Jump to content

tomas213

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tomas213

  1. Για άλλες συσκευές της sony, υπάρχει λύση, σβήνωντας τα μηνύματα αυτά από το μενού. Στο δικό μας πρέπει να βάλεις εφαρμογή, όπως αυτήν : Tiny Call Confirm https://play.google.com/store/apps/details?id=com.perracolabs.tcc&hl=en
  2. Χθες επιτέλους την έβαλε και η Vodafone. Το έβαλα μέσω sony pc companion. Από όσο διάβασα, διορθώνει θέματα με την κάμερα και άλλα μικροθέματα. Δεν βλέπω την 6 πριν το καλοκαίρι, έχουν προτεραιότητα η σειρά Ζ.
  3. Εντωμεταξύ βλέπω πως πολλές χώρες και δίκτυα έχουν ήδη λάβει την νέα έκδοση 26.1.A.3.111, στην Ελλάδα την πήρε η Cosmote εδώ και μέρες, η Vodafone όμως ακόμα δεν βλέπει φως στο τούνελ. ;-)
  4. Στην Ελλάδα βλέπω πως το πήρε και η Cosmote..
  5. Την διαφορά στον χώρο τον έχουν αναφέρει και άλλοι μετά την συγκεκριμένη αναβάθμιση όπως και πιο γρήγορο. Κάποιοι ανέφεραν πρόβλημα στις φωτογραφίες (λένε πως έγιναν χειρότερες).
  6. Περιμένουμε εντυπώσεις. Από ξένα site αναφέρουν πως είναι αρκετά καλή έκδοση, ίσως η πιο σταθερή από όλες. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως υποτίθεται πως σε λίγες ημέρες θα βγάλουν την 6, ίσως η έκδοση αυτή αφορά δίκτυα και χώρες που αργήσουν να πάρουν την έκδοση 6.
  7. Σύντομα ! http://s9.postimg.org/5945k5uyj/image.jpg
  8. Στο μεταξύ έχει βγει και η έκδοση 26.1.A.3.111 το οποίο αρκετές χώρες το έχουν λάβει ήδη.
  9. Η δυνατότητα να μετατρέπει την κάρτα sd σε έξτρα χώρο από την μια είναι καλή. Χάνεις όμως την δυνατότητα μεταφοράς αρχείων σε έναν υπολογιστή με ένα usb καλώδιο, κάτι βασικό για εμένα. Πολλές εταιρίες δεν θα το κάνουν αυτό και νομίζω πολλοί χρήστες δεν θα το κάνουν με την σειρά τους.
  10. http://forum.xda-developers.com/m4-aqua Το φόρουμ για το κινητό. Θα βρεις πλήρης οδηγίες
  11. Δυστυχώς ναι! ;-)
  12. Το μόνο "αρνητικό" μπορώ να πω είναι αυτό με το χώρο. Φοβερά εντυπωσιασμένος με την διάρκεια της μπαταρίας με ανοιχτό wifi ή δεδομένα 2+ μέρες τουλάχιστον. Πολύ καλή οθόνη, γρήγορο. Πάρε όμως θήκη και μεμβράνη με την αγορά του κινητού.
  13. Καλησπέρα. Η έκδοση 6 δεν έχει βγει ακόμα για το κινητό. Τελευταίες πληροφορίες λένε για τέλη του μήνα. Λογικά θα έχει την δυνατότητα που λες. Εναλλακτιά υπάρχει και το κινητό με τα 16 GB (Dual SIM)
  14. Το συγκεκριμένο κινητό δυστυχώς δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Το ίδιο έχουν ρωτήσει πολλά άτομα και στο xda forum, αλλά τίποτα.
  15. Καλησπέρα. Μου έφεραν να δω ένα Rainbow 3G 7.85' DI-836. Είναι rooted και έχει κολλήσει ιο. Έχει κανείς κάποιο rom να το επαναφέρω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις ? Με την επιλογή για διαγραφή και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το tablet ή από το recovery menu δεν είχε κανενα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ
  16. Είχαν πει τέλος Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια υπάρχει και αυτό το άρθρο : http://www.xperiablog.net/2016/02/04/xperia-m4-aqua-to-skip-android-5-1-firmware-small-update-rolls-in-nordics/ Εκεί λέει πως δεν θα πάρουν όλα τα κινητά το update (εννοώντας μάλλον όλες οι χώρες και οι εταιρίες), αλλά θα περάσουν κατευθείαν στην έκδοση 6.
  17. Βγήκε η έκδοση 26.1.A.3.92. Η Sony είχε πει πως μάλλον δεν θα έβγαζε άλλη έκδοση πριν την 6. Από τα forums στο xda, αναφέρουν : Xperia M4 Aqua: New software is available There is a software update (v. 26.1.A.3.92) available for your device. Update your device's software and enjoy new features, better performance, speed and bug fixes. You can update the software today using your computer or wait until it’s available directly in your device (often within a couple of days). It's easy and no backup is needed. This software includes: - Improves general software stability - Improved camera stability - The latest security enhancements included Για την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα το update, φαντάζομαι θα γίνει σύντομα. Μέσω το XperiFirm, υπάρχει για όσους ενδιαφέρονται να το κατεβάσουν τώρα.
×
×
  • Create New...