Jump to content

BAMXN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BAMXN

  1. Τίποτα δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω μετανιώσει οικτρά που το αγορασα
  2. Παιδιά την βοήθεια σας. Ο Μικρός μου πέταξε το κινητό απο τα χέρια με αποτέλεσμα να σπάσει ή οθόνη.Ξερεται αν μπορώ να βρω πουθενά οθόνη.
  3. Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου πρότεινει Ελληνικό κατάστημα που να έχει τα original Xiaomi Pistons 2 ή 3. Ευχαριστώ
  4. Παιδια μπορεί κάποιος να μου προτείνετε κατάστημα από Ελλάδα που να έχει τα αυθεντικα. Ευχαριστώ.
  5. Όχι φίλε μου το διάβασα και το έκανα αλλά και πάλι τιποτα
  6. Μήπως φταίει το ότι ή τελευταία dev rom είναι 6.9.8 ενώ ή δικιά μου 7.5.2.0 δηλαδή αυτή που θέλω να περάσω είναι ποιο παλιά και γιαυτό δεν γίνεται?
  7. Παιδιά εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω το internationalμε miui global 7.5 stable 7.5.2.0 και θέλω να περάσω μέσω updated την official devglobal rom όμως αφού κατέβει μου βγάζει το εξής μήνυμα can't verify update couldn't verify update package.
  8. Δεν τραβάει την βελόνα την πιέσεις προς τα μέσα και το πορτσκι πετάγεται εξω
  9. Το εχω εγώ αλλά δυστυχώς εγώ νόμιζα ότι θα έχει και Ελληνικά γιαυτό και προσπάθησα μέσω upupdate να περάσω την global dev όμως δεν γίνεται ,μάλλον γιατί είναι ποιο παλια.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστών το τηλέφωνο στα Αγγλικά.
  10. Με αφήνει να κανω download latest Rom μήπως πρέπει να κάνω αυτό πρωτα
  11. Μόλις το άνοιξα έκανε update έχει την MIUI global 7.5 STABLE 7.5.2.0 μήπως πρέπει να την βάλω την ROM σε συγκεκριμένο φακελο αφού την κατεβάσω?
  12. Πάλι τα ίδια μήπως κατεβάζω λάθος rom?
  13. Το ξανακατεβαζω και αυτή τη φορά θα το βάλω στην εσωτερικη για να δούμε?
  14. Την international έχω mini version MIUI CLOBAL 7.5 STABLE 7.5.2.0(MHRMIDE) ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοιχτό το wifi
  15. Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά, το αρχείο με την ROM έχει κατέβει, παω updater επιλέγω choose update package πάω στην sd επιλέγω το αρχείο πατάω οκ και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα can't verify update couldn't verify update package. Που κάνω λάθος βρε παιδιά?
  16. Χίλια ευχαριστώ!
  17. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ την κατεβάζω τώρα απευθείας από το κινητό είναι σε μορφη zip ( πως θα ξεziparo) μου γράφει ότι είναι 1,2 gb μόλις τελειώσει το download εγώ απλά πάω στο update και επιλέγω εγκατάσταση από την κάρτα? Aναβαθμίσεις θα έρχονται αυτόματα ώστε να ολοκληρωθεί η Ελληνική γλώσσα? Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ετσι με το τηλέφωνο.
  18. Από σήμερα και εγώ κάτοχος ενός Xiaomi Redmi note 3 pro international version το τηλέφωνο ήρθε σφραγισμένο όμως λόγο έλλειψης γνώσης Αγγλικών δεν μπορώ να το διαχειριστω έτσι λοιπόν ζητώ την βοήθεια σας θέλω να περάσω την ROM που έχει ελληνικά σε μεγάλο ποσοστό και κάνει αυτόματα ενημερώσεις ota διάβασα πολλές σελίδες του forum όμως δεν κατάλαβα και πολλά.Θελω απλά να ρωτήσω εάν υπάρχει αυτή η rom σε αρχείο (και εάν ναι που μπορώ να την βρω) το οποίο το περνάω στην κάρτα sd και κάνω απλά αναβάθμιση μέσω του κινητού χωρίς Η/Υ.
  19. Φίλε μου την Δευτερα παραλαμβάνω ακριβώς το ίδιο όμως πίστευα ότι ως international θα έχει και Ελληνικα και θα έχω σοβαρό πρόβλημα στην διαχείριση του τηλεφώνου καθώς δεν είμαι γνωστής της Αγγλικής αλλά ούτε και της Κινεζικης! Θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να περάσω την Οfficial DEV Global Rom OTA update & Greek Language. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και έτοιμο για αλλαγή ROM? Ευχαριστώ
  20. Παιδια όπως σας είπα και ποιο πάνω την Δευτερα παραλαμβάνω την international version αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν την πρώτη φορά πρέπει να το ανοίξω το τηλέφωνο με την κάρτα Sim μέσα η οχι παίζει κάποιο ρόλο αυτή επιλογή?
  21. Καλησπέρα μπορεί κάποιος φίλος που έχει παραλάβει από το geekbuying.com την international version (εγώ το παραλαμβάνω την δευτερα αλλά με αυτά που διάβασα το έχω μετανιώσει πικρα) να μου απαντήσει εάν τελικά έχει ελληνικά έστω για τα βασικα.Από αγγλικά σκραπας το πήρα μόνο για την 800 μπάντα νομίζοντας ότι θα έχει και ελληνικα. Μπορούμε να περάσουμε ROM με ελληνικά χωρίς προβληματα, όλα αυτά που λέτε για το πως γίνεται η διαδικασία (αν τελικά γίνεται σε αυτό το τηλέφωνο) μου φαίνεται ποιο δύσκολη από το να κάτσω να μάθω κινέζικα.Μπορω να το δώσω σε κάποιον φίλο από το φόρουμ να μου το φτιάξει. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να πω ότι παρήγγειλα και μια θηκη σιλικονης με Τζάμι προστασίας που μάλλον δεν κάνουν καθώς σε διαστάσεις είναι μεγαλύτερο Την πάτησα!
  22. BAMXN

    Huawei P9 Lite

    Παιδια βρήκα το Huawei P9 Lite 16GB με RAM 3GB SINGLE Sim Operator White EU στα 260 ευρω τι λέτε να το τσιμπήσω? και κατι άλλο λέει ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας δηλαδή εάν πάθει τίποτα δεν μπορώ να το δώσω στη Ελληνική αντιπροσωπία.
  23. BAMXN

    Huawei P9 Lite

    Παιδιά το έχει πάρει κανείς από Γερμανό το ρωτάω γιατί δεν θέλω το λογότυπο της κοσμοτε
  24. BAMXN

    Huawei P9 Lite

    Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος φίλος εάν το τηλέφωνο έχει υπέρυθρες για α το χρησιμοποιώ καθώς τηλεκοντρόλ σε συσκευές. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...