη με βάζεις σε ταλαιπωρία;;; Περιττό να σας πω ότι το έστειλα πίσω και περιμένω από σήμερα το πρωί να μου γίνει κατάθεση το ποσό επιστροφής... Αυτό που παρατήρησα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πολλά μαγαζιά που το είχαν "unbranded" και καλά τώρα όλα το έχουν Vodafone.. Εγώ πάντως έχω φάει την ξενερα και τιμήσω το εξωτερικό... και το δικο μου vodafone ηταν...αυτος ηταν και ο δευτερος λογος που το εδωσα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 επειδη και εγω ενδιαφερομαι για την εκδοση με τα 3gb, μηπως να αναφερουμε και τα μαγαζια που πουλανε την vodafone εκδοση για να την αποφυγουμε οι υπολοιποι? μπορει ισως να μην ειναι και το καλυτερο αλλα γιατι να την "πατησουμε" κι αλλοι... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παίδες, εσείς που το έχετε το τηλέφωνο (ενδιαφέρομαι για τη δίκαρτη έκδοση) θα ήθελα την άποψή σας σαν αντικαταστάτη του OnePlus X... Γενικά το βρίσκω στην ίδια κατηγορία να παίζει (χωρίς την AMOLED οθόνη). Αυτό που με προβληματίζει με αυτό το κινητό, είναι μήπως έχει τα κλασσικά ζητήματα των κινέζικων τηλεφώνων και των ΡΟΜ τους. Ότι για παράδειγμα θα πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις σε κέντρα ασφαλείας για να σου έρχονται κανονικά οι ρυθμίσεις σε Instagram, WhatsApp κλπ. Έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις να μην έρχονται; Κάποιο άλλο αρνητικό; Ποιο θα διαλέγατε μπροστά στο OnePlux X; Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους: 1. Υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν και δεν τις εμφανίζει όταν πατάω το "τετράγωνο"; Γιατί (πχ) η εφαρμογή που μετράει τα βήματα δεν εμφανίζεται πουθενά αλλά είναι πάντα ανοιχτή. Αντίστοιχα είδα ότι υπάρχουν εφαρμογές (πχ facebook) που δεν τις έχω αγγίξει αλλά δείχνουν ότι έχουν "τραβήξει" internet. 2. Το 4G απ' όσο ξέρω θέλει ενεργοποίηση. Πέρα από αυτό, όταν ανοίγω τα δεδομένα μου βγάζει "h" και ούτε καν 3g. Κακό σήμα στην περιοχή που έχω δοκιμάσει ή θέλει και αυτό ενεργοποίηση; 3. Δοκιμάζοντας και εγώ το Pokemon GO, παρατήρησα ότι ώρες-ώρες το gps (με την επιλογή wifi+data+gps και είμαι συνδεδεμένος σε wifi) πάει κάτι ταξιδάκια μόνο του. Μπορεί πχ να κάθομαι και να κουνήσω λίγο το κινητό και να δείχνει ότι περπατάω για 1-2 τετράγωνα. Θέμα της εφαρμογής/lag ή θέμα του gps του κινητού; Δεν έχει τύχει δυστυχώς να το δοκιμάσω με google maps. Ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παίδες απ' ότι κατάλαβα, το δικαρτο έχει 2 ΙΜΕΙ ενώ το μονοκαρτο 1 στο κουτί έξω . Έτσι για βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Υπάρχει επιλογή για RAW Photo στην στοκ εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα σάς οταν το πρωτο ανοιξα ειχε ελευθερη μόνο 900mb για ποιο λόγο που ξοδευει τα υπολοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Λοιπον το ξαναπηρα σε κανονικη εκδοση 2GB χωρις vodafone και ιστοριες. ΠΡωτη διαφορα...το κουτακι ηταν λευκο και το κινητο μαυρο ! Στην εκδοση των 3GB ηταν μαυρο το κουτι ! Δευτερη διαφορα, μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο απο το προηγουμενο ( ισως φταιει το vodafone) Τριτη διαφορα πισω στην καμερα στο vodafone ελειπε ενα κομματακι απο το ασημι που περιμβαλει την καμερα ( περιεργα πραγματα) Αν βρω και αλλες θα σας πω γιατι μολις το πηρα! *** Ελπιζω αυτο να εχει λιγοτερο SAR ( ειναι δικαρτο αλλα εβαλα μονο μια καρτα- το Vodafone ηταν μονοκαρτο) Θα φανει αυριο στη δουλεια αν με πιασει πονοκεφαλος παλι ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τελικά τράβηξα RAW με το Lightroom και το αποτέλεσμα είναι φοβερό! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/e78ce1d2d21cc2b6deda60e9bf9a3f21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/15eb2c7c0f39061b54f5b948badc1c9a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αναφορά παράδοσης έχει μόνο οπτική και όχι ηχητική ή κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπερα, εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα με το ποτε θα ερθει το χρωμα gold /στην Ελλαδα; Το βρισκω μονο σε μαυρο, λευκο. Ο Κωτσοβολος το εχει σε gold αλλα γραφει αναμενεται συντομα.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπερα, η ρυθμιση παραθυρο αναδυομενο τι κανει ρε παιδια ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπερα, εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα με το ποτε θα ερθει το χρωμα gold /στην Ελλαδα; Το βρισκω μονο σε μαυρο, λευκο. Ο Κωτσοβολος το εχει σε gold αλλα γραφει αναμενεται συντομα.. Έδωσαν ένα σήμερα το απόγευμα όσο ήμουν στα Public Συντάγματος και μου είπαν ότι είχαν δώσει κι άλλο πριν πάω. Πολύ ωραίο χρώμα και πιο Light από το gold των G4/V10. Ενω σε εκείνα δεν θα το κοιτούσα καν, στο P9 ήταν πολύ πιο απαλό Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Έδωσαν ένα σήμερα το απόγευμα όσο ήμουν στα Public Συντάγματος και μου είπαν ότι είχαν δώσει κι άλλο πριν πάω. Πολύ ωραίο χρώμα και πιο Light από το gold των G4/V10. Ενω σε εκείνα δεν θα το κοιτούσα καν, στο P9 ήταν πολύ πιο απαλό Ευχαριστω πολυ, αρα ισως σιγα σιγα το προσθεσουν και στο ηλεκτρονικο τους καταστημα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα σάς οταν το πρωτο ανοιξα ειχε ελευθερη μόνο 900mb για ποιο λόγο που ξοδευει τα υπολοιπα Τα υπόλοιπα τα δεσμεύει το σύστημα, οι προεγκατεστημενες εφαρμογές, υπηρεσίες, ενημερώσεις κλπ.. μη σε απασχολεί το θέμα της ραμ, κάνει εξαιρετική διαχείριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τελικά τράβηξα RAW με το Lightroom και το αποτέλεσμα είναι φοβερό! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/e78ce1d2d21cc2b6deda60e9bf9a3f21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/15eb2c7c0f39061b54f5b948badc1c9a.jpg Εφαρμογη κάμερας; που την κατεβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δεν είναι μόνο για κάμερα, αλλά και για επεξεργασία... Ψάξε στο Store, Adobe lightroom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπερα, εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα με το ποτε θα ερθει το χρωμα gold /στην Ελλαδα; Το βρισκω μονο σε μαυρο, λευκο. Ο Κωτσοβολος το εχει σε gold αλλα γραφει αναμενεται συντομα.. Πριν λίγο με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο, ότι η αντιπροσωπεία τους έχει πει για 5 Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts