Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια βρήκα το Huawei P9 Lite 16GB με RAM 3GB SINGLE Sim Operator White EU στα 260 ευρω τι λέτε να το τσιμπήσω? και κατι άλλο λέει ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας δηλαδή εάν πάθει τίποτα δεν μπορώ να το δώσω στη Ελληνική αντιπροσωπία.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτές Τρίτη 26-7 ΄18:00 στα Χανιά μου έπεσε από το τσαντάκι και το έχασα. Μιας εβδομάδας κινητό .

Πήγα στην αστυνομία και το δήλωσα και με το χαρτί από την αστυνομία το δήλωσα στην Cosmote και αυτή στους υπόλοιπους πάροχους .

Εβαλα αγγελία μήπως το βρει κάποιος. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αυτός που το βρήκε να μπορεί να το χρησιμοποιήση ?

Ευχαριστώ .

Χτές Τρίτη 26-7 ΄18:00 στα Χανιά μου έπεσε από το τσαντάκι και το έχασα. Μιας εβδομάδας κινητό .

Πήγα στην αστυνομία και το δήλωσα και με το χαρτί από την αστυνομία το δήλωσα στην Cosmote και αυτή στους υπόλοιπους πάροχους .

Εβαλα αγγελία μήπως το βρει κάποιος. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αυτός που το βρήκε να μπορεί να το χρησιμοποιήση ?

Ευχαριστώ .

Αν κατάλαβα καλά έχει μπλοκαριστεί η χρήση του στους ελληνικούς παρόχους. Μάλλον όμως αν βγει εξωτερικό θα δουλέψει κανονικά τουλάχιστον στα εκεί δίκτυα.

Δοκιμασμένο γυαλάκι από Αθήνα για άμεση αγορά και τοποθέτηση έχετε να προτείνετε;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ευχαριστώ .

Το δηλώνεις απευθείας στη Huawei για να κλειδωθούν τα ΙΜΕΙ.

Γεια σας παιδια. Καινούριος στο φορουμ.

Η γυναίκα μου έκανε του κεφαλιού της και πήγε και αγόρασε το κινητό από vodafone. Κατά συνέπεια είναι μονόκαρτο. Οπότε θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Γίνεται να το κάνω unbranded? Υπάρχει κάποια safe διαδικασία για να γίνει αυτό?

Είδα ότι η ίδια ερώτηση έχει γίνει και από άλλους αλλά δε βρήκα κάποια ολοκληρωμένη απάντηση...

Σε ευχαριστώ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δηλώνεις απευθείας στη Huawei για να κλειδωθούν τα ΙΜΕΙ.

Σε ευχαριστώ !!!

Καλησπέρα κι από μένα,

Κάποιοι θα γνωρίζουν πως είχα σκοπό να αγοράσω το μοντέλο με τα 3γιγα από Ιταλία - μάλιστα είχα ανοίξει και θέμα γι αυτό, αλλά τελικά αφού πριν από 10 μέρες ήρθε και στην ελληνική αγορά είπα να υποστηρίξω τα ελληνικά μαγαζιά...

Αφού βρήκα στο σκρουτζ αυτό που έψαχνα τους παίρνω και τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι το τηλέφωνο είναι unbranded.

Μόλις το παρέλαβα το άνοιξα και ήταν Vodafone... Γιατί ρε λακαμα ελληναρα κουτοπονηριδη με βάζεις σε ταλαιπωρία;;; Περιττό να σας πω ότι το έστειλα πίσω και περιμένω από σήμερα το πρωί να μου γίνει κατάθεση το ποσό επιστροφής... Αυτό που παρατήρησα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πολλά μαγαζιά που το είχαν "unbranded" και καλά τώρα όλα το έχουν Vodafone.. Εγώ πάντως έχω φάει την ξενερα και τιμήσω το εξωτερικό...

Καλησπέρα κι από μένα,

Κάποιοι θα γνωρίζουν πως είχα σκοπό να αγοράσω το μοντέλο με τα 3γιγα από Ιταλία - μάλιστα είχα ανοίξει και θέμα γι αυτό, αλλά τελικά αφού πριν από 10 μέρες ήρθε και στην ελληνική αγορά είπα να υποστηρίξω τα ελληνικά μαγαζιά...

Αφού βρήκα στο σκρουτζ αυτό που έψαχνα τους παίρνω και τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι το τηλέφωνο είναι unbranded.

Μόλις το παρέλαβα το άνοιξα και ήταν Vodafone... Γιατί ρε λακαμα ελληναρα κουτοπονηριδη με βάζεις σε ταλαιπωρία;;; Περιττό να σας πω ότι το έστειλα πίσω και περιμένω από σήμερα το πρωί να μου γίνει κατάθεση το ποσό επιστροφής... Αυτό που παρατήρησα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα πολλά μαγαζιά που το είχαν "unbranded" και καλά τώρα όλα το έχουν Vodafone.. Εγώ πάντως έχω φάει την ξενερα και τιμήσω το εξωτερικό...

και το δικο μου vodafone ηταν...αυτος ηταν και ο δευτερος λογος που το εδωσα!

My Name Is George V.

επειδη και εγω ενδιαφερομαι για την εκδοση με τα 3gb, μηπως να αναφερουμε και τα μαγαζια που πουλανε την vodafone εκδοση για να την αποφυγουμε οι υπολοιποι? μπορει ισως να μην ειναι και το καλυτερο αλλα γιατι να την "πατησουμε" κι αλλοι...
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Παίδες, εσείς που το έχετε το τηλέφωνο (ενδιαφέρομαι για τη δίκαρτη έκδοση) θα ήθελα την άποψή σας σαν αντικαταστάτη του OnePlus X...

Γενικά το βρίσκω στην ίδια κατηγορία να παίζει (χωρίς την AMOLED οθόνη).

Αυτό που με προβληματίζει με αυτό το κινητό, είναι μήπως έχει τα κλασσικά ζητήματα των κινέζικων τηλεφώνων και των ΡΟΜ τους. Ότι για παράδειγμα θα πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις σε κέντρα ασφαλείας για να σου έρχονται κανονικά οι ρυθμίσεις σε Instagram, WhatsApp κλπ.

Έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις να μην έρχονται; Κάποιο άλλο αρνητικό; Ποιο θα διαλέγατε μπροστά στο OnePlux X;

Ευχαριστώ πολύ και καλή σας μέρα!

Ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους:

1. Υπάρχουν εφαρμογές που τρέχουν και δεν τις εμφανίζει όταν πατάω το "τετράγωνο"; Γιατί (πχ) η εφαρμογή που μετράει τα βήματα δεν εμφανίζεται πουθενά αλλά είναι πάντα ανοιχτή. Αντίστοιχα είδα ότι υπάρχουν εφαρμογές (πχ facebook) που δεν τις έχω αγγίξει αλλά δείχνουν ότι έχουν "τραβήξει" internet.

2. Το 4G απ' όσο ξέρω θέλει ενεργοποίηση. Πέρα από αυτό, όταν ανοίγω τα δεδομένα μου βγάζει "h" και ούτε καν 3g. Κακό σήμα στην περιοχή που έχω δοκιμάσει ή θέλει και αυτό ενεργοποίηση;

3. Δοκιμάζοντας και εγώ το Pokemon GO, παρατήρησα ότι ώρες-ώρες το gps (με την επιλογή wifi+data+gps και είμαι συνδεδεμένος σε wifi) πάει κάτι ταξιδάκια μόνο του. Μπορεί πχ να κάθομαι και να κουνήσω λίγο το κινητό και να δείχνει ότι περπατάω για 1-2 τετράγωνα. Θέμα της εφαρμογής/lag ή θέμα του gps του κινητού; Δεν έχει τύχει δυστυχώς να το δοκιμάσω με google maps.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Παίδες απ' ότι κατάλαβα, το δικαρτο έχει 2 ΙΜΕΙ ενώ το μονοκαρτο 1 στο κουτί έξω . Έτσι για βοήθεια

Καλησπέρα σάς οταν το πρωτο ανοιξα ειχε ελευθερη μόνο 900mb για ποιο λόγο που ξοδευει τα υπολοιπα

Λοιπον το ξαναπηρα σε κανονικη εκδοση 2GB χωρις vodafone και ιστοριες.

ΠΡωτη διαφορα...το κουτακι ηταν λευκο και το κινητο μαυρο ! Στην εκδοση των 3GB ηταν μαυρο το κουτι !

Δευτερη διαφορα, μου φαινεται λιγο πιο γρηγορο απο το προηγουμενο ( ισως φταιει το vodafone)

Τριτη διαφορα πισω στην καμερα στο vodafone ελειπε ενα κομματακι απο το ασημι που περιμβαλει την καμερα ( περιεργα πραγματα)

Αν βρω και αλλες θα σας πω γιατι μολις το πηρα!

*** Ελπιζω αυτο να εχει λιγοτερο SAR ( ειναι δικαρτο αλλα εβαλα μονο μια καρτα- το Vodafone ηταν μονοκαρτο) Θα φανει αυριο στη δουλεια αν με πιασει πονοκεφαλος παλι !

My Name Is George V.

Τελικά τράβηξα RAW με το Lightroom και το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/e78ce1d2d21cc2b6deda60e9bf9a3f21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/15eb2c7c0f39061b54f5b948badc1c9a.jpg

Καλησπερα, εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα με το ποτε θα ερθει το χρωμα gold /στην Ελλαδα; Το βρισκω μονο σε μαυρο, λευκο.

Ο Κωτσοβολος το εχει σε gold αλλα γραφει αναμενεται συντομα..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπερα, εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα με το ποτε θα ερθει το χρωμα gold /στην Ελλαδα; Το βρισκω μονο σε μαυρο, λευκο.

Έδωσαν ένα σήμερα το απόγευμα όσο ήμουν στα Public Συντάγματος και μου είπαν ότι είχαν δώσει κι άλλο πριν πάω.

Πολύ ωραίο χρώμα και πιο Light από το gold των G4/V10. Ενω σε εκείνα δεν θα το κοιτούσα καν, στο P9 ήταν πολύ πιο απαλό

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έδωσαν ένα σήμερα το απόγευμα όσο ήμουν στα Public Συντάγματος και μου είπαν ότι είχαν δώσει κι άλλο πριν πάω.

Πολύ ωραίο χρώμα και πιο Light από το gold των G4/V10. Ενω σε εκείνα δεν θα το κοιτούσα καν, στο P9 ήταν πολύ πιο απαλό

Ευχαριστω πολυ, αρα ισως σιγα σιγα το προσθεσουν και στο ηλεκτρονικο τους καταστημα.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπέρα σάς οταν το πρωτο ανοιξα ειχε ελευθερη μόνο 900mb για ποιο λόγο που ξοδευει τα υπολοιπα

Τα υπόλοιπα τα δεσμεύει το σύστημα, οι προεγκατεστημενες εφαρμογές, υπηρεσίες, ενημερώσεις κλπ..

μη σε απασχολεί το θέμα της ραμ, κάνει εξαιρετική διαχείριση

Τελικά τράβηξα RAW με το Lightroom και το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/e78ce1d2d21cc2b6deda60e9bf9a3f21.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160728/15eb2c7c0f39061b54f5b948badc1c9a.jpg

Εφαρμογη κάμερας; που την κατεβαζω;

Πριν λίγο με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο, ότι η αντιπροσωπεία τους έχει πει για 5 Αυγούστου.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop