Jump to content

Sony Xperia M4 Aqua

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έπιασε..Συνεχίζει τα ίδια.

Εγώ θα δοκίμαζα επαναφορά με factory defaults, που σημαίνει όλα απ' την αρχή

για να σιγουρευτώ. Αν και αυτό που λες συμβαίνει με συγκεκριμμένο δίκτυο-ρούτερ;

Αν ισχύει παίζει και αυτή η μεριά.

• Απαντήσεις 673
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Όταν με καλούν και είμαι σε εφαρμογή δε πατιεται το παράθυρο που βγαίνει πάνω για να σηκώσω την κλήση. Πρέπει να βγω από όλες τις εφαρμογές...

Υπάρχει λύση χωρίς επαναφορά;

το ασπρο μηπως ξεφλουδιζει με τον καιρο... εχει τυχει σε κανεναν?

Ναι στο πλαι στα γκρι πλαστικα εκει που κουμπωνει ο φορτιστης ή τα ακουστικα. Ελληνικο αγορασμενο Ιουλιο 2015.

Δυστυχώς δεν βγήκε άκρη....Την πρώτη φορά μου άλλαξαν τη μπαταρία (15 μερες καθυστερηση) και το κινητο ήταν ίδιο δεν είχε αλλάξει τπτ. Τη δεύτερη φορά μου άλλαξαν πλακετα (άλλες 15 μερες καθυστέρηση) στην αρχή φάνηκε καλά μετά αρχισε πάλι γύρω στις 10-15 επανακινήσεις τη μέρα + υπερθέρμανση +δεν λειτουργεί το μικροφωνο στην ανοιχτή ακρόαση....όλα καλά όπως βλέπεις ...Να σου πω βαρέθηκα να ασχολουμε και το αφησα έτσι για κανα μηνα αλλά δεν πάει άλλο θα ξαναπάμε για service....

Μια από τα ιδια και στο δικο μου. Από τη πρώτη μέρα που το πηρά έκανε ένα- δυο restart τη μέρα. Δοκίμασα τα πάντα επαναφορά εργοστασιακών από το κινητό, επαναφορά εργοστασιακών με το pc companion, πέρασμα της καινούργιας αναβάθμισης και ξανά επαναφορά, όλα μάταια.

Τελικά αποφάσισα ότι πρέπει να μείνω χωρίς κινητό για κάποιο διάστημα και να το πάω στο service. To πήγα και μου άλλαξαν πλακέτα και μπαταρία. Με το που το πήρα μετά από δυο ώρες έκανε το πρώτο του restart. Αυτή τη φορά όμως το κατάντησαν χειρότερο έκανε τουλάχιστον δέκα restart τη μέρα και πολλές φορές έκλεινε μόνο του και δεν ξανάνοιγε ποτέ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αφού έγινε αντικατάσταση πλακέτας και μπαταριάς ουσιαστικά το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η οθόνη και το digitizer καλά δεν τα λέω; Γιατί το κινητό έχει την ιδία συμπεριφορά;

Ξανά στο service. Ξανά αντικατάσταση πλακέτας μου λένε μάλλον έπεσα σε προβληματική χμμμ καλά δεν έλεγξαν το κινητό αν δουλεύει σωστά με την καινούργια πλακέτα πριν το παραδώσουν στο πελάτη;! Το θέμα είναι ότι δεν έχουν και παρήγγειλαν. Ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει το ανταλλακτικό και όταν επισκευαστεί αν τελικά θα είναι λειτουργικό το τηλέφωνο.

Γεια σας

Αγόρασα μία θήκη για το κινητό μου για την οποία ο εισαγωγέας αναφέρει στη σελίδα του:

"Πρόκειται για μιά ποιοτική θήκη με παράθυρο για να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας, την ώρα και τις αναπάντητες κλήσεις χωρίς το άνοιγμα της θήκης και με ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας."

Ενώ διευκρινίζει:

1. "Η συσκευή δεν χάνει καμία από τις λειτουργίες της - κάμερα, φόρτιση, πλήκτρα ήχου κλπ - καθώς έχει κατασκευαστεί για το Sony Xperia M4 Aqua αποκλειστικά." και παρακάτω σε παρένθεση:

2. "Η λειτουργία έξυπνης οθόνης ισχύει μόνο στις συσκευές που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη λειτουργία και όχι σε εκείνες που απαιτούν την χρήση των original αξεσουάρ της εκάστοτε μάρκας."

Πέραν από την εύλογη απορία μου γιατί κάνει την δεύτερη διευκρίνηση, αφού το προιόν υποστηρίζει την συγκεκριμένη λειτουργία και έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για την συγκεκριμένη συσκευή τηλεφώνου, επειδή μιλώντας τηλεφωνικά μαζί τους, αν και εξυπηρετικοί δεν κατάφεραν να με κάνουν να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει μιας και οι ίδιοι δεν ήξεραν και πολλά, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το M4 υποστηρίζει τελικά την λειτουργία έξυπνης οθόνης και εφ' όσον ναι τι πρέπει να κάνω.

Σας ευχαριστώ

Παιδιά ποιο service της Sony μου προτείνετε; Γιατί αν και σε θήκη μου το έριξε κάτω στο ξύλινο πάτωμα η κόρη μου και η οθόνη πλέον είναι μαύρα χάλια..

Δεν με πειράζει ιδιαίτερα η περιοχή καθώς χρησιμοποιώ μηχανάκι.

Σας ευχαριστώ πολύ!

• Administrators
Τόσο η omnitech, όσο και η arvato έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις τελευταία. Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία στην πρώτη έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολύ!

Επίσης ο Αρματάς (Αlpha Service) που ενώ τον ηξερα στην Αργυρούπολη τώρα τον βρίσκω στην Καλλιθέα

είναι επίσης εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ή service της αντιπροσωπείας όπως και το Mega Service στην Λυκόβρυση;

Αν μένεις κοντά στα Πατήσια τότε να το πάς κατευθείαν στο service center που έχουν εκεί

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλησπερα παιδια

Σημερα το κινητο μου,μου ζητησε update στο συστημα experia sony communications.Το εκανα,ηταν 168 mb και πηρε αρκετη ωρα καθως μετα μου εσβησε το κινητο εβαλε ενα εικονιδιο του android με γραναζια και φορτωνε,μετα απο λιγη ωρα 10 λεπτα περιπου η ολη διαδικασια μου ανοιξε το κινητο αλλα με καμια απολυτος διαφορα με πριν,ουτε το λογισμικο εχει αλλαξει ουτε στην εκδοση 6 πηγε ουτε τιποτα απο αυτα εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ηταν;Σιγουρα παντος δεν εχω την καινουρια εκδοση android 6.0 γιατι το κοιταξα

Υ.Γ και ενας φιλος μου που εχει την ιδια συσκευη του συνεβει ακριβως το ιδιο αλλα 2-3 μερες πριν

Update δεν είναι μόνο τα μεγάλα που αλλάζουν έκδοση στο Android, αλλά μπορεί να βγάζει διάφορα μικρότερα κατά καιρούς ο κατασκευαστής που διορθώνουν bugs κλπ. Από το μέγεθος λοιπόν(168), είναι προφανές πως δεν μπορεί να είναι το 6. Αν είχες κρατήσει όμως τον αριθμό έκδοσης και το συγκρίνεις με αυτόν που γράφει τώρα, λογικά θα έβλεπες κάποια διαφορά.

Καλησπερα παιδια

Σημερα το κινητο μου,μου ζητησε update στο συστημα experia sony communications.Το εκανα,ηταν 168 mb και πηρε αρκετη ωρα καθως μετα μου εσβησε το κινητο εβαλε ενα εικονιδιο του android με γραναζια και φορτωνε,μετα απο λιγη ωρα 10 λεπτα περιπου η ολη διαδικασια μου ανοιξε το κινητο αλλα με καμια απολυτος διαφορα με πριν,ουτε το λογισμικο εχει αλλαξει ουτε στην εκδοση 6 πηγε ουτε τιποτα απο αυτα εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ηταν;Σιγουρα παντος δεν εχω την καινουρια εκδοση android 6.0 γιατι το κοιταξα

Υ.Γ και ενας φιλος μου που εχει την ιδια συσκευη του συνεβει ακριβως το ιδιο αλλα 2-3 μερες πριν

Είχε βγεί ένα update πριν μερικές βδομάδες, αν δεν είναι εκείνο (και όπως και να 'χει) γράψε ποια έκδοση λογισμικού

σου αναφέρει πως έχει τώρα;

Η τελευταία πάντως είναι για την ώρα η 26.1.Α.3.111

Ναι αυτη εχω και εγω,εμενα μου την εβγαλε σημερα,την εκανα,ωστοσο τιποτα δεν αλλαξε μηπως τυχενει να ξερεις τι αλλαξε;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχε βγεί ένα update πριν μερικές βδομάδες, αν δεν είναι εκείνο (και όπως και να 'χει) γράψε ποια έκδοση λογισμικού

σου αναφέρει πως έχει τώρα;

Η τελευταία πάντως είναι για την ώρα η 26.1.Α.3.111

Ναι,αυτην εχω και εγω και μου την πηρε σημερα,παρολο πηρε χρονο και μνημη για αυτην την εκδοση δεν βλεπω καμια διαφορα ουτε στο λογισμικο,ουτε σε εφαρμογες της sony xperia επομενως αλλαξε κατι η ηταν κατι σαν maintance;

Ναι αυτη εχω και εγω,εμενα μου την εβγαλε σημερα,την εκανα,ωστοσο τιποτα δεν αλλαξε μηπως τυχενει να ξερεις τι αλλαξε;

Δεν έχω δει κάτι "τρελό", άλλωστε είμαστε εν αναμονή της 6.0 όποτε βγει κι αυτή.

Χθες επιτέλους την έβαλε και η Vodafone.

Το έβαλα μέσω sony pc companion.

Από όσο διάβασα, διορθώνει θέματα με την κάμερα και άλλα μικροθέματα.

Δεν βλέπω την 6 πριν το καλοκαίρι, έχουν προτεραιότητα η σειρά Ζ.

Εγώ πάντως με λίγη χρήση βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Έχω δοκιμάσει διάφορα.

+1000000000000

απλά.........και ομορφα

Πήγαινε φίλη σήμερα να το πάρει, γνωρίζοντας ότι είναι μόλις 8gb αλλά μόλις είδε ότι έμενε 1gb μόνο ελέυθερο, την έκανε με ελαφρά.

Που μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα, σε νορμαλ τιμή και όχι στα 250-260 ευρώ το dual που είναι με 16gb rom?

Πουθενα νομιζω εχει εξαντληθει απο παντου αλλα ριξε μια ματια στο skroutz,αν δεν το βρεις τοτε πουθενα στην Ελλαδα.Εγω παντος που το εχω νομιζα οτι δεν θα φτασει η χωρητικοτητα και εχω 22 εφαρμογες κατεβασμενες,κομπλε ειναι αν και δεν νομιζω καποιος να θελει κατι παραπανω εκτος αν παιζει πολλα παιχνιδια και τετοια.Εγω προσωπικα εχω μονο 3 ελαφρια παιχνιδια

Ευχαριστώ.

Όσον αφορά τη χωρητικότητα, είναι οκ από εφαρμογές, δεν βάζει πολλές, αλλά δεν ξέρει πόσος χώρος θα μείνει όταν πάρει marshmallow, γιαυτό το σκέφτεται..

Τί παλικάρια και αυτοί στη Sony ρε παιδί μου.. τί 8gb rom... :lol:

Τελικά κατέληξα να ξαναπεράσω την τελευταία official έκδοση μέσω του Sony PC companion αλλά τα ίδια.

Η κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και το βράδυ που κλείνω το wifi του και δεν κάνει τίποτα είναι για κλάματα.

Θα περιμένω να δω μπας και δώσουν καμιά πάλι πριν 6άρα.

Το άλλο καλό είναι και φαντάζομαι να γίνει και εδώ το ίδιο, πως σε marshmallow που πέρασα χτες σε lenovo του γαμπρού μου,

σου δίνει την επιλογή να χρησιμοποιήσεις την SD κάρτα σαν επέκταση της εσωτερικής! Είδωμεν για τη Sony.

Εσείς πάλι που έχετε τόσες εφαρμογές, αν δεν είναι των 20mb η κάθε μία, πείτε μου πως τα καταφέρνετε.

Τελος πάντων, το έχουμε συζητήσει πολλάκις το θέμα και έχει καταντήσει και γι αυτό και μόνο αηδία.

• The title was changed to Sony Xperia M4 Aqua