Jump to content

BAMXN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BAMXN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

BAMXN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τίποτα δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω μετανιώσει οικτρά που το αγορασα
  2. Παιδιά την βοήθεια σας. Ο Μικρός μου πέταξε το κινητό απο τα χέρια με αποτέλεσμα να σπάσει ή οθόνη.Ξερεται αν μπορώ να βρω πουθενά οθόνη.
  3. Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου πρότεινει Ελληνικό κατάστημα που να έχει τα original Xiaomi Pistons 2 ή 3. Ευχαριστώ
  4. Παιδια μπορεί κάποιος να μου προτείνετε κατάστημα από Ελλάδα που να έχει τα αυθεντικα. Ευχαριστώ.
  5. Όχι φίλε μου το διάβασα και το έκανα αλλά και πάλι τιποτα
  6. Μήπως φταίει το ότι ή τελευταία dev rom είναι 6.9.8 ενώ ή δικιά μου 7.5.2.0 δηλαδή αυτή που θέλω να περάσω είναι ποιο παλιά και γιαυτό δεν γίνεται?
  7. Παιδιά εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω το internationalμε miui global 7.5 stable 7.5.2.0 και θέλω να περάσω μέσω updated την official devglobal rom όμως αφού κατέβει μου βγάζει το εξής μήνυμα can't verify update couldn't verify update package.
  8. Δεν τραβάει την βελόνα την πιέσεις προς τα μέσα και το πορτσκι πετάγεται εξω
  9. Το εχω εγώ αλλά δυστυχώς εγώ νόμιζα ότι θα έχει και Ελληνικά γιαυτό και προσπάθησα μέσω upupdate να περάσω την global dev όμως δεν γίνεται ,μάλλον γιατί είναι ποιο παλια.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστών το τηλέφωνο στα Αγγλικά.
  10. Με αφήνει να κανω download latest Rom μήπως πρέπει να κάνω αυτό πρωτα
  11. Μόλις το άνοιξα έκανε update έχει την MIUI global 7.5 STABLE 7.5.2.0 μήπως πρέπει να την βάλω την ROM σε συγκεκριμένο φακελο αφού την κατεβάσω?
  12. Πάλι τα ίδια μήπως κατεβάζω λάθος rom?
  13. Το ξανακατεβαζω και αυτή τη φορά θα το βάλω στην εσωτερικη για να δούμε?
  14. Την international έχω mini version MIUI CLOBAL 7.5 STABLE 7.5.2.0(MHRMIDE) ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοιχτό το wifi
  15. Τελικά κάτι δεν κάνω σωστά, το αρχείο με την ROM έχει κατέβει, παω updater επιλέγω choose update package πάω στην sd επιλέγω το αρχείο πατάω οκ και μετά από λίγο μου βγάζει το μήνυμα can't verify update couldn't verify update package. Που κάνω λάθος βρε παιδιά?
×
×
  • Create New...